Last news in Fakti

14 Септември, 2023 10:30 4 778 6

Глобиха мотоциклетист за най-малкия регистрационен номер в света

  • регистрационен номер-
  • мотоциклет

Собственикът на возилото заявил, че това е истински номер

Глобиха мотоциклетист за най-малкия регистрационен номер в света - 1

Полицията в Малайзия глоби мотоциклетист с много малък номер. Символите по него едва ли се виждат, особено при шофиране. Това съобщава сайтът Carscoops .

През септември малайзийската полиция започна операция, насочена към спиране на незаконните дейности сред мотоциклетистите. Още на втория ден от месеца е записано това комично нарушение.

Стандартна рамката за регистрационен номер е прикрепена към мотоциклета Yamaha, но вътре в нея номерът е миниатюрен. Собственикът на возилото заявил, че това е истински номер, но служителите на реда не били съгласни с това.

Глобиха мотоциклетист за най-малкия регистрационен номер в света

Според малайзийското законодателство шофьорите могат леко да променят регистрационните си номера. Намаляването им до толкова малки размери обаче не е законно.

Не е известно какво наказание е отнесъл нарушителят за толкова странния номер. Общо само за два дни местната полиция е конфискувала над 200 мотоциклета.

Известно е, че мъжът е получил и глоба от полицията и през април. По това време той карал мотоциклет, на който вместо регистрационен номер имало надпис „Обичам те“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лило

    1 0 Отговор
    Крие се, от народната любов. Изпечен за депутат.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.