17 Декември, 2015 14:12 1 530 14

Юнкер: Санкциите срещу Русия трябва да бъдат удължени

  • юнкер-
  • санкции-
  • ес-
  • удължаване-
  • русия

Юнкер заяви, че според него трябва да бъдат удължение санкциите срещу Русия за още половин година

Юнкер: Санкциите срещу Русия трябва да бъдат удължени - 1
Снимка: БТА/ AP

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че санкциите срещу Русия трябва да бъдат удължени за срок от шест месеца, съобщи „Комсомольская правда“.

„По мое мнение, санкциите срещу Русия трябва да бъдат удължени за срок от половин година“, заяви Юнкер преди срещата на върха на ЕС в Брюксел.

Според него същото мнение споделя и председателят на Европейския съвет Доналд Туск.

Юнкер каза още, че трябва да бъде затегнал контрола по външните граници на Европейския съюз на фона на бежанската криза.

Днес и утре Европейският съвет ще обсъди различни теми на последното си заседание за годината. Очаква се сред въпросите, които ще бъдат разисквани, да са кризата с бежанците, борбата с тероризма и санкциите срещу Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi

    1 0 Отговор
    хапчетата
  • 2 zzz

    0 1 Отговор
    sankciite ne triabva da se spirat dokato umrat ot glad

    Коментиран от #3

  • 3 раптор

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "zzz":

    Това няма как да стане! Аскетичния живот не е чужд на руския народ, глада също! Но днес за глад и дума не може да става! Пък европейците ще видим докъде ще се наиграят! Все пак са по-силната страна, но си вкарват само автоголове!
  • 4 Десислава Димитрова

    2 2 Отговор
    и кво казвате путинофилчета ,че европа и сащ са се уплашили и клекнали :))))))))))????
    идва и новата екстра ,а именно скъпия долар.да видим как се връщат скъпи долари с евтин петрол?

    Коментиран от #5

  • 5 Бай хой

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Десислава Димитрова":

    Десче кога стана противник на сащ. Или не знаеш че сащ е най големият длъжник в скъпи доларчета? А знаеш ли че сащ отнова вдигнаха лихвените си проценти и така поддържат високата цена на долара? А знаеш ли че това се нарича пирамида? А знаеш ли в исторически план това до какви кризи е довеждало сащ? А знаеш ли какви са в момента лихвените проценти в България?

    Както винаги ти се радваш когато някой поробва и ограбва Българите. Никакво значение няма че си оправдаваш глупостта с русофобия.

    Коментиран от #6

  • 6 Десислава Димитрова

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бай хой":

    тва дето писа е поредната плитка лъжа.докато чакате сащ да фалира ,руснаците го сториха поне няколко пъти :)!българия при висок долар няма да има проблеми щото ние връщаме в евро и високия долар ще ни направи конкурентни на пазари дето се равняват в долари като турция или русия!

    Коментиран от #8

  • 7 FR V

    2 2 Отговор
    Санкции до дупка!
    Някои от съседите на Русия да спечелил от тази близост?!
    Всичките и съседи са платили с кръв и страдания съседството си с Москва.
    Затова само санкции!
    Рейгън едно време им каза че ще ядат пушки и позна.

    Коментиран от #9, #10, #14

  • 8 Кольо

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Десислава Димитрова":

    Какво да ги чакаме -то от сащ по фалирала и задлъжняла държава НЯМА!!!

    Коментиран от #11

  • 9 раптор

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "FR V":

    Мхм... за тва в Русия има 100 националности! Само спрямо евреите сме били тегави (но всички в Европа са били)! Да, също и спрямо циганите! Всички други са живели нормално! Кои са най-развитите централноазиатски народи? Тези които са били под руско влияние! И са светлинни години пред останалите! Вече деянията на комунистите не могат да се нарекат напълно руски! Комунизма е бил из целия свят в разгара си! Даже катин (ако СССР го е направил) до някъде е оправдано от факта, че поляците са изтрепали между 80 и 250 хил. красноармейци през 20те години на 20ти век в техните лагери! Обикновени хора сме си! Никога не сме били кръвожадни!
  • 10 раптор

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "FR V":

    И не знам дали има нужда да изброявам зверствата на англичаните, французите, белгийците, холандците, немците, испанците и общо взето - всички богаташи за които се сещаш! Без изключения! Тааа с тая русофобщина само си вредите! Гледаме и помним, но и прощаваме!
  • 11 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Кольо":

    фалирал е този дето не може да си плаща задълженията,а сащ си ги плаща и не само ами най-големите икономики му са кредиторки щото е надежден платец.при русия не е така фалира на няколко пъти през 20 ти век.

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 999

    2 2 Отговор
    Този пръст може да си го завре в г....ъ ,като е толкова ербап защо Европа не спре да купува Руски газ а плаща милиарди Евро на Русия защото очилцата на този дърт п......л ще са запотени.
  • 14 Той

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "FR V":

    И да се напъваш и да не се напъваш, по-голяма надница от Деса не можеш да изкараш.
Новини по държави: