18 Януари, 2023 18:57 1 811 1

BMW „вкара“ германската Бундеслига в новата "седмица"

  • bmw-
  • 7 series-
  • германия-
  • футбол-
  • бундеслига

Върху централния дисплей могат да бъдат видени резултати, статистики и дори мачове на живо

BMW „вкара“ германската Бундеслига в новата "седмица" - 1

Новото BMW 7 Series предлага изключително много екстри и удобства, както за пътниците, така и за шофьора, но от днес нататък собствениците на луксозната лимузина ще могат да се насладят на още една функция. Това стана ясно от прессъобщение на BMW с което се обръща към феновете на футбола.

Благодарение на ъпдейт на iDrive системата, централният екран на 7 Series може да се превърне в малък телевизор, върху който да наблюдавате най-интересните мачове от германската Бундеслига. Приложението е разработено съвместно с германската футболна асоциация и ще може да бъде изпробвано до месец март 2024 година.

От BMW казват, че при положителен отзвук могат да добавят и още модели, които да поддържат тази функция. Припомняме, че германската марка представи интересен дисплей, който е с диагонал от 31 инча и се простира зад предните седалки на лимузината. Не е изключено в бъдеще той също да поддържа тази функция.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    3 0 Отговор
    И после - що имало катастрофи? Я си гледайте пътя !