Last news in Fakti

6 Април, 2021 16:36 11 640 79

Орхан Исмаилов за ФАКТИ: Борисов протегна ръка към всички в името на България

  • орхан исмаилов-
  • движение ден-
  • народна партия свобода и достойнство-
  • избори-
  • герб-
  • бойко борисов

"Премиерът беше много балансиран, разумен и в същото време той поиска мир", заяви лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство" по повод на следизборното обръщение на премиера Борисов

Орхан Исмаилов за ФАКТИ: Борисов протегна ръка към всички в името на България - 1
Орхан Исмаилов, кадър: ФАКТИ

Орхан Исмаилов, Народна партия свобода и достойнство: "2017 година приеха промени в Изборния кодекс и направиха така, че страните, които са извън Европейския съюз, в това число Турция, а сега вече и Великобритания, да имат ограничения в секциите до 35. Това го направиха умишлено т.нар. псевдопатриоти, които сега, може би най-хубавата новина е, че вече ги няма в Парламента. Българският народ просто ги изолира, отстрани, тъй като се видя как могат да управляват и по какъв начин правят политика с езика на омразата, ксенофобията и т.н. За пореден път българският народ показа, че е толерантен и такива лица нямат право да заемат такива публични длъжности". Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство", която е част от движение ДЕН, Орхан Исмаилов.

Припомняме, че движение на ДЕН подкрепи ПП ГЕРБ на провелите се преди два дни парламентарни избори.

"До един-два дни ще направим нашия анализ, ще говорим точно и конкретно с цифри. Но наистина нашето движение помогна на ГЕРБ с между 50 и 60 хиляди гласа. Ние се включихме в последния момент, ние направихме това сдружение преди 2 месеца и мисля, че това е много добър резултат. Ние не сме очаквали повече и в крайна сметка ние по този начин си видяхме хората, структурите и направихме един стрес тест - как работим и по какъв начин да продължим напред", коментира Исмаилов представянето на движение ДЕН на изборите.

"Аз не мога да коментирам ГЕРБ по какъв начин ще се развива и дали ще живее. Искам да кажа, че ние ще продължим и ще си гоним нашите цели. Независимо кой управлява ние искаме наши представители да има в изпълнителната, в законодателната, в съдебната и в местната власт. Ние работим за тази си цел и ще я постигнем", сигурен е лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство".

Той изрази позиция, че от 2009 г. насам ДПС постоянно намалява електоралната си тежест. Орхан Исмаилов отчете, че гласовете за ДПС от Турция са с около 30% по-малко спрямо предходни избори. "Хората явно не виждат алтернативата и политиката, която се води от Движението (б.р. визира ДПС). Какво се е променило? Пак агентите на Държавна сигурност са в листите на Движението", добави политикът.

Той коментира и обединението на ДЕН с ГЕРБ: "По този начин ГЕРБ показа, че няма зависимост към Движението за права и свободи. Те знаят, че единствено ние сме им конкуренти (б.р. на ДПС) в т.нар. смесени райони, единствено ние можем да дадем алтернатива на тези хора. Аз мисля, че е така и имаме уверението на министър-председателя, че е така".

Орхан Исмаилов даде своя коментар и за евентуална голяма коалиция между ГЕРБ, БСП и ДПС:

"Според мен няма как да стане. Ако съм на мястото на Движението ще си запиша в устава, че никога няма да управлявам с БСП. Знаете за целувката на Орлов мост. Това е ценностен сблъсък, който мисля, че няма как да се случи. Аз съм чувал самия премиер няколко пъти да казва, че той никога няма да управлява с БСП. Както и БСП казват, че няма да управляват с ГЕРБ".

"Аз съм доволен, че се получи такъв парламент. Това означава по-широка представителност", отбеляза лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство".

"Кажете ми коя партия в момента си няма телевизия? Доскоро имахме и магнат с медии. Явно медиите оказват влияние върху обществото и по този начин контролират. Аз не казвам, че са виновни само ГЕРБ. Мисля, че всички политически партии, които участват, са виновни", анализира Исмаилов.

Той даде своята оценка и за видеообръщението на премиера Бойко Борисов в изборната нощ:

"Картинката беше хубава, снежна приказка. Беше една спокойна зимна нощ, в която за мен премиерът беше много балансиран, разумен и в същото време той поиска мир. Той на никого не е обявил война. Беше мъдро от негова страна, защото оценява какви са реалностите и каза: Дайте да се хванем и да свършим тази работа, за която са ни пратили хората. Той оцени, че в Парламента има повече партии. В този смисъл каза, че вече му е омръзнало сам да поема отговорностите. Защото и това не е малко - за всичко да е виновен Бойко или с всичко той да трябва да се справи. Искаше да каже: Елате, ако можем да направим нещо добро, да си дадем шанс до декември месец. Да седнем, за да излъчим едно стабилно правителство, от което България има нужда. Той протегна ръка към всички в името на България. Аз това разбрах".

"Заради кризата, която в момента още не сме изкарали, аз мисля, че би било хубаво да има правителство. Първата стъпка, която трябва да се направи, е да се конструира 45-ото Народно събрание. Всички депутати да си седнат по местата, да си видят машинките дали работят, да си излъчат един председател, да има консенсус. След което да се излъчат и заместниците, да приемат и правилника за работа на Народното събрание и през това време да се водят преговори за връчване на мандат и за излъчване на правителство. Мисля, че това не е толкова сложно, мисля, че по-добре да се обичаме, отколкото да се мразим", заяви още Орхан Исмаилов.

"За мен най-важното е да има дясно-центристко управление. Мисля, че има възможност. Но ако в крайна сметка политическите играчи на сцената, които се конструираха, не могат да се разберат, нека да има нови избори. Но това до какво ще доведе? Пак едни 50 милиона за това", допълни лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство" към края на разговора.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zeus

    166 13 Отговор
    Хаха, в името на това да краде още и да не ходи при Бай Ставри ;)
  • 2 Хахаха..

    138 6 Отговор
    Първата и всевечна патерица дпс..

    Коментиран от #11, #14, #76

  • 3 123

    149 7 Отговор
    Г-Н ОРХАН НЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ ТОЙ МНОГО ДОРЕ ГО КАЗА. СТАВА ВЪПРОС ЗА ЕДНИ 50-60 МИЛИАРДА
  • 4 Грабливата

    84 5 Отговор
    ръка !
  • 5 гадно

    126 8 Отговор
    Смешник изчезвай нанякъде с мутри не се преговаря.
  • 6 КОТарАК

    121 10 Отговор
    тия толкова ли са тъпи...?или нас за прости ни имат? чакам разследване на чекмедже и записи , те за мир говорят

    Коментиран от #74

  • 7 Мангаляците

    68 6 Отговор
    искат с боко
  • 8 боко образ

    82 4 Отговор
    едната ръка проси,другата пълни чекмеджета,краката газят човешки съдби,а главата си въобразила,че е умна!
  • 9 Илюминат

    67 4 Отговор
    Този не знае ли, че не е културно да се изказва докато главата му е в задните части на този за който говори !!! Много невъзпитано от негова страна!
  • 10 БАЙ Х@Й‼

    64 4 Отговор
    😀😀😀😀😀😀 ПРОТЕГНА РЪКА, АМА ЗА МИЛОСТ 😀😀😀😀😀😀
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тиква

    64 7 Отговор
    Дпс трябва да изчезне. В България си имаме талибанска партия..
  • 13 БАЙ Х@Й‼

    44 2 Отговор
    Буци вече е и с променен ФЕЙС бук ‼

    Коментиран от #59

  • 14 хаахахаха

    44 9 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха..":

    "Орхан Исмаилов, Народна партия свобода и достойнство"

    БаNтус как е четенето а? На ниво "Тиква" някъде?
    Винету успя ли да я прочетеш или и ти като одрищяният ви вожд?
  • 15 ТИТИ

    53 5 Отговор
    ОРАХАН ЗА КАКВО ГОВОРИШ ЧОВЕЧЕ ПОКОЛЕНИЯТА СЕ СМЕНИХА МЛАДИТЕ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ТЪРПЯТ БОРИСОВ
  • 16 гост

    61 5 Отговор
    Мир?Щял да изпрати 40-на момчета!Къде бе МУТРО хлъзгава?Този път дупце те лъже!Служебно правителство - Ревизия -Съд-Конфискация -Затвор за толупа и приближените му /включвам и Цацаров и последния каскет "за действия и бездействие"/.
  • 17 Ааааа

    43 2 Отговор
    Подмазвач
  • 18 😁😁😁😁

    36 2 Отговор
    Орханчо сега само чакай жипката да мине покрай теб и скачай вътре като онази от партията на Славчо😁
  • 19 Ден , та пладне

    36 1 Отговор
    Тоз и тоя последна дупка на кавала ама пръв лизач сред блюдолизците ало филанкишията, да знаеш че не само вие подкрепихте Герб, и ВМРО т.е. псевдо-патриотите също ги крепят цял мандат ама са извън парламента. Защото тия майки дето ги раждат хранят и възпитават, пък те да обиждат и да им викат луди майки....сега хак да им е!
  • 20 ГОРСКИ

    37 1 Отговор
    Ха герб спечели циганите, сега искат и турците ама направо си е смешно до къде може да падне човек!!!!!
  • 21 Орхан,

    21 1 Отговор
    Или Охран ен,...их че много Ибрикчиййй...
  • 22 меди нинова

    28 2 Отговор
    сега ще ни возят вода от 9 кладенци в името на мира и България! добре ,но след като си излежите кражбите и съсипията на България!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 hmhmhm

    34 2 Отговор
    Орхане , по-добре публично изяж един екскремент - по=малко срам ще береш. отколкото да защитаваш Мутрака!
  • 25 ЧИЧО ДЖИМ

    24 2 Отговор
    Оня ден един професор нарече управляващите НИЩОЖЕСТВА, а пък един академик, учен и УМЕН българин, го каза в прав текст.... правителството на ШАЙКАТА и "ЧИЧО ДЖИМ" НЕ МОЖЕ ДА СЕ СВАЛИ СЪС ЗАКОННИ СРЕДСТВА!!!!
    Демек ще си требват каманье и дръвье!!!!!
    Кой е българският Чичо ДЖИМ? От отговора зависи бъдещето ви.....
    Четете във фрогнюз....
  • 26 Свърши се.....

    22 2 Отговор
    Баци се ОТТЕЧЕ У КАНАЛА....

    Коментиран от #62

  • 27 Гост

    19 1 Отговор
    Много им се ще на двете мафиотски партии да се цунат, едва се сдържат...
  • 28 ТРД

    22 3 Отговор
    Този не разбира ли - ще се потърси отговорност на главатаря и хунтата за реални престъпления? Времето за разтягане на локуми свърши.

    Коментиран от #30

  • 29 boreto2

    13 1 Отговор
    Да купиш нива на 8. 09. 1944
    Ръката го е боляла преди изборите
    Повече партии - по добре за етноса Ви
    Ха, ха, ха, ха, ха, ха,
  • 30 xaxaaxaxa

    12 1 Отговор

    До коментар #28 от "ТРД":

    Ганьо, за 30 години на някой да са потърсили отговорност?
    Ха да видим дали и на Тиквата ще му я "потърсите"...

    ХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА
    Само на приказки/"в кръчмата" сте "силни". Резултатът - "Записки по българските въстания".
  • 31 Дон

    22 1 Отговор
    Така,както е тръгнало Баце ще го провъзгласят за втори почетен председател на ДПС и производни.
  • 32 Хайде холан

    26 1 Отговор
    Протегнал бил ръка на всички?? Щото видя дебелия! А когато всички протягаха ръце към него???.... А за теб орхане най важното е да се докопаш до копанята! Толкова сте прозрачни всичкиии.....
  • 33 отвраен

    16 2 Отговор
    Орхан е най-българското име , което иска да ли-же боко !!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Лудогорец 9

    16 1 Отговор
    тиквата се моли на всички,но го изкарва така че протяга ръка ....никаква ръка за тиквата !!!Когато хората искаха да си подаде оставката той какво прави стиска със зъби и нокти кокала ,защото го е страх когато остане без власт има много които му имат зъб ...
  • 36 xaxaxaxa

    13 2 Отговор

    До коментар #34 от "орхан":

    Много ясно. Тези са със "силните на деня"...
    Това им е манталитета.
  • 37 Иван

    23 1 Отговор
    Каква ръка е протегнал бе? Виж че си прави сметки да е на власт докато Радев е Президент! Защото знае че при служебно правителство ще му изкарат всички кирливи ризи! Хитрец..мисли си че всички ядът доматите с колците!
  • 38 Българин

    10 12 Отговор
    Орхан не е случаен човек! Не се изказвайте неподготвени! Първият турчин зам. министър на отбраната! Всичките ни военни скърцат с зъби, но признават че е отличен!

    Коментиран от #69

  • 39 Холандия

    20 2 Отговор
    След 12 години минимална заплата 250 евро. А се купуват самолети, неработещи електроцентрали. Кой ще ви търпи всички повече! Първо ще има война, а после мир.
  • 40 Не щем

    20 1 Отговор
    Мафията да ни спасява!Нагледахме се на мечешките и услуги.
  • 41 Геп

    17 1 Отговор
    Са партия на доган
  • 42 ПСР

    18 1 Отговор
    Това по-добре да не бях го чел."Мир",но първо съм пратил чакалите..../щото не е чел,че хиените са далеч по-организирани и кръвожадни/.Ще цитирам по памет от днес-"Обръщението за експерти и мир на Борисов.Все едно,на 9-ти май,Хитлер е още жив и предлага на победителите същото.Защото по-опитен от него,няма".
  • 43 Перник

    15 1 Отговор
    Орхане, ти моеш ли налапа дудука? Къде се вреш?
  • 44 ежко

    20 1 Отговор
    Исмаилов, Борисов протегна ръка,ама мръсна! Ти смяташ този жест за голяма работа,но други виждат страх и лъжа!Който я поеме -лошо му се пише!Твоята партия колко взе на изборите?Гласоподавателите си казаха думата -от тук нататък,постановките от селската вечеринка -на друго място ако обичаш!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Ауууууу

    12 2 Отговор
    Колко си сладък - .........
    Наглец долен !!!!!!
    И в чие име крадат ???????
  • 48 Знайко

    22 3 Отговор
    Орхан Исмаилов това държавата да вдига данъците и да взима последните стотинки на най-бедните българи. Да взима 5 млрд. лева заем. И да раздава пари, по 50 лева месечно на всички пенсионери, и да вдига с15% заплатите на чиновници, милиционери, министри, депутати ... Да раздава под формата на обществени поръчки купика пари на фирми на олигарси, приближени до властимащите. За скъпи и лошо свършени ремонти. Не е нито дясно управление, нито лява управление. Това е КЖРУМПИРАНО МОШЕНИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ. Мястото на Борисов, министрите "му" и депутатите "му" от ГЕРБ и "ПАТРИОТИ" е в затвора. И трябва да се конфискува цялото имущество на министри и депутати участвали в управлението на ГЕРБ през изминалите 4-ри години. Конфискация на имуществото им над 200 000 лева(т.е. да им се остави само един малък апартамент/къща където да се приберат като излязат от затвора). Аз съм съгласен да се дадат по 50 лева месечно, но само на най-бедните пенсионери с месечна пенсия до 500 лева. Но съм много гневен да се дават 50 лева "помощ" на пенсионери с максималната пения от 1400 лева. Та тези "богати" пенсионери и без тези 50 лева взимат повече на месец от мен работещия като роб. И то преди да съм си платил данъците и осигуровките. Не стига, че работя за по-малко пари от търтеите "богати" пенсионери. Но и пращам данъци, и тези данъци се харчат за да получават по-големи пенсии "богатите" пенсионери. Докато аз и семейството ми мизеруваме.
  • 49 ЛИЗАЧ

    15 1 Отговор
    си ти, Орхане, голям лизач! Направил си малка турска партийка, за да се предложиш на Мутрата и чрез гробарите да се вмъкнеш в Парламента. Малко ти беше да си зам.министър, сега искаш да ядеш депутатските кюфтета и чекмеджетата да пълниш, че за имотите на МНО-то от Шкембето ти било зор да се вредиш, а?
  • 50 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    20 1 Отговор
    И СТАНАХТЕ РОЗОВИ ПУДЕЛИ С ДИКМЕТО КАКТО ПЪРВАНОВ,ЯНЕ ЯНЕВ,БАРЕКА ,БИЛЛА,РЕЛСАТА
  • 51 Орхан Биков

    13 1 Отговор
    Обърна палачинката като Биков- светло бъдеще те чака в ГЕРБ. Аман от платени калинки.Само преди 3 месеца друга песен пееше!
  • 52 Недочуващ

    10 1 Отговор
    В името на кого????? Кога толупа го е интересувала страната България той протяга ръка само за едно
  • 53 Северозапад

    11 1 Отговор
    Днес Тулупа подава ръка, а до вчера показваше среден пръст. Не става така, гевезе, йок!
  • 54 Бивш канадец

    11 1 Отговор
    Заканата да ни изпрати 30-40 мутри също ли беше "балансирана"?
  • 55 Тиква

    10 1 Отговор
    Я бягай бе. Крадец да ти протегна ръка? Не се показвай повече. Ставаш за резил като Тиквун.
  • 56 набюдател

    8 1 Отговор
    сега е момента да се оттегли с някъкво остатъчно достоинство
  • 57 Anon

    3 1 Отговор
    Защитник на тяхните кметове...spасение чрез БМБ i Barbara . Sergey csharkov hadzjiev
  • 58 Оня

    8 1 Отговор
    Утайки..
  • 59 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "БАЙ Х@Й‼":

    Как се писал Главоча. @ циганския цар. Ком. Хиихии
  • 60 Орхан Исмаилов толкова ли си тъп??

    12 2 Отговор
    Бойко Поискал Мир с протегна та ръка??? 12годкакво прави с този народ Орхане?? Краде го, мачка го, размазваго Опсихясва го, налага ше стрес, страх, наглост, викомерие, простащини, некадърност и какво ли не!!! Бойко иска след всичко това Мир, Орхане, ти счупи Тъпомера, носи и нагъл!!

    Коментиран от #61, #63

  • 61 Стрелата

    6 1 Отговор

    До коментар #60 от "Орхан Исмаилов толкова ли си тъп??":

    Ка щте тъп чиляка нали искара зам. Министър по отбраната свикнал е на лапканицата еййй не си знайте интереса маааму Стара.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Кво триете

    4 0 Отговор
    Бе модератори - немое ли да плюем по депесето ?
  • 65 ха ха

    6 1 Отговор
    да се хванем и да свършим работат за която са ни пратили...бил казал боко !! ами защо не го направи 11 години когато управляваше както той реши ??? избирателя вида какви ги е свършил и след червения карток не е работа на боко пак да кара влака
  • 66 безпартиен

    7 1 Отговор
    След като си бил във война с всички,когато губиш търсиш примирие!Този филм с "експертите" сме го гледали,като за последно беше при т.нар."цар"!Оправиха ни за по-малко от обещаното-800 дни!!!Този номер с такова правителство просто размива отговорностите!Остава единствено политическата, която всъщност си е никаква отговорност!Краденето ,което вече е като национален спорт направо няма ловене!Дано доживеем денят когато следващите избрани ще направят пълна ревизия на управлението на предишните!Ако променят нещо може с това да се заемат и прокурори!Но не вярвам да стане поне у нас!Тук са само "спасители" на отечеството!
  • 67 Смърфиета

    6 1 Отговор
    А братовчед му Пеликан Исмаилов (имаше и такъв) конкретизира ли нещо?
  • 68 радио Анадола

    6 1 Отговор
    Ей Орханчо, куче на каишка знаеш ли какво е ? Ако не знаеш , питай Волен, Каракачанов, Валерката и Магарешки ! И майка си ще продадете за тоя оглозган кокал.
  • 69 Смърфиета

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Българин":

    Хубаво момче, ама...
  • 70 емо73канар

    6 1 Отговор
    Ако Борисов, наистина е протегнал ръка към всички Българи, време е тази алчна ръка да бъде отрязана.
    п.п. Г-н Борисов, ЦСЗ ви очаква с топла супа и мек хляб. Препоръчвам ви северното крило, при бай Ставри, строг но справедлив човек.
  • 71 vin

    0 1 Отговор
    Този луд лие да говори за ББ в този сайт. Но нека това интервю го прочетем след 1-2 години ако управляват "протестърите" начело с някой сламен премиер тогава с 70% вероятност ще го търсят като се наиграят и загробят държават... но сега си е чисто кощунство...
  • 72 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    1 1 Отговор
    С 200 ВИ ПОДЧИНИ КЮЛЧЕТО ,ВЕЧЕ СТЕ НЕГОВИ ПУДЕЛИ
  • 73 Гнида

    3 1 Отговор
    Орхане , да те люби кой те хване . Такива лизачи като тебе са срам да човешката раса .
  • 74 ФАКТ

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    ..А БЕ ТЕБ МНОГО ТЕ ГРИЖА ЗА ТЕЗИ ЧЕКМЕДЖЕТА БЕ ПИЧ..ТИ ДА НЕ СИ НЯКОЙ КОМУНИСТ ОТ ВЛАСТТА..И ТЕ Е ЯД ЧЕ НЕ СИ ИМАЛ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГИ ОТКРАДНЕШ ТЕЗИ ПАРИ..И ДРУГОТО КОЕТО КАК МИСЛИШ ЩЕ ДОКАЖЕШ ЕДНА СНИМКА ДАЛИ Е ДОСТОВЕРНА ИЛИ НЕ...,,ЕЙ ТОВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ..НАС НЕ НИ Е ИНТЕРЕСУВА НИЕ ДА СМЕ ДОБРЕ..А ИСКАМЕ ДРУГИЯ ДА Е ЗЛЕ..:)ЕЙ ЗА ТВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ....ЩОТО МАНТАЛИТЕТА НИ Е СБЪРКАН...И ЗАЩО ПЛЮЕТЕ БОРИСОВ....СЛЕД БОРИСОВ ЩЕ ДОЙДЕ ДРУГ..И АКО ЩЕ ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ ДА ВИ НАПРАВИ....СЛЕД ВРЕМЕ И НЕГО ЩЕ ПЛЮЕТЕ..ЗАЩОТО НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ....НА НАС ВСИЧКИ НИ ПРЕЧАТ И СМЕ СИ ВЕЧНО НЕДОВОЛНИ...ДУМАТА КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ОПИШЕМ С ДВЕ ДУМИ КАТО НАРОД...ЗАВИСТЛИВИ И ЗЛОБНИ....
  • 75 123

    1 4 Отговор
    Точен анализ на Орхан Исмаилов,преди време и Каган Кубрат е казал същотото и го има написано на народното събрание,има държаввни цели,интереси и политика и за това са избрани тези хора.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 иваило

    1 0 Отговор
    Я да го питам този с оРХАН МУРАТ ЛИ Е какво е .та този в името на народа какво направи последните 11 год?//?//??Социална политика нула,заплати пенсии нула,инфлацията изяжда и малкото което дава уж дава/уникални ремонти на магистрали за по един сезон после пълен леш.никога няма виновни ама никога ...ИКОНОМИКА ХАХАХАХ ЛЕШ НИТО ЕДИН ГОЛЯМ ИНВЕНСТИТОР НЕ Е БИЛ В СТРАНАТА .здравеопазване леш-,образувание леш..хммм. В ИМЕТО НА НАРОДА Е КРАЛ КАТО ЗА СВЕТОВНО С НЕГОВИТЕ ХОРА И ДПС .АБЕ КЪДЕ Е ШИШИ ?????къде е бившия министър на икономиката които уж проспал 700 милиона ехооо кражба колкото може .
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Киркор

    0 0 Отговор
    Орхане,ти сигурен ли си в това което твърдиш?