13 Септември, 2024 11:27 1 588 5

Новите слушалки на Apple пристигат без кабел за зареждане

  • apple-
  • airpods-
  • слушалки-
  • кабел

Изглежда подигравките се оказват верни

Новите слушалки на Apple пристигат без кабел за зареждане - 1

Apple продължи тенденцията да премахва аксесоарите от кутиите на своите продукти, като премахна кабела за зареждане от новите AirPods 4 и AirPods 4 с активно шумопотискане. Това следва противоречивото решение за премахване на адаптерите за зареждане от iPhone преди няколко години.

Въпреки че премахването на малък кабел може да не изглежда толкова значимо, колкото премахването на зарядното устройство, това е още една стъпка към по-малко претрупано и минималистично опаковане. Това повдига въпроса какви други аксесоари може да премахне Apple в бъдеще.

Новите слушалки на Apple пристигат без кабел за зареждане

AirPods 4 ще се предлагат без кабел за зареждане, което ще принуди потребителите да закупят такъв отделно. Това решение е в съответствие със стратегията на Apple за намаляване на отпадъците от опаковки и насърчаване на клиентите да използват съществуващите аксесоари за зареждане.

Макар че някои може да сметнат премахването на кабела за зареждане за неудобно, важно е да се отбележи, че много потребители вече имат няколко кабела за зареждане и именно това е начинът по който мислят от компанията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 много ясно

    9 5 Отговор
    Кабел за зареждане още 50 кинта най малко отгоре.
  • 2 Джон

    5 4 Отговор
    Пълен съм с кабели у нас, мисля, че е правилно решение.
  • 3 Ффхйн

    5 1 Отговор
    Браво спасихте света, край на глобалното затопляне.
  • 4 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    5 1 Отговор
    Хилядарка за "уникалните" слушалки и още стотак за "уникалния" кабел - честито на снобарите...
  • 5 Да ги продава без опаковка

    1 0 Отговор
    виртуални слушалки...Ко неее