Last news in Fakti

28 Септември, 2021 18:19 21 465 172

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Ако Луна има електорат, той прилича на този на Слави - лумпени, които мразят властта

  • копринка червенкова-
  • слави трифонов-
  • президентски избори-
  • луна-
  • има такъв народ

"Наблюдаваме метриокрация - власт на посредствените", смята журналистката

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Ако Луна има електорат, той прилича на този на Слави - лумпени, които мразят властта - 1
Копринка Червенкова; Снимка: ФАКТИ

“Може би ще получа упреци от мои близки хора, че съм се оказала в не особено приятна компания. За последен път съм участвала в такава акция през 1992 година, когато избирахме Желю Желев за президент, но при истинския избор, а не 1996 година при фалшивия избор, когато го набутаха в капана на предварителните избори”.

Това каза журналистът Копринка Червенкова пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ. Повод за думите ѝ бяха предстоящите президентски избори и участието ѝ в Инициативния комитет, който издига кандидатурите на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент. Червенкова посочи, че към момента не е запозната с пълния списък с около 200 души, които са в Инициативния комитет.

“Тогава, когато излезе списъкът на хората, които подкрепяха Желев, в него имаше страшно много лица, които не мога да търпя. В един момент обаче си дадох сметка, че не съм отишла да се целувам с тях, а съм отишла да защитя една кауза, зад която е застанал Желю Желев, на когото аз вярвам. Той беше един много морално консистентен човек. Сега застанах зад каузата на Радев, защото мисля, че от времето на Желев, Радев е следващият морално консистентен човек и си струва да бъде защитен”, каза тя.

“Не може 200 души да ми харесат, но аз заставам зад кауза”, добави Червенкова.

Разговорът премина към причините за неуспеха да се сформира редовно правителство за втори път. “Всяка една от трите партии има собствен профил и собствени приноси или вини за това, което се е случило. Убедена съм, понеже наблюдавах всички неща, които се случваха и в 45-тия, и в 46-тия Парламент, че основна вина за провалите на идеята за правителство носи т. нар. партия на Слави Трифонов. Казвам “така наречена”, защото вече не знам кой стои зад тази партия. Все повече и повече започвам да си мисля, че там няма независима воля, а контролирана воля”, коментира Червенкова.

“В тези два епизода от нашия политически живот (б.р. 45-тото и 46-мото НС) ИТН успяха да извършат две неща. Първо, съсипаха и двата парламента, разтуриха ги. При първия като върнаха мандата, при втория като ни предложиха някакви безумни хора. Mисля си, че е поръчана акция, с която те се справиха. Другото нещо, което беше по тяхна инициатива, е съсипването на Татяна Дончева, защото Татяна Дончева беше първият човек, който директно започна да говори какво представляват те”, смята Копринка Червенкова.

Според нея “Има такъв народ” ще се разпаднат много бързо, защото не представляват партийно тяло.

“ИТН успяха с интригите и с капана, който заложиха на Дончева и в който тя падна - да накърнят силно нейната политическа биография и нейната политическа кариера. Много се надявам да не успеят докрай, но те продължават да твърдят, че това е човекът, който няма да се яви в следващия парламент. Плюс това виждаме един човек като Настимир Ананиев, който обяснява поредното си ренегатство с разочарования от Дончева. Той е едно момче ренегат, който се мести от партия в партия. Между другото доскоро беше и в партия на жени. Все нещо не му харесваше. Какво не му харесваше - не му харесваше това, че в един момент той се оказваше вън от играта, вън от парламента или от някаква друга политическа сложна конструкция. А на всичко отгоре открадна марката на Реформаторския блок. Всички мълчат някак по този въпрос. Той я сложи в джоба си, по каква причина не е ясно. Може би чака сега да я продаде”, коментира още Копринка Червенкова.

Тя коментира още опасенията от евентуалното ни превръщане в президентска република. “Президентът може да бъде обвиняван с какво ли не, но за това, че в момента се оказва в положение да назначава второ свое служебно правителство, няма никаква вина. Вината е вътре в парламента”, каза тя.

Червенкова коментира още изказвания на бившия шеф на кабинета на Румен Радев - Калоян Методиев, който критикува Радев и казва, че властта за него е на всяка цена. “Ще кажа клюка, която е абсолютно достоверна. Той (б.р. Методиев) е отишъл в това Президентство, за да получи определени неща. Първо е поискал президентът да го направи депутат. Когато му е обяснено, че президентът не може да го направи депутат - няма такива правомощия, той, като вторичен бонус е поискал да стане посланик в една от онези симпатични държави като Холандия и Дания. Когато и това му е обяснено, че не може да се случи, той напусна, завъртя се около Нинова и сега разчита Нинова да го уреди, като смята, че ѝ прави страхотна услуга, плюейки брутално президента. Това е неприлично. Той говори, че Радев е провален. Не съм сигурна, че Нинова харесва това, което се случва. Не мога да допусна, че тя го е поръчала. То е глупаво”, каза тя.

“Наблюдаваме метриокрация - власт на посредствените. Тези момчета на Славиту - те непрекъснато като свое оправдание повтарят как имали едни общи цели с партията на Христо Иванов, с хората на Мая Манолова, пък те ги измамили. Чакайте момчета. Вие не знаете ли, че цели и средства вървят в пакет? Те са заедно. Когато ти заявиш целите, трябва да кажеш какви са ти средствата. Какво предложиха те като средства - две безумни правителства. Едното с Николай Василев, другото с една възлова фигура - Петър Илиев, която вчера се оказа, че е плагиат”, посочи Червенкова.

Тя коментира още защо ДПС са "сърдити" на Радев. "Те се разсърдиха в мига, в който Радев взе охраната на техния фетиш Доган. Тогава настъпи разломът", посочи Червенкова.

"ДПС са доста притеснени, защото първо загубиха гласове на това второ гласуване (б.р. на извънредните парламентарни избори за 46-тия Парламент), независимо от това, че Карадайъ ходи в Турция и се кланя на Ердоган. Не получиха нищо, те паднаха под 300 000. Сега разни социолози се опитват да ги вдигнат над 300 000, но ще видим дали е така. Това е провал на Карадайъ.

Другият им тежък провал е Пеевски. Този Пеевски, понеже години наред го съобщаваха като тяхна втора емблема - първата емблема е Доган, втората важна емблема е Пеевски, как всичките техни хора искат той да бъде при тях, колко абитуриентски вечери е платил, с такива глупости ни занимаваха. И сега, когато този Пеевски беше ударен, всъщност ударът е и срещу тях. Затова те бранят Пеевски и се опитват да съобщят колко е невинен той - по този начин съобщават собствената си невинност. Нямат друг ход", смята тя.

"Доста партийки виждам, които нямат много ходове. Борисов да кажем, той също няма много ходове", допълни Червенкова.

В края на разговора Копринка Червенкова коментира предстоящите президентски избори и вече ясните кандидати за президент. "Виждам, че президентското поле започва да се населява с абсурдни фигури. Да кажем Луна. Луна, ако въобще има електорат, то нейният електорат прилича на електората на Слави Трифонов. Това са някакви лумпени, които мразят властта по условие. Ще се яви Луна, ще се яви на "Възраждане" човека, заяви се, че ще се яви Малинов, ще се явят и още някакви хора. Всичко това ще размие полето, ще изпратят Радев на втори тур и тези, които в момента кандърдисват Борисов да се кандидатира, го лъжат, че като отиде на втори тур, понеже гласовете ще бъдат размити, хората ще бъдат уморени и той ако мобилизира собствения си електорат, който не е малък - 600-700 000, да кажем, може да стане и президент. Мисля, че аз на тяхно място това бих му говорила".

Целия разговор можете да гледате във видеото:


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 93 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луна 🌙

    117 11 Отговор
    Електората го събирам по кръчмите.
  • 2 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    172 92 Отговор
    Другарко Червенкова, оценка давай само на себеподобните си другари

    Коментиран от #35, #40

  • 3 Цирк Балкански

    136 10 Отговор
    Дали е случайност това когато Румен Радев участва на избори за президент останалите участници да са от класата на Митьо Пищова, Цецка Цачева, Луна....

    Коментиран от #61, #132, #146, #167

  • 4 Мислещ

    111 4 Отговор
    Хм, че това не е ли оксиморон? Как можеш да обичаш властта и да не си лумпен?
  • 5 Софиянец

    120 58 Отговор
    Боже и тази се има за елит, може но сред себеподобните произлязли от шумата русороби

    Коментиран от #79

  • 6 1313

    108 56 Отговор
    Тея баби са се самозабравили не знаят какво приказват. Дайте им две куки да плетат там.

    Коментиран от #25

  • 7 Сатана

    68 39 Отговор
    Не мой така с ромите напред,другарко! Лумпените са метежниците от всякакви партийки и платени агитки които “Обединителя на нацията” използва за свои политически цели.Хората подкрепящи Трифонов са от съвсем друг таргет и нямат нищо общо с Луна .Не съм гласувал за ИНТ но новия морал ми идва в повече.

    Коментиран от #108

  • 8 СЕЗИРАЙТЕ СЕ!!!!

    91 44 Отговор
    ЛУМПЕНИ ли прочетох!??!??ЛУМПЕНИ????Нарича част от българския народ лумпени????

    Коментиран от #34, #68, #72, #75

  • 9 Борислав

    68 43 Отговор
    В наше село викат "Кукуригу куккудяк"... Та то едва ли има някой да обича власта! А някаква си тъпа бабка да ме нарича лумпен? А сектор бе...
  • 10 БОРУНА ЛОМ

    64 60 Отговор
    ЗА ВИЖДАШ НА ЛУНА, ЧЕ Е ПО МЛАДА И ХУБАВА ОТ ТЕБ! КУЧЕ ДЪРТО!

    Коментиран от #92, #161

  • 11 FARK

    74 16 Отговор
    Българите са масово не грамотни и полуграмотни ниско интелигетени не мислещи индивиди. Това, че един индивид може да чете, не го прави грамотен и интелигентен!

    Коментиран от #60, #66, #73

  • 12 Комбайнери

    61 23 Отговор
    Просто племе българско!
  • 13 Къна

    59 55 Отговор
    СестрО Копринке,кажи ми каква кауза има Радев?Ако някой ми отговори вместо нея пак е нещо.

    Коментиран от #120, #158

  • 14 ВЕЩИЦИ ГРАНД МАДЪР

    42 36 Отговор
    СВАЛЕТЕ СИ КОСТЕЛИВИТЕ РЪЦЕ ОТ ЛУНА
    ТЯ Е НАШИЯ БЛЯН И МОКЪР СЪН ПОБЕДА

    Коментиран от #168, #171

  • 15 Хуарбуса

    22 42 Отговор
    Вижте хейта и обидите към този гнусляр чалгарски под поста му. Много не вярват и пишат "това шега ли е" - Петър Илиев беше едно от предложенията на „Има такъв народ“ за министри, ако въобще се беше стигнало до възможността „Има такъв народ“ да реализира правителство.
    Това беше отдавна. Оттогава се случиха много неща.
    Правителство на „Има такъв народ“ не беше съставено, а сега идват нови избори.
    Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува „Има такъв народ“.
    Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт.
    Ние разбираме, че огромният интерес към него всъщност е интерес към нас, към нашите решения и нашите действия, но единственото, което можем да кажем по въпроса, е:
    Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в "Има такъв народ", ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев.
    Затова се налага да бъдеш перфектен.

    Коментиран от #63

  • 16 112 място, много ви е

    40 16 Отговор
    Лелеее, тия медии и като тоя сайт, ставате смешни. Стига, че ви личи кой зад жалкия ви сайт, ама и гостите ви са със съмнително психично здраве... Вече не ставате за четане, нито за комениране, явно тук си губя времето
  • 17 НА СЪД

    19 35 Отговор
    Момента е тази...ТОВА НА СНИМКАТА ДА БЪДЕ ДАДЕНО НА СЪД!!!!ТРИФОНОВ ЧАЛГАДЖИЯ,СЕЗИРАЙ АДВОКАТИТЕ!!!Тази самозабрава и арогантност трябва да бъде спряна веднъж завинаги!Модела на неграмотния арогантен простак мутра трябва да остане в миналото!!!!
  • 18 Бонговец

    38 26 Отговор
    А Цецка Цачева и Плевен Росенлиев с какво са по-извисени от Луна?Ама гласувахте за тях,защото Бойко каза.Аз ще гласувам за Луна.
  • 19 Зайо Байо

    40 11 Отговор
    Тази журналистка първо да провери какво означава думата меритокрация и тогава да я използва. Означава власт на способните, а не на посредствените.

    Коментиран от #143, #169

  • 20 ИТН- НА НЕБЕТО

    46 12 Отговор
    Илиян Василев: "Има такъв народ" танцуваха само едно лято - и скандалът с Петър Илиев ще ги потопи окончателно."Скандалът с плагиатството на Петър Илиев ще потопи окончателно ИТН. Заслужено, защото преди да имаш претенция към другите, трябва да имаш към себе си. Както казах, те танцуваха само едно лято. Урокът обаче остава валиден за всички, които имат претенциите да правят промяната, да борят корупцията, да бъдат почтени", заяви дипломатът Илиян Василев с публикация в социалните мрежи.

    Коментиран от #22

  • 21 yeee

    19 32 Отговор
    Луна ПРЕЗИДЕНТ!!!
  • 22 Хуарбуса

    55 19 Отговор

    До коментар #20 от "ИТН- НА НЕБЕТО":

    ИТН са вече в ритуалната зала на политическия си земен път!От простотия се родиха и с простотия си отиват.Мястото им е точно в махленското предаване.

    Коментиран от #62, #93

  • 23 📌 :) Бля

    28 8 Отговор
    🏴‍☠️🌸:) Таа лелка, е ноо проста! Меритокация означава, Меритократия (заслуга, от латински mereō, и -кратия, от старогръцки κράτος кратос "сила, власт") е политическа система, в която икономическите блага и/ или политическа сила принадлежат на отделни хора въз основа на талант, усилия и постижения, а не за богатство или социален клас, напредъкът в такава система се основава на резултатите, измерени чрез изпит или демонстрирани постижения.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 324

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "1313":

    Дай ги на баба си!
  • 26 Хуарбуса

    42 8 Отговор
    Поне затова е напълно права -" Според нея “Има такъв народ” ще се разпаднат много бързо, защото не представляват партийно тяло."

    Коментиран от #54

  • 27 Лумпен лумпенов

    23 9 Отговор
    Въпросната “експертка” определя и квалифицира определена група избиратели като недоразвити умствено! Вероятно тези нейни заключения почиват на научни проучвания и задълбочени изследвания. В противен случай са твърдения на некомпетентен и зависим да не кажа платен “експерт”!
  • 28 луната

    18 10 Отговор
    А а а, Копринке така ли ще си говорим???!!!
  • 29 Информиран

    4 31 Отговор
    ИМА САМО 1 ПОЛИТИК - АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ!
    Напишете избори 2021 във википедия. Вижте им биографиите.
    Подсказка : Има само 1 политик!
  • 30 Someone

    19 11 Отговор
    До другарката: Няма нужда да си лумпен за да мразиш "властта". Какво е това "властта"?!? Демокрацията не предполага ли, че тези, които управляват народа са едни от народа? Или май в последните години се вижда ясно, че Демокрацията и Комунизма нямат големи разлики. И двете са изначално с нелоши идеи, но с ужасно изпълнение и следствието е едно и също...

    П.С. По - комунистическо от "Копринка Червенкова" здраве му кажи...
  • 31 Слави Трифонов

    19 15 Отговор
    Аз мислех, че сме жадни за еднолична власт, а сега сме мразили властта. Дъртата шмия да се скрие в дупката си.
  • 32 Ненчо бате

    21 9 Отговор
    Ех, Копринке, Копринке, май си малко шаяк.
  • 33 67778

    32 16 Отговор
    Характерно за ИТН е, че ги плюят все дърти комундели или техните деца вече именуващи се ДБ или ПП

    Коментиран от #36

  • 34 И аз се чудя

    27 11 Отговор

    До коментар #8 от "СЕЗИРАЙТЕ СЕ!!!!":

    Що за наглост!!!Наричат сами себе си "цвят на нацията",а другите лумпени. Ние си знаем,че ТЕ не са нито много почтени(кой лъже,кой мами),нито са цвят на нацията,но като си мълчим,може и Господ да се изкарат.Сл.Трифонов трябва да вземе отношение,защото обиждат най-вече неговите симпатизанти.
  • 35 Червенков

    30 13 Отговор

    До коментар #2 от "БСП...ЗЛО КОМУНДЕ":

    Ха, лумпени - какви лумпени - червени парцали като нея ли? И коя власт - властта на червените парцали ли? Нещастна крадла!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да си разкараш смрадливата фамилия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 36 Ами

    17 1 Отговор

    До коментар #33 от "67778":

    Интересно КАК ще се прегърнат и целунат,след като не спряха да се обиждат и плюят.И после,ще се поизбършат и все едно нищо не е било.
  • 37 Еееее!

    24 11 Отговор
    Червенка Копринкова дава ли си сметка колко много хора обижда с тези квалификации????? А иска ли да й се потърси съдебна отговорност????? Самозабравила се женица! Със сигурност ще получи, или вече е получила похвала от всички опоненти на ИТН! Дано е щастлива от това!
  • 38 Кой нормален политик нарича народа

    17 18 Отговор
    С такива епитети? Подлъгахме се доста хора да гласуваме за ИТН било веднъж, някои и два пъти. Дотук, излъгаха ни и повече никога. Но да излезеш и да наречеш 500 хил българи лумпени си е политическо сепуко мадам. Мутрата от Банкя го етаблира този манталитет.

    Коментиран от #49, #115

  • 39 Провинция

    27 9 Отговор
    Лумпени???? Айде бе! Яко я тресат нервите май. Наясно ли е къде се намира, в кой век живее, подобни обидни епитети към огромен брой хора, гласували за ИТН, дали са уместни? И тя се нарича журналист???? Пълно дъно

    Коментиран от #43

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Колко пъти

    16 18 Отговор
    Комунистите колко пъти още искат да фалират държавата?!И каква наглост---ГЕРБ били такива -онакива,ДПС--също.Сега и ИТН--лумпени.Ами това са хората от половин България, че и повече.Ами хайде стига де !

    Коментиран от #46

  • 42 📌:) Бля

    16 7 Отговор
    :)🏴‍☠️🌸 “Меротокрация” ма, Копринке е това което ти не си, ма. :)бля
  • 43 Хаха хаха ха

    20 14 Отговор

    До коментар #39 от "Провинция":

    Какво друго очакваш от тази комунистка?
    Вечер топли в леглото Митьо Гестапото!
    Лика прилика!
  • 44 България

    28 9 Отговор
    Коя е тая дърта сврака
  • 45 Делта вариант

    7 12 Отговор
    Руса жена ще оправи България!

    Коментиран от #170

  • 46 ФАКТ Е

    24 16 Отговор

    До коментар #41 от "Колко пъти":

    ГЕРБ и комунистът Борисов
    са от най-долната крадлива и некадърна
    утайка на БКП!
    Има ли в България
    улица без кръпка или без дупка на асфалта?
  • 47 гтнгтн

    29 8 Отговор
    Само див селяндур текезесар комунист може да си кръсти детето Копринка Червенкова
  • 48 6627

    20 12 Отговор
    ГЕРБ не казват кой е техният кандидат, „за да не им го докопат преди имунитета“. Сиреч нямат някой, който да не е за затвора
  • 49 Други

    20 5 Отговор

    До коментар #38 от "Кой нормален политик нарича народа":

    Други са действащите лица.Ние "лумпените"сме използвани за фон,за да може "цветът на нацията "да блесне.Ама че САМОНАДЕЯНОСТ !!!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Как няма срам тази жена,

    19 9 Отговор
    вярвала на Желю Желев. Най-малката злина, която той направи беше, че без време популистки премахна софийското жителство, чистотата и спокойствието в София и я направи магнит за много криминални типове от селата и провинцията.И сега седнала да ни агитира за Радев. Ами Радев и ангел да е , пак няма да й повярваме.
  • 52 Дългият

    14 6 Отговор
    Хората може да са глупави и да гласуват за Трифонов,но не вярвам да са Луди и да гласуват за този пациент на специализирана клиника...
  • 53 Темерут

    13 4 Отговор
    Тази какъв политически анализатор е, като обърква основни понятия:
    "Меритокрацията е система на „равните възможности“, при която хората се доказват чрез своите способности и талант, а не чрез богатството, потеклото си, това дали са по-привилегировани от други, фактори като социалното положение и политическата власт.

    Думата „меритокрация“ също често се използва, за да определи типа на обществото, в което богатството, положението и социалният статус се определят чрез доказване на таланта, уменията и интелигентността..."
  • 54 Слави Трифонов

    16 12 Отговор

    До коментар #26 от "Хуарбуса":

    Те ИТН все се разпадат и все после пак ви бият на избори. Килеши с кИлешите ви науки
  • 55 Тиква

    20 6 Отговор
    Червенкова, дано тези лумпени ти го сложат и да разбереш, че не става само с бъзик към народа и крадене.
  • 56 Rrrr

    22 8 Отговор
    Младите, ако се чудите как страната ни стигна дотук - заради такива като тази дърти, прости, с изцапани гащи, но плюещи по другите.
  • 57 Факти

    19 6 Отговор
    Ами на крадливата власт какво да и обичаш другарки Червенкова.Такива като тия къде ги защитаваш 32 години са на власт и си редят едни други кабинети,и народа в чужбина,а тука мизерстващите само работим.
  • 58 микимаус

    18 1 Отговор
    Това държава ли е ?
  • 59 И все пак,

    20 4 Отговор
    не следя живота на луна и слави , защото не са ми интересни, но ако евентуално са свободни нека се вземат , може би имат нещо общо,ако до сега са останали необвързани!

    Коментиран от #65

  • 60 Toxic

    13 6 Отговор

    До коментар #11 от "FARK":

    Смешно изказване! Да ти кажа, ти си типичен пример за тези българи , които се опитваш да квалифицираш като неграмотни. Не знам какви оценки си позволяваш да правиш за българите, но неграмотните очевидно съществуват в твое лице! Пише се : НЕграмотни и НЕмислещи ( слято) Твоето изказване : " Това, че един индивид може да чете, не го прави грамотен и интелигентен!" ..ни кара силно да се смеем. Най-добре замълчи!
  • 61 Р.радев

    9 12 Отговор

    До коментар #3 от "Цирк Балкански":

    Нямат гащи да се изправят "достойните",като Боко🎃
    Голям страх ги тресе завалиите.
  • 62 LOSHIA

    11 13 Отговор

    До коментар #22 от "Хуарбуса":

    ЩЕ ВИ СЕ ЧЕРВЕНУШКИ, АМА НЯМААААААААА! ИТН ТЕПЪРВА ЩЕ ВИ ТРЕСЪТ, АМА МНОГО ЯКОООО! ....СТРАХ !....СТРАХ !....СТРАХ !....СТРАХ!.....КОШМАРИ....... СЪНИЩА.......БЛЯНОВЕ В МЕЧТИ .......БЪЛНУВАНЕ....И ОТНОВО КОШМАРИ......

    Коментиран от #67, #84

  • 63 Навалний

    14 2 Отговор

    До коментар #15 от "Хуарбуса":

    Вече знаем, че е плагиатствал!
  • 64 Айде пак

    10 8 Отговор
    Ей браво копринке, “достойно” изказване на една независима жена!
  • 65 push

    4 6 Отговор

    До коментар #59 от "И все пак,":

    Знаеш ли, че необвързан и неженен са различни неща или за тебе са еднакви?

    Коментиран от #78

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Д.Б победа

    8 8 Отговор

    До коментар #62 от "LOSHIA":

    Подкрепяш ли по чалгарски Комунягата -Фатмак, .. ГЮБЕК?
    Нищо общо с БКП, а?
  • 68 1-ви от Софето

    3 9 Отговор

    До коментар #8 от "СЕЗИРАЙТЕ СЕ!!!!":

    А лумпените викат-гробари че ви чегъртаме.

    Коментиран от #81

  • 69 Навалний

    9 6 Отговор
    40 години главен редактор на вестник, който никой не четеше?
  • 70 Бай Гошо

    17 15 Отговор
    Електоратът на Луна е по-нормален от електората на Радев. Радевата зима ще е смърт, глад и мизерия. Дано българите го осъзнаят навреме, преди изборите. След това ще е късно.
  • 71 Зайо

    13 7 Отговор
    Ма Коприно,ма теб и аз не мога да те дишам,ама на,тук си и словоблудстваш ли словоблудстваш.Срещу Кауна и Мики Маус да турят,ще гладувам за него.И оня злобср не понасям ама ти ми го натрисаш пред очите.Уууууу,чумооооо
  • 72 Ленин

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "СЕЗИРАЙТЕ СЕ!!!!":

    Точно така ,лумпени отдавна за затвор и разстрел
  • 73 Божкеее

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "FARK":

    А ти байо си самата гра----мотност и ин----телегентност,хаха
  • 74 Ванга

    7 8 Отговор
    Руса жена ке оправи България
  • 75 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "СЕЗИРАЙТЕ СЕ!!!!":

    Лумпенпролетариат е точната дума.Айде сезирай а...менския поп.
  • 76 Иван Ненов

    12 3 Отговор
    Вятърка Червенкова
  • 77 дъртия

    8 3 Отговор
    КОБРА !!!
  • 78 И все пак

    7 4 Отговор

    До коментар #65 от "push":

    кво ме засяга мен , преместих го от твоето бля бля ! Елементарен човек с елементарно хоби !
  • 79 селтак

    11 5 Отговор

    До коментар #5 от "Софиянец":

    У голема грешка си! За да разбереш от къде е потеклото на дрогарката,иди във зоологическата градина,сектор маймуни!
  • 80 минко

    13 6 Отговор
    В ТАЯ ИМА НЕЩО НЕДОПРАВЕНО !!!
  • 81 Самър

    6 11 Отговор

    До коментар #68 от "1-ви от Софето":

    Че го духате мършави мъсолковци на Гробарите
  • 82 Д.Б победа

    15 8 Отговор
    Оня боклук Славуца Кючекчийката ще прави ли ГЮБЕК-КОНЦЕРТ в Подкрепа на Румен Решетников и ДС агентите от БКП? Или ще върти трътката у Сараите?!?
  • 83 минко

    9 5 Отговор
    А БЕ КОЙ ЩЕ СИ МИНЕ ОТ ПОЛОВИЯ ОРГАН ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТАЯ !
  • 84 Самър

    6 3 Отговор

    До коментар #62 от "LOSHIA":

    Ще има разстрели на боклуци .
  • 85 Гост

    11 6 Отговор
    Само същество човекоподобно без всякакво възпитание може да се изкаже по този начин-лумпени
  • 86 Мръша

    10 4 Отговор
    Властта вика. А бе вие да не сте Хитлер или Сталин ? Каква власт те тресе? Политиците работят за лумпените, не властват над тях! Тва да не ти е Римската империя че ще властваш?

    Коментиран от #91

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 5 Отговор
    ЧАЛГАТА не е КУЛТУРА А ПРОСТОТИЯ И ПОШЛОСТ
  • 89 То и

    17 7 Отговор
    на времето имаше един филм за една балерина Тя танцува само едно лято,това е редно да се получи със славчовата сбирщина.
  • 90 гост

    20 7 Отговор
    КОПРИНКА МИСИРКАТА Е ПО ТЪПА ОТ ЛУНА . ЕСТЕСТВЕНО ИТН Е ИСТИНСКАТА ПАРТИЯ ЗА , КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА . ПОЧТЕНИТЕ , НЕОБВЪРЗАНИ ЕКЗЕМПЛЯРИ КАТО МАЯ , ХРИСТО И ДОНЧЕВИЦА ОБИКАЛЯТ ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ . ХАМЕРИКАНСКИЯ ПРОЕКТ С ПОЧТЕНИ ЩЕ НИ ИЗЛЕЗЯТ МНОГО СКЪПО . АСЕНЕ , И АЗ ИСКАМ САМО ДА СЪМ ЕДИНСТВЕНО ФИНАНСОВ МИНИСТЪР . КАКВО ЛИ СТЕ НАПРАВИЛИ ЗА ТРИ МЕСЕЦА , ЧЕ ДА ИМАТЕ ТАКИВА ИСКАНИЯ . НИЩО САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ . ВТОРИ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ НЕ МИ ТРЯБВА .
  • 91 Шайба

    10 0 Отговор

    До коментар #86 от "Мръша":

    Така е било от древен Рим досега,който контролира тълпата,тоест лумпените,получава и властта,колкото повече лумпени контролираш,толкова повече власт имаш,че видите ли ако ми застрашите властта и пускам лумпените дая вилнеят.
  • 92 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 0 Отговор

    До коментар #10 от "БОРУНА ЛОМ":

    ПОП ФОЛКА е ОПРОСТАЧАВАНЕ а не е КУЛТУРА ДЕДО

    Коментиран от #113

  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Хуарбуса":

    кой са СТАМАТ МАГАРЕТО РАДИО АЛТАФ кажи ПРИЯТЕЛ
  • 94 То и

    12 1 Отговор
    на славчо и неговите сценаристи и попфолка не им се отдава да не говорим за политика.
  • 95 селтак

    15 1 Отговор
    Пак питам,понеже изтрихте коментара ми,защо тия двете са без маски във студиото а хората без маски във магазина за хлеб ги глобяват?
  • 96 Жельо Желев,

    9 4 Отговор
    Бе псевдо десидент и много , много слаб писател, имам в предвид драсканицата му , за фашизма. А обща култура ?
  • 97 00014

    5 14 Отговор
    Истината боли - лумпените я засипаха с минуси.
  • 98 Луна,

    5 3 Отговор
    Е българският, Роналд Рейгън , на пук на комунистическото шофьорче, без насрещно…
  • 99 селтак

    11 3 Отговор
    Прав си беше Бойко за толупите! Тия двете са живото доказателство!
  • 100 ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ

    7 4 Отговор
    БСП загорели комундета и се точат....щели да я подкрепят ...имала чудесна усмивка и сочен бюст
  • 101 гтнгтн

    6 6 Отговор
    Нека видим фактите - ИТН биха и вероятно пак ще бият на изборите. Срещу ИТН са все коалиции от по няколко партии - ИТН са сами. Всякакви коментари са излишни. Така, че киртаци - края на ИТН се отлага

    Коментиран от #109

  • 102 Червените Кхмери в КамПУЧия

    7 3 Отговор
    Носят ли червена коприна
  • 103 Господ е бългърин

    4 3 Отговор
    България над ТриВоДи
  • 104 висок

    9 4 Отговор
    Копринка е тежък червен бацил!
  • 105 5542

    5 7 Отговор
    Правилни са разсъжденията на Червенкова. Да не забравяме, че съучастници в опростачванет на новите поколения българи са всички, кито търпяха експанзията на чалгата не само в музиката, но и в цели ни живот.
  • 106 Нали

    11 3 Отговор
    Тази баба комунистка и двама от сценаристите на Слави са в групата на "цвета на нацията." Продължават да се плюят ли?! Нали би трябвало да са от един отбор,т.нар.инциативен комитет.
  • 107 ГруЮ

    11 4 Отговор
    Госпожо Копринкова, Радев е по-скоро морално съдържателен. Може би това сте имали предвид с това “морално консистентен”. Щото такъв може да бъде да речем тюрлюгювеч, но за хората има други думи. Моля, не се опитвайте на 70 да бъдете модерна. Олеквате. Имаме прекрасен български език, който няма нужда от нововъведения.
  • 108 Завет 80 g

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Сатана":

    4iars sfeett.,🦩🦩🦚🦚🦒🦒🦒🦒🦒🦒🦒🦒🌼🍁☘️🌸🌹🛀👈👈🦎🐩😭😭💔💔👅✌️✌️💅✍️😭😭💔💌💌👇👇👇✌️✌️💅💅🙏🙏🤳🤳✍️✍️👉👉🤟🖐️🖐️🛀🛀
  • 109 Един

    13 2 Отговор

    До коментар #101 от "гтнгтн":

    ИТН самодоволно орязаха възможността за собственото си бъдеще. Толкова глупост на едно място и сценаристите не могат да измислят.
  • 110 Тя е искрена, не лъже

    10 6 Отговор
    Напротив, ще гласуваме за Луна, защото тя има смелостта да даде на българина свобода, тя не лъже, тя обещава само, че ще бъде достоен представител на страната ни в света. Това е ролята на Президента.

    Коментиран от #119

  • 111 Отгледани

    10 2 Отговор
    Копринке, сама реши как да постъпиш спрямо себе си. Виж нашите дисиденти: ти, Анжел Вагенщайн, Ж. Желев, Петър Берон, Ивайло Трифонов, Дертлиев и вся остальная. Измислена работа!
  • 112 Фаро

    6 1 Отговор
    То пък какво има да обичаш на всички управлявали 30 години освен нещо "романтично" свързано с роднините им
  • 113 БОРУНА ЛОМ

    6 3 Отговор

    До коментар #92 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    АМА Е ПО УБАВА ОТ ДЪРТИО ПЕС, НАЛИ?

    Коментиран от #114

  • 114 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #113 от "БОРУНА ЛОМ":

    пусниси ЕМИЛ ДИМИТРОВ
    АКО СИ ДАЛ пусни си
    СЛЕНГ пусни си АНГЕЛС
    пусни си ТАТУ
    НАС НЕ ДОГОНЯТ
    уси сиРОРО РАДОСЛАВ КАВАЛДЖИЕВ

    пусни сиь георги гоцев
    ако нещо не ти трепне в ДУШАТА напразно си ЖИВЯЛ
    име плюеш в нощната статия от 030 часа на госпожа
    МАРИНОВА това
    ЧОВЕШКОли е

    Коментиран от #122

  • 115 mdaaaaaa

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "Кой нормален политик нарича народа":

    Ай ся...знаем ви тия хора :) гребаджии и комунисти! Никой не са подлъгали и ако трябва ще ти обясня добре..защо! Ти не си гласувал за ИТН не се прави!
  • 116 Пепи

    7 5 Отговор
    Да ти еб@ м@йката дърта кукувица.
  • 117 Щом е гост

    5 3 Отговор
    На другарката Маринкова, не си струва изгубеното време да прочетеш статията.
  • 118 След времето на Бойко ...

    5 3 Отговор
    ... Борисов си струва да се направи опит за "омекотяване" на думите изречени по нечий адрес, особено когато обхващат, (отнасят се) за примерно 500 000 човека. Който и да си, която идаси, мери си думите и спазвай уважение и респект, към онези, примерво 500 000 човека, които харесват и одобряват, който и да е, та бил той Слави, Луна, Лили и дори Радев.
  • 119 Хаха

    4 4 Отговор

    До коментар #110 от "Тя е искрена, не лъже":

    Добре казано. Всеки е по добре от Радев освен това
  • 120 Отговор има

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Къна":

    Целта му е да спаси задкина на Божков независимо от цената

    Коментиран от #134

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 БОРУНА ЛОМ

    11 0 Отговор

    До коментар #114 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ПУСНАЛ СЪМ СИНАН САКИЧ,,, ГАЙДИТЕ..... И ЕДНА БЪЛГАРСКА РОЗА!
    ВСИЧКО УНИЩОЖИХА ПОЛИТИЦИТЕ! РОЗА ДАМАСЦЕНА ВЕЧЕ САМО НА КАРТИНКА, АКО ЗНАЕШ КАКВО Е?

    Коментиран от #124, #125, #127

  • 123 Чифликчия

    6 3 Отговор
    Лумпени и лумпени! Що не отидеш да сьбереш толкова подписи мьр?
  • 124 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #122 от "БОРУНА ЛОМ":

    БЛАГОДАРЯ ГРАДСКИ
    но кава е причината да ме обиждат в статията на МАРИНОВА ОТ О 030 ЧАСА обиждат мениковете СТАМАТ МАГА РЕТО РАДИО АЛТАФ ГОЛЯМ СМЯХ ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ ВАЛЕРИ БОЖИНОВ някаква ДЕСИ ПИШЕ ДА И ЯМ мръсотиите тово РАДИО АЛТАФ от лом ЛИЕ също и от хумата ме обиждат
  • 125 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 2 Отговор

    До коментар #122 от "БОРУНА ЛОМ":

    Б У Б А Т А И К У, Е ЦА И Ф О К СИ някога ме биха в лом без причина

    Коментиран от #159

  • 126 Гошко

    5 5 Отговор
    Стига с ГЕРБ и този Радев не омръзнаха ли Ви вече, какво и е на Луна, жена ни трябва сега за Президент.ПРОМЯНА.
  • 127 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 2 Отговор

    До коментар #122 от "БОРУНА ЛОМ":

    този Б У Б А Т А ми разби зъбите близо до бившия КЕ ДУНАВ сега там правят ПЛАТКИ а в ю туб има клип за бойчо политиката
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 ох кеф

    6 1 Отговор
    Ами права е жената,не се обиждайте от истината.Лумпениадата е широко разпространена в тоя сайт.Прочетете си отново написаното,и размислете малко над него,ако имате с какво.Не се отнася за всички,има и добри попадения:)))
  • 130 Механик

    8 2 Отговор
    Г-жо/другаркЕ, язовир Копринка, при това и червендалеста!
    Луна ми е през гаечния ключ, точно както и нейните почитатели/фенове. Но трябва да ви кажа, че ВЛАСТТА както е в последните 32 години, ама никой не я обича.
    Думата "мразя" е много мека в сравнение с това, което изпитват към ВЛАСТТА, хората, които имат повече от 2 гънки на мозъка и АйКю-то им се различава от температурата на замръзване на водата!
    Казано с две думи- за бесене сте всичките!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Хъш

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Цирк Балкански":

    Никой трезво мислещ не би се изправил арещу Радев
  • 133 Консистентен

    4 3 Отговор
    Много неуважителен, високомерен и обиден език.
  • 134 Къна

    1 1 Отговор

    До коментар #120 от "Отговор има":

    Незадоволителен отговор,но поне се постара.
  • 135 Тигри и Тигрици има ли тугрици

    3 3 Отговор
    Бременни покръстени жени
    Няма ли пари червени бабички
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Един там...

    5 7 Отговор
    Дърт кукунделник! Да си гледаш пенсията...
  • 138 6521

    9 1 Отговор
    Всеки народ си има лумпени. Народ е категория, която включва подгрупа лумпени. И ако лумпените са много на брой, жалко за този народ. А че това е така, се вижда от езика на повечето коментари под статията. Такъв език обичайно използват хулигани, за да драскат по обществени тоалетни и пейки в парковете в неистов пристъп на себеизява.
  • 139 Червените Кхмери се развихриха

    6 2 Отговор
    Мутри вън лумпени бивши хора само и само Властите да се издавя2т на края на Дунава
  • 140 Нане

    4 2 Отговор
    Сигурно разлепения и афиш ще е като онези за фолк маратоняяя. То бива простотия в тази държава но във всякко отношение сме на дъното. Тотална деградация на обществото! После не се чудете защо страната ни се топи с бързи темпове като население. Ами кой от осъзнатите хора би стоял тук?!
  • 141 И тъй нататък !

    7 3 Отговор
    Този път Копринкова е права ! Но и тук във Факти е пълно с лумпени ,които не могат да пишат граматично правилно,но иначе са бабаити като И Т Н.
  • 142 Червените Кхмерни бабички са се

    4 4 Отговор
    Развихрили и всички ще станем червени БАБА ИТи и комунизмът ще победи в целия свят пролетарии из всех стран плодитесь нада работать нет балтать патамучто красная аристокрация нада триумфирать
  • 143 Посетител

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Зайо Байо":

    Чети по-внимателно, колега! МЕТРИОКРАЦИЯ - власт на посредствеността - е едно, МЕРИТОКРАЦИЯ - както си посочил! - друго.
  • 144 1122

    7 2 Отговор
    Какво искаш да кажеш,че всички които са гласували за Слави са лумпени ли?Ане мислиш ли,че тия хора не са харесали ГЕРБ,защото са крадливи,БСП,защото се наслушахме на лъжите им,ДПС защото не са българска партия,ако бяхя българскащяха да влязат в българските партии,а не да правят партия която преди избори ходи в Турция на консултации.....ВОЛЯ и НФСБ са интересчийски партии,ВМРО,е партия останала още от опитите на българското население да обедити останалите части на България които са били под турско робство,всички останали партии,ако мислят за България ,до сега да са се обединили в една партия и да са направили нещо хубаво за Родината ни,а не за себе си!
  • 145 а бе лумпени

    4 5 Отговор
    ама, я ти събери толкова подписи, колкото Луничката!
  • 146 Свен

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Цирк Балкански":

    Тая още ли е жива бе? Луна ли е, Месечина ли е....
  • 147 смешници

    11 7 Отговор
    Хората не мразят властта. Хората ви мразят всички червени комунисти, доносници, деца на държавна сигурност, лакей, мекерета, номенклатури и подобни. Превзели до последната служба днес президентство, министерства и други. 30 години съсипвате България, а сега освен на Москва, се продадохте и на Козяк, само и само да сте на власт. А хората ще отнесат втора Виденова зима, защото дойде ли комунист на власт, винаги е пълна трагедия. Досега няма случай на обратното. Колкото и да се криете за измислени и проектирани партии като ПП или Слави /който пак вие го проектирахте/, все сте си същите. А това, че всички комуняги, доносници, ченгета и други подобни се смятат за някакъв елит, си е направо психически проблем.

    Коментиран от #150

  • 148 Иван

    6 2 Отговор
    Не чета статии на тази комунистка, но тези който гласуват за Луна могат да ги освидетелстват и към лудницата.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Един от народа....

    3 2 Отговор
    Смешника си ти! Беснееш, защото виждаш края на краденето? Край, свърши, няма повече-чао, довиждане крадливи псета! Вече няма комунистите това, комунистите онова и да си крадете на воля. Бандюги мръсни, чакат ви черни дни, ще трябва да плащате! Народът се събуди! Костов, Ф.Димитров, Първанов, Станишев, Доган, Цар-разпран, Борисов и лизачите им на съд!

    Коментиран от #172

  • 152 Палко

    3 3 Отговор
    Лумпенка Червенкова започнала да обижда на лумпен, и това доживяхме от поредната червена и невежа крадла! Много повърхностни разсъждения Лумпи!!!
  • 153 ШАФИОРА

    2 3 Отговор
    луна е проста като бойко - двамата ще успеят ! ЛУНА МОЖЕ И ДЕЦА ДА МУ РОДИ , НЕЗАВИСИМО ОТ КОГО СА ! ЩЕ СИ ГИ ОГГЛЕДАТ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО , А И ПРИЯТЕЛИ ЩЕ СИ ИМАТ МНОГО - БАДЖАНАЦИ !
  • 154 цербер

    2 2 Отговор
    журналистката Копринка Червенкова
  • 155 огорчен

    3 2 Отговор
    Ако напишем за някого "лумпен" е вероятно да ни изтриете коментара, но тази може да обижда множество хора с различни професии и позиции както си иска и да го публикувате.
  • 156 Да гласуваш за

    2 2 Отговор
    Луна,все едно гласуваш за Митьо Пищова.Хахаха,че смях
  • 157 Васил

    2 1 Отговор
    Това че мразиш тиквата от Банкя не значи че си лумпен а че не искаш да си вечният роб.
  • 158 Къче

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Къна":

    Как да няма влез в магазините и ще осетиш виж сметките на тока парното водата ще се увериш колко много направи за народа. след като е смел и прави партии защо не застане начело Иска се смелост
  • 159 Ломския

    1 2 Отговор

    До коментар #125 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    НЕ САМО ТЕ БИХА АМИ ОПРАВИХА ОТ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ
  • 160 Ферхунде

    0 1 Отговор
    Ама тия хора А в и К П знаят ли с кво се захващат въобще? Нали ще им изпратят кола и ще им кажат какво се прави? Нали половината от учениците са изкарали двойки на матурите и не могат да завържат 3. Училищата са пълни с мургави, на които от нашите данъци е платено да идат на училище, дрехи и обувки. А шоуто на Слави след 10 години ще свирят добре облечени ц., певиците ги знаят по добре от мен. Та с кого ще я прави тая промяна, народе!!!
  • 161 Иво.

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "БОРУНА ЛОМ":

    По млада е, факт.Но, Луна няма капка мозък, също е факт. Жената си прави майтап ,вие на сериозно я взехте.
  • 162 Иван

    2 1 Отговор
    А г-жа Копринкова не е ли лумпен?
  • 163 МЕДИУМ

    2 1 Отговор
    Тази с текстилното име що не се гръмне
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Коко

    2 2 Отговор
    Заради такива жалки червей сме на сто и кусур място по свобода на словото къде беше бе гъсенице и какво написа за Бойковите шкафове затова ви наричат мисирки ама такива като теб нямат акъл и за мисирка
  • 167 пешо

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Цирк Балкански":

    Ми такъф е матряла.Черешката ще е Плевналиев.
  • 168 Мързел

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "ВЕЩИЦИ ГРАНД МАДЪР":

    Само защото ви е "мокрият съм" ли ще я изберете за президент?!😁😂😂😂🤣🐵
  • 169 Мързел

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Зайо Байо":

    Способните хора никога не биват допускани. до властта,те са трън в очите на властта,това не го ли знаеш?!
  • 170 Мързел

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "Делта вариант":

    България все "руси" я оправят,затова сме дотук.
  • 171 Стояноff

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "ВЕЩИЦИ ГРАНД МАДЪР":

    Абе ЛУНА или ЛУДА не знам ама не виждате ли че ставаме за подигравка ни парламент ни президент аз не виждам какво трябва да се обсъжда тази лудница
  • 172 Стояноff

    0 1 Отговор

    До коментар #151 от "Един от народа....":

    Бе ти що не се разбереш с ЛУДА и да си вицепрезидент