Last news in Fakti

24 Ноември, 2015 12:24 4 774 15

Кремъл: Сваленият самолет е сериозен инцидент

  • су-24-
  • турция-
  • свален-
  • самолет

От НАТО заявиха, че също ще направят изявление за инцидента с руския самолет

Сваленият от Турция руски фронтови бомбардировач Су-24 е сериозен инцидент.

Това коментира пред журналисти говорителят на Владимир Путин – Дмитрий Песков.

Той посочи, че държавният глава очаква допълнителна информация от министерството на отбраната.

Днес Путин се среща в Сочи с краля на Йордания Абдула II. Очаква се след края на срещата руският държавен глава да направи официален коментар за сваления руски боен самолет.

От НАТО заявиха, че също ще направят изявление за инцидента с руския самолет. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руски дебил

    3 1 Отговор
    Руснаците опитваха, опитваха, за да видят до къде могат да стигнат и ги гръмнаха накрая!
    Да бомбардираш турци в Северна Сирия, при положение, че Ердоган изрично предупреди това да не се прави, да нарушаваш чуждо въздушно пространство, да те предупреждават 10 пъти и ти да се правиш на ударен, това е типична руска дебилщина.
    Ето тези хора са опасността за целия свят. Такива като нищо могат да натиснат и "копчето", ей така, да видят какво ще стане или защото са пили много водка снощи и имата халюцианции

    Коментиран от #2, #3, #4, #13

  • 2 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Руски дебил":

    Ами защо ти не натиснеш копчето? Може би защото не осъзнаваш какъв научен потенциал трябва да създадеш нещо като ядрено оръжие?
    Само да отбележа, че нито съм русофил, нито американофил, но поне не съм рязанофил като теб! Да свалиш руски самолет след всичките атентати, е крайно заявяване, че Турция защитава ИД!!!
    Пък ти ходи в Анадола щом толкова милееш за въздушното пространство!!!
  • 3 Българин

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Руски дебил":

    Ясна е, отдавна, че турците си играят на тука има, тука нема, купуват евтин петрол от терористите, бият по кюрдите, бият по Асад, те техни врагове, но като свалят руски самолет нарушават глобалното равновесие. Русия е друга бира....... Турците много добре го знаят и могат да берат бая загуби, я в петролната промишленост, я в енергийната, я в туризма.....ама във военно отношение и НАТО няма да ги спаси. За справка - интернет - налични въоръжения на страните.
  • 4 мухаха

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Руски дебил":

    Да те питам ся ако се запукаме, ти накъде ще бягаш???
  • 5 123455

    0 2 Отговор
    Турция отдавна смята северна Сирия за своя територия.Може тези тюркмени даже да са турски аскер и съответно са свалили самолета в защита на терористите.Пилотите на Русия,като летят над Сирия не очакват враждебни действия отстрана на Турция,което показва колко подло са биле обстреляни и свалени.,,Днес стомна за водичка,утре стомна за водичка..........ТАКА СЕ ПОЧВА,,
  • 6 гост

    0 2 Отговор
    При тази ситоация 3 та световна е неизбежна но незнам България на коя страна ще е .На страна на ибриците или на страна на защитниците на България и освободители.Или ще прави св..ки зад океана.
  • 7 комшия

    0 0 Отговор
    Комшу, проблем комшу ! Загазил си я ! Сам ще сваляш потурите. А НАТО само ще гледа. не му се жалвай !
  • 8 909

    0 0 Отговор
    БЪЛГАРИЯ Е ЗА РУСИЯ ! Х.. Й ЗА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ НАТО !!!

    Коментиран от #10

  • 9 Кадиров

    0 0 Отговор
    Според първия заместник-председател на Комитета по отбрана и сигурност на Съвета на Федерацията на Русия Франц Клинцевич инцидентът с руския самолет, свален в граничния район между Сирия и Турция, е провокация:
    „Ако говорим за провокация, очевидно неслучайно американците са доставили в Турция 4-5 самолета-прихващачи Ф-16. Това е било предварително подготвено, за да разполага Турция с такива възможности. Смятам, че за съжаление тази провокация се е готвела отдавна – изчаквал се е удобен момент", заяви Клинцевич.

    Коментиран от #12

  • 10 българин

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "909":

    Недей да крещиш с големи букви, защото така не ставаш по убедителен. Говори си от твое име, защото нито конституция нито парламент са те упълномощили да говориш от името на цяла нация!
  • 11 не бива така

    0 0 Отговор
    Турците нещо много си повярваха. Самолетът е бил празен, на връщане от мисия срещу ИДИЛ. Преди да натиснеш копчето за да свалиш самолета има доста други начини да протестираш пред страната, която е "нарушила" въздушното ти пространство.
    Сега остава Асад да поиска от Русия официална охрана на въздушното си пространство и тогава всеки турски самолет, тръгнал да бомбардира кюрдите в Сирия следва да бъде свален, като нарушител на Сирийското въздушно пространство. И ето ти война, никому ненужна, като под никому разбирам народът, а не политиците, дето си чешат егото чрез чужда смърт.
    Едва ли Русия ще отвърне по същия начин, но чисто икономически Турция може би ще загуби много. НО! На Ердоган тази цена не му се вижда висока, щом води до бетониране на ислямизма. Той просто е прикрит фен на ИДИЛ, но Европа вече му друсна 3 милиарда евро. Да не мислите, че ще отидат за бежанците. Грънци!
    А тук по-долу има достатъчно писания на боклуци, които в омразата си към Русия са готови да целуват г.за на тия, дето "присъстваха" по нашите земи цели 500 г.
  • 12 240

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Кадиров":

    Изби рибата, Турция е въоръжена с 240 бр Ф-16, като една незначителна част са доставени директно от САЩ, а останалите над 230 се произвеждат в Турция по лиценз!!!! Откъде ти хрумна тая смехория за доставени някакви 4-5 бройки ей така да си имат прехващачи.....

    Коментиран от #14

  • 13 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Руски дебил":

    Аууу, много зле викаш, тия руснаци! Друго си е 500 години турско присъствие, друго си е да купуваш петрол от терористите и да им продаваш оръжия!
  • 14 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "240":

    Фес турците не произвеждат а рециклират стари самолети.

    И дори и сегашната им бройка е по малка от това което имаше България когато не бяхме окупирана колония а самостоятелна държава с най мощната в региона армия.

    Това е истината и че Русия помагаше България да се развива самостоятелно а не като краварите които разрушиха и разграбаха всичко Българско и родно.
  • 15 горд фен

    0 0 Отговор
    САМО Р У С И Я Тогава може да се оправи милата ни родина Б Ъ Л Г А Р И Я
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания