Last news in Fakti

9 Януари, 2016 11:26 1 284 2

Прогноза: 1 милион бежанци на път за Европа и през 2016

  • бежанци-
  • прогноза-
  • европа-
  • оле шрьодер-
  • германия

От тях в най-добрия случай Турция може да задържи в страната 200 000

Прогноза: 1 милион бежанци на път за Европа и през 2016 - 1
Снимка: БТА/ AP

По информация на списание „Шпигел“ германското правителство очаква през тази година един милион бежанци да се опитат да прекосят Турция на път за Европа.

От тях в най-добрия случай Турция може да задържи в страната 200 000. Тези числа са били представени от парламентарния секретар на германското вътрешно министерство Оле Шрьодер по време на среща с неговите колеги от Швеция и Дания, както и с европейския комисар по въпросите на миграцията, вътрешните работи и гражданството Димитрис Аврамопулос.

Оле Шрьодер се е позовал на прогнозите на Върховния комисариат на ООН за бежанците. По време на срещата, според „Шпигел“, той е критикувал Европейската комисия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    1 2 Отговор
    да му мислят германки,австрийки,и др. дупе да им яко,щом ги искате вземайте,но моля ви са -направо от там товарете тези свине,да не минават през държави които не ги искат..
  • 2 наблюдател

    0 0 Отговор
    На нашата граница с Гърция и Турция два реда бодлива тел и вишки с картечници на всеки 500 метра.Който се опита да наруши границата да остава на телта.Нека турците и гърците си ги събират щом са ги пуснали.Когато паднат първите 10 мангала ще разберат,че от там не се минава.Нататък да му мислят австрийците защото унгарците вече са подготвени.Италианските швестери също са много хлабави и събират боклука чак от Либия.
Новини по държави: