Last news in Fakti

8 Ноември, 2015 16:53 1 370 2

90% сигурност, че в Airbus A321 е имало бомба

  • airbus a321-
  • бомба-
  • имало

Данните от черната кутия на машината показват взрив

90% сигурност, че в Airbus A321 е имало бомба - 1
Снимка: AP/БТА

Следователите на катастрофата на руския Airbus A321 над Египет са на 90% сигурни, че на неговия борд е имало бомба, съобщава „Ройтерс“. От агенцията се позовават на информация на един от членовете на експертния екип в Египет, който е пожелал да остане анонимен.

„Анализите на записа от черната кутия на самолета до този момент дават индикации, че там е имало бомба. На 90% сме сигурни, че става въпрос за бомба“, заявява информатора.

По-рано днес пред Си Ен Ен друг експерт в разследването заяви, че сигурен на 99.9%, че на самолета, в който загинаха 224 души е имало бомба. Още след катастрофата от групировката Ислямска държава поеха отговорност за катастрофата. В Египет обаче определиха тези твърдения като пропаганда.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    0 0 Отговор
    Отиде им туризма на Египет. Пак ще бъде евтино дори и да е качествено ... но това си има положителните страни, особено за българите, които не сме толкова богати.
  • 2 Пацо

    0 0 Отговор
    Ислямаска държава на два пъти заявиха, че те са свалили самолета, но по-късно ще кажат как точно са го свалили. Това показва, че те може би се готвят да свалят още самолети по този начин. Затова Путин спря всички полети до Египет.