16 Януари, 2023 20:26 5 343 3

Най-големият производител на чипове обяви добра новина

  • чипове-
  • полупроводници-
  • tsmc-
  • криза

Oт TMSC заявиха, че положението се подобрява

Най-големият производител на чипове обяви добра новина  - 1

След над две години лоши новини, най-големият производител на полупроводници TSMC най-после излезе с много добра новина. Тайванската компания сподели, че положението в автомобилната индустрия се подобрява, а поръчките на нови автомобили започват бавно да набират темпове.

Все пак всички трябва да имат едно наум, тъй като възстановяващата се ситуация може да не се окаже толкова добра. С оглед на повишаващата се инфлация и цени на суровите материали, добрата страна може съвсем скоро да изчезне и отново да се върнем в начална позиция.

От TSMC обявиха, че все пак има повод за радост и ако всичко се задържи с тези темпове, то автомобилните компании съвсем скоро ще могат да мислят за едно нещо по-малко при направата на нови автомобили. Придържайки се към тези планове, кризата с полупроводници може да приключи още през тази година.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мда

    15 2 Отговор
    Kризата с полупроводниците може да приключи още през тази година? A с целите проводници кога ще приключи? Едно време през соца се правеше вноска за кола. Сега е същото...
  • 2 Помак

    4 1 Отговор
    ...да не би от чипове да е минал на чпове ..хи хи
  • 3 Хахах

    4 0 Отговор
    Е не , вечно ще е трудно. Като с газа и петрола. Тръгват работите на добре, лека по лека.