27 Юли, 2021 18:03 9 666 78

Стоян Михалев за ФАКТИ: Мутренският модел на СИК се настани трайно в управлението на България

  • стоян михалев-
  • демократична българия-
  • сик-
  • мутри-
  • държавна сигурност-
  • бкп

"Нашият преход беше тотално окупиран от групировките, които създаде бившата БКП и Държавна сигурност, която бе нейният репресивен апарат", каза депутатът

Стоян Михалев за ФАКТИ: Мутренският модел на СИК се настани трайно в управлението на България - 1
Стоян Михалев, снимка: ФАКТИ

"Върхушката на бившата комунистическа партия и на Държавна сигурност създаде тези мутренски групировки". Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ музикантът и композитор Стоян Михалев, който днес е народен представител от парламентарната група на "Демократична България". Думите на Михалев бяха в контекста на принадлежността на бившия министър-председател Бойко Борисов към мутренската групировка СИК.

"Нашият преход беше тотално окупиран от групировките, които създаде бившата БКП и Държавна сигурност, която бе нейният репресивен апарат. Тези хора, както виждаме, вече 30 години доминират в политическия и икономическия ни живот и това очевидно спира нашето развитие", добави по темата народният представител.

Той даде своя коментар и за Комисията по ревизията на управленията на ГЕРБ, която стартира в 45-ия Парламент и продължава работата си в 46-ия текущ Парламент: "От "Демократична България" подкрепяме нейното създаване и ще участваме в нея (б.р. персонално Михалев не е част от тази комисия), защото там ще се разбере как точно са разходвани общите ни средства. Тези случаи, които излязоха, свързани с т.нар. "in house" поръчки, които разбирате, че са една много удобна форма, за да бъдат раздавани парите от властимащите към техни близки икономически кръгове. На практика така се елиминира конкурентното начало при обществените и при държавните поръчки, защото поръчителят не търси изпълнители, а директно, без участници в конкурс, назначава къде да бъдат разходвани средствата".

"Мутренският модел на СИК се настани трайно в управлението на България. Това, което е учил Пашата, това, което е учил Борисов и въобще това, което са учили в тази групировка от техните обучители и треньори от Държавна сигурност, е, че трябва да се обграждаш със зависими хора. Ако искаш добре да ти бъде свършена мръсната работа, слагай отговорници да бъдат зависими хора. Тези министри, които обслужваха Борисовите интереси, особено тези, които не бяха част от ГЕРБ, а външни, изведнъж припознали ГЕРБ, на всички тях им бяха активирани от време на време някакви дела. Винаги на трупчета им се държат поне едно-две дела, за да може да бъдат послушни. По същия начин се раздават концесионни договори на хора, които е ясно, че са зависими, тяхната биография е изтъкана от зависимости и могат винаги да бъдат държани на къс повод през техните зависимости", коментира Стоян Михалев.

Водещата го запита как си представя изчегъртването на групировките, а той ѝ отговори по следния начин: "Представям си, че хора, престъпили закона, трябва да носят отговорност за това нещо и по никакъв начин да не могат да бъдат покривани от прокурори, съдии, следователи и т.н. Какъв е смисълът от голямата реформа на промяната - нашата идея е, че всеки български гражданин, независимо дали има малка семейна фирма или участва в някаква огромна корпоративна структура, той трябва да бъде равен пред закона. Всички трябва да бъдат равни пред закона - това е нашата представа за промяна. В момента не се случва това. Вижда се, че за едни законите важат по един начин, а за други по друг начин".

Народният представител от "Демократична България" изтъкна това, че 45-ият Парламент е свършил нещо много важно. А именно да направи положителни промени в Изборния кодекс, които, заедно с добрата работа на служебното правителство по пресичането на купения вот, са благоприятствали за едни честни избори на 11 юли.

Дали има други като Бойко Рашков в системата, запита Лили Маринкова, а Стоян Михалев отговори така: "Аз вярвам, че има много достойни български граждани, включително и в правоохранителната система, на които им е дотегнало от това подчинение на едни нискочели хора, които по чисто мутренски маниер управляваха държавата толкова години. Възможно е да се намери министър, дори да не е лично г-н Рашков, който да продължи този път. Нямам представа кое ще бъде назначението за вътрешен министър, но ми се иска тази линия да продължи, защото в крайна сметка промяната означава не само на думи да си говорим какво трябва да се промени и да си го повтаряме от години. Наша заслуга е, на "Демократична България", че преди 3-4 години това беше един бутиков вътрешен разговор между нас - за т.нар. съдебна реформа. Тогава много хора ни атакуваха: "Това хубаво го говорите, но то не касае никого, освен вашите най-тесни партийни структури и сподвижници". Ние наложихме тази тема в обществото така, че тя наистина се възприема от всички и това е дневен ред на обществото. Това значи, че е назрял моментът да влезе и в нормотворчеството, защото хорските нагласи очевидно ще бъдат отразени в нормотворчеството".

В процес на разговора стана ясно, че е имало среща на хора от парламентарната група на "Демократична България" със служебния здравен министър д-р Стойчо Кацаров. Тя е била относно липсващата Национална детска болница и съпътстващите проблеми от нейната липса. На срещата се е стигнало до заключение, което може е решаващо в положителна посока за децата на България, се разбра от казаното от Стоян Михалев. "Това, до което стигнахме като временно решение, докато се построи такава болница, е да бъде дадена възможност на сегашната педиатрия да бъде преместена в Правителствена болница. Там има възможно най-съвременната апаратура (б.р. и много ниска ангажираност на леглата от 20%), която е необходима за всяко едно изследване и лечение. Същевременно там ги има и всичките минимални изисквания, всичко, което е необходимо за обслужването на един пациент. Не може държавата да дотира не знам си колко легла за не знам си колко милиона на година, за да могат да бъдат гарантирани местата на министри, депутати и на дипломатическия корпус, а същевременно от всички 100 легла, да речем, които се дотират от държавата, само 9 да са били наети за целия този период. Това не отговаря на никакви показатели, а в крайна сметка тези деца имат нужда от помощ сега. Затова е много редно да направим това. Като общество сме много длъжни да направим нещо за тези деца и това е едно решение, което може да помогне", категоричен бе народният представител от "Демократична България". Служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров е изразил готовност да подкрепи такова решение и парламентарната група на "ДБ" ще търси подкрепа за него, стана ясно още от разказа на Михалев. Той също така изтъкна, че депутатите и министрите не са по-специални от другите хора и могат да се лекуват във всички останали болници в страната.

Към финала на разговора Стоян Михалев коментира шансовете за създаване на правителство в рамките на текущото 46-то Народно събрание: "Има светлина в тунела. Не сме чули за лица (б.р. бъдещи министри). Единственото, което знаем е, че ще бъде спазено нашето условие да няма хора, свързани с бившата Държавна сигурност. За нас това е изключително важно условие - лустрационният принцип. Не можем да си представим, че ще борим сикаджийски схеми с тези, които са ги създали - офицери от Държавна сигурност".

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    17 22 Отговор
    Ратаите все търсят някой да ги ,,оправя,,

    Коментиран от #6, #22, #23

  • 2 Майна

    29 12 Отговор
    Научавам, че Трифонов ще преложи за премиер Петър Илиевот масонската Пловдивска ложа той е ,,ратай,, на Сотир Цацров.. Ложата е създадена от ГЕРГОВ, вне членува и ГЕШЕВ ...АКО Е ВЯРНО- на всички родолюбци, ЧЕСТИТО, С ИЗИВНЕНИЕ!!!!!

    Коментиран от #3, #12

  • 3 LOSHIA

    58 20 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Гербаджии! Кабинет ще има! Ревизия ще има! Свиквайте да бъдете арестувани и съдени! Народа това иска! Ревете колкото искате!

    Коментиран от #11, #67

  • 4 Гост

    20 35 Отговор
    Рашков е част от задкулисието с мутрите, как тогава този бокотоксов осподин го изкарва чист като сълза и голям борец срещу... себе си по време, когато е прикривал мутренски престъпления, защитавал е босовете на Сик и Вис; сигурно затова сега Рашков е най-големия борец.
    Борисов тогава е бил от слредния ешалон на мутрите, затова Рашков знае за борисов от онова време, а Борисов не, защото иначе, щеше да изкара кирливите ризи на облечената във власт мутра Рашков.

    Коментиран от #17, #39

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    43 15 Отговор
    БОРИСОВ ГЕШЕВ са мутри

    Коментиран от #69

  • 6 Теб нали

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    те"оправиха" вече , какво мрънкаш, да те"оправят" още веднъж ли?

    Коментиран от #10

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    31 12 Отговор
    БОЙКО е сикаджия мутрите съсипаха много хора
  • 8 Георги v.

    30 18 Отговор
    Този мизерник да вземе да се скрие. Кой управлява заедно с ГЕРБ. Христо Иванов беше вицепремиер на Б. Б., а такива като Михалев викаха ура.

    Коментиран от #20, #57

  • 9 И тоя шебек

    13 13 Отговор
    като другите шебеци - види ли зора и БКП му е дежурното оправдание..
  • 10 СОФИЯ

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Теб нали":

    как са го оправили разкажи

    Коментиран от #13

  • 11 Гост

    17 14 Отговор

    До коментар #3 от "LOSHIA":

    "Ревизия" ще има робе, но Борисов няма да бъде пипнат, а само сплашен; това е нареждането на Мустафата, за смяната на Борисов с останалите лакеи, които бяха вкарани в Парламента чрез фалшификации на изборите; затова ЦИК ЗАБРАНИ да бъдат броени хартиените бюлетини, защото щеше да стане ясно какво разминаване има в паметта на машинките с антенките и касовите бележки с истинското гласуване.

    Коментиран от #15, #19, #36

  • 12 За такива,

    8 8 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    като теб угаждане няма. Ами спечели изборите и той ще определи кой какъв ще е ! За вас порции няма, разберете го вече и стига ревахте.

    Коментиран от #14, #21

  • 13 Той ще

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "СОФИЯ":

    ти разкаже от първа ръка.
  • 14 Майна

    13 2 Отговор

    До коментар #12 от "За такива,":

    Аз подкрепям ТЕЗИ,КОИТО ЩЕ ИЗКАРАТ ДОСТОЙНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИНА ОТ ТОВА БЛАТО.
  • 15 LOSHIA

    8 5 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Опитваш се да манипулираш ,НО НЕ ТИ СЕ ПОЛУЧАВА,защото веднага ти лъсва на показ невежеството и простотията!!!!!
  • 16 Павел пенев

    17 7 Отговор
    Какъв депутат става от тебе-музикант,композитор,който нищо не е написал и бивш седесар демократ. Нали точно вие гласувахте за простака Борисов,за да не победи БСП. Сега пак започнахте старата песен на нов глас-държавна сигурност,СИК,Пашата. Кажете нещо за Иван Костов,за Софиянски, за Евро депутата Ал.Йорданов и Румен Христов,за коалицията ГЕРБ-СДС. Тази коалиция различна ли е от СИК,като всички са вътре. С една дума,защо не си духаш саксофона?
  • 17 Вуте

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    бегай на сенка бре................
  • 18 зъл пес

    10 3 Отговор
    Е та сега едните мутри я предадоха на новите бе Стоене

    Коментиран от #24

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Пея

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Георги v.":

    Лъжеш!
  • 21 Пея

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "За такива,":

    9% от имащите право на глас! Толкова е спечелил.
  • 22 ТтТ

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Тоя е пълен лаладжия! Иначе масата в БГ са наивници, още си мислят, че има безплатен обяд!
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ха хо а тб как те оправиха питам понеже ме обиждашх на хахо
  • 24 изрод от ГЕРБ

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "зъл пес":

    Плешивия дакел изпълзя
  • 25 Тиква приключен си

    9 12 Отговор
    64,3% от българите зад Радев, служебният кабинет високо оценен.

    Общественото мнение по отношение на служебния кабинет към този момент е положително. Това е свързано и с традиционния авторитет на президента, който сега дори укрепва. Има известно обществено успокояване, показва сондаж в рамките на ежемесечната независима изследователска програма на „Галъп интернешънъл болкан“.   

    Общата оценка на служебния кабинет е положителна - 58,9% го одобряват, а 28,8% не го одобряват. Останалите се колебаят.

    Междувременно, личното доверие в Румен Радев е 64,3%, а недоверието е 22,2%. 12,5% се колебаят, а само 1% не са чували за Румен Радев. Основните (и почти единствени) опоненти на Радев са привържениците на ГЕРБ.

    Доверието в Радев в последните месеци на практика расте – вероятно причината са именно действията на служебния кабинет. Така Радев запазва мястото си на най-харесвана фигура в българския политически процес и на единствена фигура с положителен рейтинг, т.е. доверие, надвишаващо недоверието.  

    Коментиран от #51, #61

  • 26 Края на бегето започва след 1876г

    6 4 Отговор
    Благодарим ти лески че ни докара болшевишко комунистически милициинерско мутренско дс бълтарско робство
  • 27 Аз Човек

    12 3 Отговор
    Тоя нещастен музикант най сетне се добра долапането а тези които са гласували за него са още по изпаднали и от музиканта ПОЗОР са за България всичките лапачи
  • 28 Мухльо

    5 4 Отговор
    Този пък що не си гледа музиката. Такива като него разбират от съдебна реформа колкото дакела ми, важното е да изчегъртат Гешев и реформата за тях ще приключи.
  • 29 €&@

    4 7 Отговор
    Браво, някой да кабе нещата такива, каквито са!
  • 30 СТОЕНЧО,.. СОР'ОСП'ИО ДЖЕНДЪРЛЯШКА

    9 3 Отговор
    КАТО ОРАТИШ ЗА...ЦРЪВЕНИТЕ ПЕ'НДЕ'ЛЕ И КОМ-ФАТМАЦИ ОТ ДС,...ПОЧВАЙ СЪС... РИС'ТЮ БОЙК'ИК'ЕВ-ПЕ'ДЕ'РА'СА И МАЙКЯМУ..ПЪРВА ДРУЖКА С..МЕДИ ДЕМИР ДОГАН (САВА) КОГОТО РИСТЮ ГАЛЕНО НАРИЧА: ЧИЧО МЕДИ!✊😂
    ПОЧВАЙ СЪС..ШИШИ-ПАСИВНЯКА-2,..КОМ-ОТРОЧЕ И ДЕБ'ИЛ!
    ВИБРАТОРА , РА'ДКА ДЪЛБОКАТА И...ТЕ ТАКА✊😂
  • 31 СЕВЕРОЗАПАДА

    6 1 Отговор
    А този главунгер на кой пееше???
  • 32 124

    7 9 Отговор
    Мутрата Борисов в затвора!

    Коментиран от #35

  • 33 Антон

    15 0 Отговор
    Всички са шмекери. Фалш! Истинската борба е за ковидмилиардите от ЕС. На никой не му пука за хората. Кой както оцелее. Кочината наречена държава.

    Коментиран от #41

  • 34 Пасив

    1 3 Отговор
    Българи = турци + цигани

    Коментиран от #37

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ФАКТИТЕ

    3 8 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Слави постъпи честно!
    Не излъга избирателите!
    Още преди изборите каза, че
    няма да се кандидатира нито за депутат, нито за премиер.
    И въпреки това, пак най-много гласуваха за ИТН!
    Факт е, нали?
    За разлика от Слави,
    Борисов излъга симпатизантите на ГЕРБ,
    като се кандидатира от цели два избирателни района ,
    а после избяга от подигравките в парламента!
    Но иначе във Фейсбука си,
    Борисов се прави на голям мъжкар!
    Но факт е, че ГЕРБ са се запътили при НДСВ, нали?

    Нa cлeдвaщитe избoри ГEРБ
    мoжe и дa нe прecкoчaт 4%.
  • 37 Актив

    10 1 Отговор

    До коментар #34 от "Пасив":

    Българи=българи+турци+цигани+арменци+руснаци+македонци
    Според завета на Левски, всички те да са равноправни граждани!

    Другото е фашизъм и комунизъм!
  • 38 Георги v.

    14 2 Отговор
    Пропуснах. Христо Иванов не е бил само вицепремиер, но и министър на правосъдието в едно от правителствата на Бойко Борисов.А великите демократи тогава му бяха партньори. Сега са съгласни да станат авери и на чалгаджията Трифонов, който ги съсипа в неговото Шоу преди години,само и само да се доберат до управлението на страната. Ако това е морал?

    Коментиран от #43, #48

  • 39 оня

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Стига рева. Първо да настанят оня със шкафчета и кюлчета при бай Ставри, па после ще видим:))

    Коментиран от #42

  • 40 ЧОБА

    7 3 Отговор
    АМИ ЗНАЧИ РАШКОВ Е ДЕМОКРАТ /ИМА ЛИ ПО ДО ..НА КОМ ПОДЛОГА ОТ МУ..РЕНСКИТЕ И ...РИКЧИИ РАШКОВ И РАДЕВ
  • 41 Прав си

    5 3 Отговор

    До коментар #33 от "Антон":

    Но най-много важи за комуниста Борисов, нали?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Хаха хаха ха

    6 7 Отговор

    До коментар #38 от "Георги v.":

    И да ревеш, и да не ревеш,
    на следващите избори ГЕРБ са под 4%!

    ГЕРБ ще са при НДСВ,
    а Борисов ще е при бай Ставри, нали?

    Коментиран от #56

  • 44 ПРЕСТЪПНИКАА

    4 5 Отговор
    много приказки ама гамена от Банкя продължава да краде и престъпва закона КАКТО ПРЕДИ , МИСИРКИТЕ ПАК СА ОКОЛО НЕГО ...... ЗАЩО НЕ Е ОТДАВНА В ЗАТВОРА ТОЯ ГАД И КРАДЕЦ ?

    Коментиран от #55

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хаха хаха ха

    2 2 Отговор

    До коментар #42 от "КОТАРАК":

    Защо в момента крещиш с главни букви, бре?
    В момента да не те Е..АТ комшиите?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Какъв морал

    6 5 Отговор

    До коментар #38 от "Георги v.":

    Комунистът Борисов няма морал!
    Първо се кандидатира от два избирателни района,
    а после избяга от парламента, нали?

    Коментиран от #50, #54

  • 49 демократ

    3 0 Отговор
    Стояне, добро утро! Та това стана преди 12 години.
  • 50 Хаха хаха ха

    6 6 Отговор

    До коментар #48 от "Какъв морал":

    Комунистът Борисов спи като бандит с пистолет до възглавницата
    в спална фрашкана с евраци и кюлчета!
    Какъв морал търсиш от сик-бандит,
    разчистващ си пътя към властта с убийства!
    И фалшифициращ изборите с "мъртви души" и "коригирани протоколи",
    което се доказа при машинното гласуване!
    Гласовете за ГЕРБ и Борисов са точно толкова по-малко,
    колкото са "мъртвите души", нали?

    Коментиран от #52

  • 51 Подкрепа за Борисов

    8 4 Отговор

    До коментар #25 от "Тиква приключен си":

    Гадевата Хунта и слугинажа му нарушават конституцията От недрата на БКП има слуги само и само да разруши България Демокрацията Но Няма да успее Решетников Мразиш България Спри се Няма да видиш втори мандат Разследването срещу теб е в Ход Гадев разрушител

    Коментиран от #66, #75

  • 52 Подкрепа за Борисов

    7 2 Отговор

    До коментар #50 от "Хаха хаха ха":

    ХА ха Ха Ти мъртъв ли си Така ли мислиш за Комуняги те От БКП ГЕРБ Са силни ГЕРБ е Демокрация ГЕРБ е Развитие Живи сме Комунисти Платен пропагандатор ти си пътник Заедно със Слави Рептила лека прилика сте си Грабители
  • 53 Сър Пичук

    11 0 Отговор
    БКП/БСП създадоха мутренския модел и групировките, който 30г управлява България, но само ГЕРБ го отанся.
    Хаха, и тези ще правят промяна.
    Тази комисия ако не разследва ВСИЧКО за последните 30г ще служи само за саморазправа с ГЕРБ и няма да промени НИЩО!

    Коментиран от #58

  • 54 Подкрепа за Борисов

    10 3 Отговор

    До коментар #48 от "Какъв морал":

    А ЧАЛГАРЯТ МУЛТАК Къде е Защо не излиза да води България Защо се крие Като е Болен защо иска да разрушава България Африкански махай се Неграмотни к Слуга на Болният Чалгар Съсипвате България А разни отрепки изпаднали Клозетаджии ви подкрепят
  • 55 Подкрепа за Борисов

    9 4 Отговор

    До коментар #44 от "ПРЕСТЪПНИКАА":

    Защо не се разследва Гадевата наказателна бригада Къде са Парите за Хемус Защо ваксинацията не върви Защо разрушават съсипват България
  • 56 Подкрепа за Борисов

    9 2 Отговор

    До коментар #43 от "Хаха хаха ха":

    Гадевата Хунта и слугинажа му нарушават конституцията От недрата на БКП има слуги само и само да разруши България Демокрацията Но Няма да успее Решетников Мразиш България Спри се Няма да видиш втори мандат Разследването срещу теб е в Ход Гадев разрушител
  • 57 ...

    2 9 Отговор

    До коментар #8 от "Георги v.":

    Манипулативно казваш половината истина! Х. Иванов беше министър на правосъдието в правителство на Борисов. Вярно е. Но също така е вярно, че намеренията на Иванов да реформира съдебната система бяха напълно бламирани от ГЕРБ. И Христо Иванов подаде оставка. Постъпка, достойна за уважение, която трудно се разбира и се премълчава умишлено от чугунените червени и герберски тикви...
  • 58 ...

    8 1 Отговор

    До коментар #53 от "Сър Пичук":

    Категорично подкрепям лустрацията на членове на БКП и агентите от ДС, както и за техните наследници. Подобни хора не трябва да са депутати, министри, или в управителните тела на партии, както и не трябва да заемат каквато и да е друга държавна служба, включително и в съдебната система. Тогава България има шанс...
  • 59 Пурко

    5 0 Отговор
    Този пръдльо голям разбирач стана.
  • 60 Хайде,

    2 0 Отговор
    Разкрийте ги ...
  • 61 на истина

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Тиква приключен си":

    Ти си чел списание "Мурзилка" там може да пише за резидента хубави неща .Но действителноста е съвсем друга, и това ще се види в края на октомври месец.Аз пък съм сигурен че по некъдърен и слаб служебен кабинет е нямало и дано да няма повече.Цените,ковида и безработицата след един месец като са факт друга песен ще запееш.
  • 62 Георги

    1 2 Отговор
    Това всичко е истина и дано най накрая държавата да е държава на всички а не мащеха за едни и майка за други
  • 63 хах

    5 0 Отговор
    Този пък пишман музикат, кога се намърда и той на софрата?
  • 64 анонимин

    3 3 Отговор
    Като отрежете главите на сикаджийската ламя,и тялото и ще умре!
  • 65 Тиквата съсипа

    4 5 Отговор
    Държавата и Народа , проклет бъди, че изгони над два милиона читави и трудоспособна Българи.
  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #51 от "Подкрепа за Борисов":

    БОРИСОВ ГЕЕВ трябва да са в затвора

    Коментиран от #70

  • 67 Арменяк

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "LOSHIA":

    Чакай ти чакай Аз не се сещам за поне един политик с ефективна присъда. А и за съжаление няма да са само герб Като ги гледам тези Ами те същите само с друга кожа
  • 68 Георги v.

    4 0 Отговор
    Искам да допълня, че ортакът на Михалев, голямия борец против комунизма, мутрите и ДС, Виктор Стоянов беше зам. министър на културата в служебно правителство назначено от Плевнелиев т. е. от Б. Б.След това същият беше назначен за директор на Софийската филхармония от вече редовното правителство на Б. Б. За какви хора говорим?
  • 69 Село Макаронинафурна

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вярвам във тебе не защото си ти, не защото обичам твойте кривогледи очи, а защото искам ЯКО да повярвам че друг някак все ще успее да те изрита от тук.
  • 70 Село Мръснатаседморка

    1 1 Отговор

    До коментар #66 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тй трябва да си китаец ,рус
  • 71 Гешев е позор

    3 2 Отговор
    Пътят към промените в България минава през отстраняването на Гешев. Имаме главен прокурор, който е престъпник. Това е последното убежище на Борисов, което играе като политическа тояга, атакува избирателно и си затваря очите за други. Просто трябва да се намери прокурор, който да го обвини. Ще се намери такъв. Винаги има някой, който носи маршала в раницата си.

    Коментиран от #72

  • 72 Бешев

    2 4 Отговор

    До коментар #71 от "Гешев е позор":

    тя и майка ти е позор ...а ти си продукт на позора ,и както се вижда ,по на голям зор е било ...михихи

    Коментиран от #73

  • 73 Куики

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "Бешев":

    Било е по нана долнището ,по инерция ,мехехе
  • 74 Нешев

    0 1 Отговор
    То бързо става сега ,докът са погледнат и са в Социалното ....
  • 75 Селю селев от Банкя

    3 1 Отговор

    До коментар #51 от "Подкрепа за Борисов":

    В затвора
  • 76 Бивш гербаджия

    3 0 Отговор
    Говори се че Биков бил вземал отначало по 20 бона на месец, а сега стигнал по 80 бона да стои на амбразурата. Дали е възможно това?
  • 77 дежаву

    2 1 Отговор
    То хубаво говори, но като започнем оттам, че и самото СДС от което произхождате е създание на БКП и ДС, на всеки му става ясно че пак
    всичко е парлама.
    И накрая ще се окаже, че всичките ви реформи се свеждат до прословутото СДС, но в случая разшифровано като Стани Да Седна.
  • 78 Стриптизьорин

    3 0 Отговор
    ГЕШЕФТ оставка мутро . Мазен Каскет на мафията и слугиня на Пеевски. Дните ти са преброени кух милиционер с фалшива диплома