Last news in Fakti

20 Юли, 2023 13:50 5 722 9

Microsoft прави преинсталирането на Windows още по-лесно

  • windows 11-
  • преинсталиране-
  • операционна система

Windows Update ще позволи на потребителите да изтеглят най-новата версия на Windows 11 и да я инсталират върху текущата си система

Microsoft прави преинсталирането на Windows още по-лесно - 1

Windows 11 има нова функция, която значително ще опрости процеса на преинсталиране на системата. Вместо традиционния подход, който изисква преинсталиране с помощта на флаш устройство, след това настройка и възстановяване на данни, потребителите вече могат да направят всичко направо от Windows Update.

Тази функция беше открита от специалисти в тестова компилация на Windows 11. Възстановяването на системата чрез Windows Update ще позволи на потребителите да изтеглят най-новата версия на Windows 11 и да я инсталират върху текущата си система, като запазват всички инсталирани приложения, игри и настройки.

По този начин, след преинсталиране на операционната система, потребителят ще получи „чиста“ система без грешки.

Все още не е известно кога тази функция ще стане налична в стандартните версии на Windows 11. Въвеждането ѝ обаче очевидно ще осигури по-удобно и по-бързо преинсталиране на операционната система, с което дори повече потребители могат да се справят.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    4 17 Отговор
    Хаха, “преинсталиране”, бях забравил за този темин 😀
  • 2 Вввв

    7 9 Отговор
    Какво е това Windows без грешки. Чувал съм но няма :D
  • 3 Седмицата

    14 2 Отговор
    Защо спряха да подържат седмицата

    Коментиран от #6

  • 4 Хмм

    2 3 Отговор
    Е това вече може да ми вземе допълнителната работа
  • 5 Матрицата

    13 0 Отговор
    Това е някаква шега, не ме разсмивайте защото тази опция си я има отдавна в разширеното стартиране. Да не говорим с колко bloatware и колко още ненужни работи има!
  • 6 Хмм

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Седмицата":

    седмицата беше прекрасна но блок чейн системата не може да се управлява извън седмицата а само да се следи. така заровиха куч3 то
  • 7 Йооо

    14 4 Отговор
    Аз от 13г. съм със седмицата :) и нито веднъж не е преинсталван.
  • 8 Рекламист

    9 2 Отговор
    Не знам защо, но ХР-то не ми се налага да го преинсталирам. Това вече към 20 години.
  • 9 Онзи

    4 0 Отговор
    В Win10/11 не ми харесва бъгаввото управление на принтерите през USB. Проблема е ясен и за Микрософт, но все още в сайта им си стои тяхната "препоръка" - Ако имате проблем с принтера ... първо включете принтера а след това компютъра ... работим по отстраняване на проблема в бъдещи версии на ОС.