Last news in Fakti

4 Юли, 2024 11:15 1 232

Възползвайте се от лятната селекция смарт телевизори на лизинг с 0% лихва от А1

  • а1-
  • телевизор-
  • селекция

Възползвайте се от 0% лихва и изберете от специална селекция смарт телевизори от А1 през юли, изберете от модели на Philips, TCL, Kivi и Sony, предложението важи до края на месеца или до изчерпване на количествата.

В разгара на летния сезон, спортните емоции от Евро 2024 и Олимпийските игри и много нови топ ТВ филми и сериали, А1 предлага специални оферти за селекция смарт телевизори. През целия юли устройствата са достъпни на лизинг с 0% лихва с план за фиксирани услуги от А1. Сред избраните модели са телевизори на Philips, Kivi, Sony и TCL.

Част от промоционалната кампания са и новите Ambilight модели на Philips. Клиентите могат да избират между три различни размера широчина на екрана: 43, 50 и 55 инча.

Първият отличителен белег на тези телевизори са специалните LED светлини зад екрана, които се променят заедно със случващото се на него – филм, спортно предаване или музикален клип. Този ambient ефект не само прави телевизора да изглежда по-голям, но и зрителското изживяване много по-реалистично. Можете да използвате Ambilight дори когато не гледате, тъй като телевизорът е с минималистична, елегантна визия и се вписва с лекота във всеки интериор.

В допълнение към приятната визия, телевизорите Philips от модели 32PHS6009/12, 43PUS8079/12, 50PUS8079/12 и 55PUS8079/12 са оборудвани с Dolby Atmos. Системата разполага звуковите ефекти в пространството около зрителя за наистина реалистично преживяване. Диалозите са по-ясни и цялостната звукова картина е подобрена с AI технология. Друга налична функция на моделите на Philips е 60-херцовият HDMI VRR. Това е възможността за опресняване на картината в синхрон с гейминг конзолата. Благодарение на нея се постига бърз геймплей и плавна графика.

Телевизорите Philips от А1 с 0% лихва идват с широк набор от смартфункции, с които всички киномани и спортни фенове ще имат богат избор от предавания, филми и сериали по свой вкус. Картината е оптимизирана с Pixel Precise Ultra HD технология, която осигурява изключително ярки изображения, богати цветове и плавно движение на образите. В допълнение операционната система Titan OS улеснява търсенето и намирането на любими сериали и филми, а дистанционното от рециклирана пластмаса е с директни бутони към водещите стрийминг услуги за бързо начало на забавленията пред екрана.

С интерактивни функции и разнообразни възможности разполагат и другите модели телевизори, които А1 включва в офертата. Kivi 32H735QB е компактен, 32-инчов телевизор с Dolby звук за реалистично изживяване, а Sony XR65A80LAEP OLED притежава подобрение на контраста XR OLED Contrast Pro за впечатляваща картина.

Можете да се възползвате от лятната селекция телевизори на лизинг с 0% лихва в магазините на А1 или онлайн на A1.bg.



Свързани новини