Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 18:59 6 130 8

Представиха най-евтиния сгъваем смартфон в света

  • zte-
  • libero-
  • flip

ZTE Libero Flip струва 390 евро

Представиха най-евтиния сгъваем смартфон в света - 1

ZTE представи нов смартфон на японския пазар с името Libero Flip. Позиционирано като конкурент на Galaxy Z Flip5, това сгъваемо устройство от ZTE се отличава с една изключителна характеристика - значително по-ниската си цена. При каталожна цена от 63 000 японски йени (около 390 евро), предварителните поръчки се предлагат със значителна отстъпка, което води до намаляване на крайната цена до 39 800 японски йени (приблизително 250 евро), което го прави най-бюджетния сгъваем телефон, наличен в момента.

ZTE Libero Flip разполага с 6,9-инчов сгъваем OLED дисплей с FHD+ резолюция, допълнен от втори 1,43-инчов кръгъл екран с резолюция 466 x 466 пиксела. Този вторичен екран, известен като Sub Display, изпълнява различни функции, включително управление на повикванията, контрол на възпроизвеждането на мултимедия и действа като дисплей за основната задна камера.

Що се отнася до възможностите за изображения, устройството може да се похвали с 50МР основен обектив, съчетан с 2МР сензор за дълбочина, докато основният дисплей помещава 16МР предна камера в рамките на изрязан отвор.

ZTE оборудва Libero Flip с чипсет Snapdragon 7 Gen 1, придружен от 6GB RAM и 128GB памет. Работейки с Android 13 с UI overlay на ZTE, устройството въвежда специфични за сгъваемите устройства функции, които позволяват на потребителите безпроблемно да използват елементи от менюто от двете страни на сгъваемия екран.

Устройството се захранва от батерия с капацитет 4310 mAh, поддържаща 33W бързо зареждане, съвместимо със стандартите Quick Charge 4+ и PD3.0. Макар че класът IP42 за вода и прах предлага скромна защита, важно е да се отбележи уязвимостта му дори при незначителни водни пръски. Въпреки това устройството може да се похвали с напълно плосък механизъм за сгъване.

Наличен в бели, златни и сини цветови варианти, ZTE Libero Flip предоставя на потребителите редица възможности за персонализация, включително разнообразни задни капаци, които да отговарят на индивидуалния стил.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До 20 кинта

    8 4 Отговор
    Купувам 3 броя, та да имам резерва.
  • 2 средна работа е хардуера

    4 1 Отговор
    за тая цена можеше още нагоре, що така ги товарят сгъваемите ?
  • 3 Механик

    9 4 Отговор
    Вчера един клиент си оставил айфоня на седалката в колата. Като тръгна да я изкарва, седна на наего и го направи сгъваем. Ама не на две. На 4 се сгъна. И по оста Х и по оста У го нагърчи. А как рече "Хрусссс"....
    Преди 2 месеца тоя мъж се похвали, че си го е подарил за Нова година, ама го взел на изплащане (200 лв. месечна вноска и цена в кеш къде 4 бона).
    Кофти ситуация/
  • 4 Сатана Z

    10 2 Отговор
    И кво му е евтиното ?Българинът работи един месец за тия кинти
  • 5 ссср

    7 4 Отговор
    Идеален за тъпите гъзета с 25 годишни BMW- та, живеещи в 50 годишни панелки с 80 годишните си родители и харчещи пенсиите им. Но нищо - ума фирми за бързи кредити!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.