Last news in Fakti

22 Август, 2017 16:21 24 287 14

Доц. Бостанджиев: В секса има само можещи и неможещи (ВИДЕО)

  • румен бостанджиев-
  • секс-
  • сексолог
Доц. Бостанджиев: В секса има само можещи и неможещи (ВИДЕО) - 1
Снимки: М. Богданова ©

Под чаршафите няма стари и млади, а можещи и неможещи, това каза в студиото на Факти.бг известният сексолог доцент д-р Румен Бостанджиев.

Поставянето на всякакви предварителни очаквания може само да попречи на преживяванията по-късно, казва доц. Бостанджиев. По думите му всичко опира до вътрешна нагласа и желание, а останалото идва с опита.Доц. Бостанджиев: В секса има само можещи и неможещи (ВИДЕО)

Няма ясен критерий, по-който да се измери дали през лятото имаме повече желание за секс, смята сексологът. „Вероятно подобна тенденция включва хората, които са във ваканция на екзотично място, например на море. Дори и там обаче не всичко е толкова розово, особено ако към комбинацията се прибави и алкохол. Едно питие може да свърши много полезна работа, но всеки трябва да не забравя колко носи на пиене“, заяви доц. Бостанджиев.

Размерът на мъжкото достойнство определено е най-често задаван, когато стане дума за секс, каза сексологът. „Всичко е въпрос на гледна точка, а и едва ли има мъж, който да е доволен от реалността. Изследване показа, че 80% от представителите на силния пол искат повече сантиметри. Всичко обаче е твърде условно и има много фактори, които влияят много повече на хубавия секс от числата“, смята доц. Бостанджиев.

"От нас зависи къде, как и колко добре ще си изкараме и, ако нещата не се получат по очаквания начин, вината си е само наша, каза още Румен Бостанджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шляхтиц

    92 6 Отговор
    Моите скромни, почти седемдесет годишни наблюдения показват, че когато един човек, било то мъж или жена е добър в професията си, справя се добре в живота, добър е с хората, вършил е добрини, има добро чувство за хумор и т.н. и т.н., той е добър и в секса. Некадърникът, мързеливецът, хитрецът, мръсникът и т.н. и т.н. не става за нищо, включително и за секс.
  • 2 Vasik Atanasova

    12 12 Отговор
    този не става
    Бог да го прости но доктор ИЛИЯ ВРАБЧЕВ беше истинския сексолог на България
  • 3 Будалата

    37 4 Отговор
    С две приказки който може го може. И мерака и глупака не остаряват.
  • 4 FUCK OF

    20 11 Отговор
    ДВЕ НЕЩА УМИРАТ ТРУДНО.....
    БРУС УИЛИС И МЕРАКА..!!!!

    ВЯРНО Е ЗА МОЖЕНЕТО И НЕМОЖЕНЕТО......

    НО И ЗА НЕМОЖЕНЕТО ИМА ЛЕСНО.....ВИАГРА.....

    Коментиран от #12

  • 5 onq s konq

    7 1 Отговор
    Тия приказки за можене и неможене са си пълна глупост.Има нещо много по-важно и решаващо и това е НЕИСКАНЕНА СЕКС от мъжката страна.И докато за мъжа е нормално да му се откаже,жена на която е отказано го изживява много по-болезнено и разстройващо.
  • 6 lol

    3 3 Отговор
    Аз съм тоя дето още никоя не е правил секс :D
    Без майтап!
  • 7 МОЖЕЩ И НЕОЖЕЩ

    3 6 Отговор
    ЗАВИСИ С КАКВА С ДЕБЕЛИ СТЕРВИ КУКИЛИ ПАЧИ ЧУВАЛИ ТУРБИ УВИСЛЯЦИ И ДР. И АЗ НЕМОГА НЕМОГА.
  • 8 ААА

    10 1 Отговор
    До мен достигат зловредни слухове,че сегашните младежи, не само са спрели да си искат , а са започнали и да не дават на жените.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Нервака

    2 1 Отговор
    Ако кахърите ,са бели,и са по малки,може,и да стане,-уморен може но кахърен....
  • 11 Ванчо Кисето

    7 0 Отговор
    Лека му пръст на дядо, казваше така ''Чедо, ако имаш жена, гледай да ти вдига дедовия, че нервите и сам можеш да си ги вдигаш''
  • 12 Po-znaesht

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "FUCK OF":

    Мноого едностранчиво мнение на този "корифей" в сексологията!!Баща му беше истинския специалист..Той му и написа доктората и публикациите на това МАМИНО И БАЩИНО СИНЧЕ!!! В СЕКСА ИМА И ХАРЕСВАЩИ ГО И НЕХАРЕСВАЩИ ГО/ФРИГИДНИТЕ ЖЕНИ.../,ИМА АКТИВНИ И ПАСИВНИ,ИМА ТЪРСЕЩИ ГО,ИСКАЩИ ГО И Т.Н.Язък,че колегата доцент е пропилял 25-30 г.за да стигне до това "откритие"!!!
  • 13 Po-znaesht

    1 0 Отговор
    Има и преситени от секс и неудовлетворени..
  • 14 Доцент или професор???

    0 0 Отговор
    Баща му може наистина да е бил много учен, ама младия доказва по фамилията какво вирее на бостана :карпузи, кауни и тикви.
    Всичкия му бизнес е фабрика за пари. За докторантура и кариера баща му го е уреждал.Но за да се издигне го е направил с връзки. Така, че при всеки сеанс клиентите му го хранят и поят.
    Така, че колкото и да е известен и да е врял и кипял, консултациите при него са измама.