Last news in Fakti

9 Януари, 2023 12:46 3 114 1

Умалено представителство на Mercedes може да заблуди дори и най-верните фенове на марката (ВИДЕО)

  • mercedes-
  • mercedes-benz-
  • представителство-
  • умалени модели

Диорамата е в мащаб 1:18

Умалено представителство на Mercedes може да заблуди дори и най-верните фенове на марката (ВИДЕО) - 1

Вероятно повечето от вас са притежавали умалени модели на истински автомобили в някакъв етап от живота си. Някои ги купуват за децата си, докато други използват същото оправдание, за да глезят себе си. Разбира се, има разнообразни умалени копия на автомобили, а цените им варират в особен диапазон в зависимост от това колко детайлни са малките коли и кой е техният производител.

Във видеото, което може да видите под текста можем да видим може би едни от най-пълноценните умалени модели на Mercedes в мащаб 1:18, заедно с умалена сграда имитираща представителство на марката. Клипът е дълъг близо 4 минути и ни показва разнообразни модели от A-Klasse до най-луксозния Maybach.

Прави впечатление, че моделите са изключително детайлни и копират всичко от оригиналните коли, включително и дървените апликации по таблото, километражът и други малки детайли. Видеото завършва с кадри от сглобената диорама, която на пръв поглед може да заблуди дори и най-запалените фенове на марката.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е хоби

    9 2 Отговор
    За познавачи,а не за ползване като играчки . Казвам го като човек който колекционира модели,така може да се докоснеш макар и в умален мащаб до наистина редки автомобили.А най- голям кеф е когато видиш реалният автомобил и знаеш ,че имаш умаленото му копие(поне за мен е така). :)