Last news in Fakti

28 Април, 2015 17:31 1 194 0

Силно полицейско присъствие пред болницата, където Кейт Мидълтън ражда

  • кейт мидълтън-
  • болница-
  • раждане

Полиция и обучени кучета са забелязани пред болничното заведение

Силно полицейско присъствие пред болницата, където Кейт Мидълтън ражда - 1
Снимка: БТА/AP

Полицаи и обучени кучета са забелязани пред болницата „Сейнт Мери“, където се очаква Дукесата на Кеймбридж Кейт Мидълтън да роди второто дете  на принц Уилям, съобщи „Мирър“.

От дни болничното заведение е обсадено от фотографи и журналисти, които очакват раждането на новия престолонаследник. Очаква се Мидълтън да роди през утрешния ден. Спекулациите, че това може да се случва в момента се засилиха и от факта, че в болницата е бил забелязан да влиза фотограф, близък до Наташа Арчър, която е асистентка на Дукесата на Кеймбридж.

В социалните мрежи бяха публикувани и снимки на кучета, които проверяват периметъра за съмнителни предмети. Това ще рече, че полицаите вече са започнали да обезопасяват болницата. Все пак това може и да е най-обикновена тренировка, подобна на тази преди раждането на принц Джордж през 2013 г. Това често се случва сред представителите на реда и официалните лица, които опитват да изрепетират всичко по няколко пъти преди някое голямо събитие.

Все още не е ясно какъв ще е пола на новия британски престолонаследник. Все пак има спекулации, че Мидълтън ще роди момиче, което ще се казва Алис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: