Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 19:20 46 277 236

Проф. Радулов за ФАКТИ: Борисов изглежда много смешен, съветвам го да се прегледа

  • проф. николай радулов-
  • пламен узунов-
  • арест-
  • румен радев-
  • бойко борисов-
  • прокуратура-
  • нсо

''Очевидно, че нервите му не издържат на човека. Аз бих го посъветвал все пак да отиде да се прегледа, защото според мен здравето му е в опасност'', каза експертът по национална сигурност

Проф. Радулов за ФАКТИ: Борисов изглежда много смешен, съветвам го да се прегледа - 1
Снимка: ФАКТИ

''Виждаме, че и делото на Бобоков върви към същия неуспешен финал, но успешен за него. Аз си мисля за това, че прокуратурата ни дава един много лош пример как тези, които би трябвало да опазват закона, всъщност непрекъснато и последователно изпадат в страшно противоречие със собствените си задължения и го нарушават. Това, което отсъжда съдът е, че арестът и на Милушев, и на Пламен, е противозаконен''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ експертът и преподавател по национална сигурност в Нов български университет проф. Николай Радулов. Коментарът у е по повод това, че българският съд постанови, че арестът на президентския секретар Пламен Узунов, случил се през миналото лято, е незаконен.

''Всъщност, ние нямаме ли престъпление против националната сигурност, когато тежко въоръжени мъже нахлуват в президентството? Не трябваше ли целият екип от служители на НСО да бъде уволнен?'', запита проф. Радулов, а след това продължи така: ''Защото, ако идеята е да пазят президента от хора, които се движат по улицата и не са нормални и без да искат ще влязат във вратата, или от някоя бабичка, която се е объркала къде е влязла и си мисли, че е в ЦУМ, а влиза в президентството, то такава охрана не ни трябва'', категоричен е експертът по национална сигурност.

''Президентът е върховният главнокомандващ. Какво трябва да се напише? Че могат да влизат в неговата институция и да се гаврят с него ли?'', коментира проф. Николай Радулов въпроса за правомощията на НСО.

"идеята да задържиш президентски съветник е само инструмент за това да унижиш президента. И ние виждаме как това са едни непрекъснати опити. Първо, директивите, които даваше Борисов - беше да го направят смешен (б.р. президента). Но президентът по някакъв естествен мъжествен начин не изглежда смешен, каквито и глупости да се говорят по негов адрес. Докато Борисов изглежда много смешен'', добави той.

''Вие нали сте забелязали, че тези 10 години, когато ни управлява правителството на ГЕРБ, хората първо се задържат и след това се започва събирането на доказателства. Наказателно-процесуалният кодекс е обърнат с хастара навън. Такова нещо няма никъде по света'', коментира още експертът по национална сигурност.

Той обърна внимание и на състава в НСО:

''От една страна има много подготвени момчета, някои от тях са ми били студенти, момчета, които непрекъснато се опитват да се самоусъвършенстват. Там има системи за подготовка и обучение, даже в момента този, който отговоря за подготовката на състава, е докторант в нашия департамент, и те се опитват да прокарат една съвсем модерна и елегантна линия на това, че трябва да се готвят да са готови за всичко, лицето, което пазят, да успеят да го опазят, ако нещо се случи. Тренират, интересуват се от най-новите практики в световната дейност по охрана на особено важни персони. Но има и хора, които по същество ги интересува това, че имат статут, имат оръжие, карат бързи коли. Вие знаете, че отново и отново, и отново има катастрофа след катастрофа след неспазване на различни предимства, които имат другите участници в движението - без пуснати светлини, без причина да се бърза, и това всъщност безкрайно дискредитира тази служба. Тя има дефекти. Самият начин, по който действа и правомощията, които са ѝ дадени, са дефектни - толкова широк кръг от охраняеми. Тя всеки ден работи срещу себе си, тя се самокомпрометира'', заключи за НСО проф. Радулов.

''Аз си мисля, че те (б.р. гардовете от НСО) не контактуват пряко със задкулисието, а дават информация на своите началници, които са свързани със задкулисието. Тук е резонният въпрос да запитаме: кое е това задкулисие? Тъй като, колкото по-нагоре се отива, толкова са по-явни връзките на управляващите с една или друга трибуквена групировка'', допълни той по темата "НСО".

Проф. Радулов коментира и поредното нелепо изявление на премиера Борисов, който сега твърди, че управлява кризата.

"Проблемът е, че той управлява кризата, а трябва да се управлява противодействието на кризата. Схемата на управление вие я виждате. Сутринта се казва едно, след това се казва обратното. Казва се, че това обратно е най-доброто в света, а на другия ден се казва точно обратното, което вече за другия ден е най-доброто в света".

А след това експертът по национална сигурност продължи коментара си за министър-председателя ни Бойко Борисов:

"Очевидно, че нервите му не издържат на човека. Аз бих го посъветвал все пак да отиде да се прегледа, защото според мен здравето му е в опасност. При начина, по който живее и, както го гледам, се напряга, той не би трябвало да кара и автомобил, каквото прави непрекъснато, защото ще се удари някъде, ще получи някоя криза. Забележете, от откровените самохвалства, които започват с думите, че не обича да се хвали, ние стигнахме вече до открити заплахи. "Нещата са толкова добри, такъв страхотен рейтинг имаме в света, че ако не се получат резултатите от изборите, които трябва да се получат, нещата много ще се объркат". Кои са тези резултати от изборите е ясно, тъй като той го казва. Но всъщност резултатите, с които се хвали, това са резултати, които показват, че можем да теглим още и още заеми. Тоест, тези, които имат интерес ние да теглим заеми от тях, с удоволствие обясняват колко сме добри в тегленето на заеми. Но ние сме добри и в усвояването на заеми. През декември изхарчихме над 3 млрд., сега продължаваме да харчим безумно и вероятно до изборите ще успеем да изхарчим още 4-5 млрд., като при това продължаваме да взимаме заеми. Сега става дума за още един държавен заем от 200 млн. Най-вероятно страната ще посрещне промяната с празни джобове, както я посрещна през 1997 г.''

''Аз мисля, че първо основната цел беше президентът - да се покаже какви разбойници са неговите съветници, помощници и секретар, но тази цел не беше улучена. Има, разбира се, и един друг елемент - елемент на отмъстителност, тъй като Пламен Узунов в битието си на служебен вътрешен министър изрита един главен секретар, който главно беше пиян, докато беше главен секретар при г-жа Бъчварова. Той го "изрита" ненапразно, а просто защото го хвана, и то с доказателства, че кара шефа на една от областните дирекции да окаже въздействие върху изборния процес'', върна се проф. Радулов на темата с акцията срещу служителите на Президентството.

Проф. Николай Радулов изрази мнение, че при евентуална промяна в България би било възможно да се направи така, че Цветан Цветанов лично да връща пари, а не държавата ни, за множеството осъдителни присъди в съда в Страсбург срещу България, причина за които са действията на МВР, докато лидерът на "Републиканци за България" бе министър на вътрешните работи - в първото правителство на ГЕРБ.

''Главният секретар, противно на обществените нагласи и идеи за това какво прави главният професионалист в МВР, той всъщност стои като една пионка отпред и отклонява вниманието. Сега същият главен секретар - той не прави нищо, той е един смешен човек. Когато говори, говори такива неща, че дори и неопитните журналистки се смеят, и обикновено подтичва след главния прокурор'', разясни проф. Радулов, който има опит в структурите на МВР.

''Работата на министър-председателя е да управлява стратегически процесите. Не да казва колко чифта гумени ботуши трябват "тук". Или: ей на този да му дадеш еди-какво си. Или: ей на този да му оправите къщата.Или: аз сега ще ви отпусна за стадион. Те са 4 старци на 75 години, но той ще им прави стадион... Да могат да тичат и да се борят COVID чрез физически упражнения'', коментира още проф. Радулов.

''Този, който се съгласи да участва с Божков на изборите, може да има само една причина - очакването, че Божков ще даде пари. Иначе участието на Божков в изборите компрометира която и да е партия. Никой не му пречи на Божков всеки ден да държи речи по два часа във Фейсбук, както и прави, но не 2 часа, никой не му пречи и ако наистина има доказателства за това на кой и какво е дал, а аз се надявам, че има такива неща, защото той е един умен човек и не е празнословец, ще бъдем много изненадани преди изборите'', коментира той и темата "Божков", специално в частта за мандатоносителя ПП БНО, чрез която "Българско лято" на Васил Божков ще се яви на предстоящите парламентарни избори. Към момента на интервюто на Лили Маринкова с проф. Николай Радулов, все още не се знаеше коя ще е партията мандатоносител.

''Някой човечец, ако изтегли 2000 евро от сметката си, ДАНС веднага почва да се интересува защо, кога и как. Този човек (б.р. Васил Божков) е изтеглил 70 млн. (б.р. малко над 60 млн.), многократно го е правил и никой в ДАНС не е казал и дума'', коментира експертът по национална сигурност и детайла с разкритията на Васил Божков за раздаване на милионни рушвети на висши държавни служители, в частност на бившия министър на финансите Владислав Горанов и министър-председателя Бойко Борисов.

''Ако ГЕРБ по някакъв еквилибристичен начин успее да спечели изборите, това ще доведе до още по-голямо ожесточение. Предполагам, че ще има отново протести, те ще са по-мощни и най-накрая няма да се стигне до просто падане от власт'', каза проф. Николай Радулов към края на участието си.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 267 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    217 18 Отговор
    Кое му е смешното, бе? хихи :)

    Коментиран от #68, #206, #207

  • 2 ПУТИН

    59 276 Отговор
    ТИ ПА СИ МНОГО УБАВ?

    Коментиран от #186

  • 3 SDEЧЕВ

    119 483 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН ПРОФЕСОР ПО НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ ,КОЙТО Е ПОЛУЧАВАЛ ЗАПЛАТА ОТ ВАШИТЕ ПАРИ МИЛИ СЪГРАЖДАНИ

    Коментиран от #37, #46, #56, #225, #229

  • 4 Бай Ганьо/в превод от гръцки

    348 26 Отговор
    В някои случаи медицината е безсилна!

    Коментиран от #29, #216

  • 5 Защо вменявaш нещо дето

    75 259 Отговор
    може и да се случи ,МОЖЕ и да не се случи!!!елементарен милиционерски похват ЗА манипулация!!!
  • 6 Емил

    92 479 Отговор
    Поредното изкуфяло ченге! Фактът, че подобни руски подлоги плюят Б.Б., фактически, го издигат в очите на колебаещите се (като мен)!

    Коментиран от #165, #180, #194

  • 7 Сатъра на Хана

    274 34 Отговор
    НЕ СА СМЕШНИ тия "МЪЖЛЕТА " ами са ЗЛИ и ОПАСНИ за НАРОДА ..........От житейски опит знам че най-страшните БЪЛГАРОМРАЗЦИ са малките комплексирани
    джуджета като Дон Боцко Ал Рапоне Ел Чекмеджоне ..................
    и Славчо Малкия Рапон дето е кандидат да става Дон :)) ..........
    ........... Затова и градят кирпич бетон фасади с тия бръснати глави , обички , бради Ферарита и Джипки :))
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Жоро

    71 337 Отговор
    Тоя бивш комунист яко злобее ама е на пенция и заплата която ние му плащаме

    Коментиран от #179

  • 10 Не е смешен

    57 235 Отговор
    фигуранта,той просто е жалък
  • 11 Сатъра на Хана

    187 21 Отговор
    Това е като в Уестърна "Добрия , Лошия и Злия" .... Има Добри хора , Има Лоши Хора , а има и ЗЛИ Хора като Боци Рапона и Славчо Малкия Рапон
    ....... Защото при тях АЗ-ЪТ е над-всичко

    Коментиран от #57

  • 12 Фен

    49 239 Отговор
    Ра..Ду.. кой? А ти кой беше? Какво си направил? Кой ти плаща?

    Коментиран от #48, #184, #223

  • 13 узурпаторче

    61 243 Отговор
    Като чуя, че някой е експерт по нещо и ми настръхва козината. И аз съм експерт по креватна гимнастика , ама масово не ме признават. Те тоя комунист и той - експерт. Аман.

    Коментиран от #15

  • 14 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    229 31 Отговор
    НИ ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ АГЕТИРАМЕ ЧЕ Е ЗА ПРЕГЛЕД АМА КОЙ ДА ЧУЕ!!!

    Коментиран от #172

  • 15 Сатъра на Хана

    98 14 Отговор

    До коментар #13 от "узурпаторче":

    Те затова ГРОБ и Славчовата Партия Разправяте ,
    ........
    че Ако не са Рапона и Малкия Рапон , Земята ще спре да се върти и ще настане потоп ....... Демек те са Богове като Джолана , а не Експерти :))
  • 16 Васил

    195 18 Отговор
    Няма такъв лекар който да му помогне още не е напреднала медицината че да прави трансплантация на мозък.

    Коментиран от #61

  • 17 РАДИО ЕЛТО

    128 10 Отговор
    кметицата на КРАСНО СЕЛО СОФИЯ
    РОСИЦА СТАНИЛОВА е присвоила парите на ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ

    Коментиран от #219

  • 18 Behemoth

    172 20 Отговор
    ТИКВАТА не е у ред!
  • 19 РАДИО ЕЛТО

    209 25 Отговор
    БОЙКО е мутра престъпник патологичен лъжец двуличник крадец
  • 20 Сатъра на Хана

    113 14 Отговор
    Анкета - Кой е крал повече в България ? - Фашистите или Мутрите и Бейовете ?

    Коментиран от #166, #167

  • 21 Дън Бай

    123 13 Отговор
    Стимулантите! Катаджийте ако го проверят с жипката ще им счупи хапаратурата.

    Коментиран от #72

  • 22 МИЛЕНИУМ

    135 18 Отговор
    герб БОРИСОВ САЧЕВА лишиха пенсионерите от ВЕЛИКДЕНСКИ добавки срам позор

    Коментиран от #28, #30, #209

  • 23 СОФИЯ

    171 20 Отговор
    БОЙКО нарече някога БЪЛГАРСКИТЕ пенсионери лош ЧОВЕШКИ матерял

    Коментиран от #220

  • 24 Абе

    90 18 Отговор
    "интелигенте" , Борисов смешен и като теб яко грешен , но си живеете царски на гърба на държавата и народа български , които съсипахте и ограбихте , изцедихте ги като лимон ! Безнаказано и без да ви пука ! Позор !
  • 25 Хупман

    29 135 Отговор

    До коментар #8 от "Сатъра на Хана":

    Е, заради тая злоба червените деби-ли няма да се допрете до власт. А ти конкретно, нямаш нужда от съд. Сам си се осъдил Оглеждай се защото някоя вечер някой който не знае къде и кога се намира, ще ти отвори вратленцето от ухо до ухо. И за няколкото секунди през които сърцето ти ще помпа кръв и ще боядисва близката стена в червено, спомни си какви си ги искал за народния съд.

    Коментиран от #192

  • 26 Любопитен

    37 146 Отговор
    ДА , ДРУГАРЮ ПРОФЕСОР , РАДУЛОВ ......КАЖЕТЕ ВИЕ ОТ КОГА НЕ СТЕ ХОДИЛИ НА ПРЕГЛЕД ПРИ ЛЕКАР ?? ЛИЧИ СИ , ЧЕ НЕ СТЕ ХОДИЛИ ОТДАВНА !!!! ЩЕ Е ХУБАВО ДА ГО НАПРАВИТЕ ПО СПЕШНОСТ , ЗА ДА СПРЕТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ ?? ХУБАВО Е ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА ДРУГИТЕ ......НО ВИ СЪВЕТВАМ , ДА НАПРАВИТЕ ТОВА , ПЪРВО ЗА СЕБЕ СИ !!!😄😄😄😄😄😄
  • 27 СОФИЯ

    124 18 Отговор
    БОЙКО пращаше някога неприлични есемеси с есемеси на малолетната тогава наша теенисистка СЕСИЛ КАРАТЕНЧЕВА отправяше и неприлични и срамни предложения

    Коментиран от #34

  • 28 АМИ

    30 78 Отговор

    До коментар #22 от "МИЛЕНИУМ":

    ТО ,БОЙКО и ГЕРБ, дават великденски надбавки на пенсионерите от близо една година !!! 😄😄😄😄😄

    Коментиран от #226

  • 29 РАДИО ЕЛТО

    105 6 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Ганьо/в превод от гръцки":

    където пипне БОГ дори МЕДИЦИНАТА е безсилна
  • 30 ПУТИН

    14 66 Отговор

    До коментар #22 от "МИЛЕНИУМ":

    ВЯРНО НАПЪЛНО ГИ ЛИШИХА ОТ ВЕЛИКДЕНСКИ, АМА ИМ ДАДОХА ПО 10 КОЛЕДНИ НАДАВКИ! И ВМЕСТО ПО 40 ЛВ. НЕЩО СЕ ОБЪРКАХА И ДАДОХА ПО 50 ЛВ.
  • 31 ОСТАВКА

    29 77 Отговор
    НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ , ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕРЯ - МЕТЕЖНИК , ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !!!!
  • 32 ПЕНСИОНЕРКА

    23 84 Отговор
    ВЯРНО ЛИ, ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ БОЙКО ЩЯЛ ДА ДАВА ВЕЧЕ ОЩЕ ПО 100 ЛВ. ВСЕКИ МЕСЕЦ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ?

    Коментиран от #38, #41

  • 33 cpv

    32 99 Отговор
    Радулов,май на теб ти трябва психиатричен преглед!
  • 34 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    92 13 Отговор

    До коментар #27 от "СОФИЯ":

    ДОКАЗАН ПЕДОФИЛ!!МОМИЧЕТО СЕ БЕШЕ ВИДЯЛО В ЧУДО!!!
  • 35 2 години

    91 14 Отговор
    Преди две години казах, че е луд и ме викнаха в милицията да давам обяснения.
  • 36 ПЕНСИОНЕР

    39 133 Отговор
    БОЙКО ВДИГНА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ТРИ ПЪТИ , МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА - ТРИ ПЪТИ , ВДИГНА ВСИЧКИ ЗАПЛАТИ НА ЛЕКАРИ , УЧИТЕЛИ , ВОЕННИ , ПОЛИЦАИИ , АДМИНИСТРАЦИЯ ......ЗАТОВА ЩЕ ГО ПОДКРЕПИМ ЗА ИЗБОРИТЕ СЪС НАЩИЯ ГЛАС !!!!!

    Коментиран от #40, #150, #210

  • 37 Булаир

    6 23 Отговор

    До коментар #3 от "SDEЧЕВ":

    Боко не получава щото.

    Коментиран от #50

  • 38 Неее

    61 8 Отговор

    До коментар #32 от "ПЕНСИОНЕРКА":

    Няма да дава. Ама и ти си пенсионерка, колкото аз съм Брад Пит. Троле.
  • 39 ЕХАА

    30 93 Отговор
    Тоя РАДУЛОВ е направо , за психиатрията , вижте как ЛОШО ГЛЕДА!!!!
  • 40 смерш

    39 6 Отговор

    До коментар #36 от "ПЕНСИОНЕР":

    Ура за българския интелект!
  • 41 ПЕНСИОНЕР

    22 84 Отговор

    До коментар #32 от "ПЕНСИОНЕРКА":

    БОЙКО , ЩЕ ВДИГА ОЩЕ ПЕНСИЙТЕ И ДОХОДИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !

    Коментиран от #160, #228, #235

  • 42 7349

    31 82 Отговор
    Абе Радулов,аз работя в Италия,и те взимат заеми за да могат да ни плащат.След като някой ни докара дотук с тоя коронавирус,някой трябва да се погрижи за нас.Така че не само България взима заеми.Кажи ми коя страна от ЕС няма да вземе?
  • 43 ИМА ШАНС

    63 7 Отговор
    В тъжни времена има нужда от малко смях.ББ копира ТЖ който се правеше на шегаджия но си играеше добре ролята .Проблемът в правосъдието вече е че поговорката за милиони няма закони става все по актуална.Ако някой застане на пътя на милионите го смачкват и променят законите , за да се множат милионите.Затова имаме подпорна стена м,Смяна на държавни служители( сменят честните и принципните )Това е всъщност устройството на държавата България. Гнилите ябълки (Ченалова) стават водачи на протеста . Крадците морални стожери. Това ни е държавицата Трябва ни нови хан Крум княз Борис цар Симеон и Петър
  • 44 РАДИО ЕЛТО

    28 95 Отговор
    Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ и на есен против ЛЪЖЕЦА РАДЕВ!!!
  • 45 789

    37 38 Отговор
    Господине,аз работя в чужбина и не ми пука кой ви управлява.От сърце пожелавам на българите да си изберат който искат,и този който искат,да се погрижи за тяхното светло бъдеще.Да,ама надали.Знаем че който и да дойде на вкаст и грабне колкала,бързо забравя за своите избиратели.Времето ще покаже.

    Коментиран от #52

  • 46 пфу

    7 33 Отговор

    До коментар #3 от "SDEЧЕВ":

    Душа,много си прав,а гледай смешните мишоци какви минуси са ти запраскали.Блажени са вярващите нали?
  • 47 Кмета на Симитли

    41 12 Отговор
    Да си прегледа и АнУСА че напоследък много ми хлопа буталото когато му го вкарам
  • 48 3688

    21 14 Отговор

    До коментар #12 от "Фен":

    Добри въпроси задаваш.Айде сега мишоците дето ти праскат минуси ,да кажат по нещичко за тоя мръшляк.Да,ама не,нали мишоци.Нямате идея кой е тоя.
  • 49 Бай ганъо

    52 3 Отговор
    Простаците си харесват простаци , за съжаление са доста по тези географски ширини, затова гласувайте , важно е.
  • 50 МРАЗЯГЕЙБАРАСТИ

    37 9 Отговор

    До коментар #37 от "Булаир":

    Според гейбарастите Боко пасе трева!!
  • 51 кьорфишек

    30 58 Отговор
    Абе баце пак ще ви бие като маче у дирек,не го ли разбрахте?Некакви смешници насреща му.Не сте ли наясно че не ние,а други дирижират всичко в тоя свят.А вие си се дерете по форумите и си вервайте колко велики са Руменчо,Василчо,Славуца,майки дето все ги убиват,и все са живи и т.н.

    Коментиран от #132

  • 52 Абе

    37 14 Отговор

    До коментар #45 от "789":

    без значение е къде работиш , бе ! Аман от гастарбайтери , апелиращи със статуса си на такива ! Че и "всезнаещи" ! Досада !
  • 53 Успяващ Лекар

    29 8 Отговор
    При проби за корона вирус ти взимат ДНК и си правят о тях картотека , а при ваксиниранео , знаете японеца какво каза , че водата има памет , не е нужен чип.
  • 54 567

    25 4 Отговор
    Колко смешни и манипулируеми сте,ама като нямате капка мозък,не можете да го разберете.
  • 55 Академик

    21 49 Отговор
    Този бивш милиционер сигурно е професор по празнословие.
    Мястото на подобни дърти шестаци е в северна Корея.

    Коментиран от #58

  • 56 мили

    53 11 Отговор

    До коментар #3 от "SDEЧЕВ":

    ми СЪГРАЖДАНИНО, а с чий пари господарят ти кръстосва България да си прави предизборна агитация.Чий пари харчи да разхожда и губи времето на учени глави чиято надница е стотици лева? Е това простата ти глава не може да разбере.

    Коментиран от #69

  • 57 Д р Вирхов

    19 8 Отговор

    До коментар #11 от "Сатъра на Хана":

    Комплексари психопати,лесно губещи контрол над импулсите си.
  • 58 🐷 Боко ТИКВАТА

    23 14 Отговор

    До коментар #55 от "Академик":

    Трай бе ГЕРБав ПРОШЛЯК...хахаха🤣🤣🤣
    Трай, че ме излагаш пред ТУЛУПИТЕ...хахаха.🤣🤣🤣

    Коментиран от #64

  • 59 Ахааа

    28 30 Отговор
    Експертът по национална сигурност станал лекар, май той трябва да отиде при специалист, и то психо...

    Коментиран от #63

  • 60 Националист

    20 44 Отговор
    Поредния червен олигофрен
  • 61 любопитко

    16 3 Отговор

    До коментар #16 от "Васил":

    Мозъкът от кой вид маймуна да вземат докторите?
  • 62 питане

    19 35 Отговор
    Кой е този изваден от мухъла, да участва в предизборната?

    Коментиран от #65

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Лили

    21 8 Отговор

    До коментар #58 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Защо си качил снимката си, и без нея се вижда какъв си

    Коментиран от #67

  • 65 🐷 Боко ТИКВАТА

    30 13 Отговор

    До коментар #62 от "питане":

    Аз съм бре.ПРАЗНАТА ТИКВА от село Банки.🤣🤣🤣

    Коментиран от #90

  • 66 Откъде

    19 31 Отговор
    Откъде го извадихте този идиот?

    Коментиран от #70

  • 67 🐷 Боко ТИКВАТА

    26 12 Отговор

    До коментар #64 от "Лили":

    К'ъв съм?
    ТУЛУП СЪМ.
    К'ъв, да съм?!!!!!🤣🤣🤣
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 гого

    21 41 Отговор

    До коментар #56 от "мили":

    И аз се чудя тоя Радев взема 15 000 и нищо не прави има съветници колкото едно правителство ,а само го интересуват изборите и неговата кандидатура за президент.

    Коментиран от #76

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 СЪНИ

    15 34 Отговор
    Имам инсулт ама пак ще гласувам срещу комунистите

    Коментиран от #89

  • 72 д р Фройд

    28 12 Отговор

    До коментар #21 от "Дън Бай":

    Тоя пука диазепам със шепи и го преглъща с уиски.Затова подпухна като козунак,типичен алкохолен фациес!
  • 73 Още

    21 17 Отговор
    Още на снимката си личи, че човекът не е добре и му трябва незабавна лекарска помощ!
  • 74 sbs

    20 35 Отговор
    ЕКПЕРТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ---КЪМ К.Г.Б.-----ДЪРТ КВОМУНЯГА -ОТ КЪДЕ ТИ Е ИЗДАДЕНА ДИПЛОМАТА

    Коментиран от #88, #112, #116, #157

  • 75 Божилов

    12 3 Отговор
    спирам аз ,затварям жигулът и отивам да ям на мама еклерът ,и ма арестуваха .....ма бива ли тъй
  • 76 🐷 Боко ТИКВАТА

    24 17 Отговор

    До коментар #69 от "гого":

    А на мен 20 000 сами разходите за вертолета и слугите, ама нали трябва да се хваля.....Е, И ДА СЕ ИЗЛАГАМ,КАТО КЛОУН, ДЕ...хахаха🤣🤣🤣Ей, ТУЛУП, отделно взимам и 10 000 заплата, САМО ЗА ДА СТАВАМ ЗА СМЯХ, ДОРИ И НА ГАРГИТЕ...хахаха🤣🤣🤣
  • 77 ПСИХПСИХЯСАЛ

    14 33 Отговор
    АБЕ РАДУЛОВ , НАЛИ НЕ СИ МЕ ЗАБРАВИЛ ??? АЗ СЪМ ПАК НА ПОЧИВКА ВЪВ САНАТОРИУМА , ДЕТО БЯХМЕ С ТЕБЕ МИНАЛИЯ ПЪТ . ПОМНИШ ЛИ ОНЯ ОТ ПЕТА СТАЯ , ДЕТО СЕ ПРАВЕШЕ НА ПОЖАРНИКАР АААААА , А ТИ ГО ХВАЩАШЕ ЗА МАРКУЧА , ДА ГАСИШ ОГЪНЯ ААААА ХИТРЕЦООО . ПАК ТЕ ЧАКАМ ДА ДОЙДЕШ ДА СИ ПОЧИНЕШ И ДА ПОИГРАЕМ !!!!

    Коментиран от #93

  • 78 Добри Куртултрекерът

    4 1 Отговор
    Искам на мама супичкатааааааааа
  • 79 Лили

    14 26 Отговор
    Толуп си , ама си РУМЕН нали?
    Само той е толкова глупав
  • 80 Спасов

    15 2 Отговор
    Всички сте за психиатър!
  • 81 Кебаб Курмугометов

    7 13 Отговор
    аз мога двестья набирания ,бас ловлю ,чи Радев не можеть

    Коментиран от #96

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Божилов

    3 7 Отговор
    Искам да не плащам ,кат циганите ,га ходя из центъра на София в жегата
  • 84 sbs

    9 9 Отговор
    КРЕДОТО -НА КОМУ-НИКОМУ НЕНУЖНИТЕ -КОЙТО НЕ Е С МЕН Е ВРАГ --ИНАКО МИСЛЕЩИ -НЕ МОЖЕ ---ВРАГ --ГУЛАК -БЕЛЕНЕ ---
  • 85 кафе Караваната Енина

    1 3 Отговор
    ние не сме на Добри от веригата ,мухахаха
  • 86 ж.к.Еверест аптека Лайнярница

    4 14 Отговор
    ние сме със МараШки
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 🐷 Боко ТИКВАТА

    24 9 Отговор

    До коментар #74 от "sbs":

    Оооооо, ами я ме погледни мен, бе ТУЛУП.
    Милиционер - слуга на БКП и Буда от ДС.
    МУТРА от СИК.
    Слуга на бай Миле, Т.Живков, "царя" и Меркел.
    🤣🤣🤣
    Кажи и нещо за мен, де...хахаха.🤣🤣🤣

    Коментиран от #94, #163

  • 89 69 69

    12 24 Отговор

    До коментар #71 от "СЪНИ":

    Тролчета червени ще ви режа надниците. Бойко пак ще ни бие на изборите, нещо не вършите работа
  • 90 АМИ

    9 19 Отговор

    До коментар #65 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    ТИ ПЛАТЕН ,ТРОЛ ,КОМУНИСТИЧЕСКИ СИ ЗА ДОКТОР ТОЛЕВ.
  • 91 Божилов

    2 2 Отговор
    Мила мамо, как да намеря дума най-добра за тебе? Oт звездите ли аз да я взема или е в сърцето?


    ★★††Ти свойте сълзи от очите не бърши те казват всичко и дори и да мълчиш. Разбирам аз какво по-щастие голямо да съм до тебе мамо. Разбирам азкакво по-щастие голямо да съм до тебе мамо.
  • 92 Тапата

    17 21 Отговор
    Просто е забавно да наблюдаваш, как Борисов разлайва кучетата - вият като обезумели от глад вълци.

    Коментиран от #102

  • 93 🐷 Боко ТИКВАТА

    21 6 Отговор

    До коментар #77 от "ПСИХПСИХЯСАЛ":

    Не бе ХОХО, Това бе кмета на Симитли, а АЗ му държах маркуча.Нали съм си стар пожарникар...хахаха🤣🤣🤣

    Коментиран от #97

  • 94 ПСИХИАТЪР

    11 19 Отговор

    До коментар #88 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    ПРЕГЛЕЖДАМ СЪС ПРЕДИМСТВО ТРОЛОВЕТЕ , КОМУНДЕТА .....😄😄😄😄😄

    Коментиран от #98

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 🐷 Боко ТИКВАТА

    21 4 Отговор

    До коментар #81 от "Кебаб Курмугометов":

    Оооооо, ти да видиш Аз с моите 300 кила, и ОФИЦИАЛНИЯ МАНЕКЕН-ШКЕМБЕТО на БИЛЛА, който е 350 кила,колко коремни правим....хахахаха.🤣🤣🤣

    Коментиран от #103

  • 97 ЕХАА

    15 23 Отговор

    До коментар #93 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    ПЛАТЕНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТРОЛЧЕТА , СА ВЪВ УЖАС , БОЖКОВ ВИ СПИРА КРАНЧЕТО!!😄😄😄😄😄

    Коментиран от #101

  • 98 🐷 Боко ТИКВАТА

    23 6 Отговор

    До коментар #94 от "ПСИХИАТЪР":

    Прегледай първо мен.КОМУНДЕ СЪМ.
    От БКП съм.От ДС съм.
    С предимство съм.🤣🤣🤣
  • 99 Мильо Аликпрост

    4 12 Отговор
    Яла-яла хаби, Дубай, Дубай, един милион в целувки ми дай, 100 милиона в любов ми ги дай, сърцето, душата си, всичко ми дай. Яла-яла хаби, Дубай, Дубай, един милион в целувки ми дай, 100 милиона в любов ми ги дай, имам ли тебе, всичко имам знай
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 🐷 Боко ТИКВАТА

    19 4 Отговор

    До коментар #97 от "ЕХАА":

    И аз това им казвам, ама те САМО ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО ПИТАТ....ИМА ЛИ ОЩЕ?...ХАХАХА🤣🤣🤣

    Коментиран от #104, #106, #107

  • 102 Кебаб Курмугометов

    2 3 Отговор

    До коментар #92 от "Тапата":

    ааа,не са е включил Рамзан Кужугетов ....
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Мильо Аликпрост

    4 9 Отговор

    До коментар #101 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Да те сменя за друг, не, никога, да те има друга, не, никога, да те забравя тебе, не, никога, никога така не съм обичала. Арабски нощи с теб в Дубай, живот като рай в любовен сарай, искам твойто злато и палати, искам тебе, искам любовта ти.

    Коментиран от #113

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Мильо Аликпрост

    3 9 Отговор

    До коментар #101 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Искам да имам Дубай Да къпя жени със сироп и по пай Да имам и острови като Хавай Рускини и шведки да викат "давай" Искам да имам Дубай Да къпя жени със сироп и по пай Да имам и острови като Хавай Рускини и шведки да викат "давай"
  • 107 АМИ

    10 15 Отговор

    До коментар #101 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    НАПРАВИ СИ ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ И СИ ГО ПЪЛНИ , ЗАЩО ЗАВИЖДАШ ? ПЛАТЕН ТРОЛ КОМУНИСТИЧЕСКИ?😄😄😄😄😄

    Коментиран от #110

  • 108 sbs

    2 1 Отговор
    МО--ЕРАТОРЕ -----ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА --И ЩЕ ИМА Щ.Щ.Д.
  • 109 Божилов

    8 12 Отговор
    --мога мамо да са пропвам и ас на лоста ,като другара Радев..
    --нье ,щи си счупиш нокъдче!!!!!!!!
  • 110 🐷 Боко ТИКВАТА

    18 7 Отговор

    До коментар #107 от "АМИ":

    Чекмеджето ми е тъпкано с €€€€€ гепсон.🤣🤣🤣

    Коментиран от #117

  • 111 sbs

    4 2 Отговор
    УТОЧНЕНИЕ ---ТЪЙ КАТО МОЕ---РАТОРА МЕ РЕЖЕ -----СЪКРАТЕНИТЕ КОМЕНТАРИ СА ТЕЗИ КОИТО СА СЛУЖИЛИ --ИЛИ ИМАТ ПОЗНАТИ -РАДИСТИ
  • 112 Ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #74 от "sbs":

    Колега на Боко.
  • 113 🐷 Боко ТИКВАТА

    12 4 Отговор

    До коментар #104 от "Мильо Аликпрост":

    Добре де, ама нека ми мине мандата...хахаха🤣🤣🤣

    Коментиран от #126

  • 114 Може ли

    4 3 Отговор
    Тоз знае ли да кара колело?
  • 115 🐷 Боко ТИКВАТА

    12 6 Отговор

    До коментар #103 от "ПСИХИАТЪР":

    Сега си играя с играчката на кмета.
    Чакай,има ред...хахаха.🤣🤣🤣

    Коментиран от #118, #127, #130, #131, #138

  • 116 sbs

    6 2 Отговор

    До коментар #74 от "sbs":

    НЕ КОЛЕГА -А ЧОВЕК КОЙТО ГЛЕДА И ВИЖДА -ОЧИТЕ НЕ ЛЪЖАТ --УШИТЕ -ЧУЛИ -НЕДОЧУЛИ -ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ ---
  • 117 sbs

    8 6 Отговор

    До коментар #110 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    А ОТЗАД С-ЧОВЕЧЕТА ЛИ СИ НАТЪПКАН
  • 118 Мильо Аликпрост

    7 5 Отговор

    До коментар #115 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Искам да имам Дубай Ма целия от край докрай Шейхора, работи, не ме занимавай Като видя полицай не му викам дай Хапя куче дето лае, мразя някой да не знае С теб познаваме се май
  • 119 joro

    7 4 Отговор
    Кои от всички разбиращи всезнаиковци ще избереме да ни спаси и да заживеем щасливо?

    Коментиран от #124

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Го4о

    11 14 Отговор
    Бат Бойко с една джипка Ви "мамата ви разкара"!
  • 123 ШИфьора

    5 2 Отговор
    И с'ия ко' ши прайм?

    Коментиран от #125

  • 124 кафе Караваната Енина

    0 2 Отговор

    До коментар #119 от "joro":

    Гущеров !
  • 125 Салко

    0 1 Отговор

    До коментар #123 от "ШИфьора":

    дица ве ,дица ...
  • 126 АМИ

    10 15 Отговор

    До коментар #113 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    ИСКА ТИ СЕ ДА СИ БОЙКО , ПЛАТЕНО ТРОЛСКО КОМУНДЕ ....😄😄😄😄
  • 127 Мильо Аликпрост

    3 7 Отговор

    До коментар #115 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Недей да са праиш щот ща намерим, не заплашваме просто са целим. Beat-a по братски го делим, праим кот праим и от него печелим. Като паразит върху теб разливам са, заразяям та и после разбивам са. Като ме видят напрао се обръщат, научил съм ги от мене да повръщат.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Терминатор

    11 19 Отговор
    А ти как изглеждаш бе и...т мръсен.НЕ МОЖЕШ ДА. СТЪПИШ НА МАЛКИЯТ ПРЪСТ НА БИРИСОВ .
  • 130 Божилов

    9 2 Отговор

    До коментар #115 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    това ,на теслата дръжката ли е ,прасе ?
  • 131 ПСИХПСИХЯСАЛ

    9 14 Отговор

    До коментар #115 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    ТОЗИ ПЛАТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ТРОЛ МУ ТРЯБВА СПЕШНА ПОМОЩ ......ДОКТОР ТОЛЕВ ЩЕ ТЕ ИЗЛЕКУВА СЪС СИГУРНОСТ - СЪС ГАРАНЦИЯ !!!😄😄😄😄

    Коментиран от #133

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Мильо Аликпрост

    4 5 Отговор

    До коментар #131 от "ПСИХПСИХЯСАЛ":

    д-р Лев го е разболял ,д-р Рубльова ще го рови ...
  • 134 Бат Вальо

    15 17 Отговор
    На 04.04. всички смелчаци и мераклии ще усетят на теслата дръжката, как им влиза мъжката ... ДА ВИ Е ЧЕСТИТ БОРИСОВ IV ... айде, хайрлия да е ...

    Коментиран от #136

  • 135 кафе Караваната Енина

    1 2 Отговор
    имами фреш от Танбукту - 4 левът
  • 136 Божилов

    7 2 Отговор

    До коментар #134 от "Бат Вальо":

    Тези с дръжка вече в в теслата ко ши осетят ?
  • 137 ж.к.Еверест аптека Лайнярница

    8 6 Отговор
    ние сме за МараШки ,напрет ,пубеда !
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Салко

    1 3 Отговор
    един ишексики и тоз избори !
  • 140 Мильо Аликпрост

    0 1 Отговор

    До коментар #138 от "ПСИХПСИХЯСАЛ":

    много е чосвителна колежката прасе ......обиде са
  • 141 Baba бона

    6 17 Отговор
    Един дърт пръдльо се изходи в умирисания сайт
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Салко

    2 9 Отговор
    Аоооо,тос е голян рапон ....
  • 144 sbs

    5 1 Отговор
    Щ. астие ---Щ. астие Д .---ълголетие ------за ---МОДЕРАТОРА ОТ МЕН
  • 145 Бат Вальо

    11 17 Отговор
    Алоуууу, сайбиите на ФАКТИ, закривайте го вече тва сайтче, бе ... то работа не върши, напразно си хабите паричките ... НАРОДЪТ ПОУМНЯ и вече не ви се връзва на гнусните пропаганди !!!

    Коментиран от #147

  • 146 Бойко

    10 15 Отговор
    Радулов ще го ваксинирам с предимство през задния вход!
  • 147 sbs

    7 3 Отговор

    До коментар #145 от "Бат Вальо":

    ПОДКРЕПЯМ НАЦЯЛО ----ТУК ТРЯБВА ДА ПИШЕШ ТОВА КОЕТО НА ТЯХ ИМ ХАРЕСВА ------НЯКОЛКО ПЪТИШСЪМ ИМАЛ ЗАБРАНИ И СКОРО ОЧАКВАМ ОТНОВО ---ПРИЯТНА ВЕЧЕР
  • 148 СЕВДА

    15 10 Отговор
    Най накрая някой да го набие на простите гербераси с 200. Четете бе простите от гроб И мислете недей само да крадете и да псувате. ДОЙДЕ ИМ ВРЕМЕТО НА ПРОСТИТЕ И ГЛУПАВИТЕ ОТ ГРОБ.

    Коментиран от #159, #168

  • 149 Цветко Христо

    15 16 Отговор
    РАДУЛОВ, ТИ БИЛ ЛИ СИ ЧЛЕН НА БКП, БСП? МОЛЯ ТЕ НАЙ УЧТИВО, НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. ЗАБРАВЕТЕ ВИЕ КОМУНОСОЦИАЛИСТИТЕ ЗА ВАШИТЕ ЛЪЖИ ЗА СВЕТЛО БЪДАЩЕ. НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА. МОЛЯ ВИ, АКО ИМА НЕЩО ЧОВЕШКО ВЪВ ВАЗЕ, ДА ОСТАВИТЕ Б. БОРИСОВ ОЩЕ 20 Г НА ВЛАСТ ЗА ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ ЦВЕТУЩА ГРАДИНА, И ЩАСТЛИВИ БЪЛГАРИ. МОЛЯ НЕ СЕ ОБАЖДАЙ ПОВЕЧЕ. ЯСНО?

    Коментиран от #152, #158, #230

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 sbs

    9 18 Отговор
    ПРЕПОРЪКА КЪМ ФАКТИ--------ИЗИСКВАЙТЕ РЕГИСТРАЦИЯ САМО И ИЗКЛЮЧИТЕПНО САМО -ЗА КОМУНИСТИ ---- ---ЗА ДА СЕ РАДВАТЕ КОЛКО СТЕ ВЕЛИКИ

    Коментиран от #153

  • 152 ГРОЗДАН

    23 6 Отговор

    До коментар #149 от "Цветко Христо":

    ЧЕКМЕДЖАН КРАДЛИВИЯ е бил член на БКП 12 години. Доносник на ДС ПОД ИМЕТО БУДА. ТА ТОЙ НЕ Е ЛИ КОМУНИСТ БЕ

    Коментиран от #233

  • 153 ТЪП

    18 7 Отговор

    До коментар #151 от "sbs":

    ЧЕКМЕДЖАН КРАДЛИВИЯ Е НАЙ ГОЛЕМИАТ КОМУНИСТ
  • 154 Перо

    17 9 Отговор
    Много е прав проф.Радулов. Едно е да си професионален полицай,друго е да си пожарникар! Във всички демократични страни пожарникарите не са към МВР!
  • 155 пламен

    10 10 Отговор
    Прoфecoрe, "вeликитe личнocти гoвoрят зa идeи, нe дo тaм вeликитe личнocти гoвoрят зa нeщaтa oт живoтa, a oбикнoвeннитe хoрa гoвoрят зa други хoрa"! Нe му приличa нa eдин прoфecoр дa cлизa дo нивoтo, oт кoeтo oтпрaвянeтo нa личнocтни критики и oбиди, ce oтминaвa cъc cнизхoдитeлнocт!
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Простотия до шия

    10 3 Отговор

    До коментар #74 от "sbs":

    Престъпноста НЯМА цвят ! Само болен мозък може да има идеите ти!
  • 158 sbs

    9 8 Отговор

    До коментар #149 от "Цветко Христо":

    ОТ КЪДЕ ИДВАТ -КОМУНИСТИТЕ------КЛОШАРИ--КРАДЦИ--КЕЛЕПИРИ --както казва БАЙ ГАНЬО
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Тъпу тролче

    6 2 Отговор

    До коментар #41 от "ПЕНСИОНЕР":

    Жалко, че не може да ти вдигне и IQто!
  • 161 АМИ

    14 10 Отговор
    АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНГ (ЛЬОТЧИК) Е КОМУНИСТ ОТ 1986 г. ДО СЕГА НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ ПАРТИЙНАТА СИ КНИЖКА !!!!!

    Коментиран от #231

  • 162 Болярин

    11 12 Отговор
    На проф. Радулов явно му е скучно и си търси другарче в Карлуково, но е сбъркал "посоката" !!!
  • 163 БОЙКО

    7 11 Отговор

    До коментар #88 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    РУМЕНЕ , СЯ ТЕ ПОЗНАХ БЕ ......МАЙТАПЧИЯ ГОЛЯМ СИ СТАНАЛ БЕ ЕИИИИИ .....ТИ СЪС ТВОИТЕ СЪВЕТНИЦИ САМО ЩУРОТИИ МИСЛИТЕ БЕ ЕИИИИИ .....НЕ ТИ СТИГА ЗАПЛАТАТА МАЙ И ЗАРАБОТВАШ ДОПЪЛНИТЕЛНО ТУК БЕ ЕИИИИИИ......САМО КАЖИ И ЩЕ ТИ Я ВНИГНА СЪС НЯКОЛКО ХИЛЯДАРКИ , ЗА ДА НЕ СЕ МЪЧИШ ТУК БЕ ЕИИИИИ .......!!!!!!😄😄😄😄
  • 164 Право в десетката

    16 10 Отговор
    В изказванията на проф. Радулов винаги има голям процент истина, но този път каза всичко на 99% както е. Единствено избегна да назове поименно задкулисиети, вероятно поради предпазливост. Също така за пръв път не мога да оборя и една негова дума. Само се моля повече хора да четат и да мислят с главите си.

    Коментиран от #181, #188

  • 165 мем

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Емил":

    В очите на слепите.
  • 166 Шамара

    8 10 Отговор

    До коментар #20 от "Сатъра на Хана":

    ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРВЕЙ .....
  • 167 Шамара

    11 14 Отговор

    До коментар #20 от "Сатъра на Хана":

    Виж вашта партийна лидерка какво притежава СЕГА и си представи какво ще стане ако има власт?!
  • 168 Другия с коня

    15 14 Отговор

    До коментар #148 от "СЕВДА":

    Радулов е разузнавач от Държавна Сигурност от1981 вас до 1991 вас....Не само е Член на БКП,той е самата ДС.на БКП....И понеже няма Лустрация продължава да Действа като такъв...с Дезинформация....Споменава за подслушвяния от НСО,ни услужливо не уточни,че скандала е от 2005 та по времето на Пръванов като Президент,БСП и ДПС като Управляващи и Румен Петков като Министър на Вътрешните Работи....Така,де,който нензнае ще му се върже....
  • 169 Бай Курти

    9 17 Отговор
    И този склерозата го пере яко.
  • 170 Иван Янев

    10 16 Отговор
    Радулов се надява за министерски стол, при определени обстоятелства.
  • 171 крим

    10 19 Отговор
    РАДУЛОВ Е ПСИХОПАТ ИЗДУХАН.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Тяната

    17 7 Отговор
    Абсолютно точно и вярно,професора има акъл в главата си,нищо не трябва да се спестява,президента и той много ги кове те затова го мразят

    Коментиран от #176

  • 175 ДС , ДС

    7 15 Отговор
    Само като видиш какво е работил този и е ясно какъв човек е. В Германия такива не ги допускат до държавна и обществена работа.

    Коментиран от #224

  • 176 Всички имат много акъл

    3 8 Отговор

    До коментар #174 от "Тяната":

    Путин, Радев, Лукашенко. Сигурно и нашия ще ходи да кара ски. Нали иска смяна на държавната уредба.
  • 177 Мутрите ги съсдадоха

    7 14 Отговор

    До коментар #8 от "Сатъра на Хана":

    Такива червени професори. Та да окрадат цяла България.
  • 178 Мутрите ги създадоха

    4 14 Отговор
    Такива червени професори. Та да окрадат цяла България.
  • 179 Разследващ

    16 2 Отговор

    До коментар #9 от "Жоро":

    И кое от казаното не е ТОЧНО така. Той и мутреско е комунист, ама зомбитата не му забелязват. Май доста са за преглед, не е само рапона.
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Разследващ

    18 3 Отговор

    До коментар #164 от "Право в десетката":

    Нали виждате "повечето хора" тук, какви "мисли" им се въртят в празните кратуни - направо е отчайващо. 25 %простаци, които си харесват и си искат Простака.
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Служител

    4 9 Отговор

    До коментар #12 от "Фен":

    На ДС! Те такива стават професори?!
  • 185 уфффф

    4 12 Отговор
    Егати професора !
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Просветен илюминат

    8 1 Отговор
    Повече има за преглед,където го слушат и му се подчиняват,както и масово му обръщат внимание и само за него говорят.
  • 188 Просветен илюминат

    4 0 Отговор

    До коментар #164 от "Право в десетката":

    Стадото си иска подаря,какво има да се мисли толкова?
    Някой да е поел отговорност за живота си без да чака на институциите?
    Аз от 25г не се занимавам с държавни институции,освен да плащам данък на колата си други ангажименти да се разправям с тях нямам.
    Всичко е в мои ръце.
    От години все едни и същи правила и лица,действия и искате промяна,а вие да сте си едни и същи без промяна.
    Е,как да стане нещо различно?
  • 189 ПСР

    13 0 Отговор
    Смешен изобщо не ми изглежда-тежко жалък е.Ако се смея на изпълненията Му-е плач през сълзи.Че още не е прегледан...всички знаем,че здравеопазването ни има проблем.И не се самосезира своевременно по такъв очевадно тежък случай.
  • 190 1234

    4 1 Отговор
    Случките се случват от силно желание и амбиция и доза късмет. В България хората които искат нешо да се случи не си губят времето и енергията да се занимават с безнадеждни каузи. 30 г вече само емиграцията е спасението, доказано и не толкова трудно в сравнение с борбата тук....
  • 191 иВАН

    2 7 Отговор
    То много професор , много нещо. Най много професори на глава от населението имаме , поне нещо да са постигнали за хората , освен за себе си .
    Като се кланяш и възвеличаваш правилните хора се издигаш нависоко в Българското голямо нищо.
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Драйфус

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Емил":

    А в очите на умните???
  • 195 1215

    1 11 Отговор
    Специалистът по национална сигурност не каза нищо за откритите документи какво правят при съветника и само до него ли. И с какво един съветник е по защитен от един министър? И двамата замесени в една афера.
  • 196 Наблюдател

    10 1 Отговор
    Като изключим определението за смешен анализа му е много верен.
    Б.Борисов преди всички е много вреден за България, а с постоянните си изблици от лъжи е тотално падение, просто е жалък! Този индивид всъщност трябва да бъде озъптен и освидетелствън, неговото е патология!
  • 197 Възмутена

    3 11 Отговор
    Важни са думите на радулов.той не вижда какво са направили съветниците на румен радев,а набляга за незаконния арест.не вижда,че радев раздели народа,унищожи връзката между институциите,настрои хората едни срещу други.последното изследване му дава 42 процента одобрение срещу толкова неодобрение.радулов говори за следващата стъпка на президента.няма да признаят изборите и ще правят майдан този нещастник е готов на гражданска война за да има втори мандат.срам.
  • 198 Rldk

    9 0 Отговор
    Той, че е смешен, смешен е, но не може да искаш от един човек повече от това което има. Дъжанието му е инфантилно. Много е лошо да не можеш да прецениш каде си ти, къде са другите, но това е работа на докторите. В крайна сметка не е луд който яде баницата, а който му я дава. Това означава, че повечето от хората и ние сме луди.

    Коментиран от #199

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 аз съм Веска

    2 2 Отговор
    МОЖЕ БИ ЩЕ ВИ ПРОЗВУЧИ АБСУРДНО ,НО СЪВСЕМ СКОРО ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ПРЕОБРАЗЕНО . ХОРАТА ОТ НСО ЩЕ ОТИДАТ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛИ ВЪВ ВСИЧКИТЕ НИ ВЪНШНИ ПОСОЛСТВА . ПОСОЛСТВА ЩЕ БЪДАТ ПРЕОБРАЗЕНИ В ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА С ЕДИНСТВЕНА И ПРИОРИТЕТНА ЗАДАЧА :ДА НАМИРАТ ПАЗАРИ ЗА БГ СТОКИ .А ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ БЪДЕ ... КАКВОТО СИ ИЗБЕРЕ ... СЛЕД МОНАРХА .
  • 201 Jon

    0 4 Отговор
    аман от простфесори с лопата да ги ринат и чеп за зле не стават!!!
  • 202 Jon

    1 4 Отговор
    аман от простфесори с лопата да ги ринат и чеп за зеле не стават!!!
  • 203 Мнение

    9 0 Отговор
    Това най много ми хареса "При eвeнтуaлнa прoмянa в Бългaрия би билo възмoжнo дa ce нaпрaви тaкa, чe Цвeтaн Цвeтaнoв личнo дa връщa пaри, a нe държaвaтa ни, зa мнoжecтвoтo ocъдитeлни приcъди в cъдa в Cтрacбург cрeщу Бългaрия, причинa зa кoитo ca дeйcтвиятa нa МВР" И не само Цветанов и не само МВР но и всички държавни чиновници да носят финансова отговорност за делата си. Само това ако се направи всяка година ще се спестяват милиарди разхищения от държавния бюджет.

    Коментиран от #208

  • 204 Баро

    7 3 Отговор
    Не знам дали изкуфял от ченге полицай милиционер експерт или преподавател Обаче всичко казано е абсолютно вярно даже има и още за казване
  • 205 Четец

    5 2 Отговор
    Хората пак питат: къде бяхте досега, господа ЕКСПЕРТИ! Вече не е ли късно за отдавна "улегнали" ежедневия? Кой ще вземе на сериозно "съветите Ви за преглед" и подобни, след като е известно доколко смехотворно изглеждат те на фона на къде-къде по-хумористично отхвърлени от критикувания мнения и предложения, относно национални или европейски взаимоотношения дори!?
  • 206 Българин

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Абе смейте се че на 5ти април няма да ви е толкова смешно вече на комунягите и ДС ченгетата ... :)
  • 207 Чили рики

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    А и кажете кое е наред на този Тип.... П.... П
  • 208 Чили рики

    2 0 Отговор

    До коментар #203 от "Мнение":

    Че накоибеше приятел има поговорки четете гги бе Какви са ти приятел лите.. ТАКЪВ СИ И ТИ И ДР ИДР
  • 209 МOLI

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "МИЛЕНИУМ":

    ВЕЛИКДЕН МИНА ЛИ??А,ТАКИВА КАТО ТОЗИ ,ДЕТО СЛАГАТ ДИАГНОЗИ И ПРАВЯТ ПРЕПОРЪКИ,КОЙ И КЪДЕ ДА СЕ ПРЕГЛЕЖДА,ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ.ТОВА Е ГРЕШКАТА.БЕСПОЩАДНА ЛУСТРАЦИЯ. СЕГА БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ И ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ ДАВА АКЪЛ ТАЗИ ПАСМИНА,ХРАНТУТНИЦИ И ЧОВЕКОЯДЦИ НА ДС.
  • 210 Читател

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "ПЕНСИОНЕР":

    Ей! Тоз човек сигурно има херния от толкова много дигания. Даа. Трябва медицински преглед - задължително.
  • 211 ВЕДНАГА

    6 3 Отговор
    ДОКТОР ГЪЛЪБОВАААА , ПРАЩАЙ ВСИЧКИ ЛИНЕЙКИ ПО МЕГДАНИТЕ ДА ТЪРСЯТ МУТРАТА
  • 212 ЧИБА ГЕРБ

    7 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Учен бие тревога: По-смъртоносна болест от COVID-19 удря човечеството , ТОВА Е ГЕРБ !
  • 213 1111

    2 5 Отговор
    Все едни и същи се изказват навсякъде от години.Знам какво ще кажат.Не ги слушам не ги чета .Че пък са и много дългословни.
  • 214 Emigrant

    5 3 Отговор
    Заради тоя комуняга и подобните му избягахме над 2 милиона Българи. Защо само ние нямахме лустрация да се отървем от старата сган и наследниците им,които не са спирали да ни управляват и крадат. И президенти и вицета и всички са се клели на БКП . Вижте другите социалистически лустрираха крадците и дръпнаха страшно напред.

    Коментиран от #232

  • 215 ВеселинаЕ и

    7 0 Отговор
    Защо ДАНС не се е заинтересувал от тегленията на Черепа /70 млн / ? пита проф Радулов ! ! ! Ами защото е техен човек . Защо ДС и народната милиция не възпряха фараоните ограбили спестяванията на народа - пак по същата причина .
  • 216 Едуард Петров-Едо

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Ганьо/в превод от гръцки":

    Медицината е винаги безсилна, когато Господ каже: ,,ХАЙДЕ, ДНИТЕ ТИ СВЪРШИХА!"!
  • 217 Гецата

    6 2 Отговор
    Късно е за преглед. Човекът е тотално превъртял.
  • 218 Истината

    8 2 Отговор
    Браво професоре!! Това е истината колкото и да бягат от нея. Ще се задавят от собствената си слюнка от яд. За тях който каже истината и ченге, комунист или от ДС. А всичко това е Б.Б.. Ченге /е пожарникарско/ комунист
  • 219 ай разкажи

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ами кажи за гербаджийските кметове, какви милиони са крали, като си толкова информиран за кметските кражби. Тази кметица е крала по приказките на най- крадливите управляващи в историята на България , а такива набеждавания от корумпетата се сипят всеки ден- крадеца вика, дръжте крадеца. Иванчева мислела да взема някакви пари, ама взе ли ги , подхвърлиха ли и ги не стана ясно.
    Разрови се малко за един дългогодишен кмет на Бургас напремер и ще разбереш що значи голямо крадене и корупция. За руската учителница пък да не говорим, до шията е затънала.
  • 220 Бай Манчо

    6 1 Отговор

    До коментар #23 от "СОФИЯ":

    Ами то за това НИ СЕ МАЗНИ,като ни дава по 50 лв./уж за Ковида/ ,а то заради ИЗБОРИТЕ,да ама надали ще се излъжем вече.
  • 221 Иван

    1 5 Отговор
    А "тоя" дали нямога се е преглеждал ?
  • 222 Марица

    4 2 Отговор
    Не харесвам Борисов,но този измислен експерт,Радулов,да разкаже нещо от времето когато работеше за Арабаджиеви...
  • 223 Гневна Катерица

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Фен":

    Ало, Радулов!! Що не питаш Президента за какъв чеп са тези "" гвардейци" ,които би трябвало да го пазят от " незаконно нахлуващи"??!
  • 224 Аха!

    2 0 Отговор

    До коментар #175 от "ДС , ДС":

    В. В. Путин - "В Русия Бойко Борисов може да стане най-много портиер".
    Това е оценката за Главния Шафиор от "приятеля" му в Кремъл. И трябва да си призная, че е е съвсем обективна
  • 225 Посетител

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "SDEЧЕВ":

    Какви комунисти те гонят, бе? Проф. Радулов бе глав-сек на МВР по времето на Костов! Аман от идиоти!
  • 226 Ха - ха

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "АМИ":

    Не са великденски, предизборни са вместо кюфтета, кебапчета и бира.
  • 227 Електра

    1 4 Отговор
    Тоя ДС доносник, е доносничел дори за жена си. Като такъв неизлизащ от медиите, той дърт пор се подвизава не е ясно, но му викат анализатор, защото така някой БСПдираст го е набедил...
  • 228 Ужассс!

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "ПЕНСИОНЕР":

    Да, ще ги вдига ама чак преди следващите избори, ако спечели сега. А до тогава постна пица за ,,лошия мат'рял" и пълно чекмедже за него.
  • 229 Оообачик

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "SDEЧЕВ":

    Ненапразно ги е получавал парите, а? К'о шИ кажИш? Разтръти ви :)
  • 230 Ужассс!

    2 1 Отговор

    До коментар #149 от "Цветко Христо":

    Би ли ги задал тези въпроси и на Бочката в същия порядък? За членството де.

    Коментиран от #234

  • 231 Гьотферен

    2 0 Отговор

    До коментар #161 от "АМИ":

    Армията и полицията са деполитизирани от 1990г. И ако е така както го казваш, отдавна да е изпитание от там, цкакто са изпитали кумир ти Бочката от Пожарната по същата причина. Атой беше в армията до 2017г. Изводът е , че си много тъп, за да разчиташ че измишльотина ти се копират сред мислещите във форума.
  • 232 рори

    2 0 Отговор

    До коментар #214 от "Emigrant":

    А я виж колко партийни секретари, ЗКПЧ-ета и РабФак-овци са в ГЕРБ? Напълно те подкрепям за лустрацията на всички нива и навсякъде!
  • 233 Цветко Христов

    2 0 Отговор

    До коментар #152 от "ГРОЗДАН":

    Грозданчо, от 1944 до 1989г в България 85% от БЪлгарите са били членове на БКП, БСП. АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП БСП. ЗА СВЕДЕНИЕ Б. БОРИСОВ Е БИЛ ЧЛЕН, НО НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СИ ПРИЗНАЕШ ГРЕШКАТА И ДА БЪДЕШ БОЙКО БОРИСОВ. ЯСНО?
  • 234 Цветко Христов

    2 1 Отговор

    До коментар #230 от "Ужассс!":

    Категорично ДА! НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ, НООООО ВИНАГИ МОЖЕШ ДА СИ ПТИ ЗНАЕШ ГРЕШКАТА, ЧЕ СИ БИЛ ЧЛЕН НА ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ КАТО БКП. ЗАКОН ОТ 2000 Г НА 05 05 СЪЩАТА ГОДИНА ОБНАРОДВАН В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК. ЧЕТИ, ЧЕТИ ЧЕТИ АКО МОЖЕШ. ЯСНО? МОЛЯ НЕ МИ ЗАДАВАЙТЕ ТУПИ ВЪПРОСИ.
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 ПРОгестерон

    1 0 Отговор
    Прегледал се е сам и е установил , че е НАЙ-ЕЛИТНИЯ ни екземпляр , че няма по-добър от него , че трябва да ни ощастливява с интелект , финес и такт ! Дори огледалото се напуква от завист , щом тиквомен се погледне !