Last news in Fakti

29 Март, 2023 18:27 1 456 4

Студенти превърнаха Enyaq в кемпер със странен таван

  • skoda-
  • enyaq-
  • кемпер

Колата е единствено концепт към момента

Студенти превърнаха Enyaq в кемпер със странен таван - 1

Skoda е една от компаниите, които дават сериозна свобода на своите студенти и стажанти. Сега също не е по-различно и екип от 29 души показа на какво е способен, след като превърна електрическия Enyaq в кемпер със странен таван. Разбира се, дизайнът няма да бъде пуснат в серийно производство и вероятно ще остане единствено на ниво скици.

Единствената разлика във външността на Enyaq е добавянето на метални панели над багажника и тавана. Новите панели са с аеродинамична форма и са с по-ниска предна част и по-висока задна. Благодарение на тях се отваря и повече място в интериора и то главно зад шофьорската седалка, където ще бъде разположено леглото.

Така от лявата част имате повече място за главата, докато в дясната част мястото се използва за съхранение. Допълнителното пространство е разделено на две нива с отделни вратички за шкафове.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП за България и Радев

    3 7 Отговор
    Нацистите от Чехия да забравят. Евро -7 ще им затвори жалките заводи и ще са там където им е мястото - под веригите на Т-14 Армата или Т-90 Пробив
  • 2 Газо

    4 0 Отговор
    Тия студенти да хванат да се скъсат дипломите!

    Коментиран от #3

  • 3 Ами те....

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Газо":

    още нямат дипломи. Надяват се да ги вземат с тази абсолютна безсмислица. Кемпер било. Краставици.
  • 4 Дедо ви

    2 0 Отговор
    това е чудесно за катафалка за кемпер не става!!!!!!