Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 15:46 5 441 76

Мая Манолова пред ФАКТИ: Не знам колко гласа са обещали да напишат на Нинова от ГЕРБ и ДПС, за да върне хартията (ВИДЕО)

  • мая-
  • манолова-
  • машинен вот-
  • хартиени-
  • бюлетини-
  • герб-
  • дпс

Връщането на хартията означава автоматично 100 000 гласа за ГЕРБ от манипулации, каза тя

Мая Манолова пред ФАКТИ: Не знам колко гласа са обещали да напишат на Нинова от ГЕРБ и ДПС, за да върне хартията (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Най-опасното нещо при гласуването е да се смесят машинен и хартиен вот. Тогава крайният протокол пак ще се изготвя от Секционната избирателна комисия. Много е жалко, че точно Нинова сега внася закон за връщането на хартията. Не знам каквото са ѝ обещали от ГЕРБ и ДПС, защото те са царе на манипулациите при избори, не знам какво я вкара в тази колаборация в т.н. „хартиена коалиция“. Връщането на хартията означава автоматично 100 000 гласа за ГЕРБ от манипулации. Не знам колко гласове са обещали на Нинова да ѝ напишат на изборите. Но тази сделка обрича бъдещето на България. Това обяви пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ и предаването „Разговор“ Мая Манолова, лидер на „Изправи се България“.

Относно връщането на хартиената бюлетина Манолова припомни как е били откраднат вотът на изборите за кмет на София.

„От 1600 секции в София в 900 протоколите са с променени данни, задраскани неща. Така бяха откраднати изборите за кмет на столицата. Измамата, която ярко се видя в местните избори в София, вече се използва 12 години от управлението на ГЕРБ. Ако сравним един протокол от машина и такъв, писан на ръка, ще видим как при машината няма как да се правят манипулации. При хартиените протоколи кой както иска да си гласува, а после измамата става в попълването на протокола. Каквото напишат в него, това се изчислява“, добави Манолова.

„За Нинова е въпрос на оцеляване. За нея е важно да се пласира в някакво управление, независимо каква щета ще понесе БСП. Там хората, честните и почтени социалисти, са заложници на амбицията на Нинова да оцелее, да участва в управление и да търгува бъдещето на собствената си партия“, каза още Манолова.

Тя припомни и как скоро е заснела цистерни с горива, които отиват за Украйна.
„Искам българските граждани да знаят истината. ЕС ни даде възможност за дерогация с руски петрол. Но петрол, който е преработен в „Лукойл“ в горива, сега се изнася към Украйна. Финансираме и двете страни. Купуваме руски петрол, а продаваме горива на Украйна. При тази цена на руския петрол, каквато е в момента, горивата у нас бяха 2,30 - 2,50 лева. Какво е различното днес? „Лукойл“ получава компенсация за тока, ползват привилегиите към бизнеса. Защо цената е над 3 лева? 3,5 млрд. лева печели фирмата „Литаско“, която седи на входа и на изхода на „Лукойл“, на година. Но от тези пари почти нищо не остава в България. Държавата има представител в „Лукойл“, държавата държи „златна акция“. Какво прави този човек, как защитава интересите ни. Никак“, добави Манолова.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 47 Отговор
    ПП дпс са ЗАДКУЛИСИЕТО а ПП герб са мутро мафия

    Коментиран от #26, #51

  • 2 Мая

    46 16 Отговор
    за кого работи

    Коментиран от #7, #10, #27, #64

  • 3 зачуден

    57 20 Отговор
    Туй облечено , като папски прелат в червено ... нещо ... не разбра ли най после , че времето му отмина ?! Това най досадно на земята лъжливо лапацало нека да каже ... а на него колко гласа му обещаха "машинките" - колкото пак да лапне държавна субсидия , или ... колкото пак да се завре в НС , където да бълва безспирно ... лъжи , лъжи и пак ... лъжи !!!
  • 4 Маяма Нолова

    47 19 Отговор
    Обещаха ми на следващото тототеглене от козяк да ме пуснат софтуерно с 5%.
  • 5 Голем смех

    40 31 Отговор
    Другарката Нинова деградира не с дни, а с часове...

    Коментиран от #8, #11, #16

  • 6 не знаехме

    34 17 Отговор
    ГЕРБ и ДПС ли пишат гласовете? А на себе си колко пишат?
  • 7 Щом

    29 42 Отговор

    До коментар #2 от "Мая":

    Всички са против нея, изглежда не е удобна на корупцията.

    Коментиран от #58

  • 8 Биволицата

    20 32 Отговор

    До коментар #5 от "Голем смех":

    пристана на толупа!

    Коментиран от #65, #66

  • 9 Ромалеее

    34 28 Отговор
    Как всички ромски махали гласуват на 100% за ГЕРБ ило ДПС, как? Колко пъти хващаха хора с готови списъци, колко пъти сме чували 50 лева за платен глас..

    Коментиран от #41, #59

  • 10 Дубайският турист

    33 9 Отговор

    До коментар #2 от "Мая":

    Аз съм шефа на протестърите!
  • 11 Факт

    15 18 Отговор

    До коментар #5 от "Голем смех":

    Кой каквото и да казва, отново всичко зависи от БСП! Ако Нинова подкрепи ГЕРБ - ДПС ( както стана с избора на председател на парламента), могат дори да направят правителство. Ще видим дали БСП ще обърне палачинка или ще останат верни на Промяната... Кой каквото и да казва, БСП е най- желаният партньор и от ляво и от дясно. Факт!
  • 12 тази лъже и докато спи

    41 15 Отговор
    Аха , аха! Помним - Костинброд ли беше ,където ужким ГЕРБ "бичели" готови бюлетини или "майките с деца с увреждания" ,които постваха снимки и видеоклипове от "тежкия си живот" на Хаваите , Бермудите и Монте Карло в нета ? Или пък - поляните (ама - поляни по пет кв. км.) с марихуана по околовръстното ,собственост на ББ , или - возенето с БДЖ и "спонтанните срещи" с пътници ,които целуват ... нещо на Мая ? Или пък - "За Председател на ДАНС , предлагам депутата от ДПС Дилян Славчев Пеевски" ? Или пък , или пък ,или пък ...................... ?
  • 13 Клиничен случай "Мая"

    31 15 Отговор
    Само с който не се хванала, само него не е излъгала, предала и провалила. Безнадежден егоист популист с неистово болестно желание за власт. Когато нацията е разделена по отношение на вида гласуване справедливостта и демокрацията изискват да се въведат и двата вида гласувания за да няма дискриминация. Още повече, че това е абсолютно лесно разрешим проблем. Останалото са нечестни партийни сметки.
  • 14 Бялата Златка

    27 14 Отговор
    Гасете ѝ тока!
  • 15 Стига лъжи

    33 19 Отговор
    Ей, костинбродски лъжец, има една камара хора, които получават пенсиите си по пощата, защото се притесняват от машини. Трябва да имаме право на избор - хартия или машини. Стига сте ревали истерично.

    Коментиран от #18, #23, #24

  • 16 Ех, лъжкиня

    26 16 Отговор

    До коментар #5 от "Голем смех":

    Сега радев е обещал гласове с машините на сестра галева. Пак той изпрати доведената й дъщеря посланик във Виена.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Анонимен

    17 29 Отговор

    До коментар #15 от "Стига лъжи":

    Какъв лъжец е? Тя хвана палета с напечатани бюлетини за партията на Бойко. Черно на бяло.

    Коментиран от #22, #45

  • 19 село от северна България

    9 6 Отговор

    До коментар #17 от "Гю Бре":

    А по нашенски е гиджур.
  • 20 Пак жужи но като оса

    33 10 Отговор
    Отчаяно тази жена се е въобразила че трябва да дава акъл, но е забравила че такъв няма. Защо не хванеш съпруга си под ръка и да ичезнете от медийното пространство. Толкова глупави сценарий бяха преди изборите, че съвсем падна на дъното. Злобните ти номера, омразата ви към всички с които си била на ясла заедно те правят излишна и без теб Парламента прилича на сборище на озлобени животни. Скрий се някъде
  • 21 Мнение

    19 24 Отговор
    А6о се мърне хартиената бюлетина, ГЕРБ ще си надпишат 300 000 гласа.

    Коментиран от #25, #29, #32, #60

  • 22 събуди се

    21 11 Отговор

    До коментар #18 от "Анонимен":

    Айде бе ? Това , кога стана ? Къде отиде "палета" ? Кого осъдиха и на колко ? Тези опорки отдавна умрЕха ,бе другарче , не знаеш ли ?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Истината

    19 13 Отговор

    До коментар #15 от "Стига лъжи":

    И майка ми на 78 години си получава по пощата пенсията, но то е защото не иска да дава всеки месец по 2 лв. от сметката си на банката, а иначе си гласува винаги с машини на изборите.

    Коментиран от #67

  • 25 Пък

    24 5 Отговор

    До коментар #21 от "Мнение":

    Ако се махната мадуровките пепетата и дейбътата ще гледате парламента пак само по цру-тв. Ама сте се договорили да не се махат софтуерните измами, а да се върант и хартиените.
  • 26 Истината

    15 18 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Задкулисието са престъпните олигарси от кръга на ГЕРБ и ДПС, които се облагодетелстват от инхаус държавните поръчки без обществени конкурси и източват Евросредствата за себе си. Добре, че организираха Европрокуратура!!!

    Коментиран от #28, #61

  • 27 Хахаха

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "Мая":

    За баба ти!
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор

    До коментар #26 от "Истината":

    БЛАГОДАРЯ МНОГО
  • 29 много мъка има по този свят

    13 6 Отговор

    До коментар #21 от "Мнение":

    Значи , ако се Мърне (бюлетината) ГЕРБ (минимум) ще си "наДпише" 300 000 гласа ,а ? Лошо е ,когато си много прост , много е лошо.
  • 30 хммм

    6 7 Отговор
    Ами те от години ГЕРБ и БСП работят в синхрон.
  • 31 така така

    9 11 Отговор
    Ръчички не трябва да барат бюлетините. НЕ искаме нов констинброд. Борисов така проби в политиката!

    Коментиран от #34

  • 32 Не, Герб няма

    12 6 Отговор

    До коментар #21 от "Мнение":

    Нищо да надпишат ами променкаджийте ще се лишат от толкова, че ще се проверят разписките дали равнят с протокола от машинките
  • 33 г-н

    10 5 Отговор
    Маюшка вземай Анчо и вървете при абв,движението 21,къдиев идр. бивши бсп ид---

    Коментиран от #36

  • 34 сори

    12 8 Отговор

    До коментар #31 от "така така":

    Демек - ръчичките само трябва да програмират машинките , така ли ? Ама , така да ги програмират та пак ПП и ДБ да могат да се докопат до властта и да гепат , гепат , гепат , гепат ! Обаче - не става . Сори .
  • 35 ...

    13 5 Отговор
    Вики тва се казва гьонсурата.Щом не може да се осети,че хората вече немогат да я понасят.Супер нагло същество
  • 36 хххх

    11 3 Отговор

    До коментар #33 от "г-н":

    Te AБВ и Кадиев не са "бивши" БСП, а настоящи. Нещо ти куца фактологията.. А и сигурно не знаеш, но Мая беше изгонена от БСП, защото представляваше пряка заплаха за мястото на Нинова. Всички знаем, че председател на БСП е завладяно от Нинова.

    Коментиран от #74

  • 37 Права си Манолова?!!! Хартиена Бюлетина

    8 9 Отговор
    Ни връща в Ерата на Голямите Фалшификации на ГЕРБ!!
  • 38 Бамбука

    7 7 Отговор
    Тук Майчето е абсолютно права. Само бройките и са занижени. Онзи проф.Математика говореше за 500 000 мъртви души при използването на хартиените бюлетини, сиреч Нинова ще получи повече от предположението и. Герб+ДПС+БСП - разделено по 30% от "баницата" мъртви души, пълен комфорт и мнозинство в следващото НС.
  • 39 г-н

    3 1 Отговор
    До 4х ти сигурно си от продажниците или си тъ--к абв не го ли регистрираха първанов и румен петков тъ--к трай си
  • 40 ох, тази Мая

    6 8 Отговор
    Познавам няколко възрастни човека, които се просълзяват, когато говорят за "Майчето" - така я наричат. От тях едва двама отидоха да гласуват, единият смело, другият след доста обяснения. Останалите не гласуваха, защото не искали да са "център на внимание", не искали "да се излагат", и още такива оправдания. Просто си искаха хартиената бюлетина. И не разбирам, защо всички , когато говорят за бюлетините, ги свързват с партиите. ХОРАТА ГИ ИСКАТ, НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ? ХО-РА-ТА!
  • 41 стоян

    5 7 Отговор

    До коментар #9 от "Ромалеее":

    До 9 ком - А кой ти каза че тия от циганските махали сега не гласуват за дпс бсп или ГЕРБ - ти за толкова ли прости ги имаш - пак си вземат парите дето им дават и си гласуват с машината - че то няма циганин без модерен телефон - а тия машини са направени за прости хора и после умните и красивите да манипулират машините - ЕДно въпросче - ти за кого искаш да гласуват циганите че ги упрекваш защо гласували за Герб или другите - ако искаш за твоя партия иди агитирай може и да ги убедиш безплатно

    Коментиран от #62

  • 42 СЕРИОЗНО

    2 8 Отговор
    Защо има много невалидни бюлетини, и няма пликове? Защото светлината активира химията която проявява глас за ГЕРБ и избелва гласът за другите. Решението е бюлетина за всяка партия отделно и броене гласовете пред публика, и това което излезе от пликът се гори с пликът след като всички го видят и снимат на видео. .......... Едни ходят да гласуват защото се познават с политиците кандидати, други просто са накарани или стимулирани да гласуват, трети ходят от скука, останалите не вярват - че изборите са истински. .. Никой не може да е сигурен в непрозрачното гласуване. И нелогичните резултати го доказва - съмнението, резултати извън всяка реалност. Бюлетината да си печати всяка партия, общината осигурява плик. Публично се отваря урната, и показват бюлетините от пликовете, пред поне 50 човека никой да не се спира да присъства. И СЕ ПРАВИ ВИДЕО НА ПРЕБРОЯВАНЕТО НА БЮЛЕТИНИТЕ. ТАКЪВ ЗАПИС СЕ ПРАЩА НА ЦИК. (ЕЛЕКТРОННОТО БАНКИРАНЕ?? - За кого е безопасно? за банката която може да смениш, ако те излъже. КАК ЩЕ СМЕНИШ ДЪРЖАВАТА? Правителството ще е в ролята на банката, но може да смениш банката, избори по този начин, правителството ще те излъже ако си против него, или нато-цру ако те са в ролята на банката. .. Може да си преброиш и запомниш парите, но я си провери гласът??? да на картинка ще ти покажат нещо, но за да си сигурен трябва да питаш всички 5 милиона гласували дали са гласували така както си мислят и тогава ще остане твоят глас видим.)
  • 43 СЕРИОЗНО

    3 5 Отговор
    Защо има много невалидни бюлетини, и няма пликове? Защото светлината активира химията която проявява скрит-глас за ГЕРБ и избелва гласът за другите, при част от бюлетините, като тези от онази печатница. Решението е бюлетина за всяка партия отделно и броене гласовете пред публика, и това което излезе от пликът се гори с пликът след като всички го видят и снимат на видео. .......... Едни ходят да гласуват защото се познават с политиците кандидати, други просто са накарани или стимулирани да гласуват, трети ходят от скука, останалите не вярват - че изборите са истински. .. Никой не може да е сигурен в непрозрачното гласуване. И нелогичните резултати го доказва - съмнението, резултати извън всяка реалност. Бюлетината да си печати всяка партия, общината осигурява плик. Публично се отваря урната, и показват бюлетините от пликовете, пред поне 50 човека никой да не се спира да присъства. И СЕ ПРАВИ ВИДЕО НА ПРЕБРОЯВАНЕТО НА БЮЛЕТИНИТЕ. ТАКЪВ ЗАПИС СЕ ПРАЩА НА ЦИК. (ЕЛЕКТРОННОТО БАНКИРАНЕ?? - За кого е безопасно? за банката която може да смениш, ако те излъже. КАК ЩЕ СМЕНИШ ДЪРЖАВАТА? Правителството ще е в ролята на банката, но може да смениш банката, избори по този начин, правителството ще те излъже ако си против него, или нато-цру ако те са в ролята на банката. .. Може да си преброиш и запомниш парите, но я си провери гласът??? да на картинка ще ти покажат нещо, но за да си сигурен трябва да питаш всички 5 милиона гласували дали са гласували така както си мислят
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Верити

    9 4 Отговор

    До коментар #18 от "Анонимен":

    "хванала", ама на сън, и като се събудила е открила, че са и студени краката.... Тази е професионална лъжкиня и разтури семейства, пък като я видиш на живо е направо страшна....
  • 46 Лео

    9 5 Отговор
    Неведнъж съм я критикувала, но тук специално за гласуване с харт.бюлетина е напълно права,за което я поздравявам.Днес в НС се изрази мнението,че БСП приличат на палачинка.През 2019 г.подкрепиха машинното гласуване, а днес реваха с отчаяние,че е задължително да се гласува с харт.бюлетина.Нинова тропаше с крака и размахваше ръце,че нейн.избиратели от пенсионери не отишли да гласуват,защото се плашели от машините.Това са пълни глупости.Пенсионерите вече са модерни, работят свободно със смартфони,айфони и получават пенсиите си с дебитни карти от апарати,които са сходни с машините за гласуване.И от Възраждане и от Бълг.възход и от ДБ и отПП,казаха,че в едно демокр.общество гражданите много лесно гласуват с машини.Става бързо и лесно и бързо става отчитането-потвърди Костадинов от Възраждане.
  • 47 ами,

    9 8 Отговор
    Мая злобната, може само да завиждаш, че за ддругите има глас, защото са вътре и се търгуват, за теб няма нищо, защото си извън класацията!
  • 48 СЗО

    6 9 Отговор
    Завръщането на задкулисието!

    Коментиран от #57

  • 49 Лили

    7 5 Отговор
    Гласуването с хартиени бюлетини дава възможност за изборни измами.Хартиените бюлетини се преброяват в секциите от председателя и се вписват от него в протокол.Председателите са в повече случаи от Герб и ДПС.По- малко от др.парлам.групи.И когато се вписват в протокола,председателя може вместо 12 гласа за Герб, да впише 21 или 42 или52.После този протокол отива в районните секции,оттам с чували до ЦИК и Информационно обслужване,където също цифрите могат да се променят в полза на Герб.Това е корупционният модел.Това не може да се случи с машинното гласуване,където всеки глас се отчита с разписката от машината.

    Коментиран от #54

  • 50 Ники

    8 3 Отговор
    В ЦЯЛ СВЯТ Е ХАРТИЕНА САМО ПРОМЕНИТЕ ГИ Е СТРАХ ЗАЩОТО ХАКВАТ КОМПЮТРИТЕ И ПЕЧЕЛЯТ ИНАЧЕ НЯМА КОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ ТАМ Е ПРОБЛЕМА МАШИНИТЕ СЕ МАНИПУЛИРАТ ПО ЛЕСНО ОТ ХАКЕРИТЕ ПЛАЩАШ И ГОТОВО СПЕЧЕЛИЛ СИ .
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 лъжатаеистина

    3 3 Отговор
    Едните хакват протоколите, другите хакват машините. Казано кратко - всичко е лъжа: и демокрацията, и цените, че даже и войната нещо намирисва.
  • 53 Курти

    2 2 Отговор
    Ууууруспия.
  • 54 Пълни глупости,

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Лили":

    Във всяка секция има наблюдатели и от всички партии, с машината може разписката да е за партия хикс, а гласа да го преразпредели и сумира за партия игрек, това се прави с всеки 5-ти или 8ми или 10ти глас, примерно

    Коментиран от #56

  • 55 ха ха

    3 0 Отговор
    Мая,Мая - пчеличка или не, но вече никой не те иска и никой не те слушка колкото и да се пънеш и обикаляш студиа! Видя ли днес и колко те послушаха за твоите "протести",символизирани от една метла с надпис? Никой нищо не ти. откраднал, ти сама се издъни с приказките си и с твоята нагласа да лъжеш за всичко,което издигна и в постулат "обещай и излъжи", както сама каза миналата година! Хората не забравят така бързо,както и се иска? Сега за какъв пост ще се кандидатираи,че то вече май не останаха такива! Да си беше стояла омбудсман - и досега щее да си там, ама пуста лакомия, подведе се кметица да ставаш! Или те подведоха яко и те изоставиха?
  • 56 така така

    2 1 Отговор

    До коментар #54 от "Пълни глупости,":

    това умни хора го доказаха, а неистовият вой на Мадуровците също го доказа! Да се поучим не от мадуро, а от доста по наблизо - от европейските страни, които забраниха машините и твърдо гласуват с хартиени бюлетини - да не би да са по-прости от нас? Но някои партии искат "да играят на сигурно",т.е да знаят какви гласове ще откраднат от другите партии
  • 57 папагал

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "СЗО":

    стването не прави истина лъжата,повторена 100 пъти или неграмотността,превърната в политика
  • 58 ха ха

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Щом":

    щом всички са против нея, значи сама си е виновна, иначе все някой щеше да е снея, но с такова лъжлво същество никой не иска да бъде, дори и нейният верен паж Настимир отдавна я напусна
  • 59 ха ха

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ромалеее":

    нещо сте поизостанали - в последно време ромските гласове незнайно как за самите тях подкрепиха промяната,някъде и под строй под погледа на Рашковите хора
  • 60 така така

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Мнение":

    сам знаеш,че няма как да стане - на колко чашки си или вече се насмърка? първо докажи и после приказвай,че да не и докараш нещо неприятно или да ти спрат кранчето
  • 61 ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Истината":

    нещо си поизостанал - инхаус - ите и сега са си държавна политика и практика,официална
  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #41 от "стоян":

    СТОЯН така е
  • 63 Изправи се

    1 2 Отговор
    Фашистчетата пак изливат помия срещу Мая, но после ревете... защо давате оръжия на Украйна.. коварен народ.
  • 64 Мая мая

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мая":

    Когато имаше хартиино гласуване все беше в парламента а с машинно си вън / защото машината не може да се манипулира/ направиха си само сметката Борисов все почели и с машини и с хартии
  • 65 ВДИГНАТИЯ ЮМРУК

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Биволицата":

    Тя политиката била за умни хора А не за хора задръстини с омраза и завист Които го може пак го може с машини или с хартии Простия човек си оставаме прости за цял живот
  • 66 Селянин

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Биволицата":

    Мая Вие си оставате Мая ГАЛЕВА а аз Румен РЕШЕТНИКОВ Какво о и да правим Щом те се застъпиха за нас
  • 67 Така е

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Истината":

    В коя напреднала страна в Европа и света има само машинно гласуване / освен в сев корея Никарагуа /Всякъде има избор между хартия и машина /
  • 68 Стара чанта

    1 0 Отговор
    Ами ти си най- отворената относно далаверите с гласове, бюлетини, шашмите ... Може да открехнеш малко хорицата КАК става всичко , къде ги складирате фалшивите бюлетини, кои участват в целия ЦИРК ?!
  • 69 Какво

    2 0 Отговор
    ти пречи Нинова? Нали беше с нея в една партия. Нала тази партия те направи политик и ти даде известност. Нали за малко Нинова и тази партия не те направиха кмет на София. Поне не бъди неблагодарна.

    Коментиран от #75

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Маринов

    1 0 Отговор
    МАНИПУЛАЦИИТЕ на Изборите
    НЕ Стават от тове че Избирателите са Гласували с ХАРТИЕНА Бюлетина а от това че ВЛАСТИМАЩИТЕ които са Зависими от ПАРТИЙНИТЕ ОЛИГАРХИИ НЕ ОСИГОРЯВАТ Сигурност, ТОЧНОТО БРОЕНЕ и ОТЧИТАНЕТО на ФАКТИЧЕСКИТЕ Резолтати!!!

    МАНИПУЛИРАНЕТО на Изборите се ИЗВЪРШВА от Властимащите ЧРЕЗ Закони и Разпоредби ОГРАНИЧАВАЩИ Свободния Избор на Избирателите и ТЕХНИЧЕСКИ МАНИПУЛАЦИИ на ПАРТИЙНИТЕ им ОЛИГАРХИИ !!!
  • 72 Гражданин

    0 0 Отговор
    Дпс плаща който се нареди по списък, нареждат се роми турци българи помаци и други, но си имат мвр. Живи и здрави да сте, нищо не може да се промени. Те са мнозинство дпс, електората им в провинциите. Седиш и чакаш и много хора не знаят, кого да очакват, всеки се спасява поединично. Народа си знае, не и ЕС, ЕНП, САЩ. Идват и закачват некролог, сърца ни се късат, като знаем, че те, изпращаха 1989 синчето с малкото внуче за САЩ и ни казаха, те (дпс) ще ни отмъщават, а той бе шеф на мвр, юрист по образование. Бог да прости жена му! Искрени съболезнования!
  • 73 тъй де

    0 0 Отговор
    ми кът ни знайш ко съ убаждъш? на сека манджа мирудия.
  • 74 то4но и ясно

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "хххх":

    самата истина !!!
  • 75 наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Какво":

    ма то неблагодарно ! ти му подаваш пръст то иска да ти отхапе ръката! искаше да става прецедател ама кака Кори не пасе трива.
  • 76 И така нататък..

    0 0 Отговор
    Май...че николко?