Last news in Fakti

5 Октомври, 2014 20:42 891 0

Опашки от желаещи да гласуват в Лондон

  • великобритания-
  • лондон-
  • избори-
  • гласоподаватели-
  • опашки
Опашки от желаещи да гласуват в Лондон - 1
Снимка: БТА

До 21.00 часа българско или 19.00 лондонско са отворени секциите във Великобритания за гласуване. Двайсет минути преди приключване на изборния ден има опашки от желаещи сънародници да упражнят правото си глас, стана ясно от пряко предаване по Нова Телевизия от британската столица.

Кварталите, в които българи чакат да гласуват за избор на парламент, са Баркинг, Тотнъм и Страдфорд. Причината за опашките е, че всеки, които желае да упражни правото си на глас трябва да да попълни декларация, което отнема време. Също така избирателните комисии са с по-малко членове.

Да припомним, че във Великобритания са разкрити 41 избирателни секции, а в Лондон 12. Това е страната с най-много разкрити секции след Турция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА