22 Април, 2021 16:32 9 503 94

Боян Атанасов: Отстъпването от мажоритарния вот е най-уродливата форма на лъжа (ВИДЕО)

  • боян атанасов-
  • мажоритарен вот-
  • мажоритарни избори

Мога само да имам хипотези. Едната е, че някой ги държи на каишка, коментира той

Боян Атанасов: Отстъпването от мажоритарния вот е най-уродливата форма на лъжа (ВИДЕО) - 1

Аз нямам обяснение за това, което се случва. Меко казано съм бесен, аз го приемам като отстъпление от позиция, от заявени намерения, като подвеждане на избиратели, просто най-уродливата форма на лъжа, в която една партия може да изпадне. Това заяви в студиото на ФАКТИ Боян Атанасов, член на "Има такъв народ" и вносител на подписите за референдума, организиран от "Шоуто на Слави" по повод отказа на партията от въвеждането на мажоритарна система.

"Тук от първия ден, непонятно за мен, непонятно за много хора, които са подкрепили партията точно в тази посока - промяна на статуквото чрез мажоритарни избори, въвеждане на нови личности с биографии и т.н., всичко говорено от години, изведнъж хора, които не знам по какви причини, правят някакви салтоморталета, въртят се като пумпали, и не правят никакви изявления.

Мога само да имам хипотези. Едната е, че някой ги държи на каишка и това е било само залъгалка за влизане в парламента. И в един момент, т.к. мажоритарната система изобщо не е удобна на партийните централи и бягат от нея като дявол от тамян, защото това им отнема правото да подреждат листите, а дава право на гражданите - те сами да избират. Това явно е уплашило много хора.

Всяка партия може да бъде засегната и първият ефект от въвеждане на мажоритарната система ще бъде именно върху партиите, стига да са с истински електорат, а не някакви кухи структури. Ако една партия се изчисти от всичко случайно попаднало в нея, може такива хора да има и в ИТН. Убедих се, че има хора в партията, които изобщо не са наясно какво значи мажоритарен избор", каза Атанасов.

"От парламентарната трибуна от ИТН чуваме само някакви заплахи, закани, реваншизъм. Нали дойдоха с нови намерения - да променят стила, да променят посоката. Трябва да се търси съгласие и допирни точки. Това е и от основните характеристики на мажоритарната система. Тя намира стабилни мнозинства и търси максимално съгласие между партиите, особено когато става въпрос за мажоритарни избори в два тура, където вторият тур се явява лепилото между общи интереси и сплотява максимално хората", коментира той.

"Много ми се иска да вярвам, че ИТН ще предложи кабинет, който ще намери подкрепа и този кабинет ще направи това, заради което му беше гласувано доверие и за което партията беше пратена в парламента - да направи промяна", допълни той.

Целия разговор с Боян Атанасов гледайте във видеото:


Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ" - още от първия ден на новоизбрания парламент отказа да се бори за основното си обещание - мажоритарни избори в два тура.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 61 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 голяма работа

    132 56 Отговор
    този работи за шайката гроб

    Коментиран от #8, #38, #40

  • 2 Алфа пръднята

    124 50 Отговор
    Гербераст гнусен!

    Коментиран от #11, #84

  • 3 Олеле

    100 38 Отговор
    Абе къв е тоя бе братче???
  • 4 Миризлив пор

    62 17 Отговор
    Да бе мажоритарен избор? Кой е луд да си даде привилегиите да реди листи и изнудва депутатите, а иначе ще трябва да се съобразяват със личности а не с мижитурки.
  • 5 А БЕ

    52 59 Отговор
    има и свестни хора, като този, но по голямата част са наистина на строг нашийник контролиран от мафията!

    Коментиран от #62

  • 6 чичо

    53 43 Отговор
    Каката с пискливото гласче каза че Слави ще въведе мажоритарни избори, ама друг път!
  • 7 Иван

    97 34 Отговор
    Герб имаха четири години да го направят и искат сега някаква измислена мажоритарна система! ИТН ще го направят, но ще е по-интелигентна и неподкупна! Да хванат примера от Гърция или друга държава където системата работи без проблеми!

    Коментиран от #14, #41

  • 8 по голяма

    19 36 Отговор

    До коментар #1 от "голяма работа":

    простотия не можа ли да измислиш!

    Коментиран от #63

  • 9 Пешо

    48 47 Отговор
    Слави изработи всички, а той самия е на каишка хванат от Доган...

    Коментиран от #51

  • 10 Адолф

    16 23 Отговор
    И за тези тролчета, всичко вече свърши!
  • 11 Пепо

    57 39 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа пръднята":

    Ти не четеш ли статията, човекът е ЧЛЕН на " Има такива идиоти ", вносител е на подписката за референдум, демек носил е папките, ако ме разбираш. какъв ГЕРБ, какви 5 лева?
  • 12 Българка

    60 38 Отговор
    ИТН правилно прецениха, че мажоритарният вот в момента обслужва Борисов и ГЕРБ. В тях са ограбените пари, всички институции са превзети от съучастници на шайката или техни каланки. Те лесно ще си напазаруват избиратели за мажоритарни избори.

    Коментиран от #19, #21

  • 13 Последния Софиянец

    48 25 Отговор
    Като разчистим кметовете и МВР тогава.

    Коментиран от #49

  • 14 Само да добавя,

    54 33 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    СЛАВИ ТРИФОНОВ БЕШЕ ЧОВЕКА, КОЙТО СЪБИРАШЕ ПОДПИСИ ЗА 1ЛВ.СУБСИДИЯ И МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ, ИЗЛЪГА НАРОДА, ТОВА Е ИСТИНАТА ! И Е ВЯРНО, ЧЕ СА ПОМ ИЯРИ НА КАИШКА!
  • 15 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    20 12 Отговор
    БООЖЕ КАКВИ НИЩОЖЕСТВА...ПРИЛАЩИ НА ПУДЕЛИ
  • 16 ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ СЛАВИ ТРИФОНОВ :

    26 32 Отговор
    СЛАВИ, НАРОДА ТИ ГЛАСУВА КОЛОСАЛНО ДОВЕРИЕ!!! НО ТИ СЛАВИ, С ТАЗИ ПОДКРЕПА ,КОЯТО СИ ЗАЯВИЛ КЪМ ГОВЕДАРОКРАВАРСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ, КОИТО УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ!!!...МНОООГО СИ СЕ ОБЪРКАЛ, СЛАВИ!!! МНОООГО СИ ЗАБЛУДЕН!!! АКО, ПРОДЪЛЖИШ ПО ТОЗИ НАЧИН, СЛАВИ, ЩЕ ОТИДЕШ, ТАМ КЪДЕТО СА НФСБ И АТАКА!!! НЕ ПРЕДАВАЙ ВОЛЯТА НА НАРОДА, СЛАВИ!!! АЗ СЪЩО ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ!!! НЕ НИ ПРЕДАВАЙ!...БЪДИ ДОБЛЕСТЕН БЪЛГАРИН БРАНЕЩ БЪЛГАРИЯ ОТ ГРАБИТЕЛИТЕ!!! ВЕДНЪЖ ТЕ ЧУХ ДА ОБЯСНЯВАШ В ШОУТО ТИ, КАК СИ СЕ ВЪЗХИЩАВАЛ НА ЯПОНЦИТЕ ЗА ТЯХНАТА ПРЕДАНОСТ, ДОБЛЕСТ И ЧЕСТ КЪМ РОДИНАТА И НАРОДА ИМ.....И СИ КАЗАХ, ЧЕ ЧОВЕК, КОЙТО ЧУВСТВА И ТОЙ ТОВА, ТРЯБВА ДА Е ЧИТАВ БЪЛГАРИН!!! НЕ НИ ПРЕДАВАЙ СЛАВИ И НЕ СЛУГУВАЙ НА ГОВЕДАРИТЕ, КОИТО САМО ОГРАБВАТ КОЛОСАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ЗЛАТО И КАПИТАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!

    Коментиран от #22

  • 17 смерш

    15 12 Отговор
    От векове има едно ясно и точно определение за партия-"Клуб по интереси"!
    Обикновено тези интереси противоречат на интересите на други подобни "клубове"и омагьосания кръг се завърта!
    С голяма доза вероятност това ще се случи и с итн!
    Особено ако "мълчанието"бъде заменено с прекалено говорене и то от "интелектуалеца"Трифонов,бивш, а може би и сегашен,приятел на другия "интелектуалец"-пишман генерала!
  • 18 Дългия цигулар

    25 22 Отговор
    И петя човек проста глава излъгаха хиляди хора и тръгнаха назад.При нови избори няма да гласуват за тях.
  • 19 гост

    34 20 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    ИТН нищо не са преценили, просто са некомпетентни . Явно се е явил някой ,който с думи прости им е обяснил каква идиотия са сътворили и сега дават на задна .Свършиха, хората няма да ги чакат да се назландисват .
  • 20 rolangaros

    14 15 Отговор
    Първия купен !
  • 21 Султан

    22 11 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Преди изборите ревеше тука как ще се манипулира вота и вой до небесата, изборите минаха и всички признаха резултатите, но ти се хвана сега с други опорки понеже се чудиш с какво да се занимаваш по цял ден и ти четем глупостите.
  • 22 Приятелю

    28 23 Отговор

    До коментар #16 от "ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ СЛАВИ ТРИФОНОВ :":

    За пореден път ни излъгаха ,и аз вярвах в Слави ,но вече НЕ,това ми беше последният път,който ходя да гласувам!
  • 23 и тъй нататък

    29 14 Отговор
    ама как ни са вързаха за мажоритарния вот, България е пълна със будалии
  • 24 Тоя кой е

    19 20 Отговор
    Като си бесен обеси се, ама като си и тъп нищо не те оправя. И какви мажоритарни избори ще се проведат при тая гепирастка администрация, бе шмульо. Айде бегай при позьора за кинтите.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 птосто питам

    31 18 Отговор
    изминаха 18 дена от 4 април. Тоз чалгар кога смята да оздраве? Вече разбрахме че излъга за мажоритарния вот. Разбрахме че няма да сформира и правителство. В България наистина имало такъв народ че да гласува за такива циркаджии

    Коментиран от #29, #44

  • 28 БАЦЕТО

    17 11 Отговор
    абе тапети про сти нали гласувахте ЗА на референдума близо 3 милиона, а сега ще ядете ХХЯ хахаха пак ви прекараха за вас нищо ние новите ще крадем парички ахаахахахааааа не ща стници
  • 29 Хаджи Прошко

    23 12 Отговор

    До коментар #27 от "птосто питам":

    Чух се с него днес, тамън оздравя и е пипнал в момента подагра, не може да ходи, има болничен до Юни, освен това и болни сливии и не може да говори, артрит и не може да пише..аз поемма нещата
  • 30 Стт

    15 16 Отговор
    Ами то е ясно като бял ден.Както беше и с новата конституция на барни:)10 години нищо не правиха и като видяха, че губят властта и започнаха - искахте нова конституция- ета ния я написахме.Искахте мажоритарни - ето ние ги предлагаме.Ти и аз да съм на мястото на Слави, точно в момента ще откажа за да им натрия носа и да им покажа, че вече са никои:)
  • 31 Истината

    21 15 Отговор
    Правителство на АнтиГЕРБ партиите и вкарване на Мутрата и Шайката му в затвора.
    Преди това конфискация на откраднатото.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 манипулатор

    15 18 Отговор
    Ти дето даваш това интервю, или си много прост, или си платен провокатор. При сегашната окупирана от мафията на ГЕПИ власт, един мажоритарен вот ще бъде манипулиран и няма да отговаря на българската политическа действителност. Ще последват недоволства и протести.Нестабилност.

    Коментиран от #64

  • 35 Варненец

    11 8 Отговор
    Г-н Атанасов никога не е бил и няма да е наясно, че мажоритарните избори са най-несправедливата изборна система. Когато загуби гласа си на близките следващи мажоритарни=миноритарни избори, пак няма да му стане ясно.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ХА ХА ХА

    20 12 Отговор
    Най-добре клоуна Славун да си прибира маймунката и да ходи да я показва по селските панаири .
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 mi6osp

    12 14 Отговор
    Трифонов бе готвене за следващата патерица на Борисов. За да получи повече гласове, направи щедри предизборни обещания и така вместо патерица стана основен играч. А няма качества да е такъв. Затова ще тупа топката, докато положението в парламента се промени.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Фаро

    9 7 Отговор
    Мисирките постоянно променят новините засякох ги че лъжат,като преиначават действията на новите партии.Слави спешно овладейте мисирките със закон защото не са журналисти а работят за мафията
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Отговарям ти...

    22 13 Отговор

    До коментар #27 от "птосто питам":

    Колкото и дена да са минали от изборите...минали са..и точка, Славчо е здрав бе, не е бил болен от ковид, излезли са му циреи на кратуната, Тошко и Фильо всеки ден му мажат пачата с катран омесен с грес и дървени стружки...е за това не се показва, а за мажоритарният вот какво???, то беше ясно че ще излъже, абе той е социолог, той вижда по концертите му какъв народ го слуша..и си е казал...аха..аха..ИМА ТАКЪВ НАРОД..имаааа...а ся да въ ева в будалите...шъ видите ко шъ въ прая...и се е изпърдял. Утре ще обяви правителство..или в понеделник..може и да не обяви, обаче ако обяви..премиер ще е Баце, а Румбата ще бъде назначен за треньор на клуба по делтапланеризъм в Павликени.😂😂😂, ти да не си помислиш че се шегувам???
  • 45 Точно и ясно

    21 14 Отговор
    Мажоритарни избори :Залъгалка за влизане в парламента. ИТН ни излъгаха.

    Коментиран от #46

  • 46 точно

    11 11 Отговор

    До коментар #45 от "Точно и ясно":

    ти си трол на гроб , въобще не ти пука за мажоритарния вот !

    Коментиран от #52

  • 47 Николай

    14 5 Отговор
    Новата парламентарна шефка Ива Митева, която бе избрана за председател на Народното събрание с мнозинство от над 160 гласа, е била парламентарен сътрудник на ДПС.
    Въпреки че тази част от биографията ѝ не излезе на бял свят, тя всъщност е била сътрудник към кабинета на Христо Бисеров, по времето, когато той беше зам.-председател на Народното събрание. Това, разбира се, е техническа длъжност, която не е обвързана с партийна принадлежност, но подхранва слуховете за връзка между партията на Слави Трифонов и тази на Ахмед Доган.
    По неофициална информацията Ива Митева е сътрудничела на Движението за права и свободи още в 39-ото Народно събрание - от 2001 до 2005 г.

    Коментиран от #80

  • 48 Счупи тъпомера

    16 7 Отговор
    Ако дългия отстъпи от точките си на референдума, ще трябва да закрива и партия и телевизия, никой няма да ги погледне.
  • 49 Николай

    8 3 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Демек да сложим свои хора, за да можем по лесно да манипулираме избора.
  • 50 Marinov

    16 9 Отговор
    ПОДЛЕЦИ и ХАМЕЛЕОНИ Излезна Слави и СИЕ , ИЗМАМИХА 2,5 Българи!!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 А ти си

    5 1 Отговор

    До коментар #46 от "точно":

    един глупак какъвто е нужен на политиците със строг нашийник!
  • 53 ГЕРБ=БСП=ДПС

    9 6 Отговор
    Нямаш го нужното между ушите господин Боян Атанасов. За да разбереш, че още е много рано да се твърди това, което твърдиш. Ти не разбираш, ме има нужда от време за приемане и спазване на процедурите за прецизиране на един такъв закон. Има нужда от парламентарна подкрепа. И с двете от ИТН не разполагат в момента. Защото не може са се вярва на обещания за подкрепа от Бойко Борисов. Рано е да се каже, дали ИТН са се отказали или не са се отказари от МАЖОРИТАРЕН избор. За да го направят на тях им трябват 121 депутати. Също и за да направят правителство. А те имат само 53, което е дори по-малко от половината. В това 45-то Народно събрание, ИТН не може нищо да направи без депутатите на ГЕРБ или БСП. Толкова ли си т*п та не разбираш, че на гласовете на ГЕРБ = Бойко Борисов. Не може да се разчита. Много са примерите от изминалите 11 години, когато Бойко Борисов = ГЕРБ само след час си е обръщол мнениото на обратно. Не разбираш ли, че без гласовете на ГЕРБ=Бойко Боринов такъв закон не може да се прокара. А тези гласове, първо си имат цена, която се нарича КОРУПЦИЯ. Цена която ИТН не желае да плаща. Второ не може да се разчита на ГЕРБ много пъти в последния момент Борисов се е отмята и провил кръгом. Така преди време подведе "Рефорваторския блок". Трето всеки, който досега се е докосвал до Бойко Борисов е изчезвал. Примери много НДСВ, "Реформаторския блок", "Патриотите", "Воля" ...
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ужас

    8 8 Отговор
    При мажоритарен вот герб взема 60%. При 1 лев субсидия освен герб друга партия няма да има. Няма да има бизнесмен, който да посмее да финансира друга партия. Защото на другия ден ще му пратят Гешев и Цацаров.
  • 56 Стефан

    8 3 Отговор
    А кой беше ти бе, сега ти е дадена трибуна, измисляй си преживявания щото утре пак си на село.
  • 57 абг

    8 7 Отговор
    Ако първо не се измете мафията от управлението, какъв е смисълът от мажоритарен вот,питам аз уважаеми г-н Боян и г-н редактор. Ако мафията е на власт тя, ще манипулира и мажоритарния вот. Герберастите са първа политическа сила, трябва първо нови и честни, неманипулирани избори и чак тогава да се преминава към мажоритарен вот.
  • 58 Антигерб

    10 7 Отговор
    Що ми се струва че герберопитеците си пазаруват хора - този повтаря на 100% въжделенията на герб.

    - за мажоритарен вот трябва да се направят 240 едномандатни региона а това ще отнеме много време - мечтата на герберите.
    - "Много ми се иска да вярвам, че ИТН ще предложи кабинет" - другата мечта на герберите - някой да се излъже да направи кабинет в този парламент.

    Е няма да ви се получи герберчета - чака ни служебно правителство и нови избори неорганизирани от вас - и заминавате в историята.

    Коментиран от #61, #65

  • 59 Гфе

    10 9 Отговор
    Тези гербери са уроди. 100 пъти им се каза, кога ще има мажоритарен вот, ама не, те си лялят по опорната, дето с им я продиктували и мозък няма.
  • 60 ах че

    6 3 Отговор
    много предатели и мижитурки!
  • 61 любител

    4 4 Отговор

    До коментар #58 от "Антигерб":

    браво пич абсолютно си прав лошото е че много хора не го разбират и само ръсът глупости.
  • 62 ти кого

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "А БЕ":

    познаваш от депутатите, че да гласуваш мажоритарно. Име, дейност, идеи?!

    Коментиран от #68

  • 63 точно за

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "по голяма":

    ГЕРБ работи, защото тази крадлива партия открадна и идеята.
  • 64 де юре

    7 0 Отговор

    До коментар #34 от "манипулатор":

    Ако се боиш от мафията напускай държавата а иначе казано който го е страх от мечки не ходи в гората . Мафията е имало ,има и пак ще има или поне така се очертава но това че трябва да се действа към промяна на конституцията е безспорно и едва ли ще дойде по подходящ момент . И с 1лв и с 11лв все ще се краде , защото такова ни е мисленето , такъв е материала и затова както казва един "апап" само ако има смъртно наказание няма да крада .

    Коментиран от #70

  • 65 гост

    12 6 Отговор

    До коментар #58 от "Антигерб":

    Важното е, че ГЕРБ намаза ските на "Има такива нефелници " и ги пусна по пързалката. ИТН дори проект нямат за мажоритарна система ,но имат големи усти.. Голям смях са Тошко и компания , Слави не мълчи .Излъгаха хората и това е най важното ,това се помни.
  • 66 Пламен

    8 4 Отговор
    Мажоритарните избори са най корупционната форма.

    Коментиран от #69

  • 67 Кирил

    9 1 Отговор
    Помня,че Пеевски без проблемно си купуваше гласовете по велинградско,Раднево,чирпанско,Пазарджик.Всеки криминал с пари може някъде да купи и да вземе имунитета.Това е система за полуфеодалните.
    Дъвка с която лъжат балъците
  • 68 щом искаш

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "ти кого":

    Аз да ти отговоря въпреки ,че не питаш мене !Всеки който има време за телевизор отчасти е следял какво се случва в държавата и за 30 години цирк все някого си е набелязал така да се каже за политик който не би го предал . Аз лично харесвам няколко човека от непартийните и ще спомена Минчо Христов като човек който досега не ме е разочаровал нито като депутат нито като журналист .
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 сега

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "де юре":

    Не съм толкова притеснен, но се чудя що аз да се махам? По добре ще е ти да се махаш,защото като ти чета мнението, България няма да загуби ако те няма.
  • 71 asd

    3 3 Отговор
    Най-уродливата форма на лъжа е, че никога не сме живяли по-добре.
  • 72 макробиолог

    6 2 Отговор
    Повтарям за първосигналните--мажор избори в бугаристански условия е услуга за мафията герб/дпс....на кой не му е ясно защо? Първо--дпс има анклави в които електората гласува по команда без да се харчи парасъ и към тях ще добави такива/индоетноса/ с парите на делян и другите обръчи...Второ--бат бойко държи държ администрация,голямата част от кметствата,големите фирми на държ хранилка и поръчки,пачки за индусите и т.н......Трето--В която и да е държава,при това с така наречената развита демокрация,с чиста маж с-ма,партиите са две,три...кои ще са те в БГ е ясно.....Четвърто--у бугарско партиите са 300 и кусур,за огромната част това е бизнес за мен,жената и родата..тоест да вдигнат прага за влизане в парламента,за процента гласували над който се получават субсидии на спечелен вот,за брой на подписали за учредяване на партия и т.н. за да се разчисти терена и останат десетина,пенайсет и толкова..компренде?

    Коментиран от #75, #77

  • 73 Слави

    1 2 Отговор
    Слушай, по най скоросният начин този м и нет чия да му намажете ските и шута в гъзь и на ишек пазар
  • 74 При мажоритарният

    3 3 Отговор
    Вот кандидатът се явява пред избирателите, лично , по местоживеене! Хората знаят произхода, качествата му и го смачкват , с въпросите си! Просто му казват, кой е и за какво се бори! Най- смачкани ще бъдат. Олигарсите, с които ни плашат! Вие, аз да, виждали ли сте възмутени, озверели хора, на предизборни събрания, през соца!
  • 75 Не е варно

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "макробиолог":

    Ти си за статуквото! За партиите! Мажоритарният Вот е сто процента лустрация ! Факт!

    Коментиран от #76

  • 76 Софиянец

    2 3 Отговор

    До коментар #75 от "Не е варно":

    Не е вярно това, мажоритарния вот ще стабилизира статуквото. Лустрация е наложителна и е внесена за подписи.
  • 77 Защо мислиш?

    3 2 Отговор

    До коментар #72 от "макробиолог":

    Че хората, по места, не знаят, кой, кой е? И защо ще гласуват, за недостоен човек на Борисов? Няма да стане! Но партиите искат да редят листите, каза ти го човекът, за да запазят властта си! Ти това ли искаш? Какъв ти е материалният интерес, да избираме партийни назначения? Ахх, тиии!
  • 78 асд

    4 4 Отговор
    Е, то за това ако има нови избори - Славчо ще гледа парламента по телевизията :)
    Така и трябва.
  • 79 Какво е това Гербаджийско реване за

    3 2 Отговор
    Мажоритарен Вот!!! НЕЕ момента, като бъде Изметен ГЕРБ, като се променят закони и много други неща в Държавата, тогава може да има Такъв Вот!!! Не муе дошло времето, сега просто може само да Ревете!!!
  • 80 Точно

    4 2 Отговор

    До коментар #47 от "Николай":

    Добър ден. Че ти кой мислиш че реди правителството на ИТН, ако не е Доган?

    Коментиран от #83

  • 81 Боян Атанасов-Гербер ска подлога!!!

    4 3 Отговор
    Скрийсе, като му дойде времето, тогава ще има такъв вот!!! Сега продължавай да Ревеш!!!!
  • 82 макробиолог

    2 0 Отговор
    По места с изключение на 5-6 големи града,кмета и свързаните му бизнес партньори държат ножа,хляба и сичкото рая се равнява по команда....мажор кандидат--.бедната ,честа учителка с прекрасни,патриотични идеи ,както и цялата и рода ще бъде уволнени,бити,евентуално изнасилени,без да имат пари за кебапчета,пидисьет льеа на калпак и прочие.....и второ,--партии няма само в Оман и Саудовской арабией,дорогие друзя....въпроса е как да бъде отделена политиката от бизнеса и 1ния лев партийна субсидия е пряк път те да се прегърнат още по здраво...15 -20-или 30 млн държ пара за партиите е нищо цена,ако това е едно от условията милиардите от ЕС и бюджета да отиват не по команда на некой бойку/доган,/пеевски/дончев/прокопиев/маджу/тим/.....в непазарни,корупционни сделки...
  • 83 Николай

    2 0 Отговор

    До коментар #80 от "Точно":

    Той който трябва го е измислил, пък ние се радваме, че Слави, ДБ, МаяМа едва ли не ще изхвърлят ГЕРБ от власт. Изхвърлете Държавна Сигурност и техните слуги от България и тогава може и да имаме шанс да се оправим.
  • 84 Кикор

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа пръднята":

    Видя ли в коя партия е член? Прочети малко и тогава крякай
  • 85 333

    2 0 Отговор
    От къде изпълзяха тия влечуги, бе!
  • 86 Панов

    0 2 Отговор
    Новото мнозинство гласува 25% увеличение на депутатските заплати.Явно,това им е най спешната ,,работа,,
  • 87 чекмедже 2

    3 0 Отговор
    Гроб винаги така правят..чужда идея уж приемат после опс и заднишком обратно,както беше и с субсидия смъкнаха го на 1лев и после тулуп и станаха 8..За кретени които реват ден и нош за можаритарния вот..Има разлика кой вносител..Този цирк с Гробари сме го гледали вече 12 години..днеска едно утре друго.
  • 88 ейне научихтесе

    1 1 Отговор
    Бeл.рeд.

    Пaртиятa нa Cлaви Трифoнoв - "Имa тaкъв нaрoд" - oщe oт първия дeн нa нoвoизбрaния пaрлaмeнт oткaзa дa ce бoри зa ocнoвнoтo cи oбeщaниe - мaжoритaрни избoри в двa турa.
    ============================================
    ФАКТИ ... можете и по добре.... с таз бележка си казвате всичко без бой.... и до кога ще е притопляте таз манджа, не видяхте ли логиката в отговора на ИТН /пак го прегледайте, белким стоплите/..... времената се менят.... сменете и списвачите....
  • 89 вещер

    2 2 Отговор
    Издъни ли се чалгаря ? На следващите избори ще съм за ГЕРБ. Поне знам, че като кажат нещо го правят. Имат топки.
  • 90 БРАВО

    1 0 Отговор
    Това ли е най-важния и спешен въпрос за решаване,... или пак алабализми , че нещо се прави,...
  • 91 Казуар

    0 1 Отговор
    За мажоритарния вот се подписаха тези от 80- те процента дебили.
  • 92 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Никой в този /а и предишните/ Парламент не е влезнал да решава проблеми на страната, а най-вече лични! Така че трибуната на НС е просто Амвон на Лъжата!!
  • 93 Боян Атанасов - - Гербер!! Като развален

    2 0 Отговор
    Грамофон, омръзна ни да те гледаме и пс...... Ме!
  • 94 Батето

    1 1 Отговор
    Абе пичове,пак ви прекараха а?,,Има такива идиоти” в ,,Няма такава държава”.Измислено,прецизирано,хваща дикиш.Трябва са го признаем Дългия.Бая народ прекара.Ама как ги редеше-мажоритаренн вот,1лев субсидия,120депутати и т.н.И балъците хоп.Ще променят системата и правилата.За 20дена промениха само заплатите.Дългия сега черпи-за новата заплата.Наздраве балъци.