Last news in Fakti

17 Май, 2015 21:53 1 143 1

Прокуратурата в Македония: 10 са убитите терористи в Куманово

  • куманово-
  • албанци-
  • терористи

Министърът на външните работи на Албания Дитмир Бушати вече поиска международно разследване за събитията

Прокуратурата на Македония разкри, че десетима, а не както твърди вътрешното министерство - 14, са убитите терористи при проведената спецакция в Куманово, съобщава македонският сайт Кирилица.
От прокуратурата посочват, че са им били предоставени десет трупа за подготвяне на обвинението.  При огледа в Куманово и при аутопсията от вътрешнотно министерство на Македония се оказало, че убитите терористи са десет.
През последните дни в Скопие набира сила скандалът с албанските терористи в Куманово.
Министърът на външните работи на Албания Дитмир Бушати вече поиска международно разследване за събитията.
Бушати е на мнение, че само чрез него може да се хвърли светлина върху  случилото се през миналия уикенд в съседната страна.
По време на акцията загинаха осем полицаи, а 37 бяха ранени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Дакато се произвеждат оръжия ще има убити. Така е устроен нашия свят. Ние не заслужаваме да живеем на тази земя и скоро това ще се докаже.
Новини по държави: