Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 12:34 1 452 2

Новият шеф на VW призна за грешки в инфотеймънт системата

  • vw-
  • volkswagen-
  • инфотеймънт система-
  • поправка

Шафер заяви, че се работи над тяхната поправка

Новият шеф на VW призна за грешки в инфотеймънт системата - 1

Новият изпълнителен директор на Volkswagen не скри очевидното и призна за грешки с инфотеймънт системата на последните модели на германската компания в скорошно интервю пред Car Magazine. Последната версия на инфотеймънт системата на германците се поставя в повечето нови модели, включително Golf 8 и всички електрически коли от ID. Бранда.

Шафер заяви, че от компанията са наясно с проблема, а също така са наясно и с неговото решение. Компанията работи над проблемите и голяма част от тях ще бъдат изчистени с версия 3.0, която ще се появи до края на годината. Новата версия ще донесе много нови възможности и ще бъде по-бърза.

Несветещите сензорни бутони за климатика, звука и други, пък ще бъдат поправяни през следващата година, като също така ще бъдат поставяни и нови волани, които да заменят сензорните бутони с физически такива.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    1 3 Отговор
    Защо просто не ползват Apple Car Play?
  • 2 Трошки

    5 1 Отговор
    Никога повече VW имах нов Тигуан и няма да повторя, добре че го продадох!