Last news in Fakti

30 Март, 2023 17:41 1 824 2

Sony анонсира върхова камера за влогъри

  • sony-
  • zv-e1-
  • камера-
  • смартфон-
  • влог-
  • влогър

ZV-E1 разполага с фулфрейм сензор

Sony анонсира върхова камера за влогъри - 1

Sony отдели огромно внимание на влогърите и се зае със значителното подобряване на техните видеа, като представи нов модел от серията ZV. Той стои на върха на гамата за самостоятелно снимане и се отличава от другите модели с първия по рода си фулфрейм сензор в подобен тип камера.

Камерата използва 12MP сензор познат ни от A7S III и FX3, който вече се е доказал като изключително качествен, особено при ниски нива на осветеност. Заедно с него работи и BIONZ XR процесор за обработка на снимките. Камерата снима с до 4К при 60 кадъра в секунда, но в бъдеще от Sony обещават до 120 кадъра в секунда при същата резолюция.

Компактните размери са лишили камерата от някои неща като втория слот за карта и пълноразмерния HDMI слот, но пък за сметка на това ZV-E1 получава специален зуум пръстен около бутона за включване, както и нови режими свързани с влоговете. Един от тях е този за разпознаване на няколко лица и автоматично адаптиране на блендата и зуума. Подобрена също така е и стабилизацията.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    5 8 Отговор
    И аз искам, ама не я внасят в русията.

    Коментиран от #2

  • 2 45 няма да стигнат

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Ми купи си от Китай, ще ти я пратят за 2 седмици