9 Май, 2015 13:56 13 325 19

Стивън Сегал присъства на парада в Москва

  • 9 май-
  • парада в москва-
  • стивън сегал
Стивън Сегал присъства на парада в Москва - 1
Снимка: RT

На грандиозния парад на Червения площад в Москва по случай 70 годишнината от Деня на победата присъства и американският актьор Стивън Сегал. Телевизия RT засне Сегал на централната трибуна на стените на Кремъл.

Стивън Сегал нееднократно е изтъквал, че им руски корени. „Аз имам руска кръв – баба ми е от Владивосток – разкри холивудският екшънгерой още през 2013 г.. - Имам корени и в Санкт Петербург, а някои от предците ми са родени в Украйна, която смятам за част от Русия. Тя наистина някога е била част от Русия, нима не е така?!“.

Точно заради нееднозначната политика на Русия спрямо Украйна почти всички западни лидери отклониха поканата на Москва да присъстват на парада.Стивън Сегал присъства на парада в Москва


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ввв

    5 1 Отговор
    щото е пич

    Коментиран от #2

  • 2 Коце Първи

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "ввв":

    Те всички са пичове ама не си дават сметка че Зад.ика, Пу.ин, ги изправя един срещу друг. Сега се джафкаме Изток-Запад, Русофили-Антипутинисти. И всичко това е заради бавноразвитият, трябва да си дадем сметка !!
  • 3 бест

    5 2 Отговор
    Завиждат ,завижда-ат западните мръснюги и се дрищят от яд че не могат да налапат и Русия ...Та нали всичките тия премиери ,канцлери и президенти са чучела управлявани от хиените милиардери които са налапали света като че ли ще живеят хиляди години
  • 4 любител

    1 3 Отговор
    Защо ли живее в щатите?
  • 5 ееее

    4 1 Отговор
    ами защото е дете на имигранти там е израснал и реализирал ....аси тъпия въпрос
  • 6 луи 16

    0 5 Отговор
    пролетарии от вси страни, съединявайте се!
  • 7 луи 16

    1 3 Отговор
    руснаците ме кефят, обаче бай стиван сегал да поживее малко във владивосток като баба си и ще го видим дали ще е толкова корав :)
  • 8 шушомер

    5 0 Отговор
    Евалата!
  • 9 Българин

    6 0 Отговор
    Днес гледах парада в Москва, после предаването, в момента гледам концерта по ТВ7. Моето мнение, че много сме се загубили в пространството и не можем да се опрем на малкото пръстче на руснаците. Те помнят, дори най-малките деца, родовата си история, за тази на Русия да не говорим. При нас се постигна това, което трябваше: да затъпеем и да не помним нищо. Дори и турско робство не е имало според някои. Ние сме изгубени. За съжаление България върви към дъното, май даже сме вече на дъното. Така, че всеки има право да си каже мнението, но гледайте и мислете. Русия е била и ще бъде велика. Молете се за нас и работете да се промени тази негативна посока, която сме поели. Това е моето мнение. Много ще се радвам ако греша, ама надали. И да уточня на забележките които ще възникнат: нито съм русофил, нито съм американофил. Българофил съм, но затова ме и боли за нас.
  • 10 сссс

    6 0 Отговор
    хубаво изкаване.. ама хама ама ..та е страх да се наречеш русофил..споко няма нищо по естествено един българи да е русофил ..един корен една вяра един език една азбука .... два пъти с ани освобождавали от турско и от фашистко..

    не изпитвай скруполи че си русофил..страното ще е да си като малкия процент пасмина които са американоислямофили

    Коментиран от #13

  • 11 Киро

    0 5 Отговор
    Чуждопоклонничеството е доста разпространено в България, видно е от броя на тези, които целуват ръцете на петолъчките, които са ги унижавали!

    Нищо, тези дребни душици винаги ще си останат бедни (душевно и материално) и озлобени.

    Коментиран от #12

  • 12 Кольо

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Киро":

    Дааа Кире , така си злобееш ти целувайки чуждопоклоннически дебелите американски г.зове.
  • 13 Българин

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "сссс":

    Да ти кажа не точно русофил. По-скоро гледам да напипам баланса, средата която е необходима за България като малка страна всред големите сили. Виждам как изправяйки се срещу Русия губим непрекъснато срещу неясни обещания и ползи от другата страна. Опитвам се да бъда реалист. И ще прощавате, защото бях с демократичните настроения преди 25 години, но ме обхвана и мене това настроение в резултат на разсипването на държавата ни, че си давам сметка и някак си ме обхваща спомена, че едно време се живееше по-добре. Къде останаха демократичните ценности: в разсипването на държавата, хаоса, бягането на българите и обезлюдяването на страната ни. Я погледнете клипчета и снимки от преди 25 години: че тогава хората изглеждат по-щастливи и по-добре облечени. Сега само турски моди и дрехи втора употреба. Вчера видях много заряд, много хора които бяха уверени и вярваха в страната си. Къде са тук тези хора. Едва 25% били готови да се сражават за страната си, и то защото още не са се усетили, че докато те мрат на фронта тука други ще си пълнят гушите от спекула, без дори да знаят къде загиват нашите войни. За 25 години крадене един, ЕДИН, няма наказан за това. Абе какво да говоря. Не зная дали съм русофил, но виждам докъде ни води другофилството.

    Коментиран от #14

  • 14 Киро

    0 3 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    И какво точно загубихме от изправянето срещу Русия?

    Кое точно?

    Те винаги са гледали на нас и останалите страни като на дойна крава, която да дерат.
    Пари или приходи от руската държава ние през последните 25 години нямаме и няма и да имаме, без значение кой е на власт!

    Казано най-просто - нямаме никаква, ама никаква полза от Русия, дори обратното - само гледат да ни ошибат - я с дебела цена на газа, я с някой газпопровод, дето трябва да се изплаща 50 години или нещо подобно!

    Ползите от ЕС - няма да ми стигне мястото да изброявам, изборът на България ОЧЕВАДНО е правилен!

    Коментиран от #15

  • 15 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Киро":

    Ми виж историята за "изправянето" срещу Русия и навеждането на други. В ПСВ, бяхме срещу Русия и к*во стана специалисте по турската армия? Във ВСВ пак ли се "изправяхме", абе стой си наведен и не шавай много, да не ти влезнат "многобройните" ползи от ЕС...
    То бива нахалство, простотия...
  • 16 дддд

    2 1 Отговор
    ами изгубихме ..
    докато бяхме с русия бг стана индустриална държава получавахме само 1 млрд в петрол безвъзмедно. бг стана от 6 милиона на почети 8 , всеки имаше жилище и вила без заробващ кредит

    откакто сме с ес и сащ бг стана от 8 на 6 милиона и 2 млн в чужбина д амият кенефите а бг е най бедната в ес

    .. и кво спечелихме от ес и сащ че им станахме колония ли дори на воийската им

    Коментиран от #17

  • 17 ддддкретен

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "дддд":

    за 45 години от 1945 до 1990г България пада от средноевропейска държава (с по-добри показатели от Гърция и Португалия), до страна с неефективна енергоемка икономика, наречена от Тодор Живков "НЕДОНОСЧЕ" - т.е. нещо, което не може само живее, ако някой не го храни.
    А ти си......, ако вярваш, че окупаторът СССР е помагал на България
  • 18 сссс

    3 1 Отговор
    голяма грешка си от предпоследно място става на 4то в европа от страните от вършавския договор .. живков е бил много умен ..70/100 износ на тежка промишленост и микроелектроника как е а ... четете малко ве ....

    ами изгубихме ..
    докато бяхме с русия бг стана индустриална държава получавахме само 1 млрд в петрол безвъзмедно. бг стана от 6 милиона на почети 8 , всеки имаше жилище и вила без заробващ кредит

    откакто сме с ес и сащ бг стана от 8 на 6 милиона и 2 млн в чужбина д амият кенефите а бг е най бедната в ес

    .. и кво спечелихме от ес и сащ че им станахме колония ли дори на воийската им

    Коментиран от #19

  • 19 рамзес III

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "сссс":

    "70/100 износ на тежка промишленост "Но за къде изнасяхме и на какви цени/електрокарите които изнасяхме моментално бяха претопявани/
    Микроелектроника ? Смешки !
    "Безвъзмездния" руски петрол беше за сметка на безвъзмездните селскостопански продукти който заминаваха за Русия!
    8те милиона българи колко щяха да са ако границите бяха отворени !Или защо границите бяха затворени?
    Къщи и вили имаха само партийните велможи а обикновените хора чакаха цял живот за жигули и панел в Люлин!
    Откакто сме с ЕС и САЩ всеки българин може да учи и работи където иска по света /а не обичайните дестинации по времето на комунизма Коми и Либия/!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания