Last news in Fakti

14 Декември, 2022 15:19 1 885 10

iPad 10 се чупи изключително лесно (ВИДЕО)

  • ipad 10-
  • експеримент

В това ни убеждава видеото на Зак Нелсън

iPad 10 се чупи изключително лесно (ВИДЕО) - 1

Зак Нелсън, създателят на YouTube канала JerryRigEverything, тества новия розов iPad 10. Както обикновено, Зак започна с тестване на устойчивостта на стъклото към надраскване. Всичко тук е нормално, като при всички останали.

Гърбът на iPad 10 все още лесно се надрасква от нож, така че е по-добре да не носите устройството без калъф.

Най-лошото за таблета обаче започва по време на теста за огъване. Зак се опита да огъне устройството... и успя. IPad 10 се напука и счупи доста лесно. След това няма да може да се използва. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    10 1 Отговор
    Ама пък как допринася за ръста на икономиката!
  • 2 За ябълкарите

    24 4 Отговор
    Apple не заслужава подкрепа и уважение! Те ви продават всеки техен продукт три пъти над реалната стойност и като цяло. Те не уважават потребителите си защото "ДОКАЗАХА" че умишлено със ЪПДЕЙТИ забавят миналогодишните си модели да им копувате новите СВРЪХ завишени продукти.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Иван

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "За ябълкарите":

    “копувате” ли бе, сектанте? 😂
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Уиуиупут

    14 1 Отговор
    Няма друга компания на света обвиняваща собствените си потребители за явни нейни грешки. Губи ви се обхвата ??! - държите неправилно телефона си!!!. Забавя ви се телефона след ъпдейта??? - Ама то не е нарочно...просто щадим батериите ви! (смях). Спасиха планетата или спестиха 9+ милиарда долара в ущърб на потребителите от зарядните? Винаги зад всеки техен пъклен план се крие една едничка причина и винаги ще извъртят нещата уж , че го правят за добро. Какво уважение към тези?

    Коментиран от #6

  • 6 Джон

    5 12 Отговор

    До коментар #5 от "Уиуиупут":

    Да, много са гадни техните телефони, ужас, хората едва ги траят, не съм чул някой да е похвалил айфона си

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Др Злобил

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Джон":

    Никой не говори за пръчките а за това което стои зад тази алчна компания.
  • 9 Шино

    2 0 Отговор
    Защо купувате айфон...???!!! Или сте тъпи галфони или прости ейпълчета...
  • 10 мани беги

    1 0 Отговор
    ам правят се нещата с рециклирани евтини матряли и то отдавна ... какво качество, ква здравост искаме, пф!
    не забелязвате ли как вече на шоколадите не слагат станиолче, а пластмасовите бутилки са с хипер мека пластмаса, а за капачките кво да кажем :) не стига че са по-мънички, ам и трудно се развъртат и махат ... откакто екоактивистите надуха вой, че мно сме замърсявали с пластмасите, тъй стана ... истината е, че печалбата им се увеличава и на екомеките и на производителите, за сметка на качеството, а ний си патим ... а замърсяването си остава ... та, фнимателну си отваряйте шишетата с течност, че бутилките са меки :) а шоколадите не са защитени от бактерии, понеже са овити само с хартишка :)