24 Ноември, 2020 17:35 43 822 199

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Ако ни затворят наистина, следват гладните бунтове

  • локдаун-
  • бойко борисов-
  • николай хаджигенов-
  • отровното трио-
  • протести

"От един месец ефективен локдаун на икономиката ще ѝ трябват поне две години да се възстанови", каза той

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Ако ни затворят наистина, следват гладните бунтове - 1
Снимка: ФАКТИ

„Идеята за политика на Бойко Борисов винаги е била като вентилаторна перка – това, което е валидно сега след три секунди вече не е валидно. Какво ще стане до петък никой не знае, той самият още няма представа какво ще стане. Ако трябва да гадая, бих предположил, че това е някакъв вид лакмус. Натърти, както обикновено, здравният министър отпред да отнесе каквото има и ще тестват реакциите на обществото, което е пример за тотално политическо малоумие”.

Това каза адвокат Николай Хаджигенов по повод новите противоепидемични мерки, които предстои да влязат в сила от петък пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

“На 1 ноември ние предвидихме каква ще е ситуацията. Една от причините, които артикулирахме тогава беше, че спираме протеста заради ситуацията с коронавируса. Факт беше, че Борисов заради протестите не наложи своевременно затваряне на определени части на икономиката. Основна причина бяха протестите - него го е страх. Друга причина, според мен, е чисто финансова - петте милиарда, които изтеглиха като кредит ги раздадоха и, както виждате, няма дори на любимите му пазванти да вдигнат заплатите”, каза още той.

“Налице е политическа управленска импотентност в ГЕРБ. Тук няма нито една смислена мярка. Дай ще затворим някак доброволно и ако може да не гласуваме през Народното събрание, защото ако мине като закон - както трябва да бъде и беше предния път, трябват стимули. Трябва да се спре данъчният часовник, кредитният часовник. Трябва да се дадат пари. А сега това ще устрои само другата любима част на Бойко Борисов - тези близо 400 хиляди души на бюджетна издръжка, които така или иначе не правят нищо смислено. Сега те ще си стоят вкъщи и ще имат добре платена отпуска”, каза адвокатът.

“От един месец ефективен локдаун на икономиката ще ѝ трябват поне две години да се възстанови, което няма как да стане. Затова той сега е в положението на малко бременна жена - хем така, хем иначе, хем, ако може нещо друго. Борисов си отива така или иначе. Видно е, че той не може да се справи с нищо. Аз мога да дам един елементарен пример за ефективна помощ на бизнеса, хем аз съм безкрайно далеч от икономиката, бидейки наказателен адвокат. Ако бяха обединили фискалните години 2019 и 2020 година, това би било добре за бизнеса. Ще могат да си върнат част от данъците, загубите ще могат да бъдат натрупани за следващи години, а сега фирмите дължат авансови данъци на база резултата си от миналата година. Да, но миналата година беше добра, а тази е катастрофа. Както виждате, в Министерски съвет няма идея от мислене. Въобще не се опитват да мислят по нито една тема”, допълни адвокат Хаджигенов.

“Ние сме в средата на хуманитарна криза. Забравете епидемиологичната криза. Хуманитарна криза. Аз отказвам да влизам в дискусия тази хрема дали убива достатъчно ефективно или не, защото няма значение. Гладът убива 100% сигурно. Борисов и ГЕРБ така или иначе никога не са разбирали от икономика, от финанси, от нещата, които движат бизнеса. На него представата му е да транзитираме газ по едни тръби, които минават оттук-оттам, да строим “Белене”, защото ще вземем едни милиарди, но какво ще го правим това “Белене” никой няма представа и асфалта, разбира се. Гледал е, предполагам, съветски филми от войната - това са идеите на Хитлер”, категоричен беше той.

“Сега този локдаун, който ние сами трябва да си наложим, всъщност ще ликвидира окончателно държавата. Тоест ще има след Бойко и потоп - това е ситуацията в момента”, каза той.

Относно анализът на Венецианската комисия за проекта на ГЕРБ за нова Конституция, адвокат Хаджигенов каза: “Откакто сме в ЕС поне веднъж в годината има критики, които са едни и същи. Те не са се променили за 11 години. Единственото нещо, което се променя е, че най-накрая в Брюксел разбраха, че Балканските държави, конкретно България и особено Бойко Борисов грам не разбира от нормален дипломатичен брюкселски език т.е, всеки път, когато излязат критиките, казват: “Ей, супер сме, вижте колко много ни хвалят”. Боже, ние един и същи текст ли четем? Единственото нещо, което направиха е, че просто смениха тона. Иначе критиките реално са едни и същи, нищо не се е променило за 11 години освен лъжите на Борисов. Преди Брюксел си даваше вид, че му вярва. Сега вече не правят и това”.

“Нека да си кажем нещата не на брюкселски език, а на чист български. Предложението за нова Конституция на ГЕРБ и на бившия - слава Богу, правосъден министър е откровена тъпотия. Там няма нищо смислено, там няма каквато и да е била идея. Въобще не стигам до общественото обсъждане, което очевидно го няма”, допълни той.

“Те (ГЕРБ) разбират единствено от насилие. Става нещо - това ще го решим с насилие. Става нещо други - и това ще го решим с насилие. Не се случва нищо - и това ще го решим с насилие. Тук тези локдауни са точно същия пример. Всичко ще решим с насилие. Да, но малко мисъл не може ли вкараме? Те няма как да вкарат, на мен ми е ясно това. Затова във властта трябва да има умни хора”, смята адвокат Хаджигенов.

“Гледайки народът как се вълнува с тези мерки, гледайки това, което се случва в чужбина - примерно англичаните вдигат локдауна след още една седмица. Там нищо не се промени след локдауна. Абсолютно нищо”, категоричен беше той.

“Тези мерки нямат достатъчна ефективност”, смята адвокат Хаджигенов. “Ако бяха предприети октомври месец, когато им беше времето, може би щяха да имат някакъв ефект. Сега от тях няма никакъв смисъл. Хората се вълнуват, силно се вълнуват, защото те знаят най-добре, че от глад ще умрат. Ако ни затворят наистина, следват гладните бунтове. Това не е трудно да се предвиди, а от гладните бунтове Борисов вече няма спасение” допълни той.

Относно това дали Борисов ще получи някакви гаранции за непреследване след слизането си от власт, дали те биха могли да дойдат от социалистите, Хаджигенов коментира: “Социалистите, а и не само, всички политици, които са били във властта през последните 30 години у нас имат трайна практика на омерта - никой от тях не закача падналия, този преди тях с идеята, че някога те ще слязат от властта и не биха искали да бъдат закачани”.”Не бих се учудил социалистите да продължат тази игра, но ние - гражданите, няма да ги оставим. Това трябва да приключи и ще приключи. По един или по друг начин, ще му сложим края. Не може да крадеш от собствения си народ, да го насилваш и после да отидеш на Кайманите да си живееш живота”, допълни той.

Относно аудиозаписите и снимките на Борисов, Хаджигенов каза: “Той е кукла на конци. Това, че го заплашват, значи, че го командват. Това от ден първи е било е било така. Той няма достатъчно интелект да си поръча баничка с боза, камо ли да управлява държава”.

“Божков каза: “Аз съм плащал десетки, вероятно стотици милиони директно на правителството на Борисов”. Ето един човек, който извърши самопризнание за изключително тежко престъпление. Уличи себе си директно. Можем да се обзаложим, че далеч не е единствения. Всеки, до който се е докоснал Бойко Борисов, му дължи между ⅓ и 50%”, каза още той.

“В момента, в който той слезе от властта, всичките тези хора ще му потърсят сметка. Оставете олигарсите и всичките тези, от които той е крал и е мачкал, но какво правим с гражданите. Всички тези, на които взе хляба, тези, които намачка, тези, които 11 години прави на маймуни. Трябва да го е страх от собствения си народ”, смята адвокат Хаджигенов.

На въпроса дали той все още смята, че гражданите са способни да родят масивна съпротива, той отговори: “Ние го направихме”, и отрече на протестите да са били единствено хора, които живеят и учат в чужбина.

По повод следващите избори, адвокат Хаджигенов каза, че няма против да бъдат и след март. “ГЕРБ ще са се самоубили успешно окончателно”, каза той.

“Ние от Отровното трио отдавна твърдим, че правителството на Борисов убива. До скоро само косвено можеше да го твърдим, сега е пряко. Те убиват буквално собствения си народ”, каза той по повод състоянието на здравеопазването.

“Той (Борисов) сега убива с всичките си тези действия (...) Купихме за не-знам-си-колко милиарда самолети, които ще са готови 2027 година, които от чисто военно стратегическа гледна точка са достатъчни само за война с Македония, същевременно в цялата държава имаме три или четири реанимационни линейки, нито един въздушен транспорт медицински, тотален хаос, в която и болница да влезете извън частните е тотална кочина, разпад, но ще си имаме самолети 2027 година евентуално. А тези милиарди са може би 100 реанимационни линейки, 5 хеликоптера, 10 самолета плюс условия в болниците, плюс лекарства”, допълни адвокатът.

В края на разговора адвокат Хаджигенов каза, че управляващите ги е страх да вземат трудни решения. “Всеки един, който намери своя начин да протестира достатъчно ефективно, не просто да бучи сутрин в кафето, е просто чудесно. Всеки един от на всяка една гилдия е достатъчен да свали Борисов”, каза той по повод една масова лекарска оставка.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 186 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мутри вън

    310 99 Отговор
    В нормалните държави щяха да разследват криминала Боко и да вкарат в панделата Марешкуто, а сега ОПГ "ГРОБ" пишат закони на калпак!

    Коментиран от #7, #184, #198

  • 3 честен ционист

    62 112 Отговор
    Следва натовски контингент и сини каски ви чукат на вратите. Парле ву франсе, заголвайте дупе за шота..

    Коментиран от #153

  • 4 777

    140 78 Отговор
    Скрий се джендър

    Коментиран от #69

  • 5 Бацо

    123 58 Отговор
    Е не легитимен затова няма да се приемат никакви мерки, оставка и избори за да е легитимна новата власт

    Коментиран от #82, #83, #182

  • 6 Последния Софиянец

    196 71 Отговор
    И аз това викам вчера на Еничарите .Като излязат гладните да рушат ще плачете за такива културни протестъри като нас.

    Коментиран от #40, #112, #149, #193

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Жоро

    160 75 Отговор
    Ти само лаеш а иначе какво предлагаш????? Нищо нищо и пак нищо.

    Коментиран от #119, #175

  • 9 А бе

    181 172 Отговор
    Сладкодумен си, и речовит...
    Само че какво разбира кухата ти адвокатска глава от държавно управление?
    Всичко е заради неосъществените Ви протести с останалите двама дядовци и вашите кукловоди!

    Коментиран от #114

  • 10 Натам отива работата

    140 80 Отговор
    Тулупа е заминал.

    Коментиран от #30

  • 11 Шопо

    123 44 Отговор
    До петък Улавио три пъти че си промени мнението...

    Коментиран от #13

  • 12 Миризлив пор

    157 218 Отговор
    Точно адвоката трябва да си затваря устата. Точно с неговите бунтове и протести събра много хора без маски и разсея заразата. Сега затварянето не е за кеф а от части и заради него!

    Коментиран от #38

  • 13 Кой го пита

    69 75 Отговор

    До коментар #11 от "Шопо":

    Фигуранто ,за мнението? То и онова Деса не го бръсне....
  • 14 Аджигеюв

    139 119 Отговор
    видехме ги тия ваште "бунтове" скрий се и не се показвайте с ония двамата Айдукян!!!
  • 15 Кински

    127 31 Отговор
    Гладът е по силен от вируса.да затворят и да фалира всичко и тогава като няма пари народа кой ще мисли за него кво ще яде.политиците нали щяха да работят без заплати.вземат по 10 бинки на месец и ги боли оная работа за хората.давайте по 1000 лева на всеки и затваряйте за месец .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Цигаристан

    122 78 Отговор
    ТО У НАС ВСЕКИ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКО, Е МАНГЪРКАТА ДОКАРА НИ ОТ НАЙ-СЛАБО ЗАСЕГНАТИ ДО 2000ЛЕКАРА ЗАРАЗЕНИ . . . ПОСЛЕ ЩО БАТЕ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ
  • 19 Сашо

    138 111 Отговор
    Този е страшен кретен, като какъв се изказва?
    Застрашава бъдещето на българите, някой трябва да го спре като не му дава трибуна.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Пепи

    137 110 Отговор
    ХаджиГЕЙов вместо да измисляш гадости ти предлагам да отидеш доброволец в ковид отделение! И без друго имаш много енергия! Така са лудите! Организирай ,,стотиците хиляди,, които събираше на площадите! Ще бъдете много полезни и ще си вдигнеш рейтинга! И знае ли човек ,може да станете милиони!

    Коментиран от #34, #50

  • 22 А иначе

    112 75 Отговор
    Какво следва.Гробище.
    Е там всички са равни и протести няма,а адвоката е кретен
  • 23 Васил

    85 44 Отговор
    България отдавна няма икономика държавата се крепи на кредити и парите на имигрантите какви ги бръщолеви тоя???
  • 24 Max

    107 23 Отговор
    Стойте си вкъщи гладни,пийте ракия,псувайте,оплаквайте се,мрънкайте,отива ви много.Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му и още по-голям,ако има смелостта да ги преследва.
  • 25 Фактъ

    112 68 Отговор
    Боко е пътник . Ще му се наложи да бяга . Казвам го , защото хора ,които до вчера го защитаваха , днес ме убеждават колко бил прост . Смях !
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    64 54 Отговор
    мутри вън

    Коментиран от #33, #39

  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    87 79 Отговор
    БОЙКО ГЕШЕВ ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР
  • 28 SDEЧЕВ

    111 71 Отговор
    КОЙ Е ТОЗИ ЦЪРВУ-9АДВОКАТ И КОЛКО ДАНЪЦИ Е ПЛАТИЛ НА ДЪРЖАВАТА?ПО КАКЪВ ПОВОД МУ СЕ ВЗИМА ИНТЕРВЮ- ПОВОДА Е ЧЕ ПАРТИЗАНИТЕ ОТ БСП СА НАЙ ДОБРИ В ПОДРИВНАТА ДЕЙНОСТ
  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    78 78 Отговор
    БОЙКОООООООООООООООООООООО ГЕШЕВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ
    ОСТАВКА
  • 30 Ами от

    82 60 Отговор

    До коментар #10 от "Натам отива работата":

    3 месеца само това повтаряш,но правителството си работи . Не ставаш за врачка.

    Коментиран от #88

  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    77 65 Отговор
    герб са престъпници

    Коментиран от #36

  • 32 Кой68

    30 4 Отговор
    Мъка....Колко много мъка....
  • 33 Ще.....ще...

    80 58 Отговор

    До коментар #26 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Фатмака пак ДЕЗЕРТИРА и излезе в НЕЛЕГАЛНОСТ,...КАТО ПРОЛЕТТА.
    НЕВЕРОЯТЕН СТРА'ХЛИВ'ЕЦ и НИЩО'ЖЕСТВО
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Славчо

    92 56 Отговор
    Нали уж си някакъв адвокат там недоказан, защо се правиш на икономост? Само подклаждате на и без това изнервените хора гнева. Накрая може срещу такива, като теб да има бунтове .....ама кой ще опази вас?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ААХАХАА ...ПОРЕДНАТА СЛОВЕСТНА

    71 35 Отговор
    ДИ'АРИЯ! .. ЗЛОБАТА, БЕЗСИЛИЕТО,УНИЖЕНИЯТА И... ЧЕМ'БЕРИТЕ НА БОЖКОВ ,..ПО ПРАЗНАТА МУ КРАТ'УНА ГО...УБ'ИВАТ!😂
    ТВА Е НАЙ-ЖАЛКАТА И БЕЗПОЛЕЗНА .. ПА'ЧАВРА НА ОЛИГАРХИЯТА!✊😂
    СВЪРШЕН Е.... АААХАХАААААА.....
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Пепи

    67 17 Отговор

    До коментар #26 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Абе колега извинявай ,че те питам ама това тъпо клише не се ли изтърка вече? Все си мисля ,че интелигентните хора боравят с повече изразни средства!

    Коментиран от #45

  • 40 Бай Курти

    51 18 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Добре ще те питам нещо къде са неговите побратими левия/десният Таш..к или той се отцепи .ОПА ЗАБРАВИХ КИНТИТИТЕ НЕ МИРИШАТ

    Коментиран от #42

  • 41 Българка

    75 39 Отговор
    Замълчи за винаги ! Досега само си се облагодетсвул от платените метежи! Стига си лъгал че отдавна никой не ти вярва ! Аман от лъжци крадци и нахалници като тебе! Затвор за теб!

    Коментиран от #86

  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 17 Отговор

    До коментар #40 от "Бай Курти":

    ИЗВИНЯВАЙ ти БАЙ КУРТИ МАРТИН ли си

    Коментиран от #68

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Смела Жетварка

    72 32 Отговор
    До кога ще публикуват неговите псевдо изяви! Безбожен прокажен мошеник!
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 11 Отговор

    До коментар #39 от "Пепи":

    ПЕПО КРАДЪТ МИ НИКА

    Коментиран от #52

  • 46 Евелина

    52 18 Отговор
    Ти си вмирисан стар пръч! Млъкни че идва видов ден мазно първеню!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Косач

    24 10 Отговор
    Ще ти окося главата лъжиц!
  • 49 ИВО СИРОМАХОВ

    63 32 Отговор
    ЕЙ, ЕЙ, ЕЙ УМЕН ТА УМЕН ТА ЧАК МУ ПРЕЛИВА. И КАКВО РАЗБИРА ОТ ИКОНОМИКА, ЗА ДА ПРАВИ ТЕЗИ ПРЕДВИЖДАНИЯ?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Бай Стоил

    22 18 Отговор
    Пазарите на открито са затворени от началото на Ноември химеди са безработни но никои не му ПУКА!!!
  • 52 Пепи

    4 7 Отговор

    До коментар #45 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А добре. Разбрах
  • 53 Кукловод

    35 11 Отговор
    Да управляваш държава не е като да управляваш смартфона си. Големи разбирачи ама като им дадеш да управляват и спихват. Мустакатия управляваше добре ама и на него му резнаха крилцата. България е зависима от великите сили. Толкоз. Кой разбрал-разбрал.
  • 54 Ти нали имаш

    76 39 Отговор
    Хаджигенов ли си Хаджиганьо ли си, ти какво се бунтуваш след като си на хранилка от Васил Божков ??

    Коментиран от #124

  • 55 Стойко

    46 48 Отговор
    Не знам дали Хаджигенов е прав че 5-те милиарда които взе Борисов вече са раздадени ! Приятели ! Мили , клети и подтиснати сънародници ! За 2 месеца от правителството на Бойко Борисов бяха изтеглени 6 милиарда лева нов дълг който се води не на Борисов а на гърба на народа ! Края на месец септември 2.5 милиарда евро ( 5 милиарда лева) които в началото на октомври бяха преведени по сметката на БНБ и сега 526 милиона евро ( малко над 1 милиард лева) за справяне с пандемията! 6 милиарда !!!!!! На клетия гръб на Българския народ ! С тези милиарди Борисов си купува време да докрета до изборите през март! Не го интересува ни най малко че ще го връщат с робско тегло вашите деца , с увеличени данъци и осигуровки и ниски доходи ! А да попитам някой от вас ( освен държавните хрантутници , полицаи , учители ,кръчмари и хотелиери ) получи ли финансова помощ от правителството на Борисов за справяне с пандемията?

    Коментиран от #58, #59, #62, #70, #87

  • 56 ААХАХАА ХАХАХААА.....ТЕ ТИЯ УБ'ИТАЦИ

    46 17 Отговор
    ТРЪГНАЛИ ДА..."САПУНИСВАТ".. БОЖ'КОВ СЪС..ПАРИТЕ!😂БЪРЗО ГИ РАЗКРИ И ИМ.. ОТПРАСКА...ШУТА!😂
    НЕЩО ПОВЕЧЕ, ШАМАРОСАЛИ И ПАРИТЕ ОТ ДАРЕНИЯТА,РАЗБИРА СЕ..И ТАМ ГИ РАЗКРИХА! ..БИЛИ ДАЛИ ..10 ХИЛЯДИ € ЗА...РЕКЛАМА ВЪВ ФЕЙС-СУРАТЯ,..АМА ОТ ТАМ ТВЪРДЯТ,ЧЕ СА ПЛАТЕНИ...САМО 1000 €!
    НЕВЕРОЯТНИ БО'КЛУ'ЦИ ✊😂
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Стойче, карай по ОПОРКИТЕ

    19 10 Отговор

    До коментар #55 от "Стойко":

    И недей се опитва да .. остроумничиш , защото ни излагаш
  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 37 Отговор

    До коментар #55 от "Стойко":

    мен ни ме ИНТЕРЕСУВА че ГОСПОДИН БОРИСОВ тегли заеми аз сьм доволен че ми дава по 50 лева към пенцията ми ни на ИНТЕРЕСУВА че ша го връщат вашите деца аз нямам деца и си искам 50 те лева ко ма интересува че са с заеми на ваш гръб

    Коментиран от #65

  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 31 Отговор
    аз винаги ша гласувам за ГОСПОДИН БОРИСОВ зашото ми дава още 50 лева към пенцията от 220 лева и сега земам 270 лева ми се падат по 8 лева на ден да живея с тях се храня 3 пъти плашам си тока вода интернет телефон лекарства и зимата отоплението с тези пари просто РАЗКОШ затова винаги ша гласувам за ппгерб за да живея добре както сега

    Коментиран от #61

  • 61 Гербер- Богаташ

    27 27 Отговор

    До коментар #60 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Напълно си прав мой колега съпартиец от ГЕРБ! Моя доход на ден е колкото твоята пенсия за цял месец затова винаги с теб пак ще гласуваме за ГЕРБ !!!! ПОБЕДА ГЕРБ
  • 62 Прав си Стойко

    42 32 Отговор

    До коментар #55 от "Стойко":

    Бандита е опоскал страната като термит! Държавната хазна е опразнена като изтупан брашнян чувал! За да спечели време и да отложи изправянето му пред правосъдието раздаде последните остатъци от валутния резерв на компактни групи като пенсионери, кръчмари, хотелиери , полицаи , учители и държавни служители. Вече изправен пред опоскана държавна хазна изтегли 5-милиарден заем за да докрета до редовните избори които се надява той да проведе. Българина е натоварен с нови милиарди които ще връща с робско тегло. Но бандита това не го интересува. В името на собственото си спасение и оцеляване е готов да хвърли страната в хаос и финансов банкрут и ново жестоко обедняване на населението.Тези очаква и транша от новия заем от 526 милиона евро
  • 63 АДОЛФ

    34 19 Отговор
    От корона може и да не умрете,ма от глад ще умрете-проста рая!
  • 64 Адвокат

    47 32 Отговор
    Стига излага адвокатите, нито успя с протестите, на туй отгоре само се излагате...
  • 65 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    14 24 Отговор

    До коментар #59 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Абсолютно си прав колега Козлодуй. И мен като теб ни най малко не ме интересува че палача на бедняците Генерал Борисов тегли милиарди кредити. Важно е да има за Козлодуй 50 лева към пенсията и за мен да купувам гласове в ромските махали за ГЕРБ . С Козлодуй нямаме деца и не ни пука че от 2023 година започват падежите на заемите които тегли Бойко палача ви бедноубиец и ще ги връщате с непосилен труд, по ниски доходи ,увеличени осигуровки по данъци. И по високи глоби разбира се ! Ние с Козлодуй не работим за да се тревожим от това. Той ще си взема пенсията а аз ще получавам траншовете а вие бачкстори ще връщате заемите на Бойко . Ама е тарикат нали? Все едно аз да отида в дружество за бързи кредити , да взема парите кеш но да се види кредита на друг. И след време той да ги връща! Браво Бойко чатала им стегни още повече на вратовете им.

    Коментиран от #79

  • 66 Боце

    16 15 Отговор
    Ха тия си свършиха работата ...Изкараха старците и сега мрът от ковит .Пенсиите не могат да си вземат.
  • 67 ЛУСТРАЦИЯ НА КОМУНИСТИТЕ

    40 31 Отговор
    Това болшевиките сте големи крви Забравихте три долара пенсия и седем заплата или не ви изнася да го говорите Колко пъти фалирахте държавата Герб Победа Бойко Премиер
  • 68 Бай Курти

    7 8 Отговор

    До коментар #42 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Преди няколко дни ти отговорих . Не ме бъркай с с някакви измислени герои . Живея в едни от най-красивите градове в България . Има 7 тепетата. Опа забравих пи ли си хапчетата.

    Коментиран от #89

  • 69 На този

    25 7 Отговор

    До коментар #4 от "777":

    Не му пожелавам той или някой негов близък да хване “тази хрема”. Господ ще го накаже.
  • 70 Пепи

    30 9 Отговор

    До коментар #55 от "Стойко":

    Господин Стойко . Не ти ли прави впечатление ,че ако не се дават пари и не се финансират фирмите ,за да не фалират е много лошо? И такива като теб се оплакват и заплашват със стачки. Когато се дават пари с цел да се оцелее четем твоя задълбочен финансов коментар! Би ли ни обяснил в тази ситуация как точно трябва да се постъпи ,защото целия свят не знае а ти явно знаеш. Не се заяждам!

    Коментиран от #72

  • 71 Бени Ганц

    2 4 Отговор
    Боц ,миносчейййй
  • 72 Куни Лингу

    14 19 Отговор

    До коментар #70 от "Пепи":

    Според Стой Копеев ,трябва да сме руска република ,и валутата да е туркменистански долари !

    Коментиран от #75

  • 73 ХАДЖИГЕНОВ........ПРОВАЛЕНИЯТ ПРОТЕСТЪР

    32 25 Отговор
    КВО СТАНА С ПРОТЕСТИТЕ.....ЧАКАМЕ УМИРАЙ ТРУДНО.....7,8,9,.....1009

    Коментиран от #186

  • 74 Браво Бойко

    20 28 Отговор
    С теб сме! Добре ги подреди шефе

    Коментиран от #84

  • 75 ЕdinOtBokludja

    3 6 Отговор

    До коментар #72 от "Куни Лингу":

    Кой Копее , зло не мисли !
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Ю Кортес

    47 20 Отговор
    Не спечелилият нито едно дело фалшив адвокат доста заглади косъма.Интересно,без да декларира доходи,плаща два частни университета на синовете си в англия
  • 78 ЕdinOtBokludja

    22 9 Отговор
    Амджикгеов ще слива фискални години........
  • 79 МОДЪТ Е ИНСТИТУЦИЯ 👵

    5 5 Отговор

    До коментар #65 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    Братчед ,падежи по заемите няма ,има качвежи !
  • 80 Kantarion

    13 2 Отговор
    Но пенсията стана 150€ !
  • 81 КАКВО

    45 23 Отговор
    Очаквам Отровното трио и специално Хаджиментов да бъдат привикани в полицията,АРЕСТУВАНИ И ЗАТВОРЕНИ!
  • 82 С.В.

    31 24 Отговор

    До коментар #5 от "Бацо":

    Научи се да пишеш и тогава давай политически съвети
    Колкото и да ритат някои като тримата дъртофелници склерозата яко ги друса. А Б.Б
    си е напълно лигитимен защото е избран от милиони българи.

    Коментиран от #104

  • 83 С.В.

    24 19 Отговор

    До коментар #5 от "Бацо":

    Научи се да пишеш и тогава давай политически съвети
    Колкото и да ритат някои като тримата дъртофелници склерозата яко ги друса. А Б.Б
    си е напълно лигитимен защото е избран от милиони българи.
  • 84 До 74

    7 29 Отговор

    До коментар #74 от "Браво Бойко":

    Еваллата Лидере !!!! Това заслужават ! Хахахаааааааа панелкаджиите броящи си стотинките !!!!! Яка им гърбина че има да връщат милиардите ти! Важно е че пачките ти с 500-еврови банкноти шумолят приятно и са музика за твоите уши!!! Както казва областния ни координатор на ГЕРБ - Парите от заема за нас - връщането му от вас..ХАХАААААА
  • 85 Селянин

    12 16 Отговор
    ПЛЕМЕТО СЕ Е НАСРАЛО ОТ СТРАХ БЕ, КАКВА РЕВОЛЮЦИЯ.
  • 86 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 6 Отговор

    До коментар #41 от "Българка":

    права си приятелко виж много ми крадът ника
    ник ГРАД КОЗЛОДУЙ
  • 87 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #55 от "Стойко":

    СТОЙКО приятелю крадът ми ника и от мой ник обиждат хората с неща който не съм писал
    ник
    ГРАД КОЗЛОДУЙ

    Коментиран от #90

  • 88 Северозапад

    7 14 Отговор

    До коментар #30 от "Ами от":

    "...но правителството си работи"? Пич, това нов виц ли е?
  • 89 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 10 Отговор

    До коментар #68 от "Бай Курти":

    крадът ми ника и обиждат ХОРАТА ОТ НИК С КОЙТО ПИША АЗ приятна вечер
    никнейм
    ГРАД КОЗЛОДУЙ

    Коментиран от #91, #98

  • 90 ЕdinOtBokludja

    3 13 Отговор

    До коментар #87 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вчера съм се напил и кат съм легнал да почина на някви стъпала ,и съм заспал ,и ми откраднали двайсет и пет хиляди долара ,и портомонето ,и ма покрили с бял чаршав ,пусти гербори и Бойко ,и сеирджиЙ
  • 91 Куни Лингу

    3 4 Отговор

    До коментар #89 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Благодаря ,никмей Милена от кв.Макака Велико Търново .
    Приятна вечер.
  • 92 Оле

    38 23 Отговор
    Отвратителен бок,лук ! Тримата иди,оти и паплачта около тях са утайката на България !
  • 93 ХАДЖИГЕНОВ........ПРОВАЛЕНИЯТ ПРОТЕСТЪР

    35 22 Отговор
    КОЛКОТО СВАЛИХТЕ БАЦЕТО, ТОЛКОВА ШЕ ИМА И ГЛАДНИ БУНТОВЕ.....ОСВЕН ЗА МЕДИЙНИ ИЗЯВИ ПРЕД ЖУРНАЛЯТА , ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТЕ....
  • 94 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    28 20 Отговор
    ТАЯ ШВЕДСКА ТРОЙКА СИ Я СХРУСКАХ КАТО КРЕХКО АГЪНЦЕ....
  • 95 До 9

    16 14 Отговор
    Не знам на кой главата е по-куха,на Бай-Ганьо шланга или на човек,който е завършил право.Много си смешен.Ако някой мислеше държавнически народът щеше да живее добре,а то от това по-зле не може да бъде.

    Коментиран от #122, #192

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Куни Лингу

    4 11 Отговор

    До коментар #89 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Или никмей Кристина от квартал Вароша Велико Търново..Бойко ша ни умори от глад с Стела и праща на магистралата. Приятна вечер . ДОВИЖДАНЕ
  • 99 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 5 Отговор
    болницата вБОТЕВ ГРАД ОТКАЗАХА ЛЕЧЕНИЕ НА ЖЕНА С КОВИД
    ЖЕНАТА
    ПОЧИНА
    СРАМ СРАМ СРАМ
    НИКНЕЙМ
    град козлодуй
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Политик ли.

    35 12 Отговор
    Поредната идиотска изцепка. От политика разбира, от финанси, че чак и от медицина да определя кога е момента за карантина идеали ще има или не полза. Най го вълнува , че любителите на алкохола няма да могат да се забавляват , когато едно съсловие изнемогва и губи специалисти, които трудно се създават. За него та са само статистика.
  • 102 Abv

    9 7 Отговор
    Да е.а пе..ла.
  • 103 Пешо Жепето

    5 4 Отговор
    Много ви здраве от бай Байд'ано , големия брат ви подарява един голям бахур , за да не гладуват робите
  • 104 Само да вметна

    13 24 Отговор

    До коментар #82 от "С.В.":

    Тиквата си купува изборите може и ти да си намазал някой лев затова така говориш. Народа мисли друго затова 2 млн българи избягаха в това безумно управление. ФАКТ!!!! Същите тези българи поддържат прословутата ни икономика от фалит.

    Коментиран от #170, #188

  • 105 Историк

    42 18 Отговор
    Хаджигенов ти си виновен за много заразени на глупавите ти протести.

    Коментиран от #108, #115

  • 106 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    30 11 Отговор
    ТОЯ ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА СИ ГО КУШАМ ЗА ЗАКУСКА.....
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Чипът

    7 5 Отговор
    СКУКА
  • 110 Бранкалеоне

    17 27 Отговор
    Бунта назрява и ще е страшно!
    НЯМА КАК ДА СЕ СПАСЯТ !!!
    Помните ли Моамар Кадафи,Нориега
    и много други !

    Коментиран от #166

  • 111 Отровното трио

    14 29 Отговор
    Призоваваме Всички на Протест Утре
    от 10.00.ч. пред Министерски съвет!
    Очакваме Ви !Не сме спряли !!!

    Коментиран от #120

  • 112 Българин

    29 14 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Какви протестъри сте вие??
    Вие сте АНАРХИСТИ!
  • 113 гост

    14 8 Отговор
    С малко дете съм, с ипотечен кредит, какво да правя, ако изгубя работата си!? Как ще оцелея аз и семейството ми!? Моля се всеки ден всичко да е наред. Вече се побърквам, психически не издържам. Каво, ще ме оставят без работа, без хляб, но банката ще си иска парите нали!? Данъците и сметките ще си ги искат, нали!? Какво да правим ние, как ще оцелеем!?

    Коментиран от #169, #171

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Другия с коня

    30 14 Отговор

    До коментар #105 от "Историк":

    Това беше целенасочена Пропаганда за разпространение на Вируса Дифузно..Протести,Митинги,Съпротива на Епидемиологични мерки целят Масово заразяване и компрометиране на Управляващите....Тримата Психопати,Адвокат,Арменец и Комунист БСП и Опозиция показва Най- Уродливото от Себе си Антинародно поведение и замисъл в което човешкия Живот се използва за Политически цели...Червени Престъпници....
  • 116 Talasam

    28 11 Отговор
    Оффф, аман от тоя квазиадвокат. Кух си като хралупа. Едно и също търкаляш.... приличаш на Надежда Михайлова. тя поне хубава беше, а ти си и грозен, че и прост. Скрий се. И го научи тва наказателно най сетне.
  • 117 Кокич

    27 13 Отговор
    Много фантастични книги четеш адвокат. Смени жанра и слез на земята. Злобата ти до никъде няма да те доведе. По корем да лазиш, депутат няма да станеш. Недей да копираш Корнела.....
  • 118 Abv

    21 9 Отговор
    Тоя що не си прави св..ки по палатките. Да умират хора ли бе.
  • 119 Един

    28 9 Отговор

    До коментар #8 от "Жоро":

    Много интересно ако други бяха на власт как щяха да действат в тая сложна ситуация??? Тоя мизерник разтяга локуми, ни не знам колко души четат докрай неговите бръщолевения, аз чета първото изречение и до там. Минавайки през целия текст ми се мерна нещо от рода на това"спряхме протестите, заради вируса"?????Не вируса е причина да спрете протестите, просто и тия дето до последно се връзваха на глупостите и те ви отсвириха, защото вие сами плюете , но нищо не предлагате, драскате ако може да се докопате до властта.Това сте вие "отровното трио" и менторите ви. В събота когато трябваше да се приведе "грандиозния" митинг, пред НС полицаите бяха повече от протестиращите, пък триото нека се заблуждава, че са постигнали целта си, постигнали са дръжки!!!
  • 120 Мммм, дааа

    28 9 Отговор

    До коментар #111 от "Отровното трио":

    НИЩОПРАВЕЦ НАЧЕЛО НА НИЩОПРАВЦИ... КОГАТО ВИ МОЛЕХА ДА НОСИТЕ МАСКИ-ВИЕ ГИ ГОРЯХТЕ, КОГАТО ВИ МОЛЕХА ДА СПАЗВАТЕ МЕРКИТЕ - ВИЕ СПРЯХТЕ МЕТРОТО... И СЕГА ПАК ИМАШ НАХАЛСТВОТО И БЕЗСРАМИЕТО ДА СЕ ПОЯВИ, ЧЕ И ДА ДАВАШ СЪВЕТИ... ОСРАНИТЕ НАВЕЖДАТ ГЛАВА И СЕ СРАМУВАТ... ТИ БЕШЕ ЕДИН ОТ ТРИМАТА ОТ ОСРАНОТО ТРИО, НАЛИ?!? КОГАТО ОБАЧЕ ЗАПОЧНАХА МАСОВО ДА СЕ РАЗБОЛЯВАТ ХОРА И ДА УМИРАТ ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА РАЗЕДИБЯВАТЕ НАРОДА И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ТРУПА ТЕ ДИВИДЕНТИ ОТ СТРАХ НА ХОРАТА... НИКОЙ НЕ Е УСПЯЛ... ВИЕ НЕ СТЕ УМСТВЕНО КАПАЦИТЕТ, ЗА ДА УСПЕЕТЕ... МОЖЕ БИ АКО ОТИДЕТЕ ДОБРОВОЛЕЦ В КОВИТ ОТДЕЛЕНИЕ ЩЕ НАТРУПАТЕ ПОВЕЧЕ ТОЧКИ, НООО... ТО ДА ГОВОРИШ НА УЛИЦАТА Е ЕДНО, АМА ТИ Е ЖАЛ ЗА КОЖАТА, НАЛИ НИЩОПРАВЕЦ...!!!
  • 121 Хаааха

    25 9 Отговор
    ХАНДЖИГЕЙЧОФФ ПАК СЕ ПОКАЗВА КАТО МИШКА ОТ ДУПКАТА... БИЛ СПРЯЛ ПРОТЕСТА ЗАРАДИ ВИРУСА... ХААААХА... СМЯЯЯХ... СПРА ГО ЗАЩОТО ОСТАНАХТЕ ТИ, БАХУРЯН И МИНЕТКОФФФ... И ВИ Е СТРАААХ... СРАМ НЯМАШ ЛИ... Я БЪРЗО В ДУПКАТА... ТОЙ ЩЯЛ ДА ТЪРСИ СМЕТКА... НА КОГО БЕ, НИЩОПРАВЕЦ... НА УЧИТЕЛИТЕ, КОИТО СЕ СТРАХУВАТ ЗА ЖИВОТА СИ, НА РАБОТЕЩИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА, ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВАТ ЗА ЖИВОТА СИ?!? А СЕ СТРАХУВАТ, ЗАЩОТО ЕТО ТАКИВА КАТО ТЕБ И ЛЬОТЧИКА ФИГУРАНТ ГОВОРЯТ, ГОВОРЯТ, ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ... И ОПРЕДЕЛЕНО КОНТИНГЕНТА СЕ РАЗХОЖДА БЕЗ МАСКИ... А ВИЕ, ВИЕ СТЕ ЛЕСЕН, КОГАТО СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ, ЩЕ ВИ ПИШАТ ВЪВ НОВИНИТЕ, А ВЪВ ВМА ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛЕГЛО ЗА ВАС, А НИЕ...?!? НАС ЩЕ НИ ЛЕКУВАТ ПО ТЕЛЕФОНА, ЗАЩОТО ЛЕКАРИТЕ ИЗНЕМОГВАТ... ЗАРАДИ МАЛОУМИЕТО НА ТАКИВА КАТО ВАС... И НА ВАС...
  • 122 Хаааха

    24 6 Отговор

    До коментар #95 от "До 9":

    ТОВА НЕЩО, ХАДЖИГЕЙЧО БИЛА ЗАВЪРШИЛА ПРАВО... И КАКВО?!? ХАААХАААХААА... ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ Е УМЕН?!? МИИИ..., НЕЕЕ!!! ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛ ПРАВО... Я МУ ВИЖ КОНТИНГЕНТА... А КОЛКО ДЕЛА КАЗВАШ Е СПЕЧЕЛИЛ...?!? НИТО ЕДНО?!.. МММ, И АЗ ТАКА ЧУХ,... ХААААХА, БИЛ ЗАВЪРШИЛ ПРАВО, ТИ ДА ВИДИШ...
  • 123 Тони

    17 7 Отговор
    ЗАРАДИ ТАКИВА УМНИЦИ КАТО МЪРЛЯВОТО ТРИО АЗ И МНОГО МОЙ ПРИЯТЕЛИ СПРЯХМЕ ДА ХОДИМ НА ПРОТЕСТИТЕ!!ПИСНА НИ ДА ГЛЕДАМЕ КАК ПЕЯТ ПЕСНИЧКИ НА ТИКВАТА НЕ РАЗБРАХА ЧЕ СЪС МИР ТИКВАТА НЯМА ДА СИ ТРЪГНЕ!!!
  • 124 Емо

    16 2 Отговор

    До коментар #54 от "Ти нали имаш":

    Просто иска и от друго място да захлеби!
  • 125 Пешо

    11 2 Отговор
    Ами ще се бръкнете в дълбоките джобове и ще дадете пари на хората през следващите месеци докато са затворени. Ако трябва заем ще изтеглите. Няма само за вас да мислите. Утрепахте го тоя народ.
  • 126 Иванов

    6 11 Отговор
    Кой бяга от една гражданска война?!А защо не и една анархия.Ходим с маски.Нахлюпваме шспки,и започва пазаренето както беше доскоро в Щатите.Влизаш,грабиш,излизаш.

    Коментиран от #128

  • 127 ковид

    20 8 Отговор
    Тия олигофрени са за затвора, защото разпространиха вируса.

    Коментиран от #129

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Стамболов

    15 9 Отговор

    До коментар #127 от "ковид":

    Този като призовава за насилие, знае ли какво го чака. Ама нали е посредствен адвокат и платена подлога на Черепа.
  • 130 Пешо

    17 3 Отговор
    Друг е въпроса, че българина е непукис. Колко хора си носят правилно маските и си издишат вирусите без да им пука? Няма дистанция по опашките, освен ако няма охрана да ни подрежда. Въобще пълно безхаберие. Затова сме на 1 во място по смъртност в света.
  • 131 Хаджиментов

    20 8 Отговор
    Докога ще му дават трибуна да говори глупости на този слуга на престъпната олигархия?!?!!?
  • 132 ПРЕДАТЕЛИ

    12 2 Отговор
    ВСИЧКИ СТАНАХА СПЕЦОВЕ ПО ИКОНОМИКА , АМА ТЯ СЕ ПРАВИ С ЖИВИ ХОРА --- И ТО АКО ИМ ОСТАНЕ ЖЕЛАНИЕ ДА РАБОТЯТ НА ПАРАЗИТИТЕ И КРАДЦИТЕ - УПРАВЛЯВАЩИ И РАБОТОДАВАЩИ БЛАГОРОДНИЦИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ !
  • 133 КРАТУНКОВ

    17 8 Отговор
    АДВОКАТИНООО , ТОВА ДЕТО ГО КАЗВАШ , НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ТИ МИНАВА ПРЕЗ ГЛАВАТА ДОРИ ! ....................... ЯЗЪК ЧЕ НЯКОЙ ТИ ВЯРВАШЕ !
  • 134 И ВИЕ СТЕ ТИКВИ

    13 3 Отговор
    КАТО СЕ МОЛЕХТЕ НА МУТРАТА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА , ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО СТАНА -- ТАКА НЕ СТАВА ИЗНАЧАЛНО ! ВСЪЩНОСТ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ КАК СТАВА АМА СИ МИСЛЕХТЕ ЧЕ НЯКОЙ ВИ ВЯРВА НА ПОВЕЧЕ ОТ 50% ! Днес вече сте на нивото на този дето уж сваляхте !
  • 135 Ей невежа

    21 4 Отговор
    до 2 месеца както вървят нещата хората сами ще се затворят и изолират, защото на никой не му се мре, пацул такъв. По-добре месец със строги ограничения от колкото увеличаване броя на заразени и починали. Извади си кухата кратуна от дупката и се огледай за хората какво правят в другите държави, че и те налагат дори още по-драстични мерки. И въобще се чудя защо ти дават трибуна за да ръсиш простотия.
  • 136 Николай

    19 6 Отговор
    Този в качеството на какъв дава мнение той няма и един процент доверие.Тази сутрин Петар Велков каза че сме закъснели с мерките и че ще минем числото двеста..Думите му бяха само живи хора могат да правят икономика.Както сме тръгнали само траурните агенции ще печелят.Трябва да подкрепим Министъра ако искаме да спрем давенето
  • 137 Чарли

    13 9 Отговор
    За едно си прав - ще има насилие и най-после всички боклуци като тебе ще бъдат изринати на бунището.

    Коментиран от #144

  • 138 Хаджиментов

    17 4 Отговор
    Възможностите са две:
    1. Временно затваряне за да се намали натиска върху болниците и да се съхранят хората, което ще нанесе известни икономически трудности, които ще са бързо преодолими със съхранените хора.
    2. Никакво затваряне, което ще доведе до масово заразяване, срив на здравната система много умрели и колапс на икономиката, която няма да може да се възстанови скоро поради липсата на хора и множество фалити. Тази срината икономика ще доведе до срив на социалната система, ръст на престъпността, нови жертви и т.н.

    Хора, мислете преди да избрете и не вярвайте сляпо на хора с нечисти политически и други цели.

    Коментиран от #146

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Ами

    13 5 Отговор
    Този, който призовава към насилие първи ще бъде насилен.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Повече от една дума няма да хабя за този

    15 5 Отговор
    Тъпак
  • 143 гоце

    21 7 Отговор
    Страшно антипатичен и манипулативен и нагъл човек е този. Не му вярвайте!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #145, #147

  • 144 Bai nudals

    6 12 Отговор

    До коментар #137 от "Чарли":

    Значи този е боклука,а Боко и хунтата какви са. Я се осъзнай.
  • 145 Bai nudals

    4 2 Отговор

    До коментар #143 от "гоце":

    Симпатичен,кадърен. Абе на теб ли да вярвам.
  • 146 Bai nudals

    4 3 Отговор

    До коментар #138 от "Хаджиментов":

    Къв натиск,то няма какво да се натиска.
  • 147 Прав си

    13 4 Отговор

    До коментар #143 от "гоце":

    Всички комундетата са продажници и боклуци
  • 148 тиберий

    10 4 Отговор
    ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ Е БЕЗЦЕНЕН продажни нещастнико ! Ето заради такива ЛУМПЕНИ като тебе се ПРОВАЛИ протеста на хората и ИМА МОР заради ГРОБАРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ !
  • 149 Дет Мороз

    15 4 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Като излезем ще ви потърсим сметка на вас продали се на Божков
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Фермер

    3 2 Отговор
    НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД - Голямото Зануляване, технокрация, хуманоиди, киборги, принудителен трансхуманизъм и още...
  • 153 Коиловци

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Добре са ни дошли тия с каските.
  • 154 !!!?

    11 2 Отговор
    Бабикяните са българските Нострадамоси....само че каквото предвещаят става точно обратното !!!?
  • 155 Ю Кортес

    15 2 Отговор
    Тоя е толкова гладен че всяка вечер е по луксозни ресторанти,има си парички и да плаща две такси за частни университети на синовете му в Англия.Фокусник,нищо не декларира като доход,а пари фраш
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 аз съм Веска

    14 1 Отговор
    Е ТОВА ЧАКАМ. ДА ВИДЯ ИСТИНСКИ ПРОТЕСТ .
    ПРОТЕСТА НА ТРИОТО Е : АЗ СЪМ МЕРАКЛИЯ ЗА ТВОЙТО МЯСТО - СТАНИ ДА СЕДНА .
    ХАДЖИГЕНОВ НА ПРОКУРОРСКИЯТ СТОЛ .
    МИНЕКОВ ИСКА ДА ОГЛАВИ КУЛТУРНОТО МИНИСТЕРСТВО .
    БАБИКЯН , КАТО ХИТЪР , ПО - ХИТЪР , НАЙ- ХИТЪР , АРМЕНЕЦ ,
    ИСКА ДА ОГЛАВИ МС .
    АЗ БИХ ГИ ПОДРЕДИЛА , НОМЕРИРАЛА ТАКА :2120201, 2120202, 2120203 .
    ХОРА КОИТО ОТКРИТО ЗАЯВЯВАТ , ЧЕ СА ОРГАНИЗАТОРИ НА РЕВОЛЮЦИИ , ТРЯБВА ДА БЪДАТ НОМЕРИРАНИ .
    НЯМА ДА ГИ ПИТАМ , КАК СЕ ОРГАНИЗИРА , И УСТАНОВЯВА ВЛАСТТА ПРИ ДЕМОКРАТИЧНИ РЕЖИМИ .
    И ТРИМАТА СА С НАД - СРЕДНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО.
    ЗНАЯТ!!!
    В СЛУЧАЯТ РИСКА ИМ НЕ Е УСПЕШЕН!
    ЗАД РЕШЕТКИТЕ !
  • 159 kara

    8 4 Отговор
    Тоз няма ли да спре да ръси глупости???
  • 160 stan4o

    3 3 Отговор
    Неразбрах те ли, че държавата е обречена на локдаун много преди да се появи COVID 19 и ще продължи, и след него?
  • 161 С ЛОПАТА

    10 4 Отговор
    АДВОКАТЧЕ, ГОЛЯМО ТАРИКАТЧЕ ИЗЛЕЗЕ! СЛЕД КАТО ОПЛЕСКАХТЕ С ЖЪЛТО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ! НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧИХА МЕТЕЖНИТЕ НАМЕРЕНИЯ, СЕГА С ГЛАДНИ БУНТОВЕ ЛИ ПЛАШИТЕ ДА СВАЛЯТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ?! КОЛКО ТОНА ЯЙЦА ИЗПОТРОШИХТЕ, И КОЛКО ГЛАДНИ БЪЛГАРИ МОЖЕХТЕ ДА НАХРАНИТЕ С ТЯХ?! КОЙ ВИ НОСЕШЕ ПАРИТЕ?! ТО СЕ ЗНАЕ : ИМАТЕ СИ " КУРИЕРЧЕ-ЗАЙЧЕ", ТО НОСЕШЕ САМО ПАЧКИТЕ ДО СТАЧКИТЕ: "КУРИЕРЧЕ-ЗАЙЧЕ?!". КОГАТО "СВАЛИТЕ" / НА КУКУВ ДЕН!/ С ПРЕВРАТ И ВАНДАЛЩИНА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО: НА КАКЪВ ПОСТ МЕТЕЖНИЦИТЕ ЩЕ ТЕ ИЗДИГНАТ В УПРАВЛЕНИЕТО?! ХЕЙ, ОТРОВНО ТРИО - БОЛШЕВИШКА ХУНТА, СЯДАЙТЕ СИ НА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ! НАРОДА НЕ ИСКА ОТНОВО ПРОСТАШКИЯ КОМУНИЗЪМ НА ВЛАСТ! МНОГО СТАНАХТЕ "СПАСИТЕЛИТЕ" НА БЪЛГАРИЯ, КАКТО КАЗВА НАРОДА:" КУЦО, СЛЯПО И САКАТО: С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ ... !"
  • 162 Иванич.

    9 0 Отговор
    Много е лесно-едни трябва да вадят горещите картофи от огъня,а други на завет отстрани да ги нападат!Не е честно,адвокатче,направете нещо градивно,стига сте плюли с "гениалния" Велиславчо...
  • 163 Котарак

    4 0 Отговор
    Тези дни е черен петък, та се сещам, че Каракачанов може да си купи 2-3 подводници с 33% отстъпка от Албания. Така де, като ше се въоръжаваме да е комплексно. Идиотски коментар, нали? Нормално. Когато коментираш идиоти, не може да използваш стилът на Гьоте и Толстой.
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 софиянка

    2 0 Отговор
    До 161 Евала,много добре им го каза!Само така!
  • 166 ливанец

    1 0 Отговор

    До коментар #110 от "Бранкалеоне":

    Умрял(МК.),защото е искал да въведете арвбска валута,свързана с нефта,а не с американския долар или златно покритие.
  • 167 Дубай

    7 1 Отговор
    Във връзка с последните събития, ООД "Отровно трио" се преименува на АД "Трите майки". Финансирането остава същото.
  • 168 Голям цирк

    8 0 Отговор
    "Това каза адвокат Николай Хаджигенов пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ" Че той освен във Факти и Фрог другаде може ли нещо да каже?
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Даже

    2 1 Отговор

    До коментар #104 от "Само да вметна":

    може и да се наметнеш и....пътеката!
  • 171 Стига си

    5 1 Отговор

    До коментар #113 от "гост":

    ревал, ще оцелееш, затварянето е за 3 седмици, не 3 години, а бива и преди да теглиш кредит, да помислиш как ще го връщаш.

    Коментиран от #176

  • 172 ало хаджигенов

    4 2 Отговор
    Защо разнасяхте и продължавате да разнасяте вируса бе тъпанар?
  • 173 ало хаджигенов

    7 1 Отговор
    Тоя Хаджигенов е тотален сбърканяк, по луд човек от тоя не съм виждал.
    Бойко бил убивал народа!? За това нрода ГЛАСУВА за БОЙКО, не за някой друг и то цели 11 години, разбра ли бе, Хаджитъпанаров?
  • 174 Да се чете, против мерките

    2 0 Отговор
    Сме триото и сие, да не плямпате после, че мерките са закъснели
  • 175 Боко

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Жоро":

    Карайте го тоя джендар да копае гробовете на ковид починалите после да отива нощна смяна санитар в инфекциозното та дано прогледне слепеца най после,онзи ден погребах леля си на 60г здрава права почина от ковид 19 дори и не можах да я видя така че не е шега хора савсем сериозна е работата нямаше място в болница лекува се в къщи влоши се приеха я и за три дена си замина пазете се не го.слушайте тоя престъпник
  • 176 Гоги

    4 0 Отговор

    До коментар #171 от "Стига си":

    Заради затвараи хората щели да имат психични проблеми пълен смях за 20дена неходене на кафе и ресторант и ще психясват пълни глупости ами хората кадето ги съдят на по 1 2. 10г затвор те какво да кажат да им викат ли психолози нали са затворени в килия да не би да са психясали

    Коментиран от #179

  • 177 читател

    4 2 Отговор
    Хаджикян, Бабикян, Минекян, Мангърян и сие да се приберат на топло, да не вземат да настинат и да им трябва неотложна медицинска помощ; или още по-добре психологическа и психиатрична такава. Пазете се, че сте ни нужни здрави!!!
  • 178 Спиди Гонзалес

    3 3 Отговор
    Сетих се Как ще оцелее държавата взимаме на тези 400 хиляди държавни служители по една заплата и раздаваме сумата на тези които са най-бедни тези са се на лапа ли достатъчно Ех Къде е сега Робин Худ или поне Джеси Джеймс м**** му

    Коментиран от #180

  • 179 Баро

    2 1 Отговор

    До коментар #176 от "Гоги":

    Тия са си го заслужили и да пукнат баш ме брига тебе ако ти много много ти харесва бегай и ти
  • 180 Караш ме да се замисля

    2 1 Отговор

    До коментар #178 от "Спиди Гонзалес":

    400000 по 2000 лв заплата средно 800000 по 12 месеца 10 милиарда харесва ли ви какво получавате за това че плащате 10 милиарда на тия олигофрени Марш в НАП НОИ и другите
  • 181 cpv

    3 2 Отговор
    Хаджигенов,а ти какво искаш да се увеличат още умиращите! Радвай се да те не хване този вирус и тогава ще го видиш,ще пееш друга песен!
  • 182 999999

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бацо":

    Ай , стига бе - верно ли ?!?...Трол Комунделски ...
  • 183 Хаджигенов

    2 1 Отговор
    стига си бръщолевил глупости. Аман от пишман експерти. ;)
  • 184 Точка

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мутри вън":

    Намери си друга държава, никой не те спира!
  • 185 ...

    3 1 Отговор
    На този явно му плащат на час. Мечтае си за вечни бунтове.
  • 186 Пепи

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "ХАДЖИГЕНОВ........ПРОВАЛЕНИЯТ ПРОТЕСТЪР":

    Колега поправям те извинявай. Това е господин ХаджиГЕЙов! Да взима пример от другарката Корнелия и да влиза доброволец в ковид отделение.
  • 187 Outfielder

    1 0 Отговор
    Васил Божков си иска обратно парите за неуспелия преврат.Май ще се наложи адвоката,арменеца и Минеков да си продавате бъбреците.

    Коментиран от #190

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Хаджигейов

    1 0 Отговор
    Николайчо, защо не кажеш като горихте маските с онези двамата празноглавци. Ще си плащаш за подлостта. Как можа да се родиш с толкова злоба и комплекси Хаджи.....
  • 190 ВЪЗУХАРИ

    1 0 Отговор

    До коментар #187 от "Outfielder":

    Те са си продали отдавна душата на дявола, като боклуци комунисти! Може и да се наложи: болшевишкото-превратаджийско трио, Бабикян; Мелеков и Хаджигенов да си продава бъбреците за да връща взетите пари, за неуспешната услуга! Големи въздухари, превратаджии! Оплескаха с жълто, жълтите павета! Сигурно трябва да си плащат!
  • 191 Дрън дрън

    0 0 Отговор
    Каквото и да си говорим ние си го заслужаваме защото сме разединени а не ЕДИННИ .И затова ни е.ат през гащите.
  • 192 СКОРПИОН

    3 0 Отговор

    До коментар #95 от "До 9":

    Бай Ганьо си ти, Бай Ганьо съм аз, Бай Ганьо сме всички българи! Запомни, "95-ти", че ти лично не си по-различен от другите, след като се наричаш българин! Какво си мислиш, че Хаджигенов, като е адвокат, е хванал Господ за шлифера! Нали знаеш какво казва народа:" От всяко дърво свирка не става и от всеки дръвник политик!". Хаджигенов да си гледа адвокатските дела, защото неговите июлзорни амбиции да става / както сам може би си въобразява/ прокурор на Републиката, не е лъжица за неговата уста! Да не прибързва да "съди" г-н Борисов и да го "вкарва" в затвора! Г-н Борисов направи много за България и това е факт! Какво е направил до сега "другаря" Хаджигенов: оплеска с жълто жълтите павета?! Празнословните му "речи" и ТВ изяви, с които заблуждава кресльовците на площада, нямат успех сред обществото! Има много други преди г-н Борисов, с доказани престъпления и времето не ги е забравило! Престъпленията на БКП, жертвите на репресивния комунистически режим, който мачкаше българския народ! Ако Хаджигенов смята да връща просташкия народен съд от 09.09.1944г., който изби българската интелигенция и още 60 000 невинни българи: едва ли ще му се получи! Времената са други! "Другаря" Хаджигенов трябва да знае като адвокат, че едно престъпление е престъпление, като се докаже! Да не се опитва да подвежда хората и да се прави на много умен и интересен превратаджия, от 44-та!!! СКОРПИОН!

    Коментиран от #197

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Тапата

    3 0 Отговор
    Ако приемем констатациите на това лице за достоверни и приложим идеите му, то страната ни ще престане да съществува за по - малко време отколкото продължиха протестите.
  • 195 АДВОКАТЕ КАК СЕ

    1 1 Отговор
    СМЕЕШЕ, КАТО ТИ КАЗВАХ ДА ВЗЕМЕМ КАЛАШНИЦИ, РПГ-та, ПУШКИ... ТАКА ЩЕ БЪДЕ И С "БУНТОВЕТЕ" ДЕТО ПРЕДВИЖДАШ... БАЦЕ ШЕ СИ ДЖИТКА С ДЖИПКАТА... А НИЕ ШЕ МУ ПЪЛНИМ РЕЗЕРВОАРА...
  • 196 Триото,

    0 0 Отговор
    Първият снегорин ли ви порина или вие сами се изметохте от кокошия град
  • 197 Адвокат на дявола е този,

    3 0 Отговор

    До коментар #192 от "СКОРПИОН":

    Колко да е адвокат щом някакъв свободен университет е завършил
  • 198 Дядото

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мутри вън":

    Адвокат Хаджигенчов е поредното червено менте обслужващо с другите двама Бабикян и Минеков активното мероприятие провеждано от кукловодите от Позитано 20, президенството и руското посолство за подмяната на НЕПОСЛУШНИЯ БОРИСОВ с друг по послушен и с петолъчка на челото. Масово другарите се опитват да катурнат Бойко. Заливат с компроматни мърсотии радио телевизионния ефир, но им лъснаха червените задници.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.