Last news in Fakti

15 Ноември, 2015 22:47 1 962 3

Как да се победи Ислямска държава?

  • франция-
  • атентати-
  • терористи-
  • париж
Как да се победи Ислямска държава? - 1
Снимка: АП/БТА

Как да се победи Ислямска държава? На този въпрос отговор се опитва да намери за „Ескуайър” Чарлз Пиърс. Според него има само един начин да се победи Ислямска държава. Западът трябва да държи отговорни своите близкоизточни съюзници – страни, банкери и политически елити, които продължават във финансирането на масово убийство.

Атаките от петък са брилянтно координирани акт на война. Те бяха блестящо координирани акт на чист тероризъм, отвъд хармонията, но не извън целта. Те удариха най- космополитните части на най-космополитния град в света. Те удариха разнообразни сектори от западната популярната култура. Те удариха спорта, поп музиката и дори случайни бистра. Те удариха предназначената за развлечения петък вечер.

Атаките са брилянтно координирана декларация за политически и социални цели, нейните намерения ясни и безспорни. Атаките са брилянтно координирани акт на фанатичен идеологически и богословски пуританизъм.

Все пак има и няколко неща от сложната плетеница на причино-следствената връзка на актовете на насилие от петъчната вечер. Бойна фрегата няма да спре един мотивиран за  убийство фанатик да изпразни пълнителя на АК-47 в прозорците на един претъпкан ресторант. Изтребителят F-35 няма да спре група от мотивирани за убийство фанатици да  детонират бомби на футболен мач. Щитът за противоракетна отбрана в Полша няма да спре взвод от мотивирани фанатици да устроят кървава баня в концертна зала. Американски войници умират в пясъците на Сирия и Ирак, но това няма да спре събития като случилото се в Париж да се случват отново.

Изразяването на фанатизъм и омраза няма да излекува дълбокото отчаяние в човешкото сърце, което подтиква хората да убиват другите човешки същества и след това да се взривяват като заключителния акт на убийствен отмъщение срещу тези, които те възприемат като истински и въображаеми  врагове.

Време е това да спре. Настъпи часът да бъдем безмилостни срещу банкери и срещу хората, които инвестират в убийство, за да си осигурят своето оцеляване на власт. Активите от тези държави трябва да бъдат замразени. Спрете финансирането на убийствата на нашите граждани и можете да имате парите си обратно.

Ако това застрашава вашата политическа позиция у дома, това е ваш проблем, не наш. Вече не сте надеждни съюзници.

Това не е атака срещу вашата вяра. Това е нашето поведение към суверенна държава в свят, изграден от суверенни държави.

Има само един начин да се победи Ислямска държава. Западът трябва да държи отговорни своите близкоизточни съюзници – страни, банкери и политически елити, които продължават във финансирането на масово убийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дагодух Ашманго

    1 2 Отговор
    Аз предлагам да се предадем всички и да капитулираме безусловно - ще отрежат главите на 20-30млн. човека и ще им вземат жените ама другите ще оцелеем и ще ни резнат само кожата дето покрива главата. България НИКОГА НЕ Е БИЛА ПОД РОБСТВО, А ПОД ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ според учебниците по ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ сме извършвали търговски, генетичен и културен обмен!!!!!!!!!!!! Може да възобновим обмена, като предлагам Деси, Ани, катъра и старокатъра да го оправят първи!
  • 2 аз

    1 0 Отговор
    Много лесно може да се оравят с Ислямска държава-чрез ГЕНОЦИД!Изтребват всички от тая организация и готово.Сталин го е казал-Има човек има проблем-няма човек няма проблем.Ама краварите няма да дадат-все пак ИД е тяхна рожба!
  • 3 Бай Коста

    0 0 Отговор
    Гоооооооолеми глупости. Това е като да си набиеш детето. Трябва, ама не ти се иска. Ако всички, дето приказват против ИД бяха плюли отгоре, щяха да ги удавят. Само на кюрдите да не пречат, сами ще ги опукат. Купуват им петрола, дават им пари, не им режат нета.... Излиза, че ИД е маалата на великите сили.
Новини по държави: