30 Август, 2024 13:10 2 874 3

Samsung показва новата си ОС на 3 октомври

  • samsung-
  • oneui-
  • os-
  • конференция

Конференцията за разработчици ще се състои в САЩ

Samsung показва новата си ОС на 3 октомври - 1

Конференцията за разработчици на Samsung 2024 ще се проведе на 3 октомври в конгресния център „Сан Хосе МакЕнери“ в Калифорния, САЩ. Събитието ще бъде предавано на живо в официалния канал на Samsung в YouTube в 10:00 ч. българско време.

Очаква се един от акцентите на тазгодишната конференция да бъде представянето на One UI 7.0 - най-новата версия на персонализирания Android скин на Samsung. Очаква се тази актуализация да въведе значителни нови функции и да подобри интеграцията на възможностите на изкуствения интелект в екосистемата на Galaxy.

В допълнение към One UI 7.0 се очаква Samsung да обсъди интегрирането на ИИ в други интелигентни устройства и значението на сигурността на данните и неприкосновеността на личния живот. Samsung Knox, SmartThings и Tizen 8.0 също са включени в дневния ред, като се планира разширяване на техните функционалности.

Като цяло Samsung Developer Conference 2024 обещава да бъде вълнуващо събитие, което ще покаже най-новите постижения в областта на технологиите и ще даде представа за бъдещите планове на Samsung.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаб@ни ферейски сви

    2 2 Отговор
    ни, като монито П@сси
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хаха

    0 0 Отговор
    един ui със смълчано х отпред показва какво са ви дали самсуняците