ФАКТИ.БГ

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Ако ни затворят наистина, следват гладните бунтове

"От един месец ефективен локдаун на икономиката ще ѝ трябват поне две години да се възстанови", каза той

Публикувана: 24 Ноември, 2020 17:35
199 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 41017
Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Ако ни затворят наистина, следват гладните бунтове
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.5 от 186 гласа.

„Идеята за политика на Бойко Борисов винаги е била като вентилаторна перка – това, което е валидно сега след три секунди вече не е валидно. Какво ще стане до петък никой не знае, той самият още няма представа какво ще стане. Ако трябва да гадая, бих предположил, че това е някакъв вид лакмус. Натърти, както обикновено, здравният министър отпред да отнесе каквото има и ще тестват реакциите на обществото, което е пример за тотално политическо малоумие”.

Това каза адвокат Николай Хаджигенов по повод новите противоепидемични мерки, които предстои да влязат в сила от петък пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

“На 1 ноември ние предвидихме каква ще е ситуацията. Една от причините, които артикулирахме тогава беше, че спираме протеста заради ситуацията с коронавируса. Факт беше, че Борисов заради протестите не наложи своевременно затваряне на определени части на икономиката. Основна причина бяха протестите - него го е страх. Друга причина, според мен, е чисто финансова - петте милиарда, които изтеглиха като кредит ги раздадоха и, както виждате, няма дори на любимите му пазванти да вдигнат заплатите”, каза още той.

“Налице е политическа управленска импотентност в ГЕРБ. Тук няма нито една смислена мярка. Дай ще затворим някак доброволно и ако може да не гласуваме през Народното събрание, защото ако мине като закон - както трябва да бъде и беше предния път, трябват стимули. Трябва да се спре данъчният часовник, кредитният часовник. Трябва да се дадат пари. А сега това ще устрои само другата любима част на Бойко Борисов - тези близо 400 хиляди души на бюджетна издръжка, които така или иначе не правят нищо смислено. Сега те ще си стоят вкъщи и ще имат добре платена отпуска”, каза адвокатът.

“От един месец ефективен локдаун на икономиката ще ѝ трябват поне две години да се възстанови, което няма как да стане. Затова той сега е в положението на малко бременна жена - хем така, хем иначе, хем, ако може нещо друго. Борисов си отива така или иначе. Видно е, че той не може да се справи с нищо. Аз мога да дам един елементарен пример за ефективна помощ на бизнеса, хем аз съм безкрайно далеч от икономиката, бидейки наказателен адвокат. Ако бяха обединили фискалните години 2019 и 2020 година, това би било добре за бизнеса. Ще могат да си върнат част от данъците, загубите ще могат да бъдат натрупани за следващи години, а сега фирмите дължат авансови данъци на база резултата си от миналата година. Да, но миналата година беше добра, а тази е катастрофа. Както виждате, в Министерски съвет няма идея от мислене. Въобще не се опитват да мислят по нито една тема”, допълни адвокат Хаджигенов.

“Ние сме в средата на хуманитарна криза. Забравете епидемиологичната криза. Хуманитарна криза. Аз отказвам да влизам в дискусия тази хрема дали убива достатъчно ефективно или не, защото няма значение. Гладът убива 100% сигурно. Борисов и ГЕРБ така или иначе никога не са разбирали от икономика, от финанси, от нещата, които движат бизнеса. На него представата му е да транзитираме газ по едни тръби, които минават оттук-оттам, да строим “Белене”, защото ще вземем едни милиарди, но какво ще го правим това “Белене” никой няма представа и асфалта, разбира се. Гледал е, предполагам, съветски филми от войната - това са идеите на Хитлер”, категоричен беше той.

“Сега този локдаун, който ние сами трябва да си наложим, всъщност ще ликвидира окончателно държавата. Тоест ще има след Бойко и потоп - това е ситуацията в момента”, каза той.

Относно анализът на Венецианската комисия за проекта на ГЕРБ за нова Конституция, адвокат Хаджигенов каза: “Откакто сме в ЕС поне веднъж в годината има критики, които са едни и същи. Те не са се променили за 11 години. Единственото нещо, което се променя е, че най-накрая в Брюксел разбраха, че Балканските държави, конкретно България и особено Бойко Борисов грам не разбира от нормален дипломатичен брюкселски език т.е, всеки път, когато излязат критиките, казват: “Ей, супер сме, вижте колко много ни хвалят”. Боже, ние един и същи текст ли четем? Единственото нещо, което направиха е, че просто смениха тона. Иначе критиките реално са едни и същи, нищо не се е променило за 11 години освен лъжите на Борисов. Преди Брюксел си даваше вид, че му вярва. Сега вече не правят и това”.

“Нека да си кажем нещата не на брюкселски език, а на чист български. Предложението за нова Конституция на ГЕРБ и на бившия - слава Богу, правосъден министър е откровена тъпотия. Там няма нищо смислено, там няма каквато и да е била идея. Въобще не стигам до общественото обсъждане, което очевидно го няма”, допълни той.

“Те (ГЕРБ) разбират единствено от насилие. Става нещо - това ще го решим с насилие. Става нещо други - и това ще го решим с насилие. Не се случва нищо - и това ще го решим с насилие. Тук тези локдауни са точно същия пример. Всичко ще решим с насилие. Да, но малко мисъл не може ли вкараме? Те няма как да вкарат, на мен ми е ясно това. Затова във властта трябва да има умни хора”, смята адвокат Хаджигенов.

“Гледайки народът как се вълнува с тези мерки, гледайки това, което се случва в чужбина - примерно англичаните вдигат локдауна след още една седмица. Там нищо не се промени след локдауна. Абсолютно нищо”, категоричен беше той.

“Тези мерки нямат достатъчна ефективност”, смята адвокат Хаджигенов. “Ако бяха предприети октомври месец, когато им беше времето, може би щяха да имат някакъв ефект. Сега от тях няма никакъв смисъл. Хората се вълнуват, силно се вълнуват, защото те знаят най-добре, че от глад ще умрат. Ако ни затворят наистина, следват гладните бунтове. Това не е трудно да се предвиди, а от гладните бунтове Борисов вече няма спасение” допълни той.

Относно това дали Борисов ще получи някакви гаранции за непреследване след слизането си от власт, дали те биха могли да дойдат от социалистите, Хаджигенов коментира: “Социалистите, а и не само, всички политици, които са били във властта през последните 30 години у нас имат трайна практика на омерта - никой от тях не закача падналия, този преди тях с идеята, че някога те ще слязат от властта и не биха искали да бъдат закачани”.”Не бих се учудил социалистите да продължат тази игра, но ние - гражданите, няма да ги оставим. Това трябва да приключи и ще приключи. По един или по друг начин, ще му сложим края. Не може да крадеш от собствения си народ, да го насилваш и после да отидеш на Кайманите да си живееш живота”, допълни той.

Относно аудиозаписите и снимките на Борисов, Хаджигенов каза: “Той е кукла на конци. Това, че го заплашват, значи, че го командват. Това от ден първи е било е било така. Той няма достатъчно интелект да си поръча баничка с боза, камо ли да управлява държава”.

“Божков каза: “Аз съм плащал десетки, вероятно стотици милиони директно на правителството на Борисов”. Ето един човек, който извърши самопризнание за изключително тежко престъпление. Уличи себе си директно. Можем да се обзаложим, че далеч не е единствения. Всеки, до който се е докоснал Бойко Борисов, му дължи между ⅓ и 50%”, каза още той.

“В момента, в който той слезе от властта, всичките тези хора ще му потърсят сметка. Оставете олигарсите и всичките тези, от които той е крал и е мачкал, но какво правим с гражданите. Всички тези, на които взе хляба, тези, които намачка, тези, които 11 години прави на маймуни. Трябва да го е страх от собствения си народ”, смята адвокат Хаджигенов.

На въпроса дали той все още смята, че гражданите са способни да родят масивна съпротива, той отговори: “Ние го направихме”, и отрече на протестите да са били единствено хора, които живеят и учат в чужбина.

По повод следващите избори, адвокат Хаджигенов каза, че няма против да бъдат и след март. “ГЕРБ ще са се самоубили успешно окончателно”, каза той.

“Ние от Отровното трио отдавна твърдим, че правителството на Борисов убива. До скоро само косвено можеше да го твърдим, сега е пряко. Те убиват буквално собствения си народ”, каза той по повод състоянието на здравеопазването.

“Той (Борисов) сега убива с всичките си тези действия (...) Купихме за не-знам-си-колко милиарда самолети, които ще са готови 2027 година, които от чисто военно стратегическа гледна точка са достатъчни само за война с Македония, същевременно в цялата държава имаме три или четири реанимационни линейки, нито един въздушен транспорт медицински, тотален хаос, в която и болница да влезете извън частните е тотална кочина, разпад, но ще си имаме самолети 2027 година евентуално. А тези милиарди са може би 100 реанимационни линейки, 5 хеликоптера, 10 самолета плюс условия в болниците, плюс лекарства”, допълни адвокатът.

В края на разговора адвокат Хаджигенов каза, че управляващите ги е страх да вземат трудни решения. “Всеки един, който намери своя начин да протестира достатъчно ефективно, не просто да бучи сутрин в кафето, е просто чудесно. Всеки един от на всяка една гилдия е достатъчен да свали Борисов”, каза той по повод една масова лекарска оставка.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.5 от 186 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
1
Този коментар е премахнат от модератор.
Мутри вън
2 Отговор
В нормалните държави щяха да разследват криминала Боко и да вкарат в панделата Марешкуто, а сега ОПГ "ГРОБ" пишат закони на калпак!

Коментиран от #7, #184, #198


Оценка:
-99 +310

честен ционист
3 Отговор
Следва натовски контингент и сини каски ви чукат на вратите. Парле ву франсе, заголвайте дупе за шота..

Коментиран от #153


Оценка:
-112 +62

777
4 Отговор
Скрий се джендър

Коментиран от #69


Оценка:
-78 +140

Бацо
5 Отговор
Е не легитимен затова няма да се приемат никакви мерки, оставка и избори за да е легитимна новата власт

Коментиран от #82, #83, #182


Оценка:
-58 +123

Последния Софиянец
6 Отговор
И аз това викам вчера на Еничарите .Като излязат гладните да рушат ще плачете за такива културни протестъри като нас.

Коментиран от #40, #112, #149, #193


Оценка:
-71 +196

7
Този коментар е премахнат от модератор.
Жоро
8 Отговор
Ти само лаеш а иначе какво предлагаш????? Нищо нищо и пак нищо.

Коментиран от #119, #175


Оценка:
-75 +160

А бе
9 Отговор
Сладкодумен си, и речовит...
Само че какво разбира кухата ти адвокатска глава от държавно управление?
Всичко е заради неосъществените Ви протести с останалите двама дядовци и вашите кукловоди!

Коментиран от #114


Оценка:
-172 +181

Натам отива работата
10 Отговор
Тулупа е заминал.

Коментиран от #30


Оценка:
-80 +140

Шопо
11 Отговор
До петък Улавио три пъти че си промени мнението...

Коментиран от #13


Оценка:
-44 +123

Миризлив пор
12 Отговор
Точно адвоката трябва да си затваря устата. Точно с неговите бунтове и протести събра много хора без маски и разсея заразата. Сега затварянето не е за кеф а от части и заради него!

Коментиран от #38


Оценка:
-218 +157

Кой го пита
13 Отговор

До коментар #11 от "Шопо":


Фигуранто ,за мнението? То и онова Деса не го бръсне....

Оценка:
-75 +69

Аджигеюв
14 Отговор
видехме ги тия ваште "бунтове" скрий се и не се показвайте с ония двамата Айдукян!!!

Оценка:
-119 +139

Кински
15 Отговор
Гладът е по силен от вируса.да затворят и да фалира всичко и тогава като няма пари народа кой ще мисли за него кво ще яде.политиците нали щяха да работят без заплати.вземат по 10 бинки на месец и ги боли оная работа за хората.давайте по 1000 лева на всеки и затваряйте за месец .

Оценка:
-31 +127

16
Този коментар е премахнат от модератор.
17
Този коментар е премахнат от модератор.
Цигаристан
18 Отговор
ТО У НАС ВСЕКИ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКО, Е МАНГЪРКАТА ДОКАРА НИ ОТ НАЙ-СЛАБО ЗАСЕГНАТИ ДО 2000ЛЕКАРА ЗАРАЗЕНИ . . . ПОСЛЕ ЩО БАТЕ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ

Оценка:
-78 +122

Сашо
19 Отговор
Този е страшен кретен, като какъв се изказва?
Застрашава бъдещето на българите, някой трябва да го спре като не му дава трибуна.

Оценка:
-111 +138

20
Този коментар е премахнат от модератор.
Пепи
21 Отговор
ХаджиГЕЙов вместо да измисляш гадости ти предлагам да отидеш доброволец в ковид отделение! И без друго имаш много енергия! Така са лудите! Организирай ,,стотиците хиляди,, които събираше на площадите! Ще бъдете много полезни и ще си вдигнеш рейтинга! И знае ли човек ,може да станете милиони!

Коментиран от #34, #50


Оценка:
-110 +137

А иначе
22 Отговор
Какво следва.Гробище.
Е там всички са равни и протести няма,а адвоката е кретен

Оценка:
-75 +112

Васил
23 Отговор
България отдавна няма икономика държавата се крепи на кредити и парите на имигрантите какви ги бръщолеви тоя???

Оценка:
-44 +85

Max
24 Отговор
Стойте си вкъщи гладни,пийте ракия,псувайте,оплаквайте се,мрънкайте,отива ви много.Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му и още по-голям,ако има смелостта да ги преследва.

Оценка:
-23 +107

Фактъ
25 Отговор
Боко е пътник . Ще му се наложи да бяга . Казвам го , защото хора ,които до вчера го защитаваха , днес ме убеждават колко бил прост . Смях !

Оценка:
-68 +112

ГРАД КОЗЛОДУЙ
26 Отговор
мутри вън

Коментиран от #33, #39


Оценка:
-54 +64

ГРАД КОЗЛОДУЙ
27 Отговор
БОЙКО ГЕШЕВ ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР

Оценка:
-79 +87

SDEЧЕВ
28 Отговор
КОЙ Е ТОЗИ ЦЪРВУ-9АДВОКАТ И КОЛКО ДАНЪЦИ Е ПЛАТИЛ НА ДЪРЖАВАТА?ПО КАКЪВ ПОВОД МУ СЕ ВЗИМА ИНТЕРВЮ- ПОВОДА Е ЧЕ ПАРТИЗАНИТЕ ОТ БСП СА НАЙ ДОБРИ В ПОДРИВНАТА ДЕЙНОСТ

Оценка:
-71 +111

ГРАД КОЗЛОДУЙ
29 Отговор
БОЙКОООООООООООООООООООООО ГЕШЕВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ
ОСТАВКА

Оценка:
-78 +78

Ами от
30 Отговор

До коментар #10 от "Натам отива работата":


3 месеца само това повтаряш,но правителството си работи . Не ставаш за врачка.

Коментиран от #88


Оценка:
-60 +82

ГРАД КОЗЛОДУЙ
31 Отговор
герб са престъпници

Коментиран от #36


Оценка:
-65 +77

Кой68
32 Отговор
Мъка....Колко много мъка....

Оценка:
-4 +30

Ще.....ще...
33 Отговор

До коментар #26 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Фатмака пак ДЕЗЕРТИРА и излезе в НЕЛЕГАЛНОСТ,...КАТО ПРОЛЕТТА.
НЕВЕРОЯТЕН СТРА'ХЛИВ'ЕЦ и НИЩО'ЖЕСТВО

Оценка:
-58 +80

34
Този коментар е премахнат от модератор.
Славчо
35 Отговор
Нали уж си някакъв адвокат там недоказан, защо се правиш на икономост? Само подклаждате на и без това изнервените хора гнева. Накрая може срещу такива, като теб да има бунтове .....ама кой ще опази вас?

Оценка:
-56 +92

36
Този коментар е премахнат от модератор.
ААХАХАА ...ПОРЕДНАТА СЛОВЕСТНА
37 Отговор
ДИ'АРИЯ! .. ЗЛОБАТА, БЕЗСИЛИЕТО,УНИЖЕНИЯТА И... ЧЕМ'БЕРИТЕ НА БОЖКОВ ,..ПО ПРАЗНАТА МУ КРАТ'УНА ГО...УБ'ИВАТ!😂
ТВА Е НАЙ-ЖАЛКАТА И БЕЗПОЛЕЗНА .. ПА'ЧАВРА НА ОЛИГАРХИЯТА!✊😂
СВЪРШЕН Е.... АААХАХАААААА.....

Оценка:
-35 +71

38
Този коментар е премахнат от модератор.
Пепи
39 Отговор

До коментар #26 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Абе колега извинявай ,че те питам ама това тъпо клише не се ли изтърка вече? Все си мисля ,че интелигентните хора боравят с повече изразни средства!

Коментиран от #45


Оценка:
-17 +67

Бай Курти
40 Отговор

До коментар #6 от "Последния Софиянец":


Добре ще те питам нещо къде са неговите побратими левия/десният Таш..к или той се отцепи .ОПА ЗАБРАВИХ КИНТИТИТЕ НЕ МИРИШАТ

Коментиран от #42


Оценка:
-18 +51

Българка
41 Отговор
Замълчи за винаги ! Досега само си се облагодетсвул от платените метежи! Стига си лъгал че отдавна никой не ти вярва ! Аман от лъжци крадци и нахалници като тебе! Затвор за теб!

Коментиран от #86


Оценка:
-39 +75

ГРАД КОЗЛОДУЙ
42 Отговор

До коментар #40 от "Бай Курти":


ИЗВИНЯВАЙ ти БАЙ КУРТИ МАРТИН ли си

Коментиран от #68


Оценка:
-17 +7

43
Този коментар е премахнат от модератор.
Смела Жетварка
44 Отговор
До кога ще публикуват неговите псевдо изяви! Безбожен прокажен мошеник!

Оценка:
-32 +72

ГРАД КОЗЛОДУЙ
45 Отговор

До коментар #39 от "Пепи":


ПЕПО КРАДЪТ МИ НИКА

Коментиран от #52


Оценка:
-11 +5

Евелина
46 Отговор
Ти си вмирисан стар пръч! Млъкни че идва видов ден мазно първеню!

Оценка:
-18 +52

47
Този коментар е премахнат от модератор.
Косач
48 Отговор
Ще ти окося главата лъжиц!

Оценка:
-10 +24

ИВО СИРОМАХОВ
49 Отговор
ЕЙ, ЕЙ, ЕЙ УМЕН ТА УМЕН ТА ЧАК МУ ПРЕЛИВА. И КАКВО РАЗБИРА ОТ ИКОНОМИКА, ЗА ДА ПРАВИ ТЕЗИ ПРЕДВИЖДАНИЯ?

Оценка:
-32 +63

50
Този коментар е премахнат от модератор.
Бай Стоил
51 Отговор
Пазарите на открито са затворени от началото на Ноември химеди са безработни но никои не му ПУКА!!!

Оценка:
-18 +22

Пепи
52 Отговор

До коментар #45 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


А добре. Разбрах

Оценка:
-7 +4

Кукловод
53 Отговор
Да управляваш държава не е като да управляваш смартфона си. Големи разбирачи ама като им дадеш да управляват и спихват. Мустакатия управляваше добре ама и на него му резнаха крилцата. България е зависима от великите сили. Толкоз. Кой разбрал-разбрал.

Оценка:
-11 +35

Ти нали имаш
54 Отговор
Хаджигенов ли си Хаджиганьо ли си, ти какво се бунтуваш след като си на хранилка от Васил Божков ??

Коментиран от #124


Оценка:
-39 +76

Стойко
55 Отговор
Не знам дали Хаджигенов е прав че 5-те милиарда които взе Борисов вече са раздадени ! Приятели ! Мили , клети и подтиснати сънародници ! За 2 месеца от правителството на Бойко Борисов бяха изтеглени 6 милиарда лева нов дълг който се води не на Борисов а на гърба на народа ! Края на месец септември 2.5 милиарда евро ( 5 милиарда лева) които в началото на октомври бяха преведени по сметката на БНБ и сега 526 милиона евро ( малко над 1 милиард лева) за справяне с пандемията! 6 милиарда !!!!!! На клетия гръб на Българския народ ! С тези милиарди Борисов си купува време да докрета до изборите през март! Не го интересува ни най малко че ще го връщат с робско тегло вашите деца , с увеличени данъци и осигуровки и ниски доходи ! А да попитам някой от вас ( освен държавните хрантутници , полицаи , учители ,кръчмари и хотелиери ) получи ли финансова помощ от правителството на Борисов за справяне с пандемията?

Коментиран от #58, #59, #62, #70, #87


Оценка:
-48 +46

ААХАХАА ХАХАХААА.....ТЕ ТИЯ УБ'ИТАЦИ
56 Отговор
ТРЪГНАЛИ ДА..."САПУНИСВАТ".. БОЖ'КОВ СЪС..ПАРИТЕ!😂БЪРЗО ГИ РАЗКРИ И ИМ.. ОТПРАСКА...ШУТА!😂
НЕЩО ПОВЕЧЕ, ШАМАРОСАЛИ И ПАРИТЕ ОТ ДАРЕНИЯТА,РАЗБИРА СЕ..И ТАМ ГИ РАЗКРИХА! ..БИЛИ ДАЛИ ..10 ХИЛЯДИ € ЗА...РЕКЛАМА ВЪВ ФЕЙС-СУРАТЯ,..АМА ОТ ТАМ ТВЪРДЯТ,ЧЕ СА ПЛАТЕНИ...САМО 1000 €!
НЕВЕРОЯТНИ БО'КЛУ'ЦИ ✊😂

Оценка:
-17 +46

57
Този коментар е премахнат от модератор.
Стойче, карай по ОПОРКИТЕ
58 Отговор

До коментар #55 от "Стойко":


И недей се опитва да .. остроумничиш , защото ни излагаш

Оценка:
-10 +19

ГРАД КОЗЛОДУЙ
59 Отговор

До коментар #55 от "Стойко":


мен ни ме ИНТЕРЕСУВА че ГОСПОДИН БОРИСОВ тегли заеми аз сьм доволен че ми дава по 50 лева към пенцията ми ни на ИНТЕРЕСУВА че ша го връщат вашите деца аз нямам деца и си искам 50 те лева ко ма интересува че са с заеми на ваш гръб

Коментиран от #65


Оценка:
-37 +11

ГРАД КОЗЛОДУЙ
60 Отговор
аз винаги ша гласувам за ГОСПОДИН БОРИСОВ зашото ми дава още 50 лева към пенцията от 220 лева и сега земам 270 лева ми се падат по 8 лева на ден да живея с тях се храня 3 пъти плашам си тока вода интернет телефон лекарства и зимата отоплението с тези пари просто РАЗКОШ затова винаги ша гласувам за ппгерб за да живея добре както сега

Коментиран от #61


Оценка:
-31 +18

Гербер- Богаташ
61 Отговор

До коментар #60 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Напълно си прав мой колега съпартиец от ГЕРБ! Моя доход на ден е колкото твоята пенсия за цял месец затова винаги с теб пак ще гласуваме за ГЕРБ !!!! ПОБЕДА ГЕРБ

Оценка:
-27 +27

Прав си Стойко
62 Отговор

До коментар #55 от "Стойко":


Бандита е опоскал страната като термит! Държавната хазна е опразнена като изтупан брашнян чувал! За да спечели време и да отложи изправянето му пред правосъдието раздаде последните остатъци от валутния резерв на компактни групи като пенсионери, кръчмари, хотелиери , полицаи , учители и държавни служители. Вече изправен пред опоскана държавна хазна изтегли 5-милиарден заем за да докрета до редовните избори които се надява той да проведе. Българина е натоварен с нови милиарди които ще връща с робско тегло. Но бандита това не го интересува. В името на собственото си спасение и оцеляване е готов да хвърли страната в хаос и финансов банкрут и ново жестоко обедняване на населението.Тези очаква и транша от новия заем от 526 милиона евро

Оценка:
-32 +42

АДОЛФ
63 Отговор
От корона може и да не умрете,ма от глад ще умрете-проста рая!

Оценка:
-19 +34

Адвокат
64 Отговор
Стига излага адвокатите, нито успя с протестите, на туй отгоре само се излагате...

Оценка:
-32 +47

Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер
65 Отговор

До коментар #59 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Абсолютно си прав колега Козлодуй. И мен като теб ни най малко не ме интересува че палача на бедняците Генерал Борисов тегли милиарди кредити. Важно е да има за Козлодуй 50 лева към пенсията и за мен да купувам гласове в ромските махали за ГЕРБ . С Козлодуй нямаме деца и не ни пука че от 2023 година започват падежите на заемите които тегли Бойко палача ви бедноубиец и ще ги връщате с непосилен труд, по ниски доходи ,увеличени осигуровки по данъци. И по високи глоби разбира се ! Ние с Козлодуй не работим за да се тревожим от това. Той ще си взема пенсията а аз ще получавам траншовете а вие бачкстори ще връщате заемите на Бойко . Ама е тарикат нали? Все едно аз да отида в дружество за бързи кредити , да взема парите кеш но да се види кредита на друг. И след време той да ги връща! Браво Бойко чатала им стегни още повече на вратовете им.

Коментиран от #79


Оценка:
-24 +14

Боце
66 Отговор
Ха тия си свършиха работата ...Изкараха старците и сега мрът от ковит .Пенсиите не могат да си вземат.

Оценка:
-15 +16

ЛУСТРАЦИЯ НА КОМУНИСТИТЕ
67 Отговор
Това болшевиките сте големи крви Забравихте три долара пенсия и седем заплата или не ви изнася да го говорите Колко пъти фалирахте държавата Герб Победа Бойко Премиер

Оценка:
-31 +40

Бай Курти
68 Отговор

До коментар #42 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Преди няколко дни ти отговорих . Не ме бъркай с с някакви измислени герои . Живея в едни от най-красивите градове в България . Има 7 тепетата. Опа забравих пи ли си хапчетата.

Коментиран от #89


Оценка:
-8 +7

На този
69 Отговор

До коментар #4 от "777":


Не му пожелавам той или някой негов близък да хване “тази хрема”. Господ ще го накаже.

Оценка:
-7 +25

Пепи
70 Отговор

До коментар #55 от "Стойко":


Господин Стойко . Не ти ли прави впечатление ,че ако не се дават пари и не се финансират фирмите ,за да не фалират е много лошо? И такива като теб се оплакват и заплашват със стачки. Когато се дават пари с цел да се оцелее четем твоя задълбочен финансов коментар! Би ли ни обяснил в тази ситуация как точно трябва да се постъпи ,защото целия свят не знае а ти явно знаеш. Не се заяждам!

Коментиран от #72


Оценка:
-9 +30

Бени Ганц
71 Отговор
Боц ,миносчейййй

Оценка:
-4 +2

Куни Лингу
72 Отговор

До коментар #70 от "Пепи":


Според Стой Копеев ,трябва да сме руска република ,и валутата да е туркменистански долари !

Коментиран от #75


Оценка:
-19 +14

ХАДЖИГЕНОВ........ПРОВАЛЕНИЯТ ПРОТЕСТЪР
73 Отговор
КВО СТАНА С ПРОТЕСТИТЕ.....ЧАКАМЕ УМИРАЙ ТРУДНО.....7,8,9,.....1009

Коментиран от #186


Оценка:
-25 +32

Браво Бойко
74 Отговор
С теб сме! Добре ги подреди шефе

Коментиран от #84


Оценка:
-28 +20

ЕdinOtBokludja
75 Отговор

До коментар #72 от "Куни Лингу":


Кой Копее , зло не мисли !

Оценка:
-6 +3

76
Този коментар е премахнат от модератор.
Ю Кортес
77 Отговор
Не спечелилият нито едно дело фалшив адвокат доста заглади косъма.Интересно,без да декларира доходи,плаща два частни университета на синовете си в англия

Оценка:
-20 +47

ЕdinOtBokludja
78 Отговор
Амджикгеов ще слива фискални години........

Оценка:
-9 +22

МОДЪТ Е ИНСТИТУЦИЯ 👵
79 Отговор

До коментар #65 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":


Братчед ,падежи по заемите няма ,има качвежи !

Оценка:
-5 +5

Kantarion
80 Отговор
Но пенсията стана 150€ !

Оценка:
-2 +13

КАКВО
81 Отговор
Очаквам Отровното трио и специално Хаджиментов да бъдат привикани в полицията,АРЕСТУВАНИ И ЗАТВОРЕНИ!

Оценка:
-23 +45

С.В.
82 Отговор

До коментар #5 от "Бацо":


Научи се да пишеш и тогава давай политически съвети
Колкото и да ритат някои като тримата дъртофелници склерозата яко ги друса. А Б.Б
си е напълно лигитимен защото е избран от милиони българи.

Коментиран от #104


Оценка:
-24 +31

С.В.
83 Отговор

До коментар #5 от "Бацо":


Научи се да пишеш и тогава давай политически съвети
Колкото и да ритат някои като тримата дъртофелници склерозата яко ги друса. А Б.Б
си е напълно лигитимен защото е избран от милиони българи.

Оценка:
-19 +24

До 74
84 Отговор

До коментар #74 от "Браво Бойко":


Еваллата Лидере !!!! Това заслужават ! Хахахаааааааа панелкаджиите броящи си стотинките !!!!! Яка им гърбина че има да връщат милиардите ти! Важно е че пачките ти с 500-еврови банкноти шумолят приятно и са музика за твоите уши!!! Както казва областния ни координатор на ГЕРБ - Парите от заема за нас - връщането му от вас..ХАХАААААА

Оценка:
-29 +7

Селянин
85 Отговор
ПЛЕМЕТО СЕ Е НАСРАЛО ОТ СТРАХ БЕ, КАКВА РЕВОЛЮЦИЯ.

Оценка:
-16 +12

ГРАД КОЗЛОДУЙ
86 Отговор

До коментар #41 от "Българка":


права си приятелко виж много ми крадът ника
ник ГРАД КОЗЛОДУЙ

Оценка:
-6 +1

ГРАД КОЗЛОДУЙ
87 Отговор

До коментар #55 от "Стойко":


СТОЙКО приятелю крадът ми ника и от мой ник обиждат хората с неща който не съм писал
ник
ГРАД КОЗЛОДУЙ

Коментиран от #90


Оценка:
-4 +2

Северозапад
88 Отговор

До коментар #30 от "Ами от":


"...но правителството си работи"? Пич, това нов виц ли е?

Оценка:
-14 +7

ГРАД КОЗЛОДУЙ
89 Отговор

До коментар #68 от "Бай Курти":


крадът ми ника и обиждат ХОРАТА ОТ НИК С КОЙТО ПИША АЗ приятна вечер
никнейм
ГРАД КОЗЛОДУЙ

Коментиран от #91, #98


Оценка:
-10 +1

ЕdinOtBokludja
90 Отговор

До коментар #87 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Вчера съм се напил и кат съм легнал да почина на някви стъпала ,и съм заспал ,и ми откраднали двайсет и пет хиляди долара ,и портомонето ,и ма покрили с бял чаршав ,пусти гербори и Бойко ,и сеирджиЙ

Оценка:
-13 +3

Куни Лингу
91 Отговор

До коментар #89 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Благодаря ,никмей Милена от кв.Макака Велико Търново .
Приятна вечер.

Оценка:
-4 +3

Оле
92 Отговор
Отвратителен бок,лук ! Тримата иди,оти и паплачта около тях са утайката на България !

Оценка:
-23 +38

ХАДЖИГЕНОВ........ПРОВАЛЕНИЯТ ПРОТЕСТЪР
93 Отговор
КОЛКОТО СВАЛИХТЕ БАЦЕТО, ТОЛКОВА ШЕ ИМА И ГЛАДНИ БУНТОВЕ.....ОСВЕН ЗА МЕДИЙНИ ИЗЯВИ ПРЕД ЖУРНАЛЯТА , ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТЕ....

Оценка:
-22 +35

БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ
94 Отговор
ТАЯ ШВЕДСКА ТРОЙКА СИ Я СХРУСКАХ КАТО КРЕХКО АГЪНЦЕ....

Оценка:
-20 +28

До 9
95 Отговор
Не знам на кой главата е по-куха,на Бай-Ганьо шланга или на човек,който е завършил право.Много си смешен.Ако някой мислеше държавнически народът щеше да живее добре,а то от това по-зле не може да бъде.

Коментиран от #122, #192


Оценка:
-14 +16

96
Този коментар е премахнат от модератор.
97
Този коментар е премахнат от модератор.
Куни Лингу
98 Отговор

До коментар #89 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Или никмей Кристина от квартал Вароша Велико Търново..Бойко ша ни умори от глад с Стела и праща на магистралата. Приятна вечер . ДОВИЖДАНЕ

Оценка:
-11 +4

ГРАД КОЗЛОДУЙ
99 Отговор
болницата вБОТЕВ ГРАД ОТКАЗАХА ЛЕЧЕНИЕ НА ЖЕНА С КОВИД
ЖЕНАТА
ПОЧИНА
СРАМ СРАМ СРАМ
НИКНЕЙМ
град козлодуй

Оценка:
-5 +24

100
Този коментар е премахнат от модератор.
Политик ли.
101 Отговор
Поредната идиотска изцепка. От политика разбира, от финанси, че чак и от медицина да определя кога е момента за карантина идеали ще има или не полза. Най го вълнува , че любителите на алкохола няма да могат да се забавляват , когато едно съсловие изнемогва и губи специалисти, които трудно се създават. За него та са само статистика.

Оценка:
-12 +35

Abv
102 Отговор
Да е.а пе..ла.

Оценка:
-7 +9

Пешо Жепето
103 Отговор
Много ви здраве от бай Байд'ано , големия брат ви подарява един голям бахур , за да не гладуват робите

Оценка:
-4 +5

Само да вметна
104 Отговор

До коментар #82 от "С.В.":


Тиквата си купува изборите може и ти да си намазал някой лев затова така говориш. Народа мисли друго затова 2 млн българи избягаха в това безумно управление. ФАКТ!!!! Същите тези българи поддържат прословутата ни икономика от фалит.

Коментиран от #170, #188


Оценка:
-24 +13

Историк
105 Отговор
Хаджигенов ти си виновен за много заразени на глупавите ти протести.

Коментиран от #108, #115


Оценка:
-18 +42

БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ
106 Отговор
ТОЯ ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА СИ ГО КУШАМ ЗА ЗАКУСКА.....

Оценка:
-11 +30

107
Този коментар е премахнат от модератор.
108
Този коментар е премахнат от модератор.
Чипът
109 Отговор
СКУКА

Оценка:
-5 +7

Бранкалеоне
110 Отговор
Бунта назрява и ще е страшно!
НЯМА КАК ДА СЕ СПАСЯТ !!!
Помните ли Моамар Кадафи,Нориега
и много други !

Коментиран от #166


Оценка:
-27 +17

Отровното трио
111 Отговор
Призоваваме Всички на Протест Утре
от 10.00.ч. пред Министерски съвет!
Очакваме Ви !Не сме спряли !!!

Коментиран от #120


Оценка:
-29 +14

Българин
112 Отговор

До коментар #6 от "Последния Софиянец":


Какви протестъри сте вие??
Вие сте АНАРХИСТИ!

Оценка:
-14 +29

гост
113 Отговор
С малко дете съм, с ипотечен кредит, какво да правя, ако изгубя работата си!? Как ще оцелея аз и семейството ми!? Моля се всеки ден всичко да е наред. Вече се побърквам, психически не издържам. Каво, ще ме оставят без работа, без хляб, но банката ще си иска парите нали!? Данъците и сметките ще си ги искат, нали!? Какво да правим ние, как ще оцелеем!?

Коментиран от #169, #171


Оценка:
-8 +14

114
Този коментар е премахнат от модератор.
Другия с коня
115 Отговор

До коментар #105 от "Историк":


Това беше целенасочена Пропаганда за разпространение на Вируса Дифузно..Протести,Митинги,Съпротива на Епидемиологични мерки целят Масово заразяване и компрометиране на Управляващите....Тримата Психопати,Адвокат,Арменец и Комунист БСП и Опозиция показва Най- Уродливото от Себе си Антинародно поведение и замисъл в което човешкия Живот се използва за Политически цели...Червени Престъпници....

Оценка:
-14 +30

Talasam
116 Отговор
Оффф, аман от тоя квазиадвокат. Кух си като хралупа. Едно и също търкаляш.... приличаш на Надежда Михайлова. тя поне хубава беше, а ти си и грозен, че и прост. Скрий се. И го научи тва наказателно най сетне.

Оценка:
-11 +28

Кокич
117 Отговор
Много фантастични книги четеш адвокат. Смени жанра и слез на земята. Злобата ти до никъде няма да те доведе. По корем да лазиш, депутат няма да станеш. Недей да копираш Корнела.....

Оценка:
-13 +27

Abv
118 Отговор
Тоя що не си прави св..ки по палатките. Да умират хора ли бе.

Оценка:
-9 +21

Един
119 Отговор

До коментар #8 от "Жоро":


Много интересно ако други бяха на власт как щяха да действат в тая сложна ситуация??? Тоя мизерник разтяга локуми, ни не знам колко души четат докрай неговите бръщолевения, аз чета първото изречение и до там. Минавайки през целия текст ми се мерна нещо от рода на това"спряхме протестите, заради вируса"?????Не вируса е причина да спрете протестите, просто и тия дето до последно се връзваха на глупостите и те ви отсвириха, защото вие сами плюете , но нищо не предлагате, драскате ако може да се докопате до властта.Това сте вие "отровното трио" и менторите ви. В събота когато трябваше да се приведе "грандиозния" митинг, пред НС полицаите бяха повече от протестиращите, пък триото нека се заблуждава, че са постигнали целта си, постигнали са дръжки!!!

Оценка:
-9 +28

Мммм, дааа
120 Отговор

До коментар #111 от "Отровното трио":


НИЩОПРАВЕЦ НАЧЕЛО НА НИЩОПРАВЦИ... КОГАТО ВИ МОЛЕХА ДА НОСИТЕ МАСКИ-ВИЕ ГИ ГОРЯХТЕ, КОГАТО ВИ МОЛЕХА ДА СПАЗВАТЕ МЕРКИТЕ - ВИЕ СПРЯХТЕ МЕТРОТО... И СЕГА ПАК ИМАШ НАХАЛСТВОТО И БЕЗСРАМИЕТО ДА СЕ ПОЯВИ, ЧЕ И ДА ДАВАШ СЪВЕТИ... ОСРАНИТЕ НАВЕЖДАТ ГЛАВА И СЕ СРАМУВАТ... ТИ БЕШЕ ЕДИН ОТ ТРИМАТА ОТ ОСРАНОТО ТРИО, НАЛИ?!? КОГАТО ОБАЧЕ ЗАПОЧНАХА МАСОВО ДА СЕ РАЗБОЛЯВАТ ХОРА И ДА УМИРАТ ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА РАЗЕДИБЯВАТЕ НАРОДА И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ТРУПА ТЕ ДИВИДЕНТИ ОТ СТРАХ НА ХОРАТА... НИКОЙ НЕ Е УСПЯЛ... ВИЕ НЕ СТЕ УМСТВЕНО КАПАЦИТЕТ, ЗА ДА УСПЕЕТЕ... МОЖЕ БИ АКО ОТИДЕТЕ ДОБРОВОЛЕЦ В КОВИТ ОТДЕЛЕНИЕ ЩЕ НАТРУПАТЕ ПОВЕЧЕ ТОЧКИ, НООО... ТО ДА ГОВОРИШ НА УЛИЦАТА Е ЕДНО, АМА ТИ Е ЖАЛ ЗА КОЖАТА, НАЛИ НИЩОПРАВЕЦ...!!!

Оценка:
-9 +28

Хаааха
121 Отговор
ХАНДЖИГЕЙЧОФФ ПАК СЕ ПОКАЗВА КАТО МИШКА ОТ ДУПКАТА... БИЛ СПРЯЛ ПРОТЕСТА ЗАРАДИ ВИРУСА... ХААААХА... СМЯЯЯХ... СПРА ГО ЗАЩОТО ОСТАНАХТЕ ТИ, БАХУРЯН И МИНЕТКОФФФ... И ВИ Е СТРАААХ... СРАМ НЯМАШ ЛИ... Я БЪРЗО В ДУПКАТА... ТОЙ ЩЯЛ ДА ТЪРСИ СМЕТКА... НА КОГО БЕ, НИЩОПРАВЕЦ... НА УЧИТЕЛИТЕ, КОИТО СЕ СТРАХУВАТ ЗА ЖИВОТА СИ, НА РАБОТЕЩИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА, ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВАТ ЗА ЖИВОТА СИ?!? А СЕ СТРАХУВАТ, ЗАЩОТО ЕТО ТАКИВА КАТО ТЕБ И ЛЬОТЧИКА ФИГУРАНТ ГОВОРЯТ, ГОВОРЯТ, ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ... И ОПРЕДЕЛЕНО КОНТИНГЕНТА СЕ РАЗХОЖДА БЕЗ МАСКИ... А ВИЕ, ВИЕ СТЕ ЛЕСЕН, КОГАТО СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ, ЩЕ ВИ ПИШАТ ВЪВ НОВИНИТЕ, А ВЪВ ВМА ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛЕГЛО ЗА ВАС, А НИЕ...?!? НАС ЩЕ НИ ЛЕКУВАТ ПО ТЕЛЕФОНА, ЗАЩОТО ЛЕКАРИТЕ ИЗНЕМОГВАТ... ЗАРАДИ МАЛОУМИЕТО НА ТАКИВА КАТО ВАС... И НА ВАС...

Оценка:
-9 +25

Хаааха
122 Отговор

До коментар #95 от "До 9":


ТОВА НЕЩО, ХАДЖИГЕЙЧО БИЛА ЗАВЪРШИЛА ПРАВО... И КАКВО?!? ХАААХАААХААА... ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ Е УМЕН?!? МИИИ..., НЕЕЕ!!! ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛ ПРАВО... Я МУ ВИЖ КОНТИНГЕНТА... А КОЛКО ДЕЛА КАЗВАШ Е СПЕЧЕЛИЛ...?!? НИТО ЕДНО?!.. МММ, И АЗ ТАКА ЧУХ,... ХААААХА, БИЛ ЗАВЪРШИЛ ПРАВО, ТИ ДА ВИДИШ...

Оценка:
-6 +24

Тони
123 Отговор
ЗАРАДИ ТАКИВА УМНИЦИ КАТО МЪРЛЯВОТО ТРИО АЗ И МНОГО МОЙ ПРИЯТЕЛИ СПРЯХМЕ ДА ХОДИМ НА ПРОТЕСТИТЕ!!ПИСНА НИ ДА ГЛЕДАМЕ КАК ПЕЯТ ПЕСНИЧКИ НА ТИКВАТА НЕ РАЗБРАХА ЧЕ СЪС МИР ТИКВАТА НЯМА ДА СИ ТРЪГНЕ!!!

Оценка:
-7 +17

Емо
124 Отговор

До коментар #54 от "Ти нали имаш":


Просто иска и от друго място да захлеби!

Оценка:
-2 +16

Пешо
125 Отговор
Ами ще се бръкнете в дълбоките джобове и ще дадете пари на хората през следващите месеци докато са затворени. Ако трябва заем ще изтеглите. Няма само за вас да мислите. Утрепахте го тоя народ.

Оценка:
-2 +11

Иванов
126 Отговор
Кой бяга от една гражданска война?!А защо не и една анархия.Ходим с маски.Нахлюпваме шспки,и започва пазаренето както беше доскоро в Щатите.Влизаш,грабиш,излизаш.

Коментиран от #128


Оценка:
-11 +6

ковид
127 Отговор
Тия олигофрени са за затвора, защото разпространиха вируса.

Коментиран от #129


Оценка:
-8 +20

128
Този коментар е премахнат от модератор.
Стамболов
129 Отговор

До коментар #127 от "ковид":


Този като призовава за насилие, знае ли какво го чака. Ама нали е посредствен адвокат и платена подлога на Черепа.

Оценка:
-9 +15

Пешо
130 Отговор
Друг е въпроса, че българина е непукис. Колко хора си носят правилно маските и си издишат вирусите без да им пука? Няма дистанция по опашките, освен ако няма охрана да ни подрежда. Въобще пълно безхаберие. Затова сме на 1 во място по смъртност в света.

Оценка:
-3 +17

Хаджиментов
131 Отговор
Докога ще му дават трибуна да говори глупости на този слуга на престъпната олигархия?!?!!?

Оценка:
-8 +20

ПРЕДАТЕЛИ
132 Отговор
ВСИЧКИ СТАНАХА СПЕЦОВЕ ПО ИКОНОМИКА , АМА ТЯ СЕ ПРАВИ С ЖИВИ ХОРА --- И ТО АКО ИМ ОСТАНЕ ЖЕЛАНИЕ ДА РАБОТЯТ НА ПАРАЗИТИТЕ И КРАДЦИТЕ - УПРАВЛЯВАЩИ И РАБОТОДАВАЩИ БЛАГОРОДНИЦИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ !

Оценка:
-2 +12

КРАТУНКОВ
133 Отговор
АДВОКАТИНООО , ТОВА ДЕТО ГО КАЗВАШ , НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ТИ МИНАВА ПРЕЗ ГЛАВАТА ДОРИ ! ....................... ЯЗЪК ЧЕ НЯКОЙ ТИ ВЯРВАШЕ !

Оценка:
-8 +17

И ВИЕ СТЕ ТИКВИ
134 Отговор
КАТО СЕ МОЛЕХТЕ НА МУТРАТА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА , ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО СТАНА -- ТАКА НЕ СТАВА ИЗНАЧАЛНО ! ВСЪЩНОСТ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ КАК СТАВА АМА СИ МИСЛЕХТЕ ЧЕ НЯКОЙ ВИ ВЯРВА НА ПОВЕЧЕ ОТ 50% ! Днес вече сте на нивото на този дето уж сваляхте !

Оценка:
-3 +13

Ей невежа
135 Отговор
до 2 месеца както вървят нещата хората сами ще се затворят и изолират, защото на никой не му се мре, пацул такъв. По-добре месец със строги ограничения от колкото увеличаване броя на заразени и починали. Извади си кухата кратуна от дупката и се огледай за хората какво правят в другите държави, че и те налагат дори още по-драстични мерки. И въобще се чудя защо ти дават трибуна за да ръсиш простотия.

Оценка:
-4 +21

Николай
136 Отговор
Този в качеството на какъв дава мнение той няма и един процент доверие.Тази сутрин Петар Велков каза че сме закъснели с мерките и че ще минем числото двеста..Думите му бяха само живи хора могат да правят икономика.Както сме тръгнали само траурните агенции ще печелят.Трябва да подкрепим Министъра ако искаме да спрем давенето

Оценка:
-6 +19

Чарли
137 Отговор
За едно си прав - ще има насилие и най-после всички боклуци като тебе ще бъдат изринати на бунището.

Коментиран от #144


Оценка:
-9 +13

Хаджиментов
138 Отговор
Възможностите са две:
1. Временно затваряне за да се намали натиска върху болниците и да се съхранят хората, което ще нанесе известни икономически трудности, които ще са бързо преодолими със съхранените хора.
2. Никакво затваряне, което ще доведе до масово заразяване, срив на здравната система много умрели и колапс на икономиката, която няма да може да се възстанови скоро поради липсата на хора и множество фалити. Тази срината икономика ще доведе до срив на социалната система, ръст на престъпността, нови жертви и т.н.

Хора, мислете преди да избрете и не вярвайте сляпо на хора с нечисти политически и други цели.

Коментиран от #146


Оценка:
-4 +17

139
Този коментар е премахнат от модератор.
Ами
140 Отговор
Този, който призовава към насилие първи ще бъде насилен.

Оценка:
-5 +13

141
Този коментар е премахнат от модератор.
Повече от една дума няма да хабя за този
142 Отговор
Тъпак

Оценка:
-5 +15

гоце
143 Отговор
Страшно антипатичен и манипулативен и нагъл човек е този. Не му вярвайте!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментиран от #145, #147


Оценка:
-7 +21

Bai nudals
144 Отговор

До коментар #137 от "Чарли":


Значи този е боклука,а Боко и хунтата какви са. Я се осъзнай.

Оценка:
-12 +6

Bai nudals
145 Отговор

До коментар #143 от "гоце":


Симпатичен,кадърен. Абе на теб ли да вярвам.

Оценка:
-2 +4

Bai nudals
146 Отговор

До коментар #138 от "Хаджиментов":


Къв натиск,то няма какво да се натиска.

Оценка:
-3 +4

Прав си
147 Отговор

До коментар #143 от "гоце":


Всички комундетата са продажници и боклуци

Оценка:
-4 +13

тиберий
148 Отговор
ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ Е БЕЗЦЕНЕН продажни нещастнико ! Ето заради такива ЛУМПЕНИ като тебе се ПРОВАЛИ протеста на хората и ИМА МОР заради ГРОБАРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ !

Оценка:
-4 +10

Дет Мороз
149 Отговор

До коментар #6 от "Последния Софиянец":


Като излезем ще ви потърсим сметка на вас продали се на Божков

Оценка:
-4 +15

150
Този коментар е премахнат от модератор.
151
Този коментар е премахнат от модератор.
Фермер
152 Отговор
НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД - Голямото Зануляване, технокрация, хуманоиди, киборги, принудителен трансхуманизъм и още...

Оценка:
-2 +3

Коиловци
153 Отговор

До коментар #3 от "честен ционист":


Добре са ни дошли тия с каските.

Оценка:
-1 +3

!!!?
154 Отговор
Бабикяните са българските Нострадамоси....само че каквото предвещаят става точно обратното !!!?

Оценка:
-2 +11

Ю Кортес
155 Отговор
Тоя е толкова гладен че всяка вечер е по луксозни ресторанти,има си парички и да плаща две такси за частни университети на синовете му в Англия.Фокусник,нищо не декларира като доход,а пари фраш

Оценка:
-2 +15

156
Този коментар е премахнат от модератор.
157
Този коментар е премахнат от модератор.
аз съм Веска
158 Отговор
Е ТОВА ЧАКАМ. ДА ВИДЯ ИСТИНСКИ ПРОТЕСТ .
ПРОТЕСТА НА ТРИОТО Е : АЗ СЪМ МЕРАКЛИЯ ЗА ТВОЙТО МЯСТО - СТАНИ ДА СЕДНА .
ХАДЖИГЕНОВ НА ПРОКУРОРСКИЯТ СТОЛ .
МИНЕКОВ ИСКА ДА ОГЛАВИ КУЛТУРНОТО МИНИСТЕРСТВО .
БАБИКЯН , КАТО ХИТЪР , ПО - ХИТЪР , НАЙ- ХИТЪР , АРМЕНЕЦ ,
ИСКА ДА ОГЛАВИ МС .
АЗ БИХ ГИ ПОДРЕДИЛА , НОМЕРИРАЛА ТАКА :2120201, 2120202, 2120203 .
ХОРА КОИТО ОТКРИТО ЗАЯВЯВАТ , ЧЕ СА ОРГАНИЗАТОРИ НА РЕВОЛЮЦИИ , ТРЯБВА ДА БЪДАТ НОМЕРИРАНИ .
НЯМА ДА ГИ ПИТАМ , КАК СЕ ОРГАНИЗИРА , И УСТАНОВЯВА ВЛАСТТА ПРИ ДЕМОКРАТИЧНИ РЕЖИМИ .
И ТРИМАТА СА С НАД - СРЕДНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО.
ЗНАЯТ!!!
В СЛУЧАЯТ РИСКА ИМ НЕ Е УСПЕШЕН!
ЗАД РЕШЕТКИТЕ !

Оценка:
-1 +14

kara
159 Отговор
Тоз няма ли да спре да ръси глупости???

Оценка:
-4 +8

stan4o
160 Отговор
Неразбрах те ли, че държавата е обречена на локдаун много преди да се появи COVID 19 и ще продължи, и след него?

Оценка:
-3 +3

С ЛОПАТА
161 Отговор
АДВОКАТЧЕ, ГОЛЯМО ТАРИКАТЧЕ ИЗЛЕЗЕ! СЛЕД КАТО ОПЛЕСКАХТЕ С ЖЪЛТО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ! НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧИХА МЕТЕЖНИТЕ НАМЕРЕНИЯ, СЕГА С ГЛАДНИ БУНТОВЕ ЛИ ПЛАШИТЕ ДА СВАЛЯТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ?! КОЛКО ТОНА ЯЙЦА ИЗПОТРОШИХТЕ, И КОЛКО ГЛАДНИ БЪЛГАРИ МОЖЕХТЕ ДА НАХРАНИТЕ С ТЯХ?! КОЙ ВИ НОСЕШЕ ПАРИТЕ?! ТО СЕ ЗНАЕ : ИМАТЕ СИ " КУРИЕРЧЕ-ЗАЙЧЕ", ТО НОСЕШЕ САМО ПАЧКИТЕ ДО СТАЧКИТЕ: "КУРИЕРЧЕ-ЗАЙЧЕ?!". КОГАТО "СВАЛИТЕ" / НА КУКУВ ДЕН!/ С ПРЕВРАТ И ВАНДАЛЩИНА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО: НА КАКЪВ ПОСТ МЕТЕЖНИЦИТЕ ЩЕ ТЕ ИЗДИГНАТ В УПРАВЛЕНИЕТО?! ХЕЙ, ОТРОВНО ТРИО - БОЛШЕВИШКА ХУНТА, СЯДАЙТЕ СИ НА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ! НАРОДА НЕ ИСКА ОТНОВО ПРОСТАШКИЯ КОМУНИЗЪМ НА ВЛАСТ! МНОГО СТАНАХТЕ "СПАСИТЕЛИТЕ" НА БЪЛГАРИЯ, КАКТО КАЗВА НАРОДА:" КУЦО, СЛЯПО И САКАТО: С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ ... !"

Оценка:
-4 +10

Иванич.
162 Отговор
Много е лесно-едни трябва да вадят горещите картофи от огъня,а други на завет отстрани да ги нападат!Не е честно,адвокатче,направете нещо градивно,стига сте плюли с "гениалния" Велиславчо...

Оценка:
-0 +9

Котарак
163 Отговор
Тези дни е черен петък, та се сещам, че Каракачанов може да си купи 2-3 подводници с 33% отстъпка от Албания. Така де, като ше се въоръжаваме да е комплексно. Идиотски коментар, нали? Нормално. Когато коментираш идиоти, не може да използваш стилът на Гьоте и Толстой.

Оценка:
-0 +4

164
Този коментар е премахнат от модератор.
софиянка
165 Отговор
До 161 Евала,много добре им го каза!Само така!

Оценка:
-0 +2

ливанец
166 Отговор

До коментар #110 от "Бранкалеоне":


Умрял(МК.),защото е искал да въведете арвбска валута,свързана с нефта,а не с американския долар или златно покритие.

Оценка:
-0 +1

Дубай
167 Отговор
Във връзка с последните събития, ООД "Отровно трио" се преименува на АД "Трите майки". Финансирането остава същото.

Оценка:
-1 +7

Голям цирк
168 Отговор
"Това каза адвокат Николай Хаджигенов пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ" Че той освен във Факти и Фрог другаде може ли нещо да каже?

Оценка:
-0 +8

169
Този коментар е премахнат от модератор.
Даже
170 Отговор

До коментар #104 от "Само да вметна":


може и да се наметнеш и....пътеката!

Оценка:
-1 +2

Стига си
171 Отговор

До коментар #113 от "гост":


ревал, ще оцелееш, затварянето е за 3 седмици, не 3 години, а бива и преди да теглиш кредит, да помислиш как ще го връщаш.

Коментиран от #176


Оценка:
-1 +5

ало хаджигенов
172 Отговор
Защо разнасяхте и продължавате да разнасяте вируса бе тъпанар?

Оценка:
-2 +4

ало хаджигенов
173 Отговор
Тоя Хаджигенов е тотален сбърканяк, по луд човек от тоя не съм виждал.
Бойко бил убивал народа!? За това нрода ГЛАСУВА за БОЙКО, не за някой друг и то цели 11 години, разбра ли бе, Хаджитъпанаров?

Оценка:
-1 +7

Да се чете, против мерките
174 Отговор
Сме триото и сие, да не плямпате после, че мерките са закъснели

Оценка:
-0 +2

Боко
175 Отговор

До коментар #8 от "Жоро":


Карайте го тоя джендар да копае гробовете на ковид починалите после да отива нощна смяна санитар в инфекциозното та дано прогледне слепеца най после,онзи ден погребах леля си на 60г здрава права почина от ковид 19 дори и не можах да я видя така че не е шега хора савсем сериозна е работата нямаше място в болница лекува се в къщи влоши се приеха я и за три дена си замина пазете се не го.слушайте тоя престъпник

Оценка:
-1 +4

Гоги
176 Отговор

До коментар #171 от "Стига си":


Заради затвараи хората щели да имат психични проблеми пълен смях за 20дена неходене на кафе и ресторант и ще психясват пълни глупости ами хората кадето ги съдят на по 1 2. 10г затвор те какво да кажат да им викат ли психолози нали са затворени в килия да не би да са психясали

Коментиран от #179


Оценка:
-0 +4

читател
177 Отговор
Хаджикян, Бабикян, Минекян, Мангърян и сие да се приберат на топло, да не вземат да настинат и да им трябва неотложна медицинска помощ; или още по-добре психологическа и психиатрична такава. Пазете се, че сте ни нужни здрави!!!

Оценка:
-2 +4

Спиди Гонзалес
178 Отговор
Сетих се Как ще оцелее държавата взимаме на тези 400 хиляди държавни служители по една заплата и раздаваме сумата на тези които са най-бедни тези са се на лапа ли достатъчно Ех Къде е сега Робин Худ или поне Джеси Джеймс м**** му

Коментиран от #180


Оценка:
-3 +3

Баро
179 Отговор

До коментар #176 от "Гоги":


Тия са си го заслужили и да пукнат баш ме брига тебе ако ти много много ти харесва бегай и ти

Оценка:
-1 +2

Караш ме да се замисля
180 Отговор

До коментар #178 от "Спиди Гонзалес":


400000 по 2000 лв заплата средно 800000 по 12 месеца 10 милиарда харесва ли ви какво получавате за това че плащате 10 милиарда на тия олигофрени Марш в НАП НОИ и другите

Оценка:
-1 +2

cpv
181 Отговор
Хаджигенов,а ти какво искаш да се увеличат още умиращите! Радвай се да те не хване този вирус и тогава ще го видиш,ще пееш друга песен!

Оценка:
-2 +3

999999
182 Отговор

До коментар #5 от "Бацо":


Ай , стига бе - верно ли ?!?...Трол Комунделски ...

Оценка:
-1 +1

Хаджигенов
183 Отговор
стига си бръщолевил глупости. Аман от пишман експерти. ;)

Оценка:
-1 +2

Точка
184 Отговор

До коментар #2 от "Мутри вън":


Намери си друга държава, никой не те спира!

Оценка:
-1 +3

...
185 Отговор
На този явно му плащат на час. Мечтае си за вечни бунтове.

Оценка:
-1 +3

Пепи
186 Отговор

До коментар #73 от "ХАДЖИГЕНОВ........ПРОВАЛЕНИЯТ ПРОТЕСТЪР":


Колега поправям те извинявай. Това е господин ХаджиГЕЙов! Да взима пример от другарката Корнелия и да влиза доброволец в ковид отделение.

Оценка:
-1 +3

Outfielder
187 Отговор
Васил Божков си иска обратно парите за неуспелия преврат.Май ще се наложи адвоката,арменеца и Минеков да си продавате бъбреците.

Коментиран от #190


Оценка:
-0 +1

188
Този коментар е премахнат от модератор.
Хаджигейов
189 Отговор
Николайчо, защо не кажеш като горихте маските с онези двамата празноглавци. Ще си плащаш за подлостта. Как можа да се родиш с толкова злоба и комплекси Хаджи.....

Оценка:
-0 +1

ВЪЗУХАРИ
190 Отговор

До коментар #187 от "Outfielder":


Те са си продали отдавна душата на дявола, като боклуци комунисти! Може и да се наложи: болшевишкото-превратаджийско трио, Бабикян; Мелеков и Хаджигенов да си продава бъбреците за да връща взетите пари, за неуспешната услуга! Големи въздухари, превратаджии! Оплескаха с жълто, жълтите павета! Сигурно трябва да си плащат!

Оценка:
-0 +1

Дрън дрън
191 Отговор
Каквото и да си говорим ние си го заслужаваме защото сме разединени а не ЕДИННИ .И затова ни е.ат през гащите.

Оценка:
-0 +0

СКОРПИОН
192 Отговор

До коментар #95 от "До 9":


Бай Ганьо си ти, Бай Ганьо съм аз, Бай Ганьо сме всички българи! Запомни, "95-ти", че ти лично не си по-различен от другите, след като се наричаш българин! Какво си мислиш, че Хаджигенов, като е адвокат, е хванал Господ за шлифера! Нали знаеш какво казва народа:" От всяко дърво свирка не става и от всеки дръвник политик!". Хаджигенов да си гледа адвокатските дела, защото неговите июлзорни амбиции да става / както сам може би си въобразява/ прокурор на Републиката, не е лъжица за неговата уста! Да не прибързва да "съди" г-н Борисов и да го "вкарва" в затвора! Г-н Борисов направи много за България и това е факт! Какво е направил до сега "другаря" Хаджигенов: оплеска с жълто жълтите павета?! Празнословните му "речи" и ТВ изяви, с които заблуждава кресльовците на площада, нямат успех сред обществото! Има много други преди г-н Борисов, с доказани престъпления и времето не ги е забравило! Престъпленията на БКП, жертвите на репресивния комунистически режим, който мачкаше българския народ! Ако Хаджигенов смята да връща просташкия народен съд от 09.09.1944г., който изби българската интелигенция и още 60 000 невинни българи: едва ли ще му се получи! Времената са други! "Другаря" Хаджигенов трябва да знае като адвокат, че едно престъпление е престъпление, като се докаже! Да не се опитва да подвежда хората и да се прави на много умен и интересен превратаджия, от 44-та!!! СКОРПИОН!

Коментиран от #197


Оценка:
-0 +3

193
Този коментар е премахнат от модератор.
Тапата
194 Отговор
Ако приемем констатациите на това лице за достоверни и приложим идеите му, то страната ни ще престане да съществува за по - малко време отколкото продължиха протестите.

Оценка:
-0 +3

АДВОКАТЕ КАК СЕ
195 Отговор
СМЕЕШЕ, КАТО ТИ КАЗВАХ ДА ВЗЕМЕМ КАЛАШНИЦИ, РПГ-та, ПУШКИ... ТАКА ЩЕ БЪДЕ И С "БУНТОВЕТЕ" ДЕТО ПРЕДВИЖДАШ... БАЦЕ ШЕ СИ ДЖИТКА С ДЖИПКАТА... А НИЕ ШЕ МУ ПЪЛНИМ РЕЗЕРВОАРА...

Оценка:
-1 +1

Триото,
196 Отговор
Първият снегорин ли ви порина или вие сами се изметохте от кокошия град

Оценка:
-0 +0

Адвокат на дявола е този,
197 Отговор

До коментар #192 от "СКОРПИОН":


Колко да е адвокат щом някакъв свободен университет е завършил

Оценка:
-0 +3

Дядото
198 Отговор

До коментар #2 от "Мутри вън":


Адвокат Хаджигенчов е поредното червено менте обслужващо с другите двама Бабикян и Минеков активното мероприятие провеждано от кукловодите от Позитано 20, президенството и руското посолство за подмяната на НЕПОСЛУШНИЯ БОРИСОВ с друг по послушен и с петолъчка на челото. Масово другарите се опитват да катурнат Бойко. Заливат с компроматни мърсотии радио телевизионния ефир, но им лъснаха червените задници.

Оценка:
-0 +1

199
Този коментар е премахнат от модератор.
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Владислав Стоянов
Капитанът на Лудогорец Владислав Стоянов с прогноза за мача с Червена звезда
Цървена звезда не са нищо повече от нас"

Още бисери
ТОП 5