16 Август, 2024 17:27 2 779 4

Rolls-Royce работи над 2 години по интериора на този Phantom

  • rolls-royce-
  • phantom-
  • интериор

Само 10 броя ще бъдат направени

Rolls-Royce работи над 2 години по интериора на този Phantom - 1

Rolls-Royce отново разшири границите на лукса и майсторството с представянето на Phantom Scintilla. Този ексклузивен модел, лимитиран до едва 10 бройки, е доказателство за несравнимото внимание на марката към детайла и поръчковото майсторство.

Rolls-Royce работи над 2 години по интериора на този Phantom

Вдъхновен от емблематичния Spirit of Ecstasy, Phantom Scintilla се отличава с поразителна двуцветна схема на боядисване и уникална керамична емблема, която отдава почит на скулптурата, вдъхновила емблематичното украшение на капака на автомобила. Интериорът е още по-спираща дъха гледка, със сложни бродерии, ръчно обработени алуминиеви акценти и характерния за марката светлинен подпис на тавана, който напомня на нощното небе.

Rolls-Royce работи над 2 години по интериора на този Phantom

Разработването само на интериора на Phantom Scintilla е отнело повече от две години и половина, което отразява непоколебимия ангажимент на Rolls-Royce да създава необикновени автомобилни преживявания. Този шедьовър от лимитирана серия представлява върхът на автомобилния лукс и със сигурност ще се превърне в желана колекционерска ценност.

От модела ще бъдат направени само 10 броя, като всеки един от тях е продаден.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    6 1 Отговор
    за Хора с Възможности
  • 2 Ник

    7 0 Отговор
    Ще го видите в гаража на някой подобен на Кумчо Вълчо след някоя и друга година, като и той стане неудобен.
  • 3 Да продължава да работят

    4 0 Отговор
    Средна хубост
  • 4 незнайко

    2 2 Отговор
    И пак прилича на тухла еденичка със страхотно вътрешно обзавеждане !!!