Last news in Fakti

21 Ноември, 2015 22:00 7 386 4

Полицаи, търсещи останките на малък самолет попаднаха на човешки останки

  • сащ-
  • самолет-
  • останки-
  • ню йорк-
  • язовир

Не се знае каква е причината за катастрофата

Властите в САЩ твърдят, че полицаи, които издирвали останките на малък самолет, изчезнал в язовир край Ню Йорк, са открили човешки останки и предмети, за които се смята, че са от самолета, съобщи АП.

Говорителят на отдела за опазване на околната среда в щата Ню Йорк заяви, че търсенето е било подновено в събота в язовир Титикус, Северна Салем, в Уестчестър Каунти.

Адам Бош казва, че 1971 Beechcraft Bonanza летял за Данбъри, когато изчезнал от радарите в четвъртък.

Мъж от Кънектикът идентифицира баща си и мащехата си като двамата пътници на самолета.

Ерик Хорса е потвърдил пред властите, че баща му Вал и мащехата му Таеу са пилотирали самолета. Те били собственици на ресторант в Данбъри.

"Самолетът е превозвал много хора, много от приятелите на баща ми, винаги много безопасно", каза Ерик. "Винаги проверяваше документацията си, горивото... всичко."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Разбира се,че ще намерят човешки останки,той самолета не е летял сам я?!?
  • 2 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    туй че са разбира, че ще намерят човешки останки иди го кажи на онес дет още събират телата на руския самолет пръснати на 15 км радиус....неща които се получават при разпадане на машината в въздуха...при малки самолети и скоростта на свободно падане е достатъчна да наруши корпуса
  • 3 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    искам да кажа че и да не е атентат с бомба телата най често са пръснати пак
  • 4 Баф баф

    0 0 Отговор
    Миленче , ся вземи пиши до АП, че до Джибел е катастрофирал линкълн с мащеха вътре...