Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 18:14 1 666 1

Pixel 8 вече е при клиенти, въпреки, че все още не представен (ВИДЕО)

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8

Кадрите показват какво има в кутията

Pixel 8 вече е при клиенти, въпреки, че все още не представен (ВИДЕО) - 1

Google ще представи новия Pixel 8 тази сряда и въпреки, че всичко за смартфона вече е повече от ясно, то сега в интернет се появи и видео в което се прави така нареченият “unboxing” или разопаковане на смартфона и показване на съдържанието в кутията му. Видеото е качено от PBKreviews, които не споделят как точно са получили телефона.

Кадрите показват съдържанието на кутията: кабел с USB-C портове от двете страни, адаптер от USB C към A, ръководство за смартфона и самото устройство. Смартфонът на кадрите е Google Pixel 8 в цвят "лешник".

Конкретният смартфон е с капацитет от 128 GB, което означава, че ще се предлага с 8 GB RAM. За официална информация ще трябва да изчакаме премиерата, която ще се състои на 4 октомври, макар от Google вече да няма с какво да ни изненадат.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 1 Отговор
    И какво го рекламирате тоя телефон като никога няма да се продава официално в България?