Last news in Fakti

16 Януари, 2023 19:13 8 862 30

Apple призна за проблем с дисплея на най-скъпия iPhone

  • apple-
  • проблем-
  • дисплей

Обещават да го поправят със следващ ъпдейт

Apple призна за проблем с дисплея на най-скъпия iPhone - 1

В социалните мрежи и форуми на Apple се появиха множество снимки и видеа на потребители, които споделят за проблем с дисплея на iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. Собствениците на смартфоните се натъкват на зелени хоризонтални линии, които се появяват при стартиране на устройството или рестарт.

От Apple признават за проблема и заявяват, че скоро ще го оправят като представят нов софтуер. Вероятно става въпрос за iOS16.3, който в момента преминава през тестове в бета версия и съвсем скоро трябва да се появи официално.

Първите подобни оплаквания се появиха през изминалия месец и до момента от Apple не представиха официален отговор за това в какво точно се корени проблема. Вероятно става въпрос за софтуерен бъг щом от компанията ще успеят да го оправят чрез софтуерен ъпдейт.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    7 40 Отговор
    И отново ще се оправи до седмица с ъпдейт. Зелените къде са с техните ъпдейти? Година-две поне чака ли се още?
  • 2 И затва....

    37 3 Отговор
    ...новият модифициран няма да струва 3000 лева, а 6000 лева, за да избият загубите..... И пак ще го купуват. Същото и за другите марки хипервадценени телефони.

    Коментиран от #5

  • 3 долу сащ

    30 5 Отговор
    искам да ги произвеждат в сащ да видят какво е проблем...
  • 4 Чудя се...

    37 3 Отговор
    Как не са излезнали с изявление, че това е бонус за V.I.P -ове. И от догодина ще се заплаща... ;)
  • 5 АйТи

    2 22 Отговор

    До коментар #2 от "И затва....":

    Да не би да си производител, че знаеш колко е надценката и колко реалната себестойност? Трябва да си, едва ли говориш празни приказки.

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Не можеш го описа

    35 6 Отговор
    Бета или стабилна няма зн. бъгнята си е бъгня. И колкото да си ги оправдавате тоягите ще си останат същите дървета. И за неразбралите ъпдейтите на андроид зависят от самите производители. Едни ги пускат бързо а други малко по-бавно, за какви години говориш? А тия прехвалените един телефон имат и не могат да го оправят, а има производители, където пускат по 10 модела на година и успяват да си ги поддържат. Да кажа само, че чертите не са само в зелен цвят!

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Юго

    13 2 Отговор
    Незнам дали е софтуерен проблема, защото на моят iPhone Х пак беше станал така и се наложи да сменя целия дисплей. Ios след 13 версия просто го съсипаха.
  • 10 45838

    12 2 Отговор
    Ммммммммм красота просто хахахахаха
  • 11 АйТи

    5 23 Отговор
    Ганя пак сипе коментарната секция с гняс. Нищо ново.
  • 12 Иван

    2 12 Отговор

    До коментар #7 от "Не можеш го описа":

    Дроида ли? Съгласен съм
  • 13 Пуфчета

    29 4 Отговор
    Все нещо оправят и все нещо се появява и пак и пак и пак. Абе добре че много от хората не оставят "слепи" пред проблемите и така се вдига шум та да им се обърне внимание (за жалост някои фенчета само намазват покрай истинските любители на епъл без да го заслужават). Иначе комунистически настроената evil компания не трае подобни неща и накрая винаги си "признава". Е, не винаги понякога просто се опитват да обърнат палачинката ама то след дъжд...качулка ... то истината излиза наяве. Егоцентричната компания не трае критика, не обича да признава..но няма как да спрат хората колкото и да се опитват, да завоалират и т.н. Разкриха ги със забавянето на телефоните с цел хорат да си купят новия модел и сега когато този номер няма как да мине ви пускат новите-стари модели, а така наречените им про серии получават уж някакви ексклузивни неща (новия им процесор, динамически острови и простотии хаха) за да давате повече пари и вие падате в капана им. И така...до следващите им бъгове, до следващите кръпки. И андроид и ios си ги имат, но важното от коментара ми го схванахте...нали?

    Коментиран от #18

  • 14 Командоса

    23 5 Отговор
    ТЕЗИ ПРЕКАЛЕНО ПРЕХВАЛЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ АЙФОН НЕ СИ СТРУВАТ ТЕЗИ ПАРИ ❗КУПИХ ВЕДНЪЖ ТАКЪВ И ПИШМАН СТАНАХ СЛЕД МЕСЕЦ ВЕДНАГА ГО МАХНАХ ,ПРОСТО СА НАЙ СКАПАНИТЕ ТЕЛЕФОНИ .НИКОГА ВЕЧЕ НЕ БИХ КУПИЛ ТАКЪВ БОКЛУК МОДЕЛ 14 . 15 .16. и т,н.

    Коментиран от #16

  • 15 Джон

    5 16 Отговор
    Съветските тролове в атака
  • 16 Иван

    6 17 Отговор

    До коментар #14 от "Командоса":

    Благодарим за вашето мнение. То е ценно за нас.
  • 17 Име

    4 12 Отговор
    Душевно бедната (може би и не само) паплач пак избива комплекси чрез коментари 😂
  • 18 К. Георгиев

    14 1 Отговор

    До коментар #13 от "Пуфчета":

    Абсолютно съм съгласен с теб.

    Имаше една новина за продуктовото им позициониране във филмите, където apple не си плащат a вместо това просто си предоставят безплатно устройствата и цитирам:

    "В замяна обаче има няколко изисквания, които държи да се спазват. Тя иска нейните устройства да се показват "само в най-добра светлина", което автоматично означава, че злодеите и всякакви отрицателни герои не могат да ги използват."

    Наистина са егоцентрици

    Коментиран от #19, #23

  • 19 Иван

    2 9 Отговор

    До коментар #18 от "К. Георгиев":

    Нарича се marketing done right. Ако ти си производител на нещо, дали ако го дадеш на някой сериен убиец да го позиционира като продукт във филм ще се отрази позитивно на продажбите? “Най-вероятно” не.

    Коментиран от #20

  • 20 Хумот

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "Иван":

    Тези са с психични отклонения мен ако питаш. Не дават на "лошите" във филмите да им ползват пръчкаляците , само на позитивните герои хахаххахаххахахаххахах маркетинг хахаххахахахаха да не им оронят престижа ли? Хайде стига глупости :D Кажете ми че тази новина не е истина а първоаприлска шега хахаххаха.

    Коментиран от #21

  • 21 Иван

    4 7 Отговор

    До коментар #20 от "Хумот":

    Очевидно е, че нямаш познания в маркетинга и продажбите. По-добре не се излагай.

    Коментиран от #22

  • 22 Хумот

    12 3 Отговор

    До коментар #21 от "Иван":

    Абе недей така бе то чак смешна работа. И проверих в гугъл наистина си е истинска новината. Маркетинга си е маркетинг ама това тук граничи с нещо друго. Хахахахха до къде стигат че да си запазят реномето хахахаха. Значи само на Червената шапчица да дават айфониту ама на Кумча ви вълча - НЕЕЕЕ той от лошите как така ще държи айфони да им уронва престижа хахахахаха ами ако го видят хората кво ше си помислят после хахахха? Смях

    Коментиран от #25

  • 23 Зелени линийки

    12 3 Отговор

    До коментар #18 от "К. Георгиев":

    3000 лева и получаваш бъгове + бонуси - зелении линийки.

    Коментиран от #24, #26

  • 24 Иван

    3 10 Отговор

    До коментар #23 от "Зелени линийки":

    Които ще се оправят до края на седмицата. Нещо друго?
  • 25 Иван

    2 11 Отговор

    До коментар #22 от "Хумот":

    Пак - очевидно е, че си нямаш понятие от маркетинг.

    Коментиран от #27

  • 26 Бъгнята

    13 2 Отговор

    До коментар #23 от "Зелени линийки":

    Те оправят един бъг а след него още 5. За толкова пари..толкова. Прехвалените пръчки не са нищо повече от един голям капан на най-големите scammer-и на века ..епъл. Компания , която не уважава потребителите си. Дръжте си правилно телефоните!

    Коментиран от #28

  • 27 Хумот

    18 3 Отговор

    До коментар #25 от "Иван":

    Аз гледам отвъд маркетинга им. На мен маркетинга не може да ми повлияе и виждам отвъд нея а вие продължавайте да си я разбирате то за тва ви правят на клоуни. Аз виждам една смешна и жалка картинка от цялата тази "история". Кумчо вълчо е лош и той няма да получи айфониту йхахаххахаха , че хората ще си помислят нещо лошо за епалчето и продажбите им ще намалеят заради тва че Кумча ви вълча ползва айфониту във филм хахахахах. Нелепо просто
  • 28 бугати

    12 2 Отговор

    До коментар #26 от "Бъгнята":

    пълната олигофрения са тези айфони
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 епал

    5 0 Отговор
    сигурно оплакванията на хората са ги накарали да си признаят в кавички