18 Ноември, 2019 15:03 8 349 7

Сано: "Диви и щастливи" е с невиждани за бг кино каскади (ВИДЕО)

  • александър сано-
  • диви и щастливи-
  • инспектор донев

Екипът подготвя минисериал

Сано: "Диви и щастливи" е с невиждани за бг кино каскади (ВИДЕО) - 1

Резултатът от филма е неочаквано много по-добър. Вчера гледахме филма вече завършен в кино и трябва да кажа, че е убийствено вълнуващ. По сценарий го бяхме заложили да е точно това, което е – има си романтика, има страшно много хумор и екшън във вид и форма, какъвто смея да твърдя до момента в българско кино не е снимано. Това каза в студиото на ФАКТИ актьорът и продуцент Александър Сано за „Диви и щастливи“, който тръгва по кината от 29 ноември.

Борислав Захариев е написал сценария, който е претърпял няколко промени. С каста пък е ангажирана една от трите най-добри агентки в Лондон.

„Това, което ще видят зрителите е закономерно. По филма работиха около стотина души екип. Всички имат най-малко 10, а някои и 15-20 години опит в киното, четирима от тях за първи път работиха в българска продукция. Каскадьорският екип, с който работихме е в топ 3 в света“, каза Сано.

„Моят герой инспектор Донев е изключително прецизен в това, което прави. Слави се с това, че приключва случаите си в рамките на 24 часа, а сега едни момичета, които нямат никакъв опит, го правят „див и щастлив“, разказа актьорът.

„Има трима англоговорящи актьори, актриса, която е канадка, Бен Крос – стара холивудска легенда, изгряващата звезда на британското кино – Базил Айденбенц. По тази причина без да осъзнаваме филмът мина от „национален“ в категория „интернационален“, което пък го направи много интересен за чуждестранни дистрибутори и в момента водим разговори. Още „на зелено“ най-големият френски дистрибутор прояви интерес, ние решихме да изчакаме. В момента разговаряме с шест компании, две от които са американски, със сигурност филмът ще има международна дистрибуция“, разкри Александър Сано.

Той обеща на зрителите, че ще им предложи филм, който е поне пет нива като качество над „Привличане“, който пък разби боксофиса за 2018 г.

Екипът тръгва на предпремиерно турне, най-сериозни предпремиери ще се направят в четирите големи града, чиито общини са подкрепили проекта – Варна, Велико Търново, Русе, София.

„През следващата година смятаме да се захванем със сериал, също имаме два филмови проекта. Всичко, което е с високо качество ми се снима. Имах шанса, усета и късмета за 16 г. да нямам нито един проект, от който да се срамувам. Нямам афинитет към сапунки. Мислим да направим един шестсериен минисериал“, съобщи Сано.

Целия разговор с Александър Сано гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    13 0 Отговор
    Хубава реклама. Дано се оправдае.
  • 2 Наблюдател

    10 5 Отговор
    Докога ще се дават пари на некадърници? Един свестен български филм не сте направили, само глупости които де гледат от 100 души ваши роднини.

    Коментиран от #3, #6

  • 3 asdf

    3 7 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Ейййййй страшен си просто некадърни били хората ми ходи си снимай ти бе или пък ги хвани да ги научиш да те видим що за стока си
  • 4 Ал та фанах Атаопънах

    5 2 Отговор
    ОФФ! Д2 страшно са отчаяни да правят клип с тоя афро-българин. Пределно ясно е че държавата ги поддържа такива проповедници на простотията, ама защо ходят Д2 да се лепят на тях за рейтинг? Толкова ли не могат сами да си направят готина песен, не могат ли нов добър певец след Дичо да си намерят?
  • 5 Виктор

    3 0 Отговор
    Скоро правиха един , в момента не се сещам точно името , но дори онзи ден го даваха пак по телевизията - уникалноооо тъп , рядко смотан филм!Дано този поне става за гледане.
  • 6 Наблюдаващ

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    В този филм не е изхарчена и една държавна (разбирай от нашите данъци) стотинка бе, интелект. Някакъв друг безсмислен хейт да избълваш или ще се усетиш и сам, че си нелеп?
  • 7 Стела

    0 5 Отговор
    Вчера филма имаше премиера във Велико Търново. Мога само да ви кажа, че не съм гледала по-хубав български филм от поне 10 години насам!!!
    Браво Сано, браво Яна, браво Луиза..., още невероятни Койна Русева, Ицо Хазарта, Явор Бахаров, Асен Блатечки, Теодора Духовникова и изобщо.
    Световно ниво на картина и музика. Благодаря ви!