Last news in Fakti

16 Октомври, 2013 10:35 7 189 0

Първият български принтер за директен печат върху тениски

  • copi`s-
  • изложение-
  • печат

Над 100 са директните фирми изложители, които ще заемат обща площ от 5000 кв.м на тазгодишното изложение. Позиционирайки се като най-силно в областта си, COPI`S привлича интереса на повече участници и на все повече български и чуждестранни посетители.

Сред иновациите, които ще бъдат демонстрирани на изложението е първият български принтер за директен печат върху тениски – ArtJet 2000. Разработката е резултат от съвместен проект на „Фотоджет“ ЕООД и „Арт Колента България“ ЕООД.

Новата модернизирана технология в концевото шиенето на книги, първият широкоформатен графичен принтер на HP, имащ възможност за зареждане на 2 рула печатна медия, както и принтер със съвременна екологично чиста латексова технология, са само част от акцентите.

Посетителите ще се запознаят с тенденциите в печата върху текстил, ламиниране на платнища за камиони с течен ламинат и възможностите на латексовата технология за печат.

Нов тип еко фолио за стени, сгради и цялостно брандиране ще покаже на щанда си оторизираният дистрибутор на 3M за България. Сред експонатите на компанията е и богата гама продукти за архитектурен дизайн – продукти с високо качество и лекота при употреба. Ще бъде демонстрирано изключително разнообразие от алуминиеви профили за производство на табели и обемни букви, светодиоди, плексиглас, ПВЦ плоскости, двойно залепващи ленти, лепила на спрей и абразиви.

Ще бъде демонстрирана технология за висококачествен пълноцветен печат върху памук, смес на памук с еластан и 100% полиестер. Тя позволява сложни многоцветни изображения с преливки, без ограничения в бройките или тиражите - 76 цветни и 200 бели тениски на час!

Изложението ще представи и все по-популярната в рекламната индустрия услуга - директния сублимационен печат върху текстил. Посетителите ще се запознаят и с технологиите за ламиниране на платнища за камиони с течен ламинат и възможностите на латексовата технология за печат. Ще бъдат демонстрирани текстилни мостри, отпечатани на Dgen Teleios 74/V6 и иновативната система AquaSEAL - течен ламинатор SEAL SW3300 за обработка на твърди, гъвкави и меки материали.

На изложението ще бъде показана пълноцветна система за профилиране в предпечата и цифровата обработка на изображения, предназначена за професионалистите, които трябва да организират и управляват цялостни фото, предпечатни и печатни работни потоци. Софтуерът i1Profiler предлага възможност за генериране на ICC профили и Device-Link профили. Осигурява нови функции за верифициране на качеството на цвета, включително на дисплеите за проверка на екранната цветопроба за ISO(G7, SWOP, PSO, Japan Color) и на принтери – за проверка на качеството с помощта на ISO контролни скали (IDEAlliance ISO Control Wedge или Ugra/Fogra Media Wedge). Новата функция „Компенсация на оптическото избелване” позволява адаптиране към несъответстващи на ISO светлинни условия.

LAMA са най-популярните дисплеи, предназначени за точките на продажба в световен мащаб през последните 5 години. Нещо иновативно, в духа на LAMA концепцията, висококачествено, но доста по-привлекателно ценово ще бъде демонстрирано на COPI’S! В зала 3 на изложбения комплекс посетителите ще видят новия островен щанд, където международният екип на MARIN’S ще е там, в още по-многоброен и мултинационален състав, за да припомни принципите на LAMA идеята от Франсоа Лотел. Разгъваемите, екологични, POP дисплеи LAMA ще блеснат под формата на нови проекти, реализирани през последната година за различни наши мултинационални партньори, носейки вдъхновение и иновативен, „зелен“ дух на събитието и многобойните му посетители от различни сектори. А иновацията тази година е цяла гама Lama материали от по-специфична суровина и преработка, в определени функционални размери, най-употребявани до момента от нашите многобройни фармацевтични клиенти, но приложими в много точки на продажба за различни сектори, които се характеризират с доста по-ниска цена!

За първи път тази година посетителите на COPI`S ще могат да се докоснат до серия луксозни, ръчно изработени продукти от 100% истински карбон. Прилаган масово в шампионата „Формула 1“ и в част от космическите технологии, карбонът е въглеродно влакно и е средно четири пъти по-лек от стоманата. На изложението ще бъде демонстрирано и разнообразие от високотехнологични иновативни продукти, изработени от карбон - луксозни офис аксесоари и корпоративни подаръци, флаш памети с иновативен дизайн, ключодържатели с разнообразни форми, както и протектори за най - масовите модели смартфони.

Входът на COPI`S е свободен, срещу регистрация,  а
работното време е от 10 до 18 ч. – сряда, четвъртък и петък
(16, 17 и 18 октомври)
в Интер Експо Център – София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА