Last news in Fakti

9 Март, 2022 16:56 19 557 227

Проф. Янакиев: Моралът диктува да се използва сила срещу Путин, но той би запалил ядрена война (ВИДЕО)

  • проф. калин янакиев-
  • владимир путин-
  • путинова русия-
  • руска федерация-
  • ядрена война-
  • нато

Руснаците са подложени на тотална дезинформация, каза той

Проф. Янакиев: Моралът диктува да се използва сила срещу Путин, но той би запалил ядрена война (ВИДЕО) - 1

При всички положения обаче Русия ще бъде срината икономически, но това въобще не е най-важното. Най-важното е, че Путин и неговата шайка са вече международни престъпници и това е абсолютно безспорно. Тук се изправяме пред едно много голямо противоречие между морала и възможността, защото моралът диктува, когато някой е откровен насилник а Путин и неговата шайка са откровени насилници, не да молим насилника за мир, а да се употреби сила. За да бъде спрян насилника, трябва да бъде употребена самозащитна сила. Това заяви в студиото на ФАКТИ проф. Калин Янакиев.

"Това диктува моралът, възможността обаче е ужасяваща, защото, ако бъде употребена сила срещу този безумец, той би могъл да запали ядрена война, а от ядрената война светът ще бъде унищожен. В нея няма победител. Така, че ние се намираме в изключително тежка ситуация, противоречия между изискваното от морала и позволяваното от възможността. По тази причина трябва да се прибягва до други мерки, една от които са икономически санкции, които се задълбочават и които безспорно ще сринат икономиката на Русия за десетилетия наред, освен че нейният имидж в световен мащаб е сринат за десетилетия наред. Онова, което прави Путин в началото на 21-ви век и онова, което е направил през 30-те години на 20-ти век Адолф Хитлер - те са абсолютно съпоставими", каза философът и писател.

"Руснаците са подложени на тотална дезинформация от една страна и от друга страна са заплашени от тоталитарни мерки без прецедент. Наскоро научих например, че е в Русия в големите градове биват арестувани хора, които излизат на протест вече не с плакати, защото това ги заплашва с 10-15 години затвор, а просто с празни ръце сякаш държат плакати и въпреки това ги арестуват, арестуват деца, видяхме кадри на малки деца, които са изведени от родителите си на протести и са разделени от родителите си и са затворени в клетки.

Така, че възможностите на руснаците са малко, най-храбрите измежду тях ще си позволят да протестират, а другите просто не знаят в какъв свят живеят, защото са подложени, пак казвам, на тотална дезинформация. Руснаците в голямата си част смятат, че Путин спасява Украйна от някакви нацисти, за които съобщи на света в самия ден, в който нападна Украйна. Как не бяхме чували за този нацизъм, който се вихри там от 2014 година. Пропагандата на Кремъл е успешна във вътрешен план. В световен мащаб е изключително неуспешна - целият свят е срещу Путинова Русия. Митовете за добрата, водещата, свещената война на Русия, за православнейшата страна са се срутили абсолютно и с много много години напред", коментира той.

"Русия сега много прилича на онова, което е правил Хитлер в началото на своята власт. Хитлер иска Судетския коридор в Чехия и Словакия, в Чехословакия тогава, защото там живеели немци. Дават му Судетите и малко след това той окупира цяла Чехословакия. После иска територии в Полша,в които живеели немци, измъчвани от поляците, малко след това завладява цяла Полша. Същото прави в момента и Путин - в Донбас и Луганск живеели руснаци, които били измъчвани от украинците, обяви независимостта на тези републики и същия ден буквално нападна цяло Украйна. Подозирам, че нещата ще продължат по-нататък към Молдова, за което също имаме вече определени сигнали, защото знаете, че най-източната част на тази бивша съветска република е окупирана много отдавна от руснаците и се нарича Приднестровска република.

Това са хора (поддръжниците на Путин у нас - бел. ред.), които в момента желаят да заглушат онова, което собствената им съвест им свидетелства и в този смисъл са в патологично състояние, защото не можеш да надвикаш самия себе си и все пак социологическите проучвания ни показват, че при тази много висока любов към Русия до началото на агресията нещата са се срутили от над 50 процента одобрение на 32 процента. Да, това пак е обезпокоително много, 32% да подкрепят безспорния агресор, безспорния международен престъпник. Тук много голяма роля играе нашето старомодно историческо образование, ние сме все още в плен на романтическата историография от средата на 19 век, която на наша почва е развита на една славянофилска основа. Славяните са париите на Европа, Европа е враждебна към славяните и големият дом на славяните би трябвало да е Русия - в тази парадигма се развиват всички разкази за нашата история - освободителката Русия, онази, която се погрижила за нас. Най-вероятно на това се дължат продължаващите настроения на любов към тази страна, историята ѝ много слабо се познава, ние говорим за това колко са ни близки руснаците, но исторически те не са", каза още той.

Целия разговор с проф. Калин Янакиев гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 155 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 В един глас

    200 21 Отговор
    Псуваме
  • 3 Пако

    255 48 Отговор
    МНОГО БОЛЕН.
  • 4 3.14К

    307 44 Отговор
    От къде се пръкнаха толкова "оператори" на тъпани? Истината е, че вече стават опасни и вредни.

    Коментиран от #35

  • 5 Българка

    89 219 Отговор
    А какво правим с руския анклав по черноморието около р. Камчия? Проверки от ДАНС , други служби кои са собствениците и с какви пари са закупени имотите?

    Коментиран от #18, #37, #65

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Грульо

    326 68 Отговор
    "Проф. Янакиев: Моралът диктува да се използва сила срещу Путин"

    Калине, заминавай за Украйна, що се услушваш? Немаш ли морал? :D

    Коментиран от #205

  • 8 ппп пластика

    272 57 Отговор
    ЕЙ МАСУР КУХ,СТИГА СИ СЕ ПРАВИЛ НА УМЕН!!!!!!!!!!!!!!!
  • 9 Всъщност

    299 68 Отговор
    калин янакиев е стар кадър - практикува плюене по Русия още преди това да стане задължително за българските медии .
  • 10 Асан

    227 52 Отговор
    Ти си един купен пион,сега се скрий в мишата си дупка
  • 11 жалък старец

    270 62 Отговор
    Слушах го онзи ден по Панорама, жалък старец и никому не известен професор.
  • 12 Време разделно

    243 39 Отговор
    Светът изхвърлял всичко Путинско! Но да сме справедливи,трябва да кажем,че светът трябва да изхвърли и всичко свързано със САЩ!
  • 13 Янакиев

    219 46 Отговор
    и морал - това са две взаимно изключващи се неща ! Изключително непочтен човек.
  • 14 крадлив денчо

    188 42 Отговор
    Хе можете ли да намерите някой умен нормален човек,а не такива продажници?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 некомунист и нефашист

    102 42 Отговор
    Крайно време е агресорът Украйна да бъде спрян и войските да напуснат потърпевшата Русия!Заради непредизвиканото им нахлуване на руска територия скочи цената на горивото и цените в магазините!

    Коментиран от #208

  • 17 Теодоро

    171 55 Отговор
    Мазен пасквил.Да живее Русия
  • 18 Добре дошли , братушки !

    188 52 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Дай боже още много и много руснаци в България. ! Че тук започват да преобладават мургави и мюсюлмани !
  • 19 на снимката

    101 27 Отговор
    Човекът с ватенката ръси акъл.
  • 20 Не думай

    119 23 Отговор
    Тоя да не е брат по оръжие на проф. Витанов

    Коментиран от #104

  • 21 Дуай Липа

    144 34 Отговор
    този язовец откъде го извадихте

    Коментиран от #45, #123

  • 22 Θανατος

    154 27 Отговор
    Този който ви учи на морал , се опитва да ви внуши вина , отговорности , необходимости , задължения , дълг за да може да властва върху вас ! Мръсниците много обичат да обвиняват ! Обикновено проститутките когато остареят стават морални учителки и нравствени застъпнички ! Гнус ме е от вас !
  • 23 България

    147 36 Отговор
    И тоя тъпанар не е разбрал накъде отиват нещата ! Стига с такива смешници по студиата!Пълен олигофрен!
  • 24 хаха

    149 36 Отговор
    Още един дървен философ. България е на първо място в света по професори. Всеки втори е такъв и обикалят студията да плещят глупости.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Очеваден

    110 28 Отговор
    Глупендер на нищо не мясащ

    Коментиран от #127

  • 27 агент08

    110 34 Отговор
    Тоя ли изрод с дяволска мутра има морал!
  • 28 Даниел

    112 26 Отговор
    Не, не, не е истина това болни шизофреидно мекере отново бие тъпана на собствената си лудост!
    На колко места го усетиха и прокудиха, но явно има и такива където му минават номерата!
    Пълна мерзост, К. Янакиев!
  • 29 1111

    118 29 Отговор
    Защо не му задодаха въпрос за украинските безчинства в източна украйна и американските биологически нелегални ляборатории? Пропагандирайте си лъжите, Русия ще победи!
  • 30 Читател на факти

    101 23 Отговор
    Скрийте го това плашило бе преди бяха ония пияници са това.Съвсем се оляхте бе

    Коментиран от #212

  • 31 55553

    99 18 Отговор
    на тотална дезинформация са подложени българите от ето такива соросоиди. на изборите се видя колко сте 2-3% от българите максимум.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 дядото

    95 24 Отговор
    не може хабилитирани преподаватели,българи,па макар и насърчавани да имат подобен речник за правителството на държава от европа.скъсаи си дипломата професоре.дори и озлобен,не може с подобна реч да поставяш под заплаха род и родина.русия и другите империи ще оцелеят,такива като нас ще пропаднат.мисли с главата,не с банковата си сметка
  • 34 Лаврентий Берия

    109 21 Отговор
    Ей, продажен плешив лешояд, а ако се проведат ИСТИНСКИ , неманипулирани социологически проучвания, кво ли ще покажат, а ?

    Коментиран от #40, #162

  • 35 linda

    47 4 Отговор

    До коментар #4 от "3.14К":

    Обаче само те имат думата! :(

    Коментиран от #106

  • 36 124

    107 24 Отговор
    Моралът предполага Пентагонът да не финансира за 1, 5 милиарда долара 336 секретни американски лаборатории предимно около Русия и Китай,. ТЕзи американски лаборатории разработват забранено бактериологично оръжие, причиняващо холера, чума, сибирска язва.

    Вече има достатъчно доказателства и документация от недоунищожените от киевските неофашисти 26 лаборатории в украйна!

    САЩ са международен престъпник вече 70 г.

    Истерията им цели да прикрие техни чудовищни престъпления в Украйна!

    Срам са за света, както и марионетките им/подлоги, насаждащи с пресипнали гласчета бясна русофобия!

    Русия пак ще освободи света от фашизма. Z

    Коментиран от #191

  • 37 JJon

    38 25 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    По тъпо от това да използваш такъв ник е единствено мисленето ти. И тичай на Камчия /анклав ха ха ха/ да конфискуваш по комунистически
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Лаврентий Берия

    81 27 Отговор

    До коментар #34 от "Лаврентий Берия":

    Забравих да кажа - от 34 коментара до тук, има само един (ЕДИН), против Русия.... това как ти звучи ?
    Нещо като 3%, а ??

    Коментиран от #55, #137, #160

  • 41 Академика

    73 18 Отговор
    Като при Ковида, чувам професор и повече не ми е нужно-псикоппати, глуппаци, полезни идьооти
  • 42 Зоя

    27 58 Отговор
    За живее Русия! Долу Путин!

    Коментиран от #201

  • 43 Стойко

    37 81 Отговор
    Автора е прав! Но за едно греши! Ако бъде използвана сила срещу джyджака, няма да посмее да използва ядрено оръжие! Владимир Путин предупреди за "Невиждани последствия от военна гледна точка" при намеса в конфликта на други страни! Както коментираха експерти дори Съветския съюз не си е позволявал да заплашва че първи ще използва ядрено оръжие. А помните преди време Путин отново бе заплашил че " При ядрена война няма да има победител и оцелели". Този наистина е психично болен и ако не бъде неутрализиран може занапред всичко да се очаква! Но едва ли би стигнал до ядрена война и без оцелели в света! Колкото и да е психично болен осъзнава че и наследниците му не биха оцелели! Дъщерите му живеят на запад , а състоянието на съпруга на едната му дъщеря живеещи в Швейцария се оценява на няколко милиарда! Ако нямаше потомство , от подобен индивид можеше да се очаква всичко!

    Коментиран от #198

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Инспектор

    54 16 Отговор

    До коментар #21 от "Дуай Липа":

    По скоро прилича на съсел
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 а на фашаги кат тебе

    48 19 Отговор
    и конвенционално ще помогнем да спреш да хабиш кислород
  • 50 Медик

    74 24 Отговор
    Този шизофреник защо не е в психиатрията?
  • 51 един

    82 29 Отговор
    Още един продажник и той професор. Путин е голям държавник, а ти кои си бре пропаднал лъжецо? Само се виж на какво приличаш и тогава давай оценки на Путин и Русия.
  • 52 Абсолютно е прав

    27 59 Отговор
    "Това диктува моралът, възможността обаче е ужасяваща, защото, ако бъде употребена сила срещу този безумец, той би могъл да запали ядрена война, а от ядрената война светът ще бъде унищожен. В нея няма победител. Така, че ние се намираме в изключително тежка ситуация, противоречия между изискваното от морала и позволяваното от възможността."
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 кажете ми

    84 25 Отговор
    заслужава ли да се чете какво е казало нещото от снимката. Впрочем, днес чух някаква ...лизаторка по радиото, възторжено да казва, че "Путин губи информационната война",
    което ще рече " ние лъжем повече".
  • 59 Мамул

    70 14 Отговор
    Пропаганда с която се цели Америка да "огради" Европа като силен пазар и да не допуска Русия, Китай и други държави. Това иска Америка, само тя да остане на европейския пазар, понеже не може да подчинява вече останалия свят. От тази "любов" европейците ще се изринат, цените ще отидат много нагоре.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Светослав

    49 11 Отговор
    Тези въшльовци знаят ли какво е пълно бойно снаражение?
  • 62 При всички положения

    55 20 Отговор
    Ще посрещаш руската армия с хляб и сол при Русчук!
  • 63 Истината

    9 3 Отговор
    А ти си...???
  • 64 ХАХАХАХАХАХАХАХА

    56 14 Отговор
    Съревнованието между идиотите за пръв американец на републиката продължава с пълна сила, които са и съратници на лидерът в надпреварата с катафалки.
  • 65 Светослав

    49 13 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Тази ма е от тревопасните динозаври от ДБ и ПП
  • 66 Именит

    31 77 Отговор
    Достоен Българин сте Проф. Янакиев.
    ...дано има повече като Вас!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Салко

    62 22 Отговор
    Професоре не е лошо да се подстрижете и изкъпе те.
  • 69 САТЪРА НА ХАНА

    49 13 Отговор
    НАТО ДАДЕ ТОЛКОВА ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА
    ....
    ЧЕ САМО С ТРОФЕЙНИ НАТОВСКО ОРЪЖИЕ, ДАДЕНО НИ ОТ РУСИЯ ... МОЖЕМ ДА ДЕ-НАЦИФИРАМЕ БЪЛГАРИЯ 3 ПЪТИ
  • 70 българин Варна

    67 20 Отговор
    Проба за цензурата в този сайт!
    Това очевидно е "платен" " спициалист!"
    Очевадно не е час и промива мозъците ни !!!
    Титула "професор" е за заблуда и за повишаване на вниманието на публиката!
    Като цяло е лаик и платен боклук!
  • 71 Естествено

    56 15 Отговор
    Естествено че ще запали ядрена война, принципа свобода или смърт, кой уважаващ себе си политик ще остави запада да му разграби и унищожи страната, българските отдавна я продадоха
  • 72 Хахо

    19 3 Отговор
    КИТАЙЦИТЕ АРБИТЕ И ГЛО 😂УРЧОВЦИТЕ ЩЕ ГИ НАСМЕТАТАТ ЧЕ ПОПОВЕ И ИЗМИСЛЕНИ УМНИ ГЛАВИ ЩЕ ОДАТ САМИ У ОКИАНА
  • 73 българка

    64 11 Отговор
    Омръзна ми от разни политолози....и там подобни. тези са за затвора , защото всяват страх в хората. г-нът , който не се е къпал от дни, защо не коментира базите за биологично оръжие на американците в Украйна

    Коментиран от #82

  • 74 СЛАВА НА РОХАН !

    7 16 Отговор
    Смърт връз мордор!
  • 75 Иван

    39 11 Отговор
    Абсолютно некомпетентен човечец.Ако можеха да използват сила отдавна да го бяха направили.Знаят че не могт и мориват
  • 76 Дядо Боби

    29 10 Отговор
    Професори простака застани срещу бързия влак.
  • 77 Моралът диктува

    18 13 Отговор
    Не само да лаеш срещу Путин, но и да воюваш за правото дело, др. християнски екзистенциалист. Абстрактните ценности кучета ги яли.
  • 78 Смърфиела

    48 12 Отговор
    Какъв е този вонящ леш? Клошар ли е бил прижве? Защо д-р Гълъбова не е успяла да го спаси?

    Коментиран от #90

  • 79 гост

    44 15 Отговор
    този боклук Янакиев защо гоо дават въобще Християнин?Каква грешка???

    Коментиран от #88

  • 80 Гост

    25 15 Отговор
    В отношението ни към Путин, Русия, Украйна, САЩ, НАТО и ЕС всъщност прозира най - жалката ни страна - робската. Очевидно сме хора, които все чакат някой да ги спасява и това е видно от коментарите.
  • 81 Янакиев!! И с проф. Титла си оставаш

    41 13 Отговор
    Въздухар и Ластикар!!

    Коментиран от #118

  • 82 Не се къпя

    22 8 Отговор

    До коментар #73 от "българка":

    Защото жените припадат от миризмата на мускус, която излъчват божествените ми немити пети, и целуват прахта, по която стъпвам.

    Коментиран от #114

  • 83 Бай Коко

    38 7 Отговор
    А ние пък сме подложени на тотална пропаганда.
  • 84 И той ми говори за морал! Срамота!

    50 13 Отговор
    Виж ти ,не чул професорът за нациските групировки в Украйна,които потрисаха света толкова години,през което време колективният запад си затваряше очите! Или може би въпросния професор е също нацист,щом се прави на ,ни чул,ни видял!

    Коментиран от #92

  • 85 Истинският

    44 11 Отговор
    Повръщани се от такива като този.
  • 86 Мечо Пух13

    39 8 Отговор
    Поредният набеден ПРОФ(АН)
    Само като си спомня, че сме на 111 място в света по свобода на словото и не включвам ТV.
  • 87 Кога

    17 38 Отговор
    Кога българските служби за сигурност ще се захванат с проруските тролове сеещи хибридки
    във факти. бг и подобни на него сайтове.. те
    работят за враговете на България!
    Та питам, кога?!
  • 88 о. Никодим

    21 1 Отговор

    До коментар #79 от "гост":

    Лукавият изкушава най-паче онези, които се преструват на отдадени на Бога и демокрацията и ги въвлича в содомски страсти, мъжеложство, идолопоклонство и служение на Ваал и изобщо, богуомразен начин на живот.
  • 89 Брежнев

    30 5 Отговор
    И на тоя погледа е досущ кат на бившия министър Петьо белото. Пък и не само оченцата, ами и междуушието.
  • 90 Дофтор ти гълъбова

    6 11 Отговор

    До коментар #78 от "Смърфиела":

    Е куку чугун като теб.

    Коментиран от #96

  • 91 В.В.П.

    34 7 Отговор
    Това професор ли е??.Отивай ,и употребявай сила .Скрийте ,тез насилствени ,, академици е професори ..Путин ,насилник,пък Байдън,закрилник .Чибаааа, куче!
  • 92 Смърфиела

    28 5 Отговор

    До коментар #84 от "И той ми говори за морал! Срамота!":

    Че той е отраснал с приказки за големия приятел на България Адолф Хитлер, Мъкедония, и добрия цар Борис и баща му Фердинанд.... Дам..
  • 93 В.В.П.

    32 7 Отговор
    Еййй,много войнствен то професор.!
  • 94 Анонимен

    33 8 Отговор
    Стига с тези фашистки мнения!
  • 95 нормален

    42 12 Отговор
    Нещастник, къде ти беше морала, когато САЩ убиваха сърби????
  • 96 Смърфиела

    29 8 Отговор

    До коментар #90 от "Дофтор ти гълъбова":

    Кажи "Аве Айхман!" и "Слава на SS!" преди да се обръшаш към мен, човешки парцал, политически! Ще те ядат сфинете в Белене!
  • 97 Гого

    29 6 Отговор
    Някои хора имат нужда от психиатър. И то спешно.
  • 98 Чета

    27 5 Отговор
    Коментарите и вече съм наясно,защо у нас е валяло от професори.
  • 99 Бисер

    48 9 Отговор
    Хората в Русия били тотално дезинформират....господи откъде се появи такава армия която неистово повтаря едни и същи хули,защо няма един журналист от трите големи тв.та да анализира защо и как се стигна до тази специална операция? От ваксината ли им стана нещо или им е обещано какво ли? И всички политици наши и европейски,мислите ли че не знаят истината?,че не са чули за убийствата в Донбас,не са виждали откровенните призиви за изтребване на русите от депутати на площада Майдан през 2014 ,за алеята на ангелите в Донецк, знаят но колко трябва да извратено лицемерен за да демонизират русите???

    Коментиран от #166

  • 100 Истинският

    22 2 Отговор
    То моралистите само за холивудски звезди стават.
  • 101 Джипко бибипко

    37 5 Отговор
    Ако ти си професор, всички пишещи тук са космонавти.
  • 102 Марко Петров

    47 5 Отговор
    Професоре, по голям идиот от тебе не бях виждал. Не знаеш ли за масовите убийства на мирни руски граждани в Донбас след 2014 г. Не знаеш ли за 42 изгорени живи в Одеса, Профсъюзния дом. между които и един българин. Американско мекере и подлога си ти.
  • 103 Васил

    13 4 Отговор
    Щом ще има ядрена война на то какво чака няма нищо за губене.
  • 104 м-р Петров

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Не думай":

    И на двамата цевите са с еднаква резба и едрокалибрени, но липсват амуниций.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Кучещшки протези

    4 2 Отговор

    До коментар #35 от "linda":

    Един чифт кучещшки протези не може да се продаде на ден :(
  • 107 Вальо

    35 9 Отговор
    В Киев мъжете се обличат като жени, за да не ги мобилизират. Много им се воюва.....

    Коментиран от #193

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 нещо да ти кажа

    34 8 Отговор
    ,, професоре ,, излагаш се като кифла на витрина

    като не знаеш какво да кажеш
    по добре ЗАМЪЛЧИ
  • 110 Янакияв, не давай акъл а

    35 6 Отговор
    вземай автомат и отивай да се биеш на фронта срещу Путин. До тук ги брои около 100 000 политкомисари се изказаха против Путин
  • 111 евлампи

    37 6 Отговор
    Къде беше бе търтей ,коги бандеровската сган изби 20 000 свои граждани !!!!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 ТО-220

    30 3 Отговор
    Плащам си данъците и такса смет, а тук постоянно е пълно с нечистотии.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Don Pazzolini

    43 12 Отговор
    И така: Българите масово подкрепят Русия.
    Продажните ни политици подкрепят ЛИЦЕМЕРНИЯ ЗАПАД.
  • 116 Непрелично

    24 9 Отговор
    Голтак и воня на пръст

    Коментиран от #120

  • 117 Нннн

    33 7 Отговор
    Пълен олигофрен!
  • 118 о. Никодим

    20 6 Отговор

    До коментар #81 от "Янакиев!! И с проф. Титла си оставаш":

    Именно. Все мечтае и се старае да изкуси някой млад Аполон да му го разтегне ластика и да му начеше една определена жлеза.
  • 119 Бай Ганьо

    35 6 Отговор
    Професора е простак
  • 120 Смърфиела

    31 7 Отговор

    До коментар #116 от "Непрелично":

    Верно е, че долният клошар-демократ е некролог и мирише на пръст.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 патоанатом

    38 6 Отговор
    Е, психичноболни да ги ринеш с лопата. И кво от това? Не съм чел статията. Снимката ми е достатъчна да си извадя изводи. Патоанатомите поради материята с която се занимаваме сме малко психолози. И по телевизията съм попадал на него.
  • 123 зоолог

    34 6 Отговор

    До коментар #21 от "Дуай Липа":

    Не е борсук, а дърт пор.
  • 124 в патологично състояние

    38 6 Отговор
    Според професора съм в патологично състояние. Само, че както съм в такова състояние не мога да разбера защо тскива криви хора като този, Слатински, Шаламанов, Здравков се опитват да ми пробутат собственото си мнение? В крайна сметка, външният вид е отражение на вътрешното състояние. Тези хора не са здрави. Нито физически, нито духовно.
  • 125 Горно Уйно

    13 4 Отговор
    Абе те тоа те некак си не ви ли прилича на проф. Мориарти?
  • 126 Пфууу

    38 7 Отговор
    Този професор е политически труп от СДС.
  • 127 Ivan

    7 6 Отговор

    До коментар #26 от "Очеваден":

    Много точно определение. Браво!
  • 128 Абе да питам

    8 28 Отговор
    Този човек факти от историята ли излага или лъже,и ако лъже,защо в дебелите исторически книги включително и в русия пише същото за хитлер???? Може и след някоя година да изчезнат тез книги в руските библиотеки,ама чугуна от главите на болшинството възторгнати от путин тук списващи глупости-никога
  • 129 Истината

    35 7 Отговор
    Старченската деменция не прощава дори на Професора.
  • 130 Тезъ стават

    27 6 Отговор
    професори за един месец ... мамини умници !
  • 131 Защо

    35 7 Отговор
    Спряхте Руската ТВ прафесорче какво криете

    Коментиран от #132, #140

  • 132 Вие сте

    8 17 Отговор

    До коментар #131 от "Защо":

    Напълно достатъчни за руска пропаганда,не се тревожи,все в порядке.
  • 133 До Валодя

    10 26 Отговор
    Ей Валодя, като изключиш Интернет на рашките, изключи и тоя на бг рашисткия фендъм. Слугуват ти неуморно, ма как ще им платиш кат си нямат камиони за рублите... Драма!
    Благодарим!
  • 134 Тоя па гущер...

    26 7 Отговор
    за морал говори!
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Киро сладура

    12 5 Отговор
    Ингилизова,винаги съм казвал,че си обикновенна селска фуста!
  • 137 Мишмаш

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "Лаврентий Берия":

    Един човек с 10 ника
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Кино

    1 5 Отговор

    До коментар #131 от "Защо":

    Кога са я спрели. Само порноканалите ги няма.
  • 141 тъпо но вярно

    7 33 Отговор
    Действително, много хора поради ограниченост "обичат" руснаците. Но руснаците не отговарят със същото. Те по-скоро се гнусят от такива и ги смятат за неискренни, подлизурковци и т.н. В най-добрия случай ги смятат за наивници. Като такива се издадоха хора на висши държавни длъжности като Румен Радев, на когото откровено му го казаха в очите на 3 Март 2017 когато Путин и Патриарха им бяха тук. Министъра на войната и той.
    Право им го каза Митрофанова, но те не разбраха че се отнася за тях.

    Коментиран от #152

  • 142 РУСИЯ ЩЕ СПАСИ СВЕТА ОТ

    24 10 Отговор
    САТАНИСТИТЕ 😇

    Коментиран от #156

  • 143 жълтопаветняк

    41 5 Отговор
    Божеее... колко много истина!!!!
    Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....
    Петко Добрев – анализатор 9.2.22 в Епицентър....
    Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и джендър стремленията.

    Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос – щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.
    И защо трябва тогава да се правим на идиоти и да търсим вината единствено и само в Путин? Вината е преди всичко в нас, европейците, защото позволихме на Украйна да не изпълни Минските споразумения. И в резултат на това днес страда цяла Европа.....
  • 144 Крумчо

    30 7 Отговор
    Къв професор е този клисар?
  • 145 Признателен Българин

    34 7 Отговор
    Едни и същи про американски клоуни ги въртят по гнусните национални "медии" от сутрин да вечер.
    Да живее Русия.

    Коментиран от #150

  • 146 НЕЕЕ "ПРОФЕСОРЕ"

    27 7 Отговор
    АЗ НЕ СЪМ СРЕЩУ ПУТИН! ПОЗНАВАМ И МНОГО, КОИТО СА С ПУТИН! И МИ ОМРЪЗНА ТАКИВА ИЗМИСЛЕНИ, КАТО ТЕБЕ ДА ДЕЗИНФОРМИРАТ, ДА ДЕПУНИЗИРАТ! ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ВСЪЩНОСТ БОРИСОВ И МЕРКЕЛ СА ЕВРОПЕЙСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ, АМА ЗА ТОВА НЯМАШ МНЕНИЕ, ЩОТО ОЩЕ НЕ СА ТИ ПЛАТИЛИ! АКО ТИ ПЛАТЯТ ЩЕ ИМАШ МНЕНИЕ И ОЩЕ КАК! ДОЛУ НАТО! ДОЛУ АМЕРИКА! РАЗПАД! РАЗПАД И НА НАТО И НА ПРЕСТЪПНИЯТ ЕС!!!
  • 147 АБЕ ти си за трепане бе !!!

    28 6 Отговор
    КАКЪВ ПРОФЕСОР си като призоваваш за още повече жертви ???? Ти си фашист !!!!
  • 148 Българин

    30 10 Отговор
    "Путин и неговата шайка са вече международни престъпници и това е абсолютно безспорно"

    Хайде бе а какви са краварите разработващи био-оръжия в Украйна според този - според ООН самата разработка се води престъпление срещу човечеството - обаче такива като този изобщо пропускат този факт.

    Защо така бе господа евроатлантици - защо не виждате престъпленията на господарите си, обаче виждате престъпления на Путин даже и където ги няма.

    Коментиран от #175

  • 149 АМИ

    23 5 Отговор
    Тоя е взел пачката с долари , затова приказва тия простотии !!!!
  • 150 Д Петров

    9 21 Отговор

    До коментар #145 от "Признателен Българин":

    Ти не си българин!!! Българин би казал: Да живее България! Смърт на рушия!
  • 151 Зара

    24 5 Отговор
    Проф.Янакиев и морал?!Ха-Ха-Ха!
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Сульо

    19 4 Отговор
    Моралът диктува всички "демократи" да бъдат избити до крак, за да просперира България, но ей на, добри хора са българите още не са го направили...

    Коментиран от #177

  • 155 Пловдив

    26 5 Отговор
    Ами в Русия няма гей-паради, няма ЛГБТ, няма НПО-та с неизяснено финансиране, които се месят навсякъде, руснаците и хората от малцинствата имат еднакви права, а не както тук - българите нямат никакви, а ония имат всички. Американското посолство е просто един адрес в Москва, а посланика не смее да се обади, за разлика от тукашния Хермафродит, дето не мяза на човек! Ако едно хипотетично нападение срещу България донесе всички тези положителни неща тук, веднага ще се присъединя към нападателите!

    Коментиран от #165

  • 156 Шаман

    4 5 Отговор

    До коментар #142 от "РУСИЯ ЩЕ СПАСИ СВЕТА ОТ":

    Те са същите. Едни и същи играят и от двете страни.
  • 157 фбр

    13 5 Отговор
    Тъп седесар !
  • 158 Локо Сф1956

    26 4 Отговор
    Ако се върнем към историята на България, когато България бе разделена на Северна България и Източно Румелия от Великите сили ,какво стана. С въоръжена борба стана Съединението на България.
    При разпадането на СССР, части от Русия, Донбас, Луганс и др. руско говорящи области отидоха в Украйна. Сега се води нещо също подобно като нашето минало, само, че с по - голям формат. Русия не иска да бъде заградена със страни васали и подчинени на САЩ.
  • 159 200

    19 4 Отговор
    Другари кравари и укропи,скоро ще разберете че краят Ви идва,не направихте нужното за да заживеете спокойно,доброто винаги побеждава злото.
  • 160 това ми хареса :)

    2 17 Отговор

    До коментар #40 от "Лаврентий Берия":

    явно руските поддръжници имат по-голяма необходимост да се изказват. нормално. стокхолмският синдром се проявява в особено голяма степен именно в българските му жертви.

    Коментиран от #176

  • 161 Тоя

    24 5 Отговор
    Професор лъже или не е информиран.Западните медии дават информация за нацитата в Украйна.Филми за младежи азовци.Тоя е сбъркан
    Чудел се е как да напомни някому, че още съществува
  • 162 Верно ли

    19 3 Отговор

    До коментар #34 от "Лаврентий Берия":

    Интересно, първия коментар беше мой и беше същият, както и шестия, ползвах точно същото описания и ме трийнаха моментално! Точно, този човек не трябва да се показва пред публика, защото и езикът му е като външността.
  • 163 Анонимен

    16 3 Отговор
    За такива професори като автора народа казва:
    "Учен па прост". В голямата политика никога не е имало морал, няма и да има.
  • 164 Миглена

    20 3 Отговор
    И този глупак и подлога е прфесор!!!!
  • 165 Истина

    2 2 Отговор

    До коментар #155 от "Пловдив":

    Точно, също така и 100%от осъзнатите българи ще направят същото
  • 166 това ми хареса :)

    3 16 Отговор

    До коментар #99 от "Бисер":

    дори да са го правили, правили са го в собствената си страна, не в Русия. дано Путин не тръгне да освобождава от прогнилото капиталистическо влияние "нещастните" си сънародници по нашето крайбрежие. аман от "освободители". между другото, все се чудя, защо като е толкова упадъчен светът извън руската сфера, руснаците масово си държат парите (и в кеш, и в имоти) извън нея?
  • 167 Този вонящ

    24 4 Отговор
    Нечистоплътен и миризлив Що го показвате
  • 168 еволюция

    19 3 Отговор
    Тоя като го гледам и започвам да вярвам в налудничавата теория на Дарвин.
  • 169 Михъл

    6 10 Отговор
    Изключително точен коментар
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 ГОГО

    5 16 Отговор
    Русофилството и чуждопоклонничеството са нелечими!
    Защо децата на лицемерните русофили работят в САЩ,Испания,Англия,Германия,а не в любимата им Русия!?
  • 172 клептоман

    16 3 Отговор
    Тоя беше клисар в Руската църква в София,но го хванаха че краде и го изгониха.Оттогава стана психодесен русофоб.
  • 173 Мимч

    16 3 Отговор
    Абе какъв измислен професор си ,с купена диплома.Ти да не би да си по умен от Путин или си гадател,че трябва да ти се връзваме на въдицата.Ходи с нея риба да ловиш,а не нас да зарибяваш...
  • 174 Хейк

    21 4 Отговор
    Защо в Сирия нямаше престъпници а сега Путин е престъпник. А професор пъпако
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Миглена

    16 4 Отговор

    До коментар #160 от "това ми хареса :)":

    А синдоромът на краварските поддръжници е този на безмозъчните подлоги
  • 177 ГОГО

    6 5 Отговор

    До коментар #154 от "Сульо":

    Морала изискваше всички агенти и доносници на ДС да бъдат отстранени от всякакви раководни позиции! А то даже ги оставихме да разпределят икономическата власт в страната и сега сме най нещастните от бившите соц държави.
  • 178 НАЙ ЗДРАВИЯ И БОГАТ БЪЛГАРИН БЕЗ ПАРТИЕН

    12 4 Отговор
    ЗДРАВЕЙТЕ БЪЛГАРИ !!!!! ЗАЩО РАЗНИ КОМЕНТАТОРИ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОТВЕНИ С ПРОФЕСОРСКИ ТИТЛИ И НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ПРОФЕСОРИ ИЛИ ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ СА НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СА ЗАВИРАТ СИ ГАГАТА КЪДЕТО НЕ ИМ Е РАБОТА.И УСЛОЖНЯВАТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ!?@

    Коментиран от #182

  • 179 А този

    12 4 Отговор
    Индивид кой го активира с неговите прозрения за парагаф 22 защо още се дава ефирно време на такива тулупи
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 @@@@ @@@@

    15 4 Отговор
    Професоре, от философия може и да раэбираш, но от глобална политика нищо не раэбираш. И не лъжи - руснаците не са окупирали приднестровието, а са си там от време оно. И откога и кой реши, че Путин е международен престъпник?
  • 182 Дино

    2 9 Отговор

    До коментар #178 от "НАЙ ЗДРАВИЯ И БОГАТ БЪЛГАРИН БЕЗ ПАРТИЕН":

    Коментарите ви говорят колко много е прав !
  • 183 Walkirie

    14 4 Отговор
    Мисля че дори неандерталецът е по-умен от тоя "пруфесур".

    Коментиран от #188

  • 184 @@@@ @@@@

    14 3 Отговор
    Професоре, от философия може и да раэбираш, но от глобална политика нищо не раэбираш. И не лъжи - руснаците не са окупирали приднестровието, а са си там от време оно. И откога и кой реши, че Путин е международен престъпник? А морално ли е да ни эасипваш с пропаганда и деэинформация?

    Коментиран от #189

  • 185 @@@@ @@@@

    12 3 Отговор
    Професори, математици, харвард....Народе, още ли им вярваш и чакаш да те оправят?
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Челмето

    10 5 Отговор
    Янакиев е отявлен фашист.Това и проповядва.
  • 188 зоолог

    7 2 Отговор

    До коментар #183 от "Walkirie":

    Неандерталецът е сто пъти по-умен, този пор един камък не мое да подостри като намери мърша да си отреже да яде културно.
  • 189 Смърфиела

    6 2 Отговор

    До коментар #184 от "@@@@ @@@@":

    От каква философия да разбира, той може чат-пат само на руски да срича, затова викат, че е клисар а може и наистина да е бил, неведоми са нищките на съдбата...
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 777

    6 9 Отговор

    До коментар #36 от "124":

    Да.Ще ни освободи и ще наложи руския фашизъм.От трън че на глок.
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Kanada

    9 4 Отговор
    Колкото по голяма научна степен толкова повече в услуга на правителството.
    Ела в Канада да видиш диктатура.
    Да арестуват хора които искат да дадат храна на шофьорите и да им замразяват сметките. Това не е в Русия а в Канада. Нека професора да коментира това. Нали е всезнаещ.
  • 196 Панов

    3 5 Отговор
    При нас, въпросът е службите да си свършат работата.
    Фашизираната проруска агентура и пета колона да бъдат обезвредени.
  • 197 Ttrs

    10 4 Отговор
    Такаааа.... значи, според този бистър от алкохол мозък, срещу русия може да се използва оръжие, а тя трабва да си трае да я смажат. Това било.честното. полудехте с тия опорки бе, поне не ги тълкувайте, че ставате смешни.

    Коментиран от #209

  • 198 Тргях

    4 3 Отговор

    До коментар #43 от "Стойко":

    Кажи честно?! Няма ли да използва ядрено оръжие? Затова ли натУ и США се скриха в миша д(п)упка?
  • 199 Стоян

    10 3 Отговор
    А убийствата на хиляди хора в Либия , Сирия , Ирак , Сърбия ... не е воено престъпление , то е външна политика , нали , и кой отговаря ???
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 УЖ МОРАЛНИЯ ЯНАКИЕВ

    11 5 Отговор
    къде беше тези 8 години, когато убиваха децата на Донецк

    Коментиран от #206

  • 203 was vx

    6 4 Отговор
    Чемодан, вокзал,Киев! Отивай да воюваш!
  • 204 експорт

    8 1 Отговор
    България явно има нереално много експерти на световно ниво по всички въпроси. Можем да изнасяме на едро. Знайни и незнайни експерти по всичко! Чак да се чуди човек как така не сме се оправили още и не сме първа икономическа, военна и космическа сила на света.
    112 място ви е много високо, търсите по надоле явно.
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 ссффф

    6 1 Отговор
    Моралът диктува да се използва сила срещу сащ и джо бидон!
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Много си просТ Саше

    1 0 Отговор

    До коментар #197 от "Ttrs":

    Явно според теб трябва Украйна това да прави, да седи да чака да я изнесът.
    Ейййй аман от умници Аман!
  • 210 Правец

    4 1 Отговор
    И грозен и просс
  • 211 смех

    4 1 Отговор
    абре Янакиев, току виж и от тук се изтеглил уеста, какво ще правиш тогава, може и да съумееш да избягаш ама знае ли се.
  • 212 Мисъл

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Читател на факти":

    Изкривена история Професоре четохте ли Опълченците на Шипка ....Украинци от Донецк казват На плажа през лятото идват хвърлят боеприпаси и си тръгват ....
  • 213 11112222

    3 1 Отговор
    Не морала, малоумието!
  • 214 Бегай на протест, попе

    3 1 Отговор
    Говорят си двама РУСОФОБИ и единия казва: Вчера бях на Червения площад и се и3cpax в знак на протест против Путин!!!!
    Еее не те ли арестуваха? - пита другия. Да бе ще ме арестуват, аз не съм си свалял ГАЩИТЕ!!! - отговаря първият.
  • 215 ак47bul

    2 0 Отговор
    А сега отиди до американското посолство да си получиш хонорара. Боже колко предатели има в България.
  • 216 Митев

    2 0 Отговор
    Професоре знаем как си давате титлите,ти на мене аз на тебе,вземете и се научите на нещо от истинската демокрация на запада стига с тази псевдодемокрация и наведеност пред щатите......
  • 217 Анинимен

    2 0 Отговор
    Да станеш професор с агне това е резултата
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Петров

    0 0 Отговор
    Чак сега разбрах таланта на някои медии да увеличават читателския интерес, че и участие във форумите. ПИК и БЛИЦ го правят с пикантни клюки, други с красиви мацки, трети с такива колоси на морала и мъдростта като автора в тази статия. Резултатите от теста на одобрение не са интерени и никой не се интересува от тях, важното е да се разсейваме и забавляваме юнашки.
  • 220 Гост

    1 2 Отговор
    Егати професора ! ....Моралът диктува да се използва сила срещу Путин ........ Ами като се използва сила срещу Путин ,този който я използва първи ,означава че запалва ядрена война. Професоре .е. е. .. ,изяш си професорската диплома !
  • 221 До ком.31

    2 0 Отговор
    явно тука тролят облъчени руски подлоги.Ами ходите при кагебиста Путлер бе безродници.КГБ-са по-лоши от фашисти.Защо не виждате как Путлер трови всеки ,който застане на пътя му.В чужбина ги намира с полоний ,с новичок им взема живота.В Русия е диктатура драги русофили,но вие обичате робството 12 години РАЗБОЙКО,сега за Путлер ревете.Безродници.
  • 222 До коментар51

    2 0 Отговор
    Путин е един мегаломан.В Източна Германия е бил офицер от КГБ,така че от шпионин и фашист нищо повече не е.Разбойко и той познава пропо.агандата на КГБ-лъжи,облъчване и постигане на диктатура еднолична.
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Тапата

    1 0 Отговор
    Сравнението на Путин с Хитлер не е много сполучливо - Хитлер искаше да завладее цяла Европа, а Путин само Украйна/поне засега/
  • 225 МИТРОФАНОВА

    1 0 Отговор
    Отказвам се от фашиста убиец путин! Да живее УКРАЙНА и героичната и армия
    защищаваща световната демокрация.
  • 226 баба ти от Пловдив

    0 0 Отговор
    този от къде е купил " професорат" ????? как може такива да крадят Българския Народ и да говорят грозни простотии или са следващите, на които е платено да вкарат наемни убийци - сценарий Югославия, сега у краята?!????? каква ядрена война бе буклук с купена диплома!
  • 227 Човек с памет

    0 0 Отговор
    Този морал, който не е забелязал 8 години геноцид в Донбас, да не се пъне да диктува.