Last news in Fakti

7 Декември, 2022 11:50 3 997 2

"Бременна" с 202 процесора Intel контрабандистка бе арестувана в Китай

  • контрабанда-
  • китай-
  • intel-
  • процесори

След щателна проверка митническите служители установили, че извършителят е използвал фалшиво силиконово коремче

"Бременна" с 202 процесора Intel контрабандистка бе арестувана в Китай - 1

Китайските митнически власти са задържали жена, която се е опитала да внесе в Поднебесната държава 202 процесора Intel и девет iPhone във фалшив корем. Инцидентът е станал на пристанище Гонгбей в Джухай. „Бременната“ жена се опитвала да влезе в континентален Китай от Макао.

Тя твърдяла, че е бременна в петия месец, но коремът ѝ бил прекалено голям за такъв период, а и жената ходела без каквото и да било усилие. Всичко това събудило много подозрения у китайските митнически власти.

След щателна проверка митническите служители установили, че извършителят е използвал тиксо, за да закрепи и скрие контрабандната стока под фалшиво силиконово коремче. Те иззели 202 процесора Intel Alder Lake от 12-то поколение, както и девет смартфона с марката iPhone.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре,разбрахме..

    12 2 Отговор
    Дайте ни нещо от сорта "прасе роди жирафче"..
  • 2 РЗС

    1 0 Отговор
    Процесорите са 750 долара на брой. Контрабандата им е по-доходоностна от наркотици.