Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 19:17 17 599 83

Цветанов: Създадоха у премиера усещане за конкурентност между мен и него (ВИДЕО)

  • цветан цветанов-
  • евроатлантически център за сигурност-
  • турски поток

Няма да обявявам политически проект през месец март, заяви председателят на ЕАЦС

Цветанов: Създадоха у премиера усещане за конкурентност между мен и него (ВИДЕО) - 1

Нека отчетем, че през последната година САЩ имат сериозен фокус върху България и региона. Трябва да отдадем заслуженото и на посещението, което беше направено в края на 2019 г. от премиера Борисов, по време на което се стигна до стратегическото партньорство и рамката, която беше разписана. САЩ винаги са слагали водеща принципна позиция борбата срещу корупцията, организираната престъпност, енергийната сигурност и това, което можем да бъдем като партньор във воената област. Името на съдията (Андон Миталов - бел. ред.) може би за някои беше наистина изненада, но не смятам, че трябва да правим някакви коментари или пък трябва да води до противопоставяне между институциите. Това заяви във връзка с уличаването в корупция на съдия Андон Миталов от страна на САЩ в студиото на ФАКТИ бившият председател на ПГ на ГЕРБ и председател на УС на Евроа-тлантическия център за сигурност (ЕАЦС) Цветан Цветанов.

"Създадох Центъра, за да може да се чува по-силно евроатлантическия глас на страната. Разписаните дейности са много важни за правовия ред, за сигурността, за просперитета и за увеличаване зависимости от трети държави, конкретно за Русия - това, което прави с хибридните атаки към страната и към региона - те трябва да бъдат отчитани и да бъдат давани съответните доказателства за това. Смятам, че предстоящият Годишник, който ще излезе от ЕАЦС ще даде много ясна представа него", каза Цветанов.

"На национално ниво като представители на България и Русия отношенията са много добри, но не знам това до какъв ефект ще доведе в дългосрочен план. Трябва да се знае, че ние сме част от евроатлантическото семейство и всичко, което трябва да правим като политики трябва да защитаваме националната си сигурност и суверенитет и същевременно да гарантираме сигурността на други държави, които могат да бъдат засегнати от подобно разпределение на геополитически процеси.

За всички обективни е ясно, че "Турски поток" увеличава влиянието на Русия както в България, така и в Югоизточна Европа, защото "Турски поток" ще бъде една възможност за осигуряването на газ за държави като Сърбия, Унгария, Словакия, което значи, че няма как да се получи алтернативен източник да транзитира през тази тръба, защото 90% от новостроящата се тръба, преминавайки през територията на страната, са резервирани вече от "Газпром" и те вече са договорени като количества, които ще бъдат доставени за Сърбия, Унгария и Словакия. Това не дава добавена стойност към страната ни. Единственото, което може страната ни с реализирането на тези политически цели на Русия е да даде невъзможност на Украйна да има своя суверенитет и свобода. С "Турски поток" и "Северен поток" Украйна вече попада в смъртна хватка.

Няма системен подход за борба с фалшивите новини. Така ставаме много по-уязвими, обществото става по-манипулируемо да си мислим, че Русия е по-доброто. Нека очетем, че през последните години най-голям приоритет за всички български граждани е това, че сме част от ЕС. На второ място като приоритет излизат Западните Балкани и едва след това Русия. Всички, които търсят своята алтернатива, излизайки от страната, те не отиват на изток, а на запад", коментира Цветанов.

"Остра реакция срещу политиката на Русия в момента отсъства в парламента и виждате и реализирането на "Турски поток" се аплодира от всички, но никой не казва истината и какви могат да бъдат последствията за страната ни в дългосрочен план. Енергийната ни стратегия от 2011 г. е неадекватна на настоящите предизвикателства, трябва да се използва експертизата на страната ни, за да ограничим всякакви възможности за зависимости и да говорим вече за водород, за газови турбини, които могат да заместят това, което се случва в "Марици"-те и това, което се гарантира в момента от правителството да субсидираме една дейност, която ще бъде със сериозен финансов ресурс за обикновения данъкоплатец и ще поддържаме система, но не на конкурентноспособност, а система за възможни хипотези и за корупция, и за корупционни схеми", смята председателят на ЕАЦС.

"За голямо съжаление, през всички тези години бях лошият образ, който беше създаван в обществото и човекът, който трябва да поема определени буфери. Първият кабинет на ГЕРБ беше може би най-успешният. В него имаше двама вицепремиери като структура на МС, които поемаха негативи и диалогът с институциите, НПО-та, съсловни организации и в общи линии като имаше напрежение, то рефлектираше върху вицепремиерите - върху мен и Симеон Дянков. Премиерът беше като един арбитър. Бяхме тогава от малкото страни, които изпълняваха Маастрихските критерии. Сега наблюдаваме, че има действия, които на моменти са доста объркващи, защото се казва какво ще се направи. След една седмица се казва, че това ще се отложи или няма да се реализира, има една непоследователност, която трупа негатив върху ГЕРБ и коалиционните партньори. Липсва устойчивост на законодателството и на всичко, което се прави като секторни политики. Трябва да се търси повече експертиза и решенията да се взимат на базата на задълбочен анализ, а не на база емоция", каза Цветанов.

"Времето ще покаже дали има натрупване на системни грешки в сегашното управление и това ще бъде много ясно изразено, когато дойдат едни парламентарни избори", заяви бившият председател на ПГ на ГЕРБ.

"Имаше определена нагласа у хора в партията, че подкрепата от нея е даденост. Искам да дам един отговор на тези хора, няма да ги назовавам с имена, но ще им кажа, че партията не е даденост и за доверието на членовете и на симпатизантите трябва да се бориш ежедневно, а това става, когато имаш реална връзка с тях, чуваш техните проблеми и се стараеш максимално да ги решаваш. Когато имаш различно мнение, това не означава, че си враг на партията. Когато имаш различно мнение и го споделяш публично във формати, в които обсъждате дадени теми, не трябва в никакъв случай да се смята, че това е някой, който иска да дискредитира или да урони престижа на партията. Смятам, че силата на една демократична партия е, когато могат да се чуят различни мнения и това, което мога да заявя категорично е, че може би и тези хора успяха под една или друга форма да създадат усещане у премиера за някаква конкурентност между мен и него, която никога не е стояла на дневен ред, защото аз винаги съм бил много всеотдаен във всяка една моя кауза и дейност.

В ГЕРБ съм работил винаги активно, но съм работил, за да чуем проблемите на хората и да ги решим. Когато това вече не е водещо във функционирането на една партия, трябва да помислиш дали да останеш на това положение. Не смятам, че съм бил употребен от Бойко Борисов, защото аз взех своето решение да напусна парламента и ръководната позиция в ГЕРБ. Смятам, че всеки трябва да има своята идентичност, да има способността да взима важни решения и да осмисли всичко, което се е случвало през годините", каза Цветанов.

Той отхвърли възможността за предсрочни избори в настоящия момент. Според него, всички партии са с фокус редовни избори 2021 г.

"Смятам, че кризата за боклука има още много недоизказани неща. Страната ни е подложена на една възможна катастрофа", предупреди Цветанов.

"Има активност от страна на главния прокурор, в момента фокусът пада и върху битовата престъпност - чувствителна тема за обществото, защото конвенционалната престъпност съпътства всяко едно управление в последните 30 години. Ефективността в борбата срещу престъпността се изразява в осъдителните присъди и то на трета инстанция. Всеки е невинен до доказване на противното, трябва да следим какво ще се случва следващите месеци с обвинителните актове. Не смятам, че Иван Гешев заобикаля управляващите", заяви той.

"Медийното пространство не е така обективно и не е с този журналистически хъс за истинската новина, за позитивната, за да намалиш ескалацията на напрежение между институциите. За мен е критично това, което се споменава за страната ни в последните години за ограничаване на медийната свобода. Не е редно политици да бъдат обвързани с медийна собственост, но се случва. Аз нито имам медии (нито сега, нито в миналото), нито съм оказал някакъв натиск на медии, винаги, когато мога съм откликвал на покани от медии, независимо от въпросите", каза Цветанов.

""Няма кой да ме накаже" беше изпусната фраза от мен. Аз бях тогава народен представител и имах предвид, че никой не е в състояние да ме накаже, докато съм народен представител. Взех решението да напусна парламента и се извинявам на всички тези, които са се почувствали засегнати и са го изтълкували като някакво високомерие, защото никога не съм имал подобно мислене. Наказанието, което може да получи един политик е когато се яви на избори и получи слаб резултат. Имаше тогава и доста напрежение.

Сега, година по-късно мога да кажа, че взех правилното си решение,да изляза от парламента и от ръководството на ГЕРБ, защото не знам днес как бих обяснявал политическите решения и тези в секторните политики. Аз например бях от тези, които настояваха още първия път да се оттегли Наредба Н-18, без да се стига до протести", каза Цветанов.

"Няма да обявявам политически проект през месец март, защото това бяха твърденията през последните седмици, времето ще покаже. Сега акцентът е да популяризираме дейностите на ЕАЦС. Не съм водил разговори под никаква форма с Росен Плевнелиев. Виждам позициите му, той в общи линии дава подкрепа за сегашното състояние на държавата", заяви той.

Целия разговор с Цветан Цветанов гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да,бе

    168 8 Отговор
    Конкурентност има,не лъжи!!Само дето не е в политиката, а в кражбата!

    Коментиран от #47

  • 2 Цвъке

    132 2 Отговор
    Намериха ти заместник.
  • 3 Н стоименов

    127 5 Отговор
    Само кръв ще реши нещата

    Коментиран от #33

  • 4 ХХХ

    110 4 Отговор
    РЕД СЪЛЗИ...,РЕД СОПОЛИ...РЕД СЪЛЗИ....РЕД СОПОЛИ...и т.н....ЩО Е ТО?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Брокер

    151 4 Отговор
    Тоя с 10те апартамента как ги купи или кой му ги е завещал и ако са завещани с какви пари ги е купил 10те?

    Коментиран от #75

  • 7 Село

    122 3 Отговор
    Да наистина има конкуренция между вас кой ще краде повече и ще има повече апартаменти.

    Коментиран от #82

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    104 4 Отговор
    у нас цари бес законие престъпност мутри мафия

    Коментиран от #64

  • 9 Не се коси

    92 3 Отговор
    Употребените вещи рано или късно заминават там където им е мястото. Зависи на кое сметище и с колко активи/пасиви.
  • 10 Пена

    51 1 Отговор
    Я, на той умря на!
  • 11 Пурко

    136 2 Отговор
    Мнооого е нагъл Цецо. Направо дразнещо нагъл.
  • 12 Ван дер Любе

    109 2 Отговор
    Цецо май няма откъде да краде и се подмилква на Борисов.

    Коментиран от #17

  • 13 Йоклдсфлйсд

    94 2 Отговор
    Ти па кой беше? А, сетих се, Амартаменто. От'де изникна отново?
  • 14 Анонимен

    98 2 Отговор
    Този от къде изпълзя...и даже се сравнява с президента
  • 15 Фреди

    71 2 Отговор
    Животът вървял по спирала: в миналото има Цветанов, вчера няма Цветанов, утре има Цветанов ... Други хора няма ли у тази държава?
  • 16 Въпрос

    64 3 Отговор
    Цецко, а защо натопи Бочко в Щатите? И това ли беше грешка, за която не си даде сметка? Мушмурок!
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    59 2 Отговор

    До коментар #12 от "Ван дер Любе":

    няма как да стане ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ ЗАБИ НА БОРИСОВ НОЖ В ГЪРБА както в приказката храни куче да те лае ти му подаваш пръст той ти отхапе ръката
  • 18 2882

    71 2 Отговор
    Май нещо Гешев го притеснява да не е следващия Череп
  • 19 Шляхтиц

    64 2 Отговор
    Гладно, не видяло, че като видяло, ало, яло та се оляло.
  • 20 слаботоков

    76 2 Отговор
    А КОМПИ кога ще проверява този пъпеш за ония многото апартаменти! !?????
  • 21 ФОРИ

    46 3 Отговор
    Вай,вай нещо си се объркал,да се мериш с Б.Б.Цв,ЦВ. Е ДОСТА НАЗАД В А,Б,В....
  • 22 rock

    39 2 Отговор
    Тя си я има конкуренцията но при краденето ...
  • 23 Анониме

    75 2 Отговор
    Вместо да е в затвора и да пише обяснения ръси простотии пред мисирките
  • 24 Камен

    54 3 Отговор
    Цецо крадецо копае под премиера. Борисов трябва да го обяви за терорист и да го съдят по закона за тероризма за подстрекават и опит за държавен преврат.Ако не го направи скоро този ще го загроби. Той обслужва чужди интереси.

    Коментиран от #52

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Еблю

    16 29 Отговор
    Според някои конспиратори тоя ще е следващия премиер на България назначен от краварите
  • 27 Простак

    55 2 Отговор
    от тебе нищо не става , ти си гледай апартаментите и си купувай още с крадените пари от народа
  • 28 Тсе тсо

    61 1 Отговор
    Асансьора бачка ли

    Коментиран от #59

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ehooo

    42 1 Отговор
    Като гледам как му целуваш ръката... Мафиотските босове! Боже пази България!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ами конкуренти сте

    43 1 Отговор
    На тема кой е по тъп ли , или по-нагъл , или по-алчен , или по-крадлив , или по-голям лъжец ..................... все в този дух до без край.
  • 33 ФИНЦИ

    39 1 Отговор

    До коментар #3 от "Н стоименов":

    ДА МНОГО СИ ПРАВ КРЪВ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕЕЕ САМО МРЪСНИ ПОДЛОГИ И НАГЛАСЕНИ ПРОКУРОРИ СЪДИИ И НЕ ЗНАМ СИ КВИ
  • 34 Москва ул Лубянка 1

    36 1 Отговор
    Колеги,и при нас е имало грешки с вербованите,ама това вашето си е направо резил.
  • 35 Райчо циганина

    31 3 Отговор

    До коментар #29 от "Гошо":

    в България справетливоста е между двата задни крака на мъжко магаре
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 бай Шиле

    30 2 Отговор
    "...не смятам,че трябва да правим някакви коментари..." Цветанов,какво ти става бе,гълъбе? Така се изказваха преди време агентите на СССР.
  • 38 иван костров

    29 0 Отговор
    Това нищожище пипонесто дано да завърши с близките си в най скоро време

    Коментиран от #43

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ВОЛЕН ФИДЕРОВ

    13 3 Отговор
    ЦЕЦО,ТИ СИ ДОБРО МОМЧЕ,СЕДИ ПОЧИВАЙ ПАК ШТЕ ВКАРАМ В ИГРАТА!ГА НАЗНАЧИХ БОЙЧЕ БЕ ПО ЗЛЕ ОТ ТЕБ,Я ГО ВИЖ СА,НЕМОЙ ГО ПОЗНАЙ,ДЪРЖАВЕН МЪЖ ЕДИН ПЪТ.МА СЛУША ДИСЦИПЛИНИРАН ОТДАДЕН СЪСРЕДОТОЧЕН С ЕДНА ПРОСТА ХИМИКАЛКА ШО НАРОД УТЕПА И СЕ ГАНСТРЕРИ.ПАРА ИМАШ НЕ СИ ГЛАДЕН,ТА СПОКО ,ВИЖДАМ ТЕ В ЕКИПА НА ЮНЕСКО!ША ПРАИМ ВЪНШНА ПОЛИТИКА!И АЗ,АЗ ША ТЕ ВНЕДРИМ ,А БОЙЧЕ ШТИ ИСКА ПРЪСТО С ХАЛКАТА КАТ У ОНИЯ ФИЛМ ДЖОН КЪВ БЕШЕ ТАМ 3!САМО АЗ ШТИ ПРОСТИМ МЛАДЕЖКИТЕ ГРЕШКИ И ПОВЕЧЕ ТРАЙКО КИТАНЧЕВ!А СЕА ПИЙ ЕДНА БИРА ПРЕД ТИВИТО ГЛЕЙ АТЛЕТИКА ФУТБОЛ,АБЕ РАЗПУСНИ НЕ СЕ НАПРЯГАЙ!
  • 41 каун

    36 1 Отговор
    Този глупендер да каже защо целуна ръката на Боко Тъпото, със същата лекота и безмоцъчие щеше да му целуне и задника, ако Тъпото си го беше поднесъл.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 баба вуна

    34 2 Отговор

    До коментар #38 от "иван костров":

    затвор за цецо,а боко да е до него
  • 44 Български по хелзинкски комитет

    35 1 Отговор
    Не ни се вярва,че този балкански субект е ВСЕ ОЩЕ служител на специалните служби на САЩ.Всяка такава служба би се дистанцирала от такива дето на челото им пише "агент".
  • 45 БАЙ ОНЗИ

    15 8 Отговор
    ИСТИНАТА ЗА МИТАЛОВ КОРУМПЕТО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЛИ СЛЕД 20 ГОД . ИЛИ ДА ЧАКАМЕ 45 ГОД ЗА ДА БЪДЕ ВРЕМЕТО НАШЕ......
  • 46 язе

    34 1 Отговор
    Мамини златни гнили тиквички
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Бай вую

    36 0 Отговор
    Цецо крадецо станал наглецо
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ПАТРИОТА

    27 1 Отговор
    Големо мрънкане голема загриженост за обществото..което лека полека не без ваша намеса се превръща в клошари убийци крадци и мошенници като вас..млогу ви знае балалайката преди избори..и после кеф и боричкания вътре в партията..нали са захапали кокала..почват да се острелват един друг Начело със Б.Б.
  • 51 Зайко Байко многознайко

    26 2 Отговор
    Ей тоз наглец Ушевия, където не го сееш, там никне? Гешев ако така действа и нагоре към върха на пирамидата ще е много добре! Ще си променя мнението само когато тури в затвора Цвъко КаунЬя, Тиквоций Едно, Пацо Терасата, Балкона, Стефчо мазната усмивка, Натуралния индоевропеец от Драгалевци, Дръндарския ибрик, Мадридското цукало, Божков, Трайков, Вълчев, Юпитата, Батко и Братко, мистър Бийн, пикаещият във Фонтаните, крадлата Поптодорова, Гоце Три#ера, Пешо Коня, СерГей, кака Курни, Р. Овч., Вальо Топлото, Румен Пингвина , които в една или друга степен са виновни за превръщането на Родината ни в безводна пустиня и място за " утилизиране" на европейските боклуци! Скоро гледах документален филм за Швеция, шведите има въпиюща нужда от боклуци за изгаряне, всички вносители на боклуци у нас за техна сметка да извозят контейнерите до Швеция и проблемът ще намери разрешение!
  • 52 Димитър

    7 26 Отговор

    До коментар #24 от "Камен":

    Ей комунист-социалист какви глупости плещиш за Цветанов, нима забрави кой като министър на Мвр успя да разбие няколко бандитска групировки. Начело на една от най опасните бе Пешо сумиста, които беше съветник на Гоцето Първанов и съветник на парламентарната група на Бсп. Сумиста благодарение на министър Цветанов сега лежи като поръчител за няколко убийства доживотна присъда. Както и разбиването на групировки те на Наглите. Изключително не благодарни хора са някой. Цитират опорните точки на руската партия Бсп и техния президент Радев, които стоварват вината на Борисов за всичко, включително своята вина за дългогодишното си некадърно и крадливо бесепарско управление.
  • 53 kалинка

    21 1 Отговор
    Да ти кажа, на теб ти се иска приоритетите на всички българи да са ЕС, Западните Балкани и чак тогава Русия. Но си в голяма заблуда.
  • 54 Fenasi Kerim

    28 3 Отговор
    Цветанов е за разстрел. Това е мнението ми по темата.
  • 55 332дед

    24 1 Отговор
    От сто дерета вода ще донесе, но за милионерките имоти няма да каже и думичка.. бегай у Уево бе айдук .. може и у Орландовци.. де искаш майн*та ти!!
  • 56 гост

    30 1 Отговор
    Наглият - втори епизод.

    Кой финансира центъра му!?

    Кой им изплаща заплати?
  • 57 Ти да Видиш

    25 2 Отговор
    Гьон Сурат като Крадла Поптодорова . Захапал здраво цицката наш Цецко и цоцка ли цоцка ?
  • 58 животновъд

    26 1 Отговор
    Конкуренция между пъпеш и тиква?! Жална ни майчица! И накрая печели кравата!
  • 59 Цеци асансьора

    12 1 Отговор

    До коментар #28 от "Тсе тсо":

    Има си хас
  • 60 Цачева

    18 1 Отговор
    РАБОТИ ЛИ АСАНСЬОРА БЕ КАУНЬ
  • 61 Робовладелец

    5 7 Отговор
    Бойко уволни мозъкът на Герб. Вcички руcoфили, aтaкиcти и кoмуниcти глeдaт дeнoнoщнo caмo aмeрикaнcки филми и пo-тoчнo вoeнни eкшъни и фaнтacтикa, възхишaвaт ce нa Хoливуд, cънувaт ги дaжe, нo вeчeр прeди дa cи лeгнaт иcкaт млякo...!!! Дaли зaщoтo ca нeдoкърмeни, дaли зaщoтo ca нeдoнoceни, дaли зaщoтo ca мнoгo глaдни, нo cвързвaт тoвa c крaви, крaвeфeрми и крaвaри??? Cтрaннo... дaйтe рaзяcнeния???КOЯ OТ ТРИТE ПРИЧИНИ ВИ КAРA НEУCТOИМO ДA ТЪРCИТE КРAВE МЛЯКO И КРAВEФEРМИ В ИНТEРНEТ?? И кaк гo прeдпoчитaтe, пряcнo или киceлo и нa кaквa цeнa??? Кaжeтe нeщo и зa крaвeтo мacлo и cмeтaнaтa, битa oт крaвaритe, нa филийкa ли cи рaзмaзвaтe??? Кaк кoнcумирaтe прoдуктитe прoизвeдeни oт крaвaритe и уcпявaтe ли дa ги плaтитe или тeглитe зaeми??? A cирeнцe oбичaтe ли.... cиньo, или caлaмурeнo, a кaшкaвaлeц...???Млeкoпрoизвoдитeлитe в Бългaрия, кoитo ca някoлкocтoтин хиляди души, oт някoлкo дни зaпoчнaхa дa oтчитaт oбидитe нa руcoфилитe, aтaкиcтитe и кoмуниcтитe към трудът и прoфecиятa им....

    Коментиран от #62

  • 62 Американски прелести

    11 0 Отговор

    До коментар #61 от "Робовладелец":

    Ти друго не можеш ли да измислиш? Едно и също под статиите за Гешев и Цветанов без първото изречение. Сетих се-това ти дават, това пишеш.📃📌
  • 63 Рашо помака

    12 0 Отговор
    Един е Боко и Цветанов е неговия пророк. 🐷🎃🐷🎃
  • 64 ушанков

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Леле,колко си неграмотен...........
  • 65 любим надзирател

    13 2 Отговор
    В затвора и двамата сте еднакво прости и неграмотни ще могат в една килия да ви сложат !
    Конкуренцията ще ви бъда само за манджата !
  • 66 Чобанов

    8 0 Отговор
    "Мисирките" са виновни, че му дават трибуна.
  • 67 .,..

    2 0 Отговор
    След 1944 много се изкарваха като цецо, без фа им е бил защитен живота, в балкана, гората и позиви, Борци против фашизма, документи от бургас и с предимство ги приемаха, а точно тия, които са го не са отишли до бургас. Цецо, ченгетата, не аз, те с цк и той колят и бесят. В тях е ножа. Иди и тях.. И да дам на тати им 20 хил, а.. И това е на 100000 истина. Изгони ченгетата, за да угоди на гайдите, мъчно му е, за чеверметата, телетата, липсват му потурите, хитар манго. Парата прави борбата, но утре пак те ще ти вземат, ако не можеш да ги отопляваш, а старостта иде.. Питай патило. Една шишичка не я ли допълваш остава празна и започваш да продаваш, за да оцелееш. Ха дано си краднал много, че да не те мислим, дано повече чували с картофи са ти дали. Те са добродушни, хамбари пълни и се раздават, къде има келепир.. И след това препродават и печелят, на това му викате днес без производство келепир. Да пази богатите цапцарап, къде минали
  • 68 Стефан Драганов

    7 0 Отговор
    Не показвайте повече този престъпник по медиите, защотохората вече си плашат децата с него. Мястото на мутрата физкултурник е в затвора. или да бъде линчуван. Големият МУ апартамент които е на далавера има място и ковчега да му оставят там. Заради неговите далавери много хора от ГЕРБ се отказаха с членство.
  • 69 възмутените

    8 0 Отговор
    Правов редед в България може да има само когато такива цървули като физкултурника мутра бъдат осъдени за престъпления. На тях Господ ще бъде най голем съдник.
  • 70 Предател до предател...

    7 1 Отговор
    Мурлюто е получил заповедите да спре Балкански поток и това е борба на живот и смърт за мазната цвичка от физкултурният салон.Защо мазника не отиде да се бори и за спиране на Северен поток? Загрижен е мазника за интересите на Украйна,щатите и Бряг на слоновата кост,но за интереса на България, няма никакъв интерес от дупедавеца с цвички!
  • 71 Българин

    6 0 Отговор
    Тоя пък какво седнал да прави анализи, да вземе да се скрие някъде, видяхме го и него- многоапартаментовеца.
    Нормалния средностатистически българин смогва максимум за
    1- един апартамент в своя живот, а тоя бая се е постарал да събира имоти.
  • 72 Анатема Безродници

    8 0 Отговор
    Колко благо и кротко говори! Като истински пастор,нямащ нищо общо с айдуклъка и корупцията в Кочината Бугристан,но "незнаещ" от къде са паричките да шестЯХ му апартамента!
    И СеРеУ-но нищичко ли не знае.
  • 73 Гн Цветанов

    1 0 Отговор
    според вас гн Борисов може ли да ви конкурира на смесена успоредка? А на батут?
  • 74 Абсолютна заблуда

    5 0 Отговор
    и внушение - Боко е къде, къде по красив
  • 75 незнайко

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Брокер":

    Как ги измислихте тези 10 апартамента ? Една елементарна сметка. Ако заплатата му е била примерно 5000 лева, за година спестява 60 000 лева. За примерно 13 години на поста са 780 000 лева. Това са 2 апартамента по 390 000 лева !!! Заплатата на жена му е за харчене !!! Голямата част от парите му са ЗАКОННИ !!! Не го сравнявайте с нашите заплати по 800 лева, макар да е жалко !!!
  • 76 крар кра кра и пак невинен

    2 0 Отговор
    Цецо га ша продаваш асансьора и джакузиту,чи Митю пита
  • 77 Оле

    2 0 Отговор
    Га яди кифтета ни рива!

    Коментиран от #80

  • 78 Поп Андрей

    3 0 Отговор
    "Cъздaдoх Цeнтърa, зa дa мoжe дa ce чувa пo-cилнo eврoaтлaнтичecкия глac нa cтрaнaтa."-
    Само да попитам , кой го финансира този център?
  • 79 безпартиен

    2 1 Отговор
    Държава на абсурда!Хора които цял живот са били на заплата от бюджета и не са платили данъци изкарани с труд,стават милионери без никой да ги проверява!Този не знае колко е опротивял на хората и все се навира!! Добре бе човек,кротни се и си харчи незаконно придобитите пари!Нали сега "работиш" за българи от Чикаго!Американците дали са проверили какво им работиш и дали не е перачница за незаконно придобити доходи?Проверили са и ще "изокат"кога най-малко очаква!
  • 80 Cocsal Baba

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Оле":

    Ga mi lap xyq ne skimtq.a kat mi qde linate procaftq...daeba tapako da eba
  • 81 Поздрав от Вършец

    1 0 Отговор
    Жив ли си бе, да не си жив?!
  • 82 Ниска топка е тоя

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Село":

    Ааа, Баце под имение в Барцелона или остров у гръчко не пада.
  • 83 9999

    0 0 Отговор
    Какъв председател може да бъде един обикновен крадец? Може би Председател на бившите политици замърсяващи медийното пространство.