Last news in Fakti

8 Май, 2014 13:35 2 769 2

Смартфон срещу булдозер

  • caterpillar-
  • cat b15

Американската корпорация Caterpillar е известна най-вече със строителната, селскостопанската и специализираната си техника. Миналата година обаче продуктовата гама бе обогатена със смартфони, които да издържат при най-тежки условия на експлоатация.

Cat B15 се продава от доста време, но от компанията са решили едва сега да пуснат промоционално клипче, което демонстрира здравината и надеждността на апарата с операционна система Android 4.1 Jelly Bean, двуядрен процесор MediaTek, 512 MB оперативна и 4 GB вградена памет и 4-инчов дисплей с резолюция 800 на 480 пиксела.

Разбира се, производителността на американския смартфон не може да се мери с флагманските на други производители, но не такава е била и целта на инженерите. Cat B15 има защита против влага и прах по стандарта IP67, който вече се смята едва ли не за норма при съвременните устройства, но надали много от тях биха издържали атака с 4 600-килограмов булдозер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dizi g

    0 0 Отговор
    Да,ударо-устойчив е,но тези десет минути,които му даваха по спецификация,че може да престои потопен във вода-абсолютна рекламна измислица!Не може дори и минута-проверено! Да не говорим,че на колегата пък нещо непрекъснато има някакви софтуерни проблеми!Като цяло-нищо особено!

    Коментиран от #2

  • 2 NeverMind

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "dizi g":

    1-во клипа не се отнася за B15 а за новия модел B15Q разликата е там че RAM-та не е 512 а 1024 и разполага с 4 ядрен процесор както и пропуснатата светкавица в b15 иначе аз имам b15 и е падал многократно и е стоял час и половина на 50 сантима вода в една канавка и проблеми не е имал само докато му изсъхнат говорителите пращяха малко иначе до брйка има и дефектни...