Last news in Fakti

12 Септември, 2023 21:27 3 476 6

Apple представи новия Watch Ultra 2

  • apple-
  • apple watch-
  • apple watch ultra

Смарт часовникът наследява предходния модел

Apple представи новия Watch Ultra 2 - 1

Apple представи Apple Watch Ultra 2, с който заменя модела от най-висок клас, представен за първи път преди една година. Тазгодишният Apple Watch Ultra получава процесор S9 за "супер гладки анимации"; и чип за ултрашироколентова локализация U2. Siri вече се обработва в устройството благодарение на нов невронен процесор в чипа S9. Гласовият асистент вече може да предоставя достъп и до данните за здравословното ви състояние, като от Apple казват, че тази функция ще бъде налична "по-късно тази година".

Новият чип U2 може да открие iPhone-а на потребителя с ултрапрецизност, като заедно с това може да предлага различни изпълнители или песни, когато се приближите до HomePod . Устройството също така предлага и контроли, ако колонката вече възпроизвежда нещо.

Часовникът също така въвежда жест за двойно докосване за неща като приемане и прекратяване на телефонни обаждания и заспиване на аларми. Животът на батерията в режим на ниска консумация на енергия вече е до 72 часа. От Apple твърдят, че производството на Apple Watch Ultra 2 е 100% въглеродно неутрално.

Други новости, които часовника представя са дисплей с яркост до 3000 нита, нови цветове за каишките, както и новости при „лицата“ на часовника. От компанията ще внедрят и няколко нови тренировки и по-подробни данни за част от тях.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    10 5 Отговор
    Имам един китаец който е същия.
  • 2 Знайко

    14 1 Отговор
    Цената е различна за различните континенти ли?
    Затова ли не съобщавате?
  • 3 хуавей

    5 2 Отговор
    Глупости!
  • 4 Супер

    12 4 Отговор
    72 часа живот на батерията при ниска консумация, невождано до сега....О, чидо на чудесата, нямам думи просто...

    Коментиран от #5

  • 5 Знайко

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "Супер":

    Потребителите изискват все повече, а тия си мислят , че ще продължат да ги лъжат успешно....то аз не виждам че по пбед нямам батерия и че като отида в район където клетката е далеч, за 2 часа изразходвам 70 % от батерията! Излагейшън!
  • 6 Една

    3 0 Отговор
    от най-безсмислените ми покупки беше на 18 март да набия 1 890 лв. за уоч ултра, с който замених автоматична сертина - дс екшън дайвър.
    Половината мега "функции" на часовника са свързани с телефона, мрежата и гпс локацията и не работят без той да е в обсег. Да батерията издържа 3 дни, НО... забелязах, че когато пътуваш с автомобил над 300 км. пада с повече проценти, отколкото ако се мотая пеш??? Отделно при гмуркане "яде" много бързо батерия, пример: 15 минути мотане под/над вода от 50% на 25% не знам какво мери.