Last news in Fakti

31 Януари, 2023 21:04 2 506 8

Появиха се първите слухове за новата ОС на Apple

  • ios-
  • apple-
  • iphone-
  • ios 17

iOS 17 трябва да дебютира тази есен

Появиха се първите слухове за новата ОС на Apple - 1

Apple представи стабилна версия на iOS 16.3 само преди около седмица, но това не означава, че разработчиците на компанията вече не работят над следващото поколение на операционната система. Според слухове на запознати с плановете на Apple, компанията вече има ясна визия за iOS 17 и първите слухове за нея вече се появиха.

Твърденията се, че тя няма да се различава драстично от iOS 16, особено на външен вид, като ще запази същата структура и дизайн. Припомняме, че при предходното обновление Apple добави така наречените „уиджети“, които донякъде разчупиха визията на операционната система, която запазва вида си през последните години.

Новата iOS 17 ще се съсредоточи върху виртуалната реалност и някои от функциите свързани с приложението Home и Find My. Заедно с това ще видим и промени в приложението за музика, бележки и файлове. Разбира се, все още е твърде рано да се говори за сигурна информация, тъй като до представянето на операционната система има поне 9 месеца, а до появата на първата бета версия за разработчици има около половин година.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    12 5 Отговор
    Най добрия IOS е 12.х, от 13 вече почват яките бъгове.
  • 2 Зевзек

    10 1 Отговор
    Престанете бе, това не е нова операционна система, това е усъвършенствана стара операционна система.

    Вземете напишете какво е новото, та сами да преценим нова ли е или са оправило стари грешки.
  • 3 Джон

    10 5 Отговор
    Галине, спри да пишеш по тази тема, прекалено ти е ниско нивото. Какво значи “нова ОС” и “няма да се различа много от предишната”? Идеята е нещата да се развиват хармонично, постепенно, без големи промени, за да не се объркват потребителите.

    Много безмислена статия.
  • 4 бъгОС 17

    16 3 Отговор
    Идиии тоз път с още повече бъгове. Осакатено подобие на операционна система. Бъгнята е създаден за простия Хамериканец и не само, на който му слагат табелки - Walk/Dont walk заа да не се обърква като пресича. 😂🤣

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Иван

    2 8 Отговор

    До коментар #4 от "бъгОС 17":

    Викаш ползвал си и знаеш?
  • 7 бъгОС

    14 2 Отговор
    За жалост ми се налага да го ползвам. Да, знам! Няма такава бъгня и оли г о френия.
  • 8 Знайко

    1 0 Отговор
    Хора, ето ви един Самсунг, който е изпреварил конкурентите си с поне 3 години. Ползвам го всеки ден като служебен до ден днешен, чъпреки ,че календара му е до 2016 и вече не датите ми не съответстват. Samsung SGH P300- български, мп3, камера, фенерче, втора батерия в ковър пака с която кара по една седмица, метален корпус от неръждавейка и магнезий и кабел за зареждане с дължина 2.10 м! Като пътуваме някъде и се прецака колата всички викат- изкарай елката да светнеш! Имам го от 10 години...кога е произведен....който иска да провери. Без ковърпака е супермини джаджа!