Last news in Fakti

6 Януари, 2023 20:45 2 664 0

Volkswagen „облече“ електромобил като котка (ВИДЕО)

  • volkswagen-
  • vw-
  • id.4 gtx-
  • id.5 gtx-
  • котка

Колата си има козина и дори опашка

Volkswagen „облече“ електромобил като котка (ВИДЕО) - 1

Рекламните кампании понякога могат да са странни и да бъдат доста запомнящи се, но в крайна сметка именно това е целта на рекламата. От Volkswagen умело използват този похват в своите кампании и след като баба подкара спортните „електрички“ на марката и напомни за култова реклама от преди години, сега рекламния отдел на марката ни е подготвил нова доза от ID.4 GTX.

Странната реклама е споделена в профила на Volkswagen в Швеция по време на изминалите празници, а главен акцент в нея е ID.4 GTX и неговата пухкава козина. Всяка външна част на колата без светлините и прозорците е покрита в мека козина, а на задната чистачка дори е поставена опашка, която мърда интересно при включването ѝ. От Volkswagen дори пускат котката си под вода и старателно я измиват.

Макар да не го споменават, хората от Volkswagen вероятно планират да задържат ID.4 GTX, тъй като питат последователите си за име на проекта, който сигурно ще видим по време на различни изложения и кампании на марката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА