Last news in Fakti

5 Август, 2020 17:35 15 466 156

Росен Миленов пред ФАКТИ: Хората се срамуват от мутрата Бойко Борисов

  • росен миленов-
  • бойко борисов-
  • иван гешев-
  • протести-
  • делян пеевски

''Главният прокурор Гешев е на ръчно управление при Делян Пеевски'', смята Миленов

Росен Миленов пред ФАКТИ: Хората се срамуват от мутрата Бойко Борисов - 1
Снимка: ФАКТИ

''Доволен съм, че младите хора са на улицата. Защото, както казахте предишният път, въпреки това, което се случваше от страна на правителството и цялата власт - прокуратура, правителство, които се управляват от мутрите, хората не реагираха. Но сега българите, които мислят, които милеят за България, и които не искат да се срамуват най-вече от премиера Борисов, са навън. Този протест, за разлика от всички други назад във времето през десетилетията, не е нито политически, не е да обслужва някакви интереси, този протест е на гражданите срещу мутрите, срещу престъпниците, които са във властта''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ бившият служител на ДАНС, а днес граждански активист с постоянно присъствие на протестите срещу властта - Росен Миленов.

''Да, различни партии може би се опитват да го яхнат (б.р. протеста), различни граждански сдружения, всеки иска да извлече дивидент с оглед предстоящите избори. Но хората не излизат там заради партиите, гражданските сдружения, или заради някой, те излизат заради себе си. Бяха подчертали, че протестът е морален, че те не могат да търпят, срамуват се, особено българите в чужбина, които излизат пред посолствата, се срамуват от тези, които са на власт. Срамуват се от Борисов, от мутрата Борисов. Те не могат да приемат, че този човек ги представлява в голямото цивилизовано семейство - Европейския съюз.

Протестът е спонтанен. Сутринта, допреди половин час бях в София Тех Парк. За съжаление. грозни сцени. Ние скандирахме това, което искаме, нашите цели са ясни, само Борисов не ги разбира - оставката на Борисов и оставката на Гешев. А какво получихме? Саморазправа, физическа саморазправа. Като нямат доводи, с които да ни оборят, тръгнаха да се саморазправят. Няколко човека бяха повалени на земята, срещу мен тръгна 60-годишен мъж.  Как да реагирам? Бягах назад, няма друго какво да направя. Имаше организирана групичка от млади момчета с черни тениски, по мутренски, мутрите се обличат с черно облекло, и на нашите призиви за ''оставка'', ''мутрите вън'', ''мафията вън'', те реагираха с физическа саморазправа. Счупиха няколко телефона. Моят телефон се опитаха да го дръпнат, защото правех видео на живо във Фейсбук, аз просто го скрих. Те тръгнаха с удари, грозна сцена. Лидерът им е такъв - мутра, и те по същия начин, по мутренски се държат'', разказа гражданският активист за случилото се около София Тех Парк днес.

Според Миленов с днешното мероприятие Борисов се стреми към печелене на време. ''Идеята от началото на година беше да отстранят единствения му конкурент за президентските избори (предстоящите през есента на 2021 г.), т.е. президента Радев. Заради това прокуратурата бе насочена към Президентството, за да се ударят най-силните му фигури (б.р. на Румен Радев) като секретаря му по правни въпроси - Пламен Узунов, и с това да му се отвори пътят (б.р. на премиера Бойко Борисов) ''заслужено'' към последния пост, който не е заемал в държавата - президентският. Но не си направиха правилно сметките, защото то беше по мутренски, всичко беше по мутренски. Действието на главния прокурор Иван Гешев беше, правителството действаше по мутренски, и това вече преля чашата, защото все пак има някаква държава тук. Хората търпяха, търпяха, затова се ядосвах миналият път, защото всичко това се случваше от началото на годината, но сега младите хора, 60, 70% на протеста са млади хора, които се срамуват от тези, които са в управлението, и най-вече от премиера Бойко Борисов'', каза той.

''Печели време, защото сега вече има друг проблем, той се страхува от реваншизъм при едно служебно правителство. Когато се правят избори в рамките на едно служебно правителство, властовият ресурс, т.е. полиция, данъчни органи, организацията на самите избори, няма да работи за ГЕРБ, а ще работи срещу ГЕРБ. А това какво означава? Че ГЕРБ ще бъде разгромен на изборите и няма да има такова мнозинство, с което може да се договаря в следващия парламент. Борисов е изключително страхлив човек, винаги сме го коментирали'', заяви още Росен Миленов

Какво е накарало Борисов да мисли за оставка, попита Лили Маринкова своя гост, а той отговори така: ''Улицата. Той вижда, че хората не се предават. Защото това са млади хора, не са контролирани хора, не са зависими хора, а са хора, които учат в чужбина, хора, които са живяли в чужбина. На улицата има много хора, които са се върнали от чужбина и са видяли каква е демокрацията там, видяли са, че има правила.''

''Борисов е готов да жертва всички, за да спаси себе си. Цялата партия е еднолично търговско дружество, с пачките, при него се събира всичко и той раздава след това, купува си влияние, купува си поддръжници. Но няма да му се получи, образът ''Борисов'' вече е омръзнал на хората, Борисов вече не е месията. За съжаление, 20 години трябваха, за да прозрат българите, че зад този образ се крие един престъпник. Нищо друго'', продължи с анализа си бившият служител на ДАНС.

''За съжаление, отзад вървят другите договорки, но те нямат да успеят. В началото на годината, януари месец като гостувах тук, казах за отбор А и отбор Б. Те са динамични и се прегрупират. Сега отбор Б започва да става сплотен, това са всичките, които са изгнаници - Цветан Василев, Васил Божков. Васил Божков, който днес се прави на борец за справедливост, една седмица преди да отлети посещаваше Делян Пеевски, за да се договорят. Само че след това идваше Кирил Домусчиев и фактически той го прецака и натири. Главният прокурор Гешев е на ръчно управление при Делян Пеевски и затова всичките ходят при Пеевски, за да може той да преразпределя територии. Домусчиев просто искаше бизнеса на Васил Божков, защото Васил Божков, който има пари, започна да спонсорира конкуренти на това правителство, на това управляващо мнозинство. Знае се, че политиката в България се прави с пари - и който извади повече милиони, той печели съответно на избори. Но няма да им се получи, на никой няма да се получи'', вярва активният на протестите гражданин.

Той е категоричен, че на протестите срещу правителството и Гешев няма платени от Васил Божков хора.

''Сега  мутрите, освен да бъдат свалени, трябва да бъдат и съдени. Тук е вече ролята на Гешев, който също ще си отиде, защото той няма да си позволи да ги осъди. Ако Гешев задържи тези персони, може би обществото ще почувства справедливостта. Но Гешев предполагам, че това няма да го направи, защото той е назначен от тази престъпна клика, от милиардите откраднати, един борд, икономически, от 10-15 млрд., преди неговото назначаване застана зад него и той беше назначен за главен прокурор, за да разчиства сметки по мутренски'', смята Росен Миленов.

Гражданският активист Миленов е категоричен, че Цветан Цветанов не може да бъде никакъв политически фактор.

Той заяви, че Борисов е премиер три мандата, защото е купил всичко, каквото може, и е останала една малка критична маса, която не може да му се противопостави. ''Най-лошото е, че го пазят и продължават да го пазят от чужбина - ЕС, САЩ. Могат да се решат нещата за пет минути като потвърдят онова, което излиза в България, че Борисов е корумпиран и цялата клика около него е корумпирана'', добави Росен Миленов.

Бившият служител на ДАНС смята, че проверката на записите с Борисов, която прокуратурата заяви, че ще направи, е ''прах в очите на хората''. Той добави, че записите, които излизат с премиера, са отмъщение към него от страна на Цветан Цветанов и Валентин Златев 

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УЖЖАС

    60 148 Отговор
    Кой си ти бе същият като тях марш вън

    Коментиран от #41, #55

  • 2 Мутри гербаджии

    182 37 Отговор
    бият жени насред София пред камерите, а полицията еничари седят и се крепят макарите.

    Коментиран от #5, #37, #47

  • 3 Инокентий

    49 164 Отговор
    Тази власт е от Бога, България беше тръгнала да умира...и тогава дойде той! Бог да дава здраве и сили на г-н Борисов и да крепи мъдрото му народоугодно управление.

    Амин!

    Коментиран от #39

  • 4 Генералът

    118 23 Отговор
    Тези срам и позор за всичко що е българско. Но свърши вече тази песен.

    Коментиран от #147

  • 5 илия

    34 108 Отговор

    До коментар #2 от "Мутри гербаджии":

    То се видя кой бие старици с бастун.

    Метежниците.

    Коментиран от #75, #111

  • 6 Жоро

    48 97 Отговор
    Облажил се от ДАНС и усвоил средства уволнен поради некадърност сега Миленчо плюе яко

    Коментиран от #13, #14

  • 7 Росенееее

    39 87 Отговор
    Росен Миленов --- Защо не се кандидатира ТИ за Главен Прокурор --- Остроумко!!!
  • 8 дебелокожо племе

    89 19 Отговор
    Ба, за 11г и преди това още 8 в политиката, чак сега ли взехте да се срамувате от Бащицата бря? Аз още преди 11г забегнах, понеже срам беше слабо казано.

    Коментиран от #62

  • 9 Боко

    67 17 Отговор
    вън гофредо малка страхлива.Вън еднокножнико.
  • 10 Резидент

    30 49 Отговор
    Мутри вън! Божков вътре!
  • 11 здравко

    32 58 Отговор
    аз се срамувам от такива като теб най вероятно гей защитник
  • 12 Лекар БГ

    81 19 Отговор
    "Печели време...",за да довършва сделки.За да си спретне Той Изборите.Рано е да Го отписвате.От едната страна го държи"Огромното трио"на Доган-ПееФски-ГешОФ.Имат си за какво.От другата страна,Го напъват квази патриотете.Те са седнали тихо в конака,да спасяват каймакамина,че се не знае,ще ли ги има в др.НС.А и мазнинката днес е сигурна,не разчитат на светлото бъдеще.ББ е един заложник,пътник,фигурант на интереси над и около него.
  • 13 Ха-ха

    12 29 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро":

    Плюе кокала иска
  • 14 хахаха

    21 41 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро":

    ДАНС-аджиите ги пенсионират на 45. С по 20 заплатки да се почерпят и тавана на пенсията. Като онзи лаладжия Марков. Този е същия.

    Коментиран от #124

  • 15 Герберастите

    36 24 Отговор
    И нас ни е срам от Борисов.Изпрати ни гладни да ни бият.Едно кебапче с хлебче не даде.Скъперник.
  • 16 jorj

    36 46 Отговор
    Стига едни и същи глупости! Мен ме срам, че има още терористичната организация БСП!!!! Това е срам за цялата страна!!!!
  • 17 Кирил

    39 21 Отговор
    Прав!
    Затова и младите, които са способни, заминават веднага в чужбина след като завършат!
    Тук остават некадърните и страхливите, които лесно се манипулират от чалгаджийско-мутренското управление .
  • 18 о п р о в е р ж е н и е

    46 23 Отговор
    Аз се гордея с Бойко , такъв Бай Ганьо и фантазията на Алеко Константинов не е могла да произведе. Нека се погледнем в този образ и никога повече да не допуснем да сме такива.

    Коментиран от #71

  • 19 КОЧА

    30 34 Отговор
    РОСЕНЧО ТИ СИ СРАМ ЗА ДЪРЖАВАТА .........ОГЛЕДАЙ СЕ ОСЛУШАЙ СЕ И ТОГАВА ГОВОРИ ................ЗА ДРУГИТЕ ........
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 шоу

    27 24 Отговор
    Протестът е шумен ,платен и в полза на хора които ще го осребрят.Не е масов.Масови бяха 90 години2012-2014 г.тогава беше за цените и срещу Пеевски, предложен от Манокова.Копейкин от 10години е общински съветник и политически деятел който стана богат от това.Малко странно е да протестират хора които са били от една и съща стрс с тези срещу които протестират.Нарича се раздвоение на личноста.Хората забравиха всъщност какъв е Божков, кой му е сват той откъде дойде и кои са му приятелите.Накрая изводът наистина е :“”Всички са маскари!“”

    Коментиран от #42

  • 22 ТОЗИ

    19 22 Отговор
    ПЪК КОЙ Е? ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ПРОФЕСОРИ СЕ ИЗВЪДИХА
  • 23 Стоян

    47 19 Отговор
    Всеки нормален човек би се срамувал от такъв министър председател с мутрински похвати на управление, с изказ, който дори управляващите в африканските държави нямат!
    Срам и позор!
    ОСТАВКА!
  • 24 Karosel

    20 22 Отговор
    Отишъл там да търси сблъсък! Еми каквото търсил такова намерил!
  • 25 Активист на БКП

    37 19 Отговор
    Оставка съд затвор и конфискация на имуществото на всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук !!!
  • 26 Лекар БГ

    6 11 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    От както се разбра за днешната"Конференция" е така.Нека си пишат-първо им плащат,пък и щом го влече....
  • 27 Мила

    40 14 Отговор
    Много точна статия! Борисов очевидно има психически проблеми. Той е неустойчив, непостоянен, не може да приеме никога чуждо мнение. Толкова е самовлюбен, че наистина си вярва, че държавата това е той!
  • 28 Прасенце касичка

    26 2 Отговор
    ..е Пеевски А кой го командори е ясно от това кой му върти фирмите. Всичките от ДС (филиал на КГБ по Т. Живков) “Авиора консулт” са: адв. Александър Параскевов Ангелов и …. Параскев Ангелов Параскевов. Тук няма просто съвпадение на имената, а отново синовно-бащинска родствена връзка. Бащата на адв. Сашо Ангелов – Параскев Параскевов не е случаен човек, също както колегата си Румен Андреев. Параскевов е започнал и прекарал цялата си кариера, като кадрови, високопоставен офицер в бившата Държавна сигурност
  • 29 Kuyat

    20 34 Отговор
    Кой си ти бе, Росен Миленов че призоваваш за хаос и неконституционна смяна на властта?
    Ако българския народ не харесва Борисов и неговото управление ще го смени през март 2021.
    Като гледам ГЕРБ пак ще спечели
  • 30 Гост

    17 26 Отговор
    Кой си бе росенчо или не съм информиран,ама ако си на хонорар,ще те разбера.
  • 31 дърта комуняга

    15 29 Отговор
    тоя е ченге платено от комунистите, радев бил човека, а тия зад него ?? корнела, гергов, овчаров, добрев, на тях ли да се доверим бе палячоооо !!!
  • 32 О пак ли

    14 4 Отговор
    Вола рие рие и накрая всичко на врата си нарие
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 бай ставри

    14 17 Отговор
    хей росене росене все нещо си научил в данс но си жалък и нещастен защото лъжеш като комунист но ти си комунист нали си снимал покажи го- какво искаш на вас уличните терористи никой да не ви се опълчва но няма да стане щом искаш власт иди на избори там е истината там е демокрацията а не да виеш по улиците.ИСТИНАТА Е В ИЗБОРИТЕ
  • 35 Тодоров

    18 5 Отговор
    Всички заедно си тръгвате, без уговорки, този номер вече е Игран на по стара Вечеринка! На всички е познат, и актьорите и трикове те, целия Реквизит е познат и известен!
  • 36 Генко

    26 10 Отговор
    Само да ва питам нещуу . Някой от вас обикновените хора в България да е видял и един лев от ЕС ??? Щото вие с данъците си ще връщате 750 милиарда евро и ще плащате рекет на Брюксел .Политическата мафия ще вземе милиарди от четвъртия райх ,а за вас остава да плащате сметката ;) С ЕС може да се договори да имаме право на труд и други полезни работи .Но няма смисъл от членството ни в райха ;) Никога и едно евро няма да получите от Брюксел .Едни дебели лилита ще вземат вашите пари .
  • 37 До Роспн Миленков

    16 10 Отговор

    До коментар #2 от "Мутри гербаджии":

    8.000.000 българи се срамуваме от предатели като теб....
    Умме

    Коментиран от #51

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Попа

    11 7 Отговор

    До коментар #3 от "Инокентий":

    Бог не дава на никому простосмъртен власт.Покай се грешнико
  • 40 Лол

    11 17 Отговор
    Ама озлобяхте щото ГЕРБсъбраха хиляди на сбирката им и започнахте да ги вадите всякакви зомбита дасе изказват?Къв е тоя разбирач и кои са младите ,Арман Д'Артанян ли?

    Коментиран от #43

  • 41 еДНА ТАКАВА ХАРАКТЕРИСТИКА

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "УЖЖАС":

    предполага факти - моля :...
  • 42 Ами той и Борисов

    6 8 Отговор

    До коментар #21 от "шоу":

    не е масов - шепа мошеници са окупирали властта... Искате ли поименно?
  • 43 Хиляди ли

    6 4 Отговор

    До коментар #40 от "Лол":

    ...айде,бе...

    Коментиран от #46, #48

  • 44 Ха ха

    11 2 Отговор
    Това е бивш кадър на ДАНС. Интересно с какво се занимават настоящите кадри. Все пак както ББ се определя, той е уникален фактор в националната сигурност.!


    Така ли е дансаджии?
  • 45 chi

    17 13 Отговор
    И мен ме е срам за Борисов-клоун в политиката и вещ в кражбите
  • 46 Лол

    12 17 Отговор

    До коментар #43 от "Хиляди ли":

    Ама нещо вятъра ви отвя палатките,що тека бе мой?Къде е радев с юмрука и ентусиазма?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Лол

    14 11 Отговор

    До коментар #43 от "Хиляди ли":

    Кажи бесепету що се биха така у Банско?За кокала ли?
  • 49 batko

    5 4 Отговор
    ami onez umnite mutri deto sa zaobikolili prezidenta te ograbiha darjavata ama pumen se pravi namotika
  • 50 Антоанета Христова

    10 6 Отговор
    Докато има такива като теб, като Сачева, НАГАЖДАЧИ няма да върви напред Държавата!! Аман от Професори и Професорки, едно време казваха за такива като теб:с лопата да ги ринеш". Сега толко се навъдихте, че се налага с фадрома дави ринеме!!!!!!
  • 51 1-20

    14 2 Отговор

    До коментар #37 от "До Роспн Миленков":

    Очевидно Бойко е сбъркал някъде много кардинално. След като аутсайдери като този започнаха да дават акъл.
  • 52 гост

    10 12 Отговор
    Макрон и Меркел не са мутри,ама на протестиращите във Франция и Германия им начупиха канчетата. Много ги бавят ,ама явно е с някаква цел. Не можеш да блокираш двумилионен град ,да блокираш кръстовища безнаказано. Това са нарушители на закона и трябва да се третират като такива.
  • 53 Ива

    20 8 Отговор
    Мутрата от СИК не се притеснява , когато му казват в медиите , вестниците , че е осъден лъжец , крадец и убиец , защото много добре си знае , че е истина ! Браво !
  • 54 Стамат

    19 8 Отговор
    Да се обградиш с мутри и криминално проявени индивиди на конгреса си, за да се пазиш от ... журналистки е смешно и жалко ! Това е нивото на герП - мутри, арогантност, агресия, простащина и мускули ! Начело стои една "тъпа кърджалийска птка", която явно не се чувства засегната от това определение и пълзи доволно в краката на един самозабравил се Ганьо, който си повярва, че ще управлява вечно ! Тотален провал ! Видя се истинското лице на диктатурата на герП - мутри, полиция и частните охранители на митко каратиста - това ли е Европейското развитие на България ! Не, благодаря ! ОСТАВКА !
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Zodiac

    5 2 Отговор
    С това триене Фъкти, че сте пълни Плашипутарници
  • 58 Шамара

    6 13 Отговор
    Абе палячо кои млади са навън ? Сигурно тия дето никой ги неще, и те самите не знаят защо са там. Чакат едни 30-сет лева за трева и това е.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Ахахахах

    12 5 Отговор
    Борисов, от днес нататък ти за мен си нищо.жество! Няма да платя на тази държава нито една стотинка данък, защото ще ги откраднете! Ти си най-големият срам, позор и недоразумение в историята на България! Та не еврозони, не магистрали и не знам си какви малоумщини. Разбра ли, махай се в дън гори тилилейски! Взимай бикинито и дим да те няма! Пръждосвай се бе гади.но тулупска! Жив не мога да те гледам! Повръша ми се от теб!
  • 61 политиката е мръсна работа

    14 4 Отговор
    Както е тръгнало, по добре някой каруцар от Факултето да сложим за премиер......
  • 62 Браво

    13 5 Отговор

    До коментар #8 от "дебелокожо племе":

    Вярно е, аз бях студент, когато имаше протести във Варна през 2013, през 2014 вече се махнах и цирка си продължава до ден днешен един и същ, свалиха го избраха го, окупации, чалъми и протести нищо не е мръднало с един ден.
    Поздрави от Швейцария
  • 63 Anonim

    3 2 Отговор
    Срамувам се от такива като теб миндили
  • 64 Кано

    5 9 Отговор
    Преди няколко дена БСП също имаха сбирка да видяхте някои от тия боклуци да протестира.Пак решиха че обяда е без пари и се напънаха под зоркия поглед на две телевизии и на една група платени толупи .Целта е ясна да има предсрочни избори а цената кои ще я плаща . Нали се борите против мутрите

    Коментиран от #78

  • 65 милиционера М МАНЕВ

    8 7 Отговор
    Бойко е български юнак."Точка по въпроса"
  • 66 8888

    13 4 Отговор
    Първото идване на власт на Борисов , ме изпълни с надежда . Много бързо настъпи разочарованието . От тук насетне хората изпитват само срам и гняв . Срам , че ни управлява откровен нискоителигентен простак и гняв от нашата безпомощност . Струва ми се ,че тези бандити могат да бъдат изгонени само със сила . Влезлият в кошарата вълк не се гони с приказки и молби ,а със сопи и пушки .
  • 67 До тук са байганьовците

    11 3 Отговор
    Всеки нормален средно интелигентен човек се срамува от този резил за България. За него са отрепките под инфантилното равнище на развитие
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Миленов

    5 7 Отговор
    На тоя смешник Миленов съм му чел биографията. Цялата работа е, че са го изгонил от службите. Големия агент от данс. Смешник. Директора на службата тогава каза, че е бил на най-ниското ниво в данс. Росене кажи КОЙ те уреди навсякъде където си работил и колко човека уреди да започнат работа. Психар. Колко години все протестира и с колко човека се коалирс през годините.
  • 70 Живков

    5 5 Отговор
    Що не отидем в Кюстендил да разпитаме там за този паляк Росен. Нещо ми се струва бивше връзкарче. Спрели са му връзките и реве като монахиня за краставица.
  • 71 Ъ не ь

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "о п р о в е р ж е н и е":

    Прав си. Бай Ганьо си е народен герой.
    Или ти предпочиташ тримата дураци?
    Всеки има право да се самоопределя.:)
    А и произведението на Ал. Константинов, написано в древни времена, го прочети пак.
    Опитай се да четеш като Човек.
    Ако не ти се получава, може би си обезияна. Рупай бананите и не хитрей.
    А мода.
    Не обиждам никой!
    Изказвам мнение.
  • 72 Връзкар

    4 1 Отговор
    На доста левчовци помогна да почнат работа докато беше в данс. Роска помниш ли?

    Коментиран от #74

  • 73 Росен

    5 4 Отговор
    А бе смешник ти колко данъци плати в тая държава. Росене и ти си като чалгара трифонов. Кой иска да работи може да работи.
  • 74 Аз съм

    9 0 Отговор

    До коментар #72 от "Връзкар":

    Кажи кой е уредил за да може да се провери. Държавата е в това положение от връзкари калинки.

    Коментиран от #115

  • 75 много лъжеш бе

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "илия":

    илийчо , ти май недовиждаш , провери си цайса дали отговаря на зрението ти. Бабата размахваше бастуна и и го взеха.
    Ай малко по-сериозно де, не се опитвай да конкурираш баш доказания лъжец, а ти е и началник.
  • 76 РМиленов

    6 1 Отговор
    Вярно ли е, че си урежда хора. Младите бягат точно заради това, че като отидат някъде за работа не почват кадърните, а връзкари те.
  • 77 Връзкар

    3 6 Отговор
    Роска, признай си за колко човека ходатайства докато беше в данс. Къде почнаха работа и кои са. Защото ние знаем. Ще ги кажем. Роска. Г-н Миленов.
  • 78 елементарно

    4 5 Отговор

    До коментар #64 от "Кано":

    Кано ли си, кана ли си , но нещо ти куца в мисълта. ГЕРБ са на власт, а не БСП и затова протестират против лошото управление на ГЕРБ. Защо да протестират на конгрес на БСП.
  • 79 Връзкар

    4 3 Отговор
    Да се разходим до Кюстендил да разпитаме за Миленов и Манолова. За тези неопетнени лица.
  • 80 Връзкар

    3 4 Отговор
    Роскаааа кажи за роднини, приятели и др.
  • 81 Връзкар

    3 5 Отговор
    Роска, дядо къде работи. Роска другите роднини къде работят. Роска ще кажем какви си ги дробил с увреждания та.
  • 82 Връзкар

    3 4 Отговор
    Роска, ти не си човека който е най чистия и неопетнен.
  • 83 Връзкар

    3 5 Отговор
    Миленов, слушали сме за братовчеди, приятели и др.
  • 84 Връзкар

    2 4 Отговор
    Колко години и скара в МВР при главен секретар Борисов. Смешкооо. Ще кажем за урежданията.
  • 85 Връзкар

    3 6 Отговор
    Борисов и Гешев са свършили повече работа за страната и хората отколкото ти, Манолова, хаджи Генов, бабикян, Божков, нинова, Гечев, цялото бсп, цялотпдъбъ България, трифонов и много други знайни и незнайни крадльовци
  • 86 Връзкар

    2 3 Отговор
    Миленов, колко човека има в момента полицай в кюстендил за които си ходотайствал?
    Ние знаем.
  • 87 Връзкар

    2 3 Отговор
    Миленов, колко човека има в момента военни за които си ходотайствал?
    Ние знаем.
  • 88 Връзкар

    2 3 Отговор
    Миленов ще разпитам за още и още.
  • 89 Ху ем ай

    2 3 Отговор
    Този тапа ар Миленов протестира 10г. Само едно знае и повтаря. Село ако имаш доказателства носи ги в еврейските институции и ги покажи.
  • 90 Гешев

    2 7 Отговор
    На Гешев може да му носиш само каскета. Не си му на нивото. Пед ли като теб колкото щеш. Само лалят и плюят. Никаква полза от вас. А ако е вярно това с връзкарските истории знай, че рано или късно всичко излиза наяве.
  • 91 Жълти медии

    3 0 Отговор
    Ще проверим как става уреждане на роднини и приятели.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Връзкар

    2 3 Отговор
    10 години протести и нищо. То от нищо нищо. Миленов ти си нищо.
  • 94 Stop

    3 4 Отговор
    Росене ти си уникален тъпак 🤪.
  • 95 7945

    4 4 Отговор
    Радев е пръднал у кофата.
  • 96 Росен корнелиев Божков трифонов

    3 5 Отговор
    Хората се срамува от такива като тебе. Такива неадекватни люде който се издигат благодарение на дедо.
  • 97 Irena Kostova

    9 5 Отговор
    Поздравления на Росен Миленов за коментара! Чудесен млад мъж! За мен винаги е удоволствие да слушам разговор воден от Лили Маринкова! Отлична журналистка!
  • 98 Село

    3 4 Отговор
    Я се прибера росене на село, че прасетата много страдат за теб.
  • 99 Божков

    3 4 Отговор
    Миленов, ти какво направи за хората в България? Какво направи за страната си? Нищо. Ти си нищо. Запази си твоето мнение за теб и остави хората да живеят.
  • 100 Нинова

    3 3 Отговор
    Ти си на страната на олигарси, корумпирани политици страхували се от Гешев. П тко пии си хапчетата.
  • 101 Миленов

    4 0 Отговор
    Аз лобирам за Божков, нинова, Манолова, хаджи Генов, бабикян, Узунов, Гечев, трифонов, арабаджиев, стайков, василев, Цветанов, баневи, иванов, Костов, бсп, Дъбъ България, бтв, и много други добри хора подобни на горе изброените. Против съм Борисов и Гешев.
  • 102 250

    2 2 Отговор
    Роска ти си бай никой, прост противяга.....
  • 103 Ккк

    2 3 Отговор
    Пълен палячо е тоя
  • 104 Миленов

    2 3 Отговор
    Росене ти си не реализирал се човек. Такива като тебе са отрова за страната и обществото.
  • 105 Отровен индивит

    3 3 Отговор
    Тъпчо разсъжденията за Гешев, Борисов си ги запази за теб. Мижатурка. Работил в данс. Хаха😀. В живота си се развивал благодарение на хора които са те бутали напред. Смешкооо.
  • 106 Ху ем ай

    2 3 Отговор
    Най простия човек в държавата и въпреки това му дават трибуна за прости разсъждения.
  • 107 синя барета

    2 4 Отговор
    Кой си ти бе Росенчо, и кои са тези хора които се срамуват? Имам честта да съм обграден от огромно обкръжение от хора и нито един от нас не се срамува от Б.Б.! Срамуваме се от такива като теб ,които се изказват от името на всички хора! Ако претендираш ,че си умен човек ,започвай изказванията си с ''аз мисля'', '' според мен '' ,и т. н.! Честита победа ''Борисов 4'' 28.03. 2021г.
  • 108 синя барета

    3 3 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Обиждаш, хулиш, използваш русизми, цитирам'' в ползу'' , много сте прозрачни, ДРУГАРИ! Няма да ви мине номера , НЕ и този път!!!!!!!!
  • 109 Трифонов

    2 2 Отговор
    Благодарение на жена си се издига. Дедо му го урежда навсякъде. А пък той от своя страна лобира за роднини и приятели. Накрая е изгонен от данс и сега трябва всички да му търпим простотии те.
  • 110 763

    1 1 Отговор
    Болен мозък си ти Инокентий.
  • 111 каквото повикало това отговорило

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "илия":

    Нито е бой,нито е старица,а бастуна е за камуфлаж.Чиста доза провокатор.Те това могат.
  • 112 Това е истината

    4 5 Отговор
    Хората се гордеят с Бойко Борисов! Защото повиши стандарта на живот, заплати, пенсии. Строи метро, магистрали, пътища, детски градини, санира хиляди сгради, ремонтира училища и много други проекти за милиарди левове. Неща които никой не е правил за България.

    Коментиран от #113

  • 113 Умен по Цялата глава

    2 4 Отговор

    До коментар #112 от "Това е истината":

    2019та година е годината с най-висок БВП откакто съществува България и това е Основно следствие от управлението на Герб и ББ.Поради това Опозицията им сега е толкова Агресивна,Цинична,Просташка и Престъпна в действията си.
  • 114 000

    2 2 Отговор
    пичове, ако в интерес на тоя се събирате толкоз народ по протестите... по-добре, че не идвам! мен текущите си ми харесват повече от тоя дето е гладен, гладен - къде мислите, че ще седне - пак от пълната маса да кльопа...
  • 115 Льотчика

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Аз съм":

    Я сом си истинки болгарин ни помагам на всичко.
  • 116 2448

    4 5 Отговор
    Кои хора, бе? Ти ли си хората? Това е просто един измислен слоган, за който сте се хванали и повтаряте като папагали, един през друг. Отговорните, мислещите отчитат напредъка на държавата с ГЕРБ и възприемат изцепките на премиера като нещо второстепенно, особено тука, по тези балкански земи. Да не говорим за това, че има организирано компрометиране на Б. Б. Малко замисляне в тази посока, силно ще издърпа килимчето на организаторите му.

    Коментиран от #126

  • 117 КАТ

    1 1 Отговор
    Наистина ме е СРАМ !
    От както стана главен секретар и щавеше с ЦЦ контрабандистите за да си финансира новия 'ПРОЕКТ" ....
  • 118 Данс

    2 4 Отговор
    Абе гнусар кой те упълномощи да говориш от името на мен и на други хора. За герб са гласували повече от 1000000 човека. Ако се засилим сме ви измели всички протестъри.
  • 119 ИВАН

    2 2 Отговор
    Тука някои умници гракнали - изборите били демокрация .... сърбахме ви попарата на тая измислена и лъжлива демокрация - демокрация за едни, а робовладелски строй за други ... народен представител трябва да е начело, но с реална грижа за земята и за народа
  • 120 Вълчо арабаджиев

    2 0 Отговор
    Роска, само така. Плювай по Борисов. Нали требе да продължим да живеем. Тази къща в Сен тропе не се поддържа с жълти стотинки.
  • 121 В. Б.

    2 3 Отговор
    Роска, аз, баневи, арабаджиев, стайков, василев, Костов, нинова, Овчаров, хаджи Генов, бабикян, Манолова, трифонов, румънския мамалигар, иванов, цялата бсп, цялата бтв, целия спектър партии сме с теб. Продължавам преводите. Колко кажеш толкова. Целувки от Дубай.
  • 122 Овчар

    1 4 Отговор
    Миленов, от 1989г.до2009г.всички са едни и същи гов ари. Като тебе. Първите години след 89 ти си пасял овците на село, ама ние помним цялата инфлация и обезценка на парите. Пари които нашите родители събраха с години лишения. Сега държавата се стабилизира и вие гов а искате пак да я фалират. Няма да стане. Ще измете всички като теб бокл к.
  • 123 В. Б.

    1 1 Отговор
    Роска, с теб сме. Давай по бързо защото роналдо си купи бугати, требе и аз да си купя.
  • 124 Уточнение

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "хахаха":

    Оня беше от НСО...
  • 125 Затворник

    1 1 Отговор
    Хайде да отидем да протестира е пред домовете на Манолова, нинова, хаджи Генов и да не ги пускаме да се приберат.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Миленов 2

    1 1 Отговор
    Роска за олтоманци чул ли си? А за блато или локвата беше чул ли си? А за полицай който е бил в София, а сега е в кюстендил чул ли си? Мога още да изреждам.
  • 128 Грую

    1 1 Отговор
    Тези, които го избраха не! Повечето от тях са еврофондовъдци и вземесубсидииделски прозводители, а там нещата вървят и то защото трябва да се отчита усвояване на финансирането, а пък ако част от това финансиране помага по изборите какво по-хубаво от това, нищо че народът е в батака!

    Коментиран от #132

  • 129 Нинова

    1 0 Отговор
    А бе пе Ал Станишев се целува с местан. Какъв Бойко какъв певски. Манолова издигна певски за шеф на данс.
  • 130 Копиловци

    1 0 Отговор
    Росене, пед л, братовчетти взима ли пари от Евро фондовете?
  • 131 gost

    2 1 Отговор
    По голяма мутра от бивш служител на ДАНС не съм виждал! Виж си муцунката и тогава коментирай другите! Друг е въпросът защо е "бивш" или може да се каже изгонен или избягал за да не го търси прокуратурата.

    Коментиран от #133

  • 132 Грууьо

    1 0 Отговор

    До коментар #128 от "Грую":

    Хората са в Батак защото 2500 предприятия бяха фалира и от бсп, сдс. Нормално хората да недоволства. На Росен родната взима Евро субсидии.

    Коментиран от #136

  • 133 Миленов

    1 0 Отговор

    До коментар #131 от "gost":

    Изгонен и избягъл. Криеше се като мишка 10г.няма телефон. Явно нещо е направил незаконно и не носеше телефон.
  • 134 Пластичен хирург

    1 0 Отговор
    Криво главчо, Божков като прати пари вземи смени тая физиономия.
  • 135 Банка

    1 1 Отговор
    Миленов, кажи сега за финансовите инжекции. За Борисов разбрахме. 9 години едно и също повтаря. Кажи сега за теб. За парите които получаваш. Така си се омазал с лай а, че сърдиш и на главата си си качил.
  • 136 Груйо

    1 1 Отговор

    До коментар #132 от "Грууьо":

    Защо пишеш БСП, ДПС и т.н. , че тези хора са едни и същи! Това е политическата класа, завзела властта след 10,11,1989г. и тя няма цвят , нито политическа ориентация. Тези хора разграбиха, съсипаха и забатачиха съвсем съзнателно дотогавашната държавна икономика и когато възможностите за крадене силно намаляха, след като почти всичко се изкраде, се наредиха за еврофондове, субсидии, а също и използват разни други похвати да се облагодетелстват за сметка на обществения интерес в повечето случаи, използвайки политически позиции. Не може да има партийност и цвят един премиер социалист , въвел плоския данък върху доходите на беднотията. Това е върхът на безочието и показател за политическа безпринципност. Не може един бивш партиен член и охранител на на обругавания в последствие и до момента бивш първи секретар на БКП, сега да ми разправя как бил върл противник на опозицията си БСП, която единствена имаше поне смелостта на се олицетвори, като наследник на бившата БКП. Грозен и недостоен театър, на който участниците се опитват да дадат политическа окраска, а в действителност той има един единствен цвят - този на парите!
  • 137 Грууьо

    1 0 Отговор
    Напълно съм съгласен с теб.
  • 138 този

    1 0 Отговор
    още един държавен служител некадърник изхвърлен от лешперската си работа се показа да ръси мозък
  • 139 Доган

    1 1 Отговор
    Какъв Бойко 89г. Бсп и доган започнаха да разграбват. След това дойде Костов. След това царя.
  • 140 Божков

    1 0 Отговор
    Само Гешев. Който краде и на плаща данъците в затвора.
  • 141 Не протестиращ Софианец

    1 2 Отговор
    Всички основно блокиращи, протестиращи/което няма нищо общо с демокрацията, а е чиста анархия/, са платени и ако искат да докажат обратното да минат на полиграф и тест за наркотици.Който меч вади от меч умира. Нека не забравяме и безумният им вожд, назначил любовницата си за пиар на въоръжените сили на когото ще кажа думите на Христос „ Нека този кйто е най праведен пръв хвърли камъка"! Дано всички си получат заслужени присъди и поседят в затвора за неудобствата които създават на целия град!
  • 142 Росен корнелиев Божков трифонов

    1 0 Отговор
    Като гледам скоро ще почнат и за теб да излизат кирливи ризи.
  • 143 Готиния

    1 0 Отговор
    4000 надници кой ще плати ? А служебния превоз ?
  • 144 малкия

    1 0 Отговор
    Къде бяхте другарю граждански активист Миленов докато бяхте на работа в ДАНС?
    Защо не ги разказвахте тези страшки тогава?
  • 145 СТАЛИН

    1 0 Отговор
    От всичко разбрах, че гражданите с крайно ляво мислене....ами ич не мислят...ТАРАТАТА за тях значи....
  • 146 Миро

    1 0 Отговор
    Всичко що е Румен - вън от политиката ! Радев, Петков, Гечев, Р.Овч. ВЪН!!!
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 148

    1 0 Отговор
    Най после демокрацията възтържествува. Разбишкаха всички боклуци от блокадите.
  • 150 Божков, Банев, Манолова, нинова, миленов

    1 0 Отговор
    Много се радвам когато стачкуващите, ревът че им се нарушават правата. Те са единствените жертви.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Божков

    1 1 Отговор
    Дано никога да не Видиш България. Дано те направят жена в Дубай.
  • 153 Али баба от дубай

    1 1 Отговор
    Хаджи Генов, бабикян, Манолова, трифонов, румънския мамалигар, иванов, Костов, нинова, Гечев, станишев, Миленов колко време ще трябва да ви чакам. Сваляте властта.
  • 154 М13

    1 0 Отговор
    Като Борисов е мутра, защо сте с другите мутри или да се махнат тия мутри да дойдат другите, но пак мутри. Смешно е!
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.