Last news in Fakti

22 Май, 2015 08:07 3 022 5

Шведски самолети съпровождат руски бомбардировачи

  • самолет-
  • руски-
  • ту-22м-
  • шведски
Шведски самолети съпровождат руски бомбардировачи - 1
Ту-22М

Шведски военни самолети в четвъртък са съпроводили два руски стратегически бомбардировача Ту-22м, заяви на брифинг говорителят на армията на Швеция Йеспер Тенгрот.

По думите му руските самолети са летели в международното въздушно пространство над Балтийско море по посока на шведския остров Йоланд.

Както Факти.бг ви информира, напоследък зачестиха случаите, в които руски военни самолети се приближават близо до въздушното пространство на редица европейски страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 0 Отговор
    Ту 22 шило
  • 2 кьоравия

    0 1 Отговор
    Абе тея руснаците нещо много се разлетеха!!!
    Да фанат да свалят гарда малко. Те пари за гориво имат ли - кво летят нагоре-надолу.
  • 3 раптор

    0 1 Отговор
    Защо да не летим? Нека им се стяга... на нашите доброжелатели! В противен случай трябва да ги слушкаме както българите слушкат... Не ни се ще въздушното ни пространство да се охранява от турската авиация, докато нашите мега-гига самолети се превръщат в суровина!
  • 4 Моридин

    2 0 Отговор
    Нормални тренировки на ВВС, и преди се летеше, но просто не се вдигаше шум...
    Според договорите СТАРТ, Ту 22 във всички модификации, не е стратегически, след премахване на системата за дозареждане във въздуха. Четете си по-добре източниците...
  • 5 сссс

    0 0 Отговор
    Свръхзвуковите безпилотни самолети ще са следващата оръжейна надпревара между Москва и Вашингтон. В отговор на американската доктрина на Изпреварващите удари, Русия ще разтвори космически щит. Подобни мерки взема и Китай. Китайците обявиха, че ще разпънат космически щит над цялата територия на страната, за да блокират американските сателити.

    Не трябва да забравяме, че САЩ и Русия са единствените държави, които могат да нанесат моментален глобален удар над друга държава по въздух, вода и суша едновременно.

    https://alterinformation.wordpress.com/2014/05/28/10021045/
Новини по държави: