Last news in Fakti

15 Декември, 2020 21:20 10 193 98

Адв. Добрев, “БОЕЦ” пред ФАКТИ: У нас здравеопазването е истински ад

  • камен добрев-
  • боец-
  • георги георгиев-
  • коронавирус-
  • здравеопазване

“В момента здравеопазването и начинът, по който се търсят легла за болните е точно такъв - чрез връзки и познанства”, каза той

Адв. Добрев, “БОЕЦ” пред ФАКТИ: У нас здравеопазването е истински ад - 1
Снимка: ФАКТИ

“Трябва да припомни, че февруари месец двамата (б.р. Георги Георгиев от “БОЕЦ” и съпругата му Мариела) претърпяха тежка операция. Без да преекспонираме, но те са особени клиенти в болничното заведение - трансплантация на бъбрек, от там тръгва огромният проблем. В МБАЛ “Света Петка” във Видин няма невролог. Това е проблемът. Тоест лечението, което предлагат там няма специалист, който да го съобрази с техния специфичен здравословен статус”.

Това каза адвокат Камен Добрев от сдружение “БОЕЦ” пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

“Георги беше приет в сряда, два дни по-късно и Мариела. Още в петък от ръководството на болницата във Видин са търсели начини тя да бъде прехвърлена в София точно по тази причина, защото тя има един единствен бъбрек и той също. Неуспешни са били тези опити, след което в рамките от петък до неделя всички ние - близки, приятели, се опитвахме по едни или други канали да уговорим неговото транспортиране в друго болнично заведение. За съжаление в България болничните заведения, които могат да предложат такива специалисти не са много. Специалистите са в София”, разказ адвокат Добрев.

Лили Маринкова обясни, че няма място, в което да открием информация къде има свободни легла. “По никакъв начин. В момента здравеопазването и начинът, по който се търсят легла за болните е точно такъв - чрез връзки и познанства”, отговори адвокатът.

“Това, което ние не искахме да даваме е гласност точно защото очаквахме такава реакция, но в края на краищата се принудихме. Впрочем осигурихме линейки, осигурихме дори и вертолет. Неговото състояние беше наистина критично. Надявам се беше, защото това, което научавам е, че са стабилизирани и двамата. Сатурацията му беше под 74, не зная дали на медицински говори нещо, но той беше изцяло зависим от кислородната маска.

Беше жизненоважно да бъде преместен в болнично заведение, в което могат да се предлагат адекватни грижи. Тези специалисти са само и единствено, според мен, в София. Още повече, че Мариела е клиент на Александровска болница по повод на трансплантацията. Болничните заведения за “Пирогов”, “Александровска”, ВМА и “Лозенец”. Не са толкова много. Беше говорено със специалисти от “Александровска” - д-р Куманова, с професор Балтов от “Пирогов”. Истински благодарности на всички медицински специалисти и от Видин, и от София, всички хора, които се отзоваха в рамките от петък до неделя”, каза още адвокат Камен Добрев.

“В крайна сметка беше уговорено тяхното преместване от Видин съответно в “Александровска” и в “Пирогов’. След това се взе решение - не знам, казвам съвсем сериозно, защото съм участник във всички тези опити те да бъдат транспортирани, не мога да кажа с кого е разговаряно за преместването на Георги във ВМА, а на Мариела в “Лозенец”. Наистина не мога. Само знам, че от хората, които аз познавам никой не е звънял на Мутафчийски, защото се злоупотребява. Но и Мутафчийски да се е намесил, прощавайте - ВМА не е на Мутафчийски, нито магистралите са на Бойко Борисов”, разказа адвокат Добрев.

На въпроса имат ли правото опонентите на властта да се лекуват в най-реномираните български клиники, той отговори: “Всеки български гражданин има правото да се лекува”. Адвокат Добрев каза още, че в момента именно тезата, че опонентите на властта трябва да тънат в немара се застъпва от проправителствените медии, но не само. “Агенция “Пик” и Недялко Недялков няма как да ни изненадат. Изненадват ни обаче близки хора, които сме считали за наши приятели, които в момента ни атакуват с абсолютно неверни твърдения, че във времето не сме вярвали във вируса. Това абсолютно не е вярно. Категорично не е вярно, че сме изгаряли маски. Други хора горяха маски, ние не сме го правили. Впрочем на всяка наша проява, на която ние сме организатори, ние сме предоставяли дезинфектанти и маски на участниците”, каза адвокат Добрев.

Със злонамереното поведение, според него, се казва всъщност, че “трябва да се молим на властта”. “Трябва да се молим на властта да предостави държавните ресурси, за да се лекува този или онзи и те избират кой къде да се лекува. Това е проблемът”, каза адвокатът.

“Какво очаквате - след като той (б.р. Георги Георгиев) сега се лекува във ВМА, ние изведнъж да излезем и да кажем, че всичко в здравеопазването е мед и масло? Не, напротив. Тези два дни ние за пореден път от лично качество, от първо лице се убедихме, че у нас здравеопазването е истински ад. Във Видин дори не могат да интубират болните”, каза адвокат Добрев в края на разговора.

Целия разговор на Лили Маринкова с адвокат Камен Добрев можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко

    15 33 Отговор
    Всички които гласуват за ГЕРБ получават най-доброто!

    Коментиран от #46

  • 2 Последния Софиянец

    56 36 Отговор
    Бързо оздравяване на Гошо и Мариела!Липсват ни в борбата с Хунтата.

    Коментиран от #14, #37, #80, #89, #92

  • 3 РЪМПЕЗИ

    37 19 Отговор
    БАРЦЕЛОНСКИ МРАЗИ ХОРАТА..ЗА НЕГО Е УДОВОЛСТВИЕ АКО НЯКОЙ СТРАДА...МИСЛИТЕ, ЧЕ СИМУЛИРАМ...СКОРО ЩЕ ВИДИТЕ ВНУЦИТЕ МУ НА ПЪРВА ЛИНИЯ ДА ГИ ИЗПОЛЗВА...
  • 4 Тодор Живков

    29 10 Отговор
    Ще ви вземат и гащите накрая това ви остана!
  • 5 ТаУмВзе

    13 15 Отговор
    Те първа идва Ад. До тук е само разходка до стълбите, на които да си отидеш. Живите са живи закопани вече. При Палавото положение, че вече не може да евакуираш. Честито, колеги Роби.
  • 6 Последния Софиянец

    21 25 Отговор
    От Боец никога не са горили маски.Горили сме спонтанно в знак на протест за лошите мерки.

    Коментиран от #8, #20

  • 7 Гошко:

    8 8 Отговор
    БОГДА ПРОСТИ ХОРИЦАТА ОБЕКНОВЕНИ !
    НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА НЕ ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА Е ВЛЪК .
    ДАЖЕ И В ПАЗАРДЖИК ВСИЧКИ ХОРА СА ДОБРИ ,И В ПОЛИЦАЙТЕ
  • 8 Тьтko

    3 5 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    А в Пазарджик в ДАНС имате ли офис ?
    В полицейската школа на най- чистите българи ?
  • 9 Георги Георгиев

    16 3 Отговор
    „Винаги ще ви вярвам, Генерале“

    Коментиран от #75

  • 10 Мутрите вън!

    19 23 Отговор
    Оставка на корумпираното правителство!

    Коментиран от #35

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Последния Софиянец

    19 21 Отговор

    До коментар #11 от "Бяла престилка":

    Да ни върне Тиквата парите от здравните вноски и ще се лекуваме в чужбина.

    Коментиран от #31, #57, #71

  • 13 Тиквонии

    23 9 Отговор
    Това са пълни глупости. Щом народа не протестира значи всичко в държавата е прекрасно.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Въпрос

    25 13 Отговор
    Права ли е внучката на Тодор Живков за Бойко Борисов ?

    Коментиран от #39

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Понеже

    31 5 Отговор
    този "боец" стана известен затова го транспортираха, иначе щеше да си умре като куче във Видин.

    Коментиран от #86

  • 18 111

    19 7 Отговор
    БОЕЦ са от контролираната опозиция.
  • 19 Орлов град

    6 17 Отговор
    Ще оздравеят, всичко е ПР. Те се продадоха на Тиквата за да гушнат от лилавите банкноти от шкафчетата и да рекламират измислица на ГЕРБ за коронавируса. Жалко
  • 20 Бивш барман

    25 4 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    И кои са лошите мерки дето затвориха кръчмите на такива като теб, няма нужда от вас кръчмари не го ли разбрахте вече? Отивайте да работите в някой друг бранш работа бол в БКС,строителство,в мините просто навсякъде бъка от работа бачкайте.

    Коментиран от #24

  • 21 Boho

    14 18 Отговор
    Бойко е българоубоиец. Факт!
  • 22 Последния Софиянец

    5 8 Отговор

    До коментар #16 от "НЕ СЕ СРАМУВАЙ, ЧЕ СИ ПЕ'Л'Е'РАС'Т":

    За депутатите и Тиквата ли става дума?
  • 23 123

    20 8 Отговор
    Цялата здравна Българска система работи на мафиотси принципи и най вече на принципа на измами и на изнудване за пари от пациентите.
  • 24 Последния Софиянец

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "Бивш барман":

    В Билла може ли?

    Коментиран от #27

  • 25 Гошко:

    5 5 Отговор
    Слава на милицията

  • 26 Тьтko

    6 5 Отговор
    Слава на Мевере

  • 27 Последния Софиянец

    3 8 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    П.П.А мините Бойко подписа да ги затвори ,ако не си разбрал!

    Коментиран от #32

  • 28 Тьтko

    6 4 Отговор
    Слава на славните милиционери от Пазарджик

    Коментиран от #70

  • 29 В.В.П.

    7 10 Отговор
    В България,всичко е адско...Само номенклатурата е добре..Привидно..Само тя си знае..Всъщност ,държавните служители,в София,са винаги добре...Даже ходят на море в Гърция....София,не е България...И България ,не иска София за столица....Елементарно.
  • 30 ЛЮБОПИТНО

    25 7 Отговор
    ПИШМАН АДВОКАТЧЕТО ВИДИМО Е Г-ЕЙ! ИНТЕРЕСНОТО Е ДРУГО, С ...КАКВО КУ*ВАТА НА МУСТАКА- ГОШЕ ПЕН'ДЕЛА (ТЪПУТУ) Е ПО -ВАЖЕН ОТ СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ БОЛНИ БЪЛГАРИ И ГО НАСТАНЯВАТ С ПРЕДИМСТВО В НАЙ-ЕЛИТНИТЕ ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ ?
    С ТОВА,ЧЕ ЗАПЛАШВАШЕ ЛЕКАРИ,ОБРЪЩАШЕ КОФИ, ПАЛЕШЕ МАСКИ И ИЗГРАЖДАШЕ ГЕ-Й КАТУНИ ПО КРЪСТОВИЩАТА?!?
  • 31 Забелязъл.

    19 3 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Абе тарикатин ти нали преди няколко дена писа че не си се осигурявал здравно, какви пари искаш да ти връща Тиквата, дефакто тоест ние редовните данъкоплатци да ти платим от нашият труд че да се лекуваш в чужбина а? Такива като теб трябва да мрът на стълбите пред болниците без право да се приемат за лечение.

    Коментиран от #36

  • 32 Бивш барман

    7 3 Отговор

    До коментар #27 от "Последния Софиянец":

    Ти за миньорите не се притеснявай те са работливи хора и веднага ще си намерят работа.
  • 33 Фиданка

    2 3 Отговор
    Да са живо и здраво и да илядат ,и да имат двайсе деца !
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Оставка съд затвор

    8 11 Отговор

    До коментар #10 от "Мутрите вън!":

    Оставка, съд и доживотен на ТиквоМутрата!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 бързо и на теб

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ще ни липсваш
  • 38 Гошко:

    5 2 Отговор
    Слава на славните родни милицьонерове

  • 39 Политолог

    17 4 Отговор

    До коментар #15 от "Въпрос":

    Като гард на дядо й кой е обелвал дума по това време, че не се сещам?

    Коментиран от #84

  • 40 абе шуткин

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ,..":

    като пишеш с главни букви ще ти обърна внимание ли?

    Коментиран от #43, #50

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 123

    6 5 Отговор
    Никой в България не прави реформи на здравната система за да не спре финансовия поток към джоба на баджанака и да вземе да се обиди. Но утре същите тези или семействата им които не правят никакви реформи за да не притеснят баджанака/чката ще отидат в болницата и тогава ще се срещнат със измамниците и изнудвачи в бели престилки, и ще съжаляват много че не са направили нищо когато са могли да го направят.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Фиданка

    3 2 Отговор
    Слава на Славия

  • 45 Оставка съд затвор

    5 7 Отговор
    Срам на Тиквата. Изглежда като мутра.
  • 46 ИСТИНАТА

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко":

    Боецо,
    Не само здравеопазването у нас е ад!

    От държавите в ЕС,
    единствено в България,
    в нарушение на чл.6.ал.2. на Конституцията на РБ,
    изборите са Пунта Мара:

    -С праг на преференциите!
    -Без активна регистрация!
    -Без гласуване по пощата!

    Това е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА
    България да затъва на дъното на ЕС!
    Последна по жизнено равнище!
    Първа по корупция!

    При приемането ни в ЕС,
    Румъния беше след нас, нали?
    Сега Румъния е далеч пред нас!
    По всички положителни показатели!
    ФАКТ!

    Такава е ИСТИНАТА,Боецо!
    Боецо, в час ли си?

    Коментиран от #49

  • 47 Този откри топлата вода

    8 2 Отговор
    В България отдавна ако искаш да ти се свърши работа и да ти се обърне внимание трябва да имаш връзки или пари. Малки изключения съществуват, но масово всеки те гледа в ръцете независимо колко е компетентен. Прибавете калинкоманията при назначенията и принципа да те изтискам колко мога, че не се знае утре дали ще се върнеш и ще получите пълна картина. Дотолкова сме свикнали с този манталитет, че като отидем някъде където ни обслужват с усмивка, бързо, точно, с внимание и комплименти си мислим, че е свалка и ни харесват. Дали е наследство от ком. партията или винаги сме били такива не знам, но нищо не правим да променим това освен да мрънкаме, когато ги нямаме и да се хвалим и показваме, когато ги имаме. Поздрав с песента на Ицо Хазарта : Имам човек
  • 48 Оставка съд затвор

    2 8 Отговор
    Срам на Тиквата. Изглежда като стара вагинална млечница.
  • 49 ИСТИНАТА Я ЗНАЕМ

    5 4 Отговор

    До коментар #46 от "ИСТИНАТА":

    6 ПРАВИТЕЛСТВА (20год) НА БКП/БСП-ДПС-ДС-ЕВРО РОМА,.......6 НАЦИОНАЛНИ КАТА'СТРОФИ!
    А ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ МИЛИАРДЕРИ И ОЛИГАРСИ-ПЕ'ЛЕ'РА'СТИ ДО ЕДИН ОТ БКП!
    ЕДИНСТВЕНО ПЪЛНАТА АНИХИЛАЦИЯ НА ТАЯ ПОДЧОВЕШКА,КОМУНЯГО-ИЗ'ПЕ'ДЕР'АС'Т'ЕНА ИЗ'МЕТ Е ШАНС ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #51, #52, #54

  • 50 Милитари Балистик

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "абе шуткин":

    Писането с главни букви в интернет се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН!
    Когато не виждаме, пишем с големи букви, мислейки, че и другите като нас не виждат.
  • 51 Оставка съд затвор

    3 7 Отговор

    До коментар #49 от "ИСТИНАТА Я ЗНАЕМ":

    Тиква.. Тиква.. Тиква..

    Коментиран от #69

  • 52 Милитари Балистик

    7 3 Отговор

    До коментар #49 от "ИСТИНАТА Я ЗНАЕМ":

    Написаното с главни букви е равносилно на викане в реалното общуване
    В настройките на браузера има опция - 100%, 125% или 150% според големината на буквите,както на всеки от вас му харесва.

    Коментиран от #53

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Прав си

    6 6 Отговор

    До коментар #49 от "ИСТИНАТА Я ЗНАЕМ":

    Прав си, но ГЕРБ и Борисов марсианци ли са?

    ОПГ-ГЕРБ и комунистът Борисов
    са от най-долната утайка на БКП!
    Нали?

    Коментиран от #59

  • 55 Васил

    4 4 Отговор
    То да беше само там здраве му кажи това е огледало на цялата държава където бръкнеш само гнило.
  • 56 оле

    10 5 Отговор
    Боклуци ! Цялата лайняна сган от блокадите на София барабар с фекалиите пред компютрите тролещи за катунарите трябва да се преработят в екарисажите ! И напалм върши работа.
  • 57 Със събраните здравни вноски по

    8 2 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    партидата ти в някои държави и 2 пломби не можеш да си направиш.
  • 58 Фиданка

    2 2 Отговор
    Ае слава ве !

  • 59 Крив си

    6 4 Отговор

    До коментар #54 от "Прав си":

    След като цялата крадлива и престъпна КОМУНЯГО - Безродна пасмина вие истерично и безпомощно срещу БОЙКО БОРИСОВ , нещо не се връзва!😂

    Коментиран от #61, #72

  • 60 Мътко

    5 1 Отговор
    Бон , Жейз Бон

  • 61 Viro

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "Крив си":

    Скоро се провери за ковид, няма да е излишно. За разлика от Боко - твоят вожд ще чакаш. Ако ти върже - ще оцелееш. Гледай да не изтеглиш късата клечка в болницата. Успех!
  • 62 Хаха

    3 2 Отговор
    То ако беше само здравната.. цялата система буксува!

    Коментиран от #64

  • 63 Здраве опазване

    3 2 Отговор
    Означава преди всичко опазване на здравето. Ако си пазехте здравенцето легла щеше да има . Лечение е друг механизъм, а болнично лечение трети.
  • 64 Drew

    8 3 Отговор

    До коментар #62 от "Хаха":

    Цялата държавна система е в колапс. Боко се опитва да тегли още заеми за кредити към хората, дето са закъсали и за ЧСИ. ЧСИ беше приоритет за герб още през Март тази година. Щедро финансирано през ББР с 74 милиона лева за бирниците. Благодарение на герб.
  • 65 Божеее

    9 3 Отговор
    Що за въпрос? Можело ли, представете си, опонентите на властта да се лекуват в незнам си какви болници? Чакай малко, я да видим чии са тези специални болници? Нито са на управляващите, нито на Мутафчийски, нито на арменския поп! Много точно е отговорил адвокатът! Истина е, че без връзки е трудно да намериш легло. За персонал да не говорим

    Коментиран от #67

  • 66 Тьтko

    6 1 Отговор
    Що бийте докторите , сега коИ ще ви лекува ?
  • 67 Решението на психодиспансера

    4 2 Отговор

    До коментар #65 от "Божеее":

    Легла имаме свободни ,и две санитарии !
  • 68 Решетников

    2 1 Отговор
    У нас,товарищ так,а у вас как.
  • 69 Черепухин

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "Оставка съд затвор":

    Пъпеш,пъпеш,пъпеш. Ах,забравих, продавам реколтата на с.Славяново,опц,хлъцнах.
  • 70 Хаджи Хаджи Българин

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "Тьтko":

    А това са снимки, от времето на една функционираща държава! А сега има, една попаднала в хаос държава! В едно семейство има ред, когато 1 или 2ма взимат решения! Сега, учителите се страхуват от " мамините синчета или девойки"! Всичко е потънало в хаос! Прибира се надрусаното дете в къщи и " споделя" че са му нарушили правата в училище! За неуважение към учителите, ядяхме такъв пердах в къщи! А сега! Няма респект към учителите, те са просто - виновни, за семейното възпитание на днешните лигльовци! Когато имаше това училище , имаше и държава! Сега всичко е по инерцията, на настоящето! Слагайте, скубеше си косите, замервайте с яйца! Всичко днес е един фарс! Партии, депутати, министри! ФАРС!

    Коментиран от #76

  • 71 123

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Да бе,щот в чужбина ни чакат с отворени обятия.Малко са им болните там,та чакат нас.
  • 72 Прав си

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "Крив си":

    Май на теб вече никой не ти се връзва!

    При приемането ни в ЕС,
    Румъния беше след нас, нали?
    Сега Румъния е далеч пред нас!
    По всички положителни показатели!
    ФАКТ!

    ОПГ-ГЕРБ и комунистът Борисов
    са от най-долната утайка на БКП
    ФАКТ!

    Тук са интелигентни във форума!
    Никой не ти се връзва Боко Тролчо на щат в Кремъл!

    Отивай при червените бабички на агитация!
    Там успехът ти е гарантиран!
    Не се хаби тук Боко Тролчо на щат в Кремъл...
  • 73 Docenta

    5 1 Отговор
    Къде е учил и какво е работил джорджи тъпоту,та стана шеф на чикиБоец
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Тьтko

    0 1 Отговор

    До коментар #70 от "Хаджи Хаджи Българин":

    На заем всеки може !
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 НЕВЕРОЯТНО

    1 1 Отговор
    СЕГА ЛИ РАЗБРАХТЕ ?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Хаджи Хаджи Българин

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Този адвокат, не им прави добра реклама! Но знаеш ли , кой и за какво му плаща, да взема горяща позиция по статуса! В Бг всички мръсотии са възможни!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Ха ха

    6 4 Отговор

    До коментар #39 от "Политолог":

    Не и днешните гербаджии,прав си.За разлика от такива като тях( и теб) обелвах.Пълен отличник в училище,отличен студент и изключен от института.Още в три института постъпвах от раз и сам напусках,защото ми беше ясно за комунягите ,връзкаруте и т.п.Странно е че тези които бяха комуняги първи плюят сега Тато и БКП.Кариеристите жалки бяха преди,жалки и прости са и днес.

    Коментиран от #85

  • 85 Ха ха

    5 3 Отговор

    До коментар #84 от "Ха ха":

    От 20 г.съм в чужбина.Жал ми е за това,което се случва в момента у нас.Вината е и наша,че лесно заминахме и оставихме некадърници да се разпищолят.
  • 86 Мдаааа

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Понеже":

    Аз пък все си мисля,че е скрита лимонка-бивш кадър на ГЕРБ,който постоянно цепи протестите!

    Коментиран от #88

  • 87 СусБе

    4 2 Отговор
    В . Ада.има.някакъв.ред...При . нас.нямя.ред.и. оправия!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Алфа Чакал

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    От какво да оздравеят.Нали точно ти не вярваше ,и има вирус
  • 90 Санитар

    2 2 Отговор
    Винаги е било с познати и връзки не е от сега
  • 91 Браво!

    2 2 Отговор
    На този юнак, че ни каза. Все едно, че ние не знаехме. Не си ли платиш ти е свирено. Колко ли заразени с Ковид не смеят да постъпят в болница, че ще им връчат еднопосочен билет за вечните ловни полета?
  • 92 За да могат

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    После да хвърлят яйца по болниците ли и да пазят маски
  • 93 Жулиен Гаков

    2 1 Отговор
    За какво ви е здравеопазване бе хора ?! Ще се возите на хвърчила и ще гледате от високо, а скоро ще се возите и на подводници на дълбоко, ЗА КАКВО ВИ Е ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ? ВОЗЕТЕ СЕ !
  • 94 Политик ли.

    1 0 Отговор
    Тия бяха от хората, които плюеха най много лекарите и отричаха, че има опасен вирус. Сега смениха плочата. Ни лук яли ни лук мирисали. Дано да се оправят и имат доблестта да си признаят грешките.
  • 95 Анти писач

    1 0 Отговор
    Е написал нещото, трябва му психиатър, след като на оперирания му трябва невролог у Видин...
  • 96 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Добре, че образованието е РАЙ ........... и селското стопанство, и промишлеността, и новопостроените пътища и магистрали, и стопанисването на горите, и бетонирането на черноморието ..... и във всичко сме си НАЙ ......балкански синдром.........12
  • 97 Груьо

    0 0 Отговор
    НЕ ЗНАМ КОЙ Е ТОЗИ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ И НЕ ЗНАМ С КАКВО ТОЧНО Е ДОПРИНЕСЪЛ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА. НО С ТОВА КОЕТО СЕ Е СБЛЪСКАЛ СЕ
    Е СБЛЪСКАЛ ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН ОТ БЛИЗО 20-ГОДИНИ НАСАМ. СПОРЕД МЕН ВСИЧКИ СА ВАЖНИ ,А НЕ САМО ТОЗИ.
  • 98 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    Кое е по-опасно и вредно - СОВИД-19 или БОЙКО-20 ? Замислете се добре ! Срещу едното има ваксина , а срещу другото ?????