30 Април, 2015 16:57 1 219 1

Оланд: Никаква милост за педофилията в ЦАР

  • цар-
  • оон-
  • сини каски-
  • педофилия

Няма да има милост за нито един френски войник, който е замесен с педофилия в Централно-африканската република (ЦАР), закани се френският президент Франсоа Оланд.

Най-малко 16 френски войника са разследвани за секс с деца в лагер за вътрешни бежанци в страната.

Според изнесените данни момиченца са били принудени да проституират в замяна на стоки от първа необходимост като вода, храна и лекарства.

„Аз съм горд с френската армия, но и искам да ви уверя, че няма да има милост за никой, замесен в това долно деяние“, обеща Франсоа Оланд. От френското военно министерство заявиха, че е започнала вътрешна проверка за инцидента.

Разплитането на злоупотребата става благодарение на шведския хуманитарен работник Андерс Компас. Той информира френските следователи, разочарован от мудните действия на администрацията на ООН.

Международната организация е пренебрегнала сигнали, че дори момиченца на 9 години са били принудени да извършват действия, противоречащи с морала.

Издевателствата са станали между декември 2013 г. и юни 2014 г. в лагер за разселени лица, разположен до летището на столицата ЦАР Банги.

Франция засили присъствието си в ЦАР, като общият брой френски войници достигна 2000 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е4кр ИРАКЛИ

    0 0 Отговор
    На всякъде има изроди-идиоти!....Низостта идва от това,че ФРАНЦИЯ е държава за пример на българите!........ако КРУМ беше жив!Нямаше да им реже ръцете,а пенесите във възбудено състояние!..Това е присъдата!