5 Ноември, 2015 21:12 1 542 13

НАТО трябва да отговори на военното укрепване на Русия

  • нато-
  • русия-
  • столтенберг-
  • военна мощ-
  • укрепване-
  • алианс-
  • отговор
НАТО трябва да отговори на военното укрепване на Русия - 1
Снимка: БТА/ AP

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг алармира за натрупването на руски военни сили от Балтийско до Средиземно море и призова алианса да излезе с отговор, съобщи Yahoo News.

Според Столтенберг Русия е концентрирала военна мощ в Калининград, Черно море и Източното Средиземноморие и НАТО трябва да е готова да реагира.

Генералният секретар на алианса предупреди, че натрупването на военни сили може да доведе до способността на Москва да ограничи достъпа на САЩ и съюзниците до определени региони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dasd

    0 1 Отговор
    Филмари
  • 2 гост

    0 1 Отговор
    Психопати !
  • 3 АНТИНАТОВСКИ

    0 1 Отговор
    КОЛОНИСТИ,ЗАПАДНА ЕВРОПА И ЩАТИТЕ ДОЛУ РУКАТА ОТ СУВЕРИНИТЕТНА СТРАНА КАТО СИРИЯ И ДРУГИ ДЪРЖАВИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК И АЗИЯ.ЛАКОМИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКО НАДМОЩИЕ НАД МАЛКИТЕ И БЕЗСИЛНИ СТРАНИ,НО БОГАТИ НА ЗЕМНИ НАХОДИЩА ЗА ПОЛЗА НА КОЛОНИЯНИЯТ АЛИАНЗ..ДОЛУ НАТО!!!!БРАВО НА РУСИЯ.СЕГА ИДВА РЕД НА СИРИЯ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКАТА МОЩ НА ЯНКИТЕ

    Коментиран от #4

  • 4 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "АНТИНАТОВСКИ":

    Споко,русия е в Сирия и ще им даде да се разберат на лощите империалисти.Ще ми нападат те една малка и беззащитна държава с много "земни изкопаеми"?!Къде скрихте петолъчката ве фашисти недни?!Искаме си я обратно!ЯНКИ ВЪН!!!
  • 5 Чукча

    0 0 Отговор
    НАТО е като изкопаемо от миналото и няма място в живота на Европа, защото защитава единствено хамериканските великоимперски интереси.Никой не му дава право да се бърка в работите на суверенни държави,още повече да прилага военна сила.Спомнете си варварските бомбандировки над бивша Югославия,Либия,Сирия,Ирак,Афганистан.Кой им дава право да се разпореждат със съдбите на другите.Нека да пазят своите държави-членки. След като НАТО пълзи на изток и създава бази в Прибалтика и на Балканите, Русия какво да прави-да чака и да се прави,че не
    вижда нищо.Няма да стане.Това помпане на мускули не води към нищо добро,и за Бълхария в това число.Българи помнете-нас НАТО никога няма да ни защити,единствено да помогне да ни окупират.Бог да пази България.

    Коментиран от #6

  • 6 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Чукча":

    Добре е че завършваш с думите "Бог да пази България",но трябва да осъэнаеш че той го прави ЧРЕЗ НАТО:)
  • 7 коко

    0 0 Отговор
    конярче кефиш колко си наивен разчиташ да те пазят ............. а не православни братя, да ама не зад нато стоят интереси които нямат нищо общо с нашата сигурност но нищо продължаваи да си с капаци
  • 8 ААА

    0 0 Отговор
    Да Русия как нагло се доближи до границата с НАТО. Колкото до Бълхария ,скоро НАТО няма да има има кого да пази,няма да остане бял човек. Ако се опитаме да променим нещо,ще ни бомбандират и разчепатят като Югославия.Бог високо ,цар далеко,тази територия е вече обещана още от 44-45г. Тогава руснаците им развалиха плана,но вече спасение няма,бъдещето "радостно" предстои.
  • 9 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    за русия цялото дрънкане на оръжие ще доведе до глад и смяна на приоритетите .
    гледам пак се е засили наплива на мераклии да живеят като руснаци в коментарите тук.та прав ви път щом не ви оттърва нато и българия.в русия място за такива като вас бол!
  • 10 АНТИНАТОВСКИ

    0 0 Отговор
    ДО ДЕСИСЛАВА ДИМИТРОВА,

    МОМИЧЕТО МИ,МИСЛЯ ЧЕ ТОЧНО НАТО ИСКА ДА ЗАПАЛИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ НА БАЛКАНИТЕ.БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ПОДКУПЕНА ОТ ЛЮБЕЗНИТЕ ВАШИ ЯНКИ КЪДЕТО ГЛЕДАТ КАК ДА ЗАВЛАДЕЯТ НЕЧИЙ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ.МАЛКИ И БЕЗСИЛНИ ДЪРЖАВИЦИ КАТО БЪЛГАРИЯ САМО МЪЛЧАТ И ИЗПЪЛНЯВАТ ВАСАЛНИТЕ ИМ НАРЕЖДАНИЯ.СТРАНА СЪС СУВЕРИНИТЕТ ДА ВЗЕМЕМ ЗА ПРИМЕР РУСИЯ,НИКОГА НЕ БИ ДОПУСНАЛА ДА ЛИЖАТ ЗА....ТЕ НА ТЕЗИ ХИТРИ ЯНКИ !!! КАКТО ГО КАЗА"ААА" БЪЛГАРИЯ СЕ ОПИТАХА ДА Я УНИЩОЖАТ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА,НО ДА СЕ БЛАГОДАРИМ НА ВЕЛИКА РУСИЯ,КОЯТО УСПЯ ДА ЗАЩИТИ НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ КАТО СТРАНА....ААА НА ТОВА КАЖИ МУ НАТОВСКА ПОМОЩ...???
  • 11 АНТИНАТОВСКИ

    0 0 Отговор
    спомнете си американските удари на щатите и кралство британия как бомбандираха софия през 1944 година ? а сега в момента го правят по дипломатически и международен път за разрухата на тази наша бълхария.възможно в близко време да стане нещо като украйна,американците да ни спасяват....но от какво ???

    Коментиран от #12

  • 12 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "АНТИНАТОВСКИ":

    Спомни си ОФИЦИАЛНОТО ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЙНА ОТ БЪЛГ ПРАВИТЕЛСТВО НА АМЕРИКА и ще ти се изяснят причините за бомбите над Сф,които всъщност не бяха предназначени за нас,а за остътъчните германски войски тук и евентуално щаб-квартирите им в Столицата.Колкото до опасенията ти че БГ ще стане Украйна-успокой се .За разлика от тях ние сме редовен и лоялен член на НАТО и не Русия,А НИКОЙ НА СВЕТА няма да си позволи да навлезе и милиметър в натовска територия!

    Коментиран от #13

  • 13 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    А ве ти на колко години си. Или не можеш да пораснеш.

    Да ти припомням ли събитията от анексирането на северен кипър от турция. Колко помогна на Гърция тогава нато. Точно толкова ще помогне и на България. То бива бива простотия ама минавате всякакви граници.

    Досега как ни помогна нато. Да ти припомня. Задължи ни да си унищожим армията и въоражението. След това ни развали отношенията със съседите и други страни от региона.

    Сега си вкараха и окупационен корпус ако някой протестира срещу марионетките им да го тероризират. нато няма да ни помогне и с предателства никой не се е замогнал. Колкото и да се слагаш на колонизаторите, да знаеш че те отдавна са те преценили, никой не обича предателите
Новини по държави: