Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 11:39 7 891 10

Как трансмисия на Nissan се превърна в секс играчка

  • секс играчка-
  • nissan-
  • r32

Скоростната кутия от R32 Skyline може да не е най-очевидната форма за секс играчка, но вдъхновението идва от мистериозни места

Как трансмисия на Nissan се превърна в секс играчка - 1

Това, което виждате на снимката по-долу, е умален модел на трансмисия Nissan Skyline от осмо поколение. Въпреки убедителното ниво на детайлност, покриващо всеки квадратен сантиметър от повърхността му, той е висок по-малко от 23 см – твърде малък, за да свърже двигател със задвижващ вал. Макетът е сложно моделиран и изработен от 100 процента силикон. Освен това е... секс играчка.

Но откъде идва идеята да се направи секс играчка от трансмисия на R32 и как тази идея се развива в истински продукт? Историята на стимулатора Skyline започва с потребител в Twitter, който се представя с никнейм Saber.Driift, който всъщност е жена и е фен на всичко свърано с JDM културата. Но, както се изразява самата тя, сърцето ѝ принадлежи на HKS R32 Skyline GT-R от началото на деветдесетте години.

Тази кола има такова въздействие върху нея, че я вдъхновява да направи собствена конструкция на R32 - модел с четири врати, декориран в розово-бяла ливрея. Този Skyline наскоро се нуждаеше от реконструкция на трансмисията, което – както бихте очаквали с излязла от производство кола, която никога не е била официално внасяна в САЩ, налага на Saber.Driift да закупи резервна трансмисия за части.

Как трансмисия на Nissan се превърна в секс играчка

Гледайки скоростната кутия и хрумва една мисъл. Тя е проектирала секс играчки с автомобилна тематика и преди, включително такава, оформена като нейния собствен R32 Skyline и веднага решава да направи... силиконова трансмисия.

Първоначално тя си представя по-карикатурен дизайн, но след като прави скица и я публикува в Twitter, се обажда на производителите на секс играчки, питайки дали някой би бил готов да приеме предизвикателството. От идеята и се заинтригуват Velvet Alley .

Използвайки тази скица и четири или пет снимки от различни ъгли за вдъхновяващи чертежи, компанията започва да изгражда секс играчката на два етапа. Първо, основата е изградена от около сто отделни части, обединени заедно и след това формовани в асиметричната фуниеобразна форма на корпуса на твансмисията. Така се получава най-необичайната секс играчка.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 И аз имам

    7 0 Отговор
    една секс играчка...
  • 3 Дядо ми викаше за такива...

    14 0 Отговор
    ...- Ах мотика...,ах мотика...!
  • 4 Силикинов Нисан

    13 2 Отговор
    Не може да измести жив Хасан
  • 5 Цъцъ

    9 0 Отговор
    Да очакваме ли ауспух от който пък да, се възползва мъжката част?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 български господа мисирки български !!!

    4 1 Отговор
    какво е това нещо JDM култура ??? нещо джендър дупинг мушинг…?
  • 9 Секс Кондюр

    3 1 Отговор
    Ах. момичето ми ела ми на дядо...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.