24 Юли, 2024 12:15 1 605 0

Xiaomi Mix Flip ще се предлага и в Европа

  • xiaomi-
  • mix flip-
  • европа

Цената му ще бъде 1300 евро

Xiaomi Mix Flip ще се предлага и в Европа - 1

Xiaomi потвърди, че Mix Flip ще си проправи път към пазарите извън Китай. По-специално, Централна и Източна Европа ще бъдат сред първите региони, които ще се запознаят с това ново устройство.

На цена от около 1300 евро Mix Flip предлага Snapdragon 8 Gen 3, 6,86-инчов сгъваем OLED основен дисплей с максимална яркост от 3000 нита и честота на опресняване 120 Hz. Наличен е и компактен 4-инчов дисплей върху задния капак.

По отношение на фотографията Mix Flip е оборудван с двойна 50MP система от камери, състояща се от широкоъгълен основен сензор и телефото обектив за портретни снимки.

Въпреки че Xiaomi не е посочила точните конфигурации на паметта за международния пазар, очаква се устройството да предлага няколко опции, които да задоволяват различните нужди на потребителите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА